Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μια βδομαδουλα είναι η ξάπλα αλλά μου είπε να μην κανω τίποτα και να μην σκύβω και τέτοια. Άρα με αυτά που μου λέει τι να κάνω. Να περπατάω δεν κάνει οπότε αν δεν μπορώ να κάνω τίποτα πάλι ξάπλα δεν θα τη βγάλω; Βασικά φοβάμαι μην το λίγο γίνει πολύ. Και εκεί που είχα ηρεμήσει απο το άγχος για τα.πράγματα του παιδιού και το μόνο που έμενε να δούμε τι θα κάνουμε με τον γάμο και με τη συρταριερα ήρθε αυτό. Και αγχωθηκα πάλι.

μην αγχώνεσαι μωρέ γιατί είναι χειρότερο ....όλα καλά θα πάνε απλά ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου!!!!:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!! Και εγω τηλεφωνώ στην ενδοκρινολόγο για ραντεβού αλλά δεν απαντάει... Λοιπόν πού στην Κορνιθία είσαι; Εμείς μαλλον την Τρίτη θα πάμε Κιάτο!!!!!!!!!!! Λες να σε πετύχω; μια εγκυούλα να περπατάει στα παραθαλάσσια του Ξυλόκαστρου!!!:D:D:D

Εκεί λοιπόν παραθαλάσσια θα δεις πάνω σε ένα κλάρκ μια................βουζοεγκυουλα!!!!:D:D:D:D

1sh1p2.png

Μποτσακι μουυυυυυυ να σαι καλα για τα καλοριζικα...

Εγω ποναω αλλα εχω συνηθισει χροοοοονια τωρα και η ρουφιανα ειμαι ανενδοτη στο να παρω φαρμακα γιατι μπορω να τον ανεχτω τον χρονιο πονο.

Τι εγινε με τις εξετασεις σου....???? μπορει να εχασα επεισοδια αλλα κανεις επαναληψη τον θυροειδη....??????

Βρε κοριτσια σκεφτομουνα και εγω να ζητησω θυροειδη ετσι για να δω αν υπαρχει κατι, στο παρελθον που ειχα κανει πριν την κυηση δεν ειχα.

βρε κοαλακι ξέρω ότι γενικά δεν κάνουν καλό τα φάρμακα αλλά μήπως πρέπει να πάρεις κανένα παισιπονο ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκεί λοιπόν παραθαλάσσια θα δεις πάνω σε ένα κλάρκ μια................βουζοεγκυουλα!!!!:D:D:D:D

Κανόνισε κακομοίρα μου, να κοιτάω περίεργα όλες τις γκαστρωμένες της περιοχής σου και να χαζογελάω!!!!

Και εσύ αν δεις μια αφρατούλα αλλά όχι εγκυούλα που θα πηγαίνει πακέτο με την κοριτσάρα της , να ξέρεις μπορεί να είμαι εγώ!!!!!!!!!! ;););)

Διαφημίσεις

Κοαλάκι αντιστέκεσαι φαντάζομαι μόνο στα παυσίπονα και όχι σε θεραπεία που ίσως κάνεις για το πρόβλημα...

Θάλεια καλά είσαι; Και σε σας χάλασε ο καιρός; Εδω ακόμη δεν εχει βρέξει, αλλά έχουμε αέρα!

Κοαλάκι αντιστέκεσαι φαντάζομαι μόνο στα παυσίπονα και όχι σε θεραπεία που ίσως κάνεις για το πρόβλημα...

Θάλεια καλά είσαι; Και σε σας χάλασε ο καιρός; Εδω ακόμη δεν εχει βρέξει, αλλά έχουμε αέρα!

τι να σ πω ακόμα πονάω......κ εδώ έχει αέρα που θα πάρει κ μας στο τέλος!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακιαααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να μαι και εγωωωωω....!!!!!!

Τι κανετε..???? πως ειστε....?????

Λοιπον εχουμε και λεμε.....καταρχην η ακρβης διαγνωση που βγηκε ηταν οτι εχω αιμοπεριτοναιο, δλδ ο οργανισμος για καποιο λογο εβγαλε αιμα στην κοιλιακη χωρα, ευτυχως οι γιατροι επεναιβησαν αμεσα και δεν υπηρχε μολυνση.....εξου και αντιβιωση που λαμβανω τοσες μερες.

Σημερα το πρωι πηγα πηρα την αξονικη και τον υπερηχο που μου εκαναν στο νοσκοκομειο για να την παω στο γιατρο της μαγνητικης για να τα συγκρινει.

Κοριτσια μολις ειδα το πορισμα εφριξααααααα......!!!!!!!! Δυστυχως επιστρεψε η ενδομητριωση με περιχαρακωματα και επιπλεον πιθανολογειτε οτι ειναι η αιτια για αποφραξη της σκωληκοειδους, καθως επισης βρεθηκε και μια κυστη στο νεφρο.

Τωρα μενει να τα επιβεβαιωσει η μαγνητικη για να δω πως θα κινηθω.

Μπηκα για μαγνητικη (πανευκολο ηταν) και επειτα εφυγα, πηγα στο χειρουργο να πω ευχαριστω και αφου ειδε τις εξετασεις τις πρωτες μου ειπε επι λεξη.....ευτυχως κοριτσι μου καταφερες να κανει μωρακι......οπως καταλαβαινετε τα πραγματα δεν ειναι προσβασιμα στη παρουσα φαση ΑΛΛΑ εγωωωωωω δε μασαω με τιποτααααααα, δεν πτοουμαι ουτε στο ελαχιστο.......!!!!!!!

Εχω τη φουρτουνα μου και χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιιι, ολα τα υπολοιπα θα τα υποστω για χαρη της και θα καταφερωωωωωωωωωω........,!!!!!!!!!!

Ενα σας λεω.......για οποιες στεναχωριουνται για το αν θα καταφερουν να κανουν παιδακι η δευτερο παιδακι, πραγματικα ειναι αληθινος αθλος μεχρι να επιτευχθει το ονειρο..........μπορει να αργησει.........αλλα θα ερθει, οπως ηρθε και σε εμενα....,!!!!!!!!!!!!!!! Μη στεναχωριεστε κοριτσια μουυυυυυυυ.....,!!!!!!!!!!!!

Koalaki περαστικά σου. Πραγματικά είναι να θέλει και ο Θεός να στο δώσει. Λίγους μήνες αργότερα και δεν θα είχες μείνει στο Μαριαννάκι. Πολύ τυχερό παιδάκι πραγματικά και πάντα τύχη στην ζωή της.

dpTCp2.png

62YBp2.png

"θέλω καφέ μαρμελάδα!!!"

"Δεν έχουμε καφέ, έχουμε κόκκινη (φράουλα)"

" Όχι μαμά, καφέ σαν αυτή που μας δίνουν στο παιδικό!!!" και μου έδειχνε ένα καφέ μαρκαδόρο...

Και έτσι πήρα στροφή η δόλια η μάνα, ότι εννοεί το κορίτσι μου την μερέντα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το ξερω! Συγνωμη αν ακουστηκε κάπως το μυνημα. Δεν το είπα με κακία! Απλά δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά γιατί εχω ψιλοτρομαξει με όλο αυτό και λίγο και ο καιρος χάλια πολύ θέλει;

Ellie μου κι εγώ χτες ήμουν χάλια όλη νύχτα, όλη μέρα (το βράδυ συνήλθα) με σφάχτες και η τρελλή δεν πήρα ούτε τον γιατρό γιατί προχτές μόλις μου είχε αυξήσει το μαγνήσιο. Από την Παρασκευή πάντως μία είμαι καλά μία δεν είμαι. Πρώτα τα νεφρά, μετά οι χτεσινοί σφάχτες. Δεν τα νοιώθω πάντως σαν συσπάσεις. Ήμουν και στο γραφείο και τα χρειάστηκα γιατί δεν έχω πει ακόμα τίποτα και κρυβόμουν μην δουν μορφασμούς. Σήμερα πάλι είμαι καλά αλλά αν ξανανοιώσω τόσο άβολα θα πάω να με δει γιατί φοβήθηκα με τα δικά σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιόλα πώς είσαι;;;;;;;;;έχουμε μέρες να μιλήσουμε!!! Καλά είστε, όλοι σας;

Καλησπέρα! Χάρηκα πολύ με τα καλά αποτελέσματά σου. Τώρα πρέπει να επικεντρωθείς μόνο στις γόνιμες για να μην χάσεις τον χρόνο που έχασα εγώ κάνοντας επαφές από εδώ και από εκεί. Και αν δεν τις καταλαβαίνεις να πας σε έναν απλό γυναικολόγο με υπέρηχο για παρακολούθηση ωορρηξίας.

Εγώ είμαι κάπως αυτές τις μέρες όπως θα διαβάσεις παρακάτω.

dpTCp2.png

62YBp2.png

"θέλω καφέ μαρμελάδα!!!"

"Δεν έχουμε καφέ, έχουμε κόκκινη (φράουλα)"

" Όχι μαμά, καφέ σαν αυτή που μας δίνουν στο παιδικό!!!" και μου έδειχνε ένα καφέ μαρκαδόρο...

Και έτσι πήρα στροφή η δόλια η μάνα, ότι εννοεί το κορίτσι μου την μερέντα!!!!!!!!!

Πολύ γλύκα!!!!!!!!!!Να την χαίρεσαι.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπέρα! Χάρηκα πολύ με τα καλά αποτελέσματά σου. Τώρα πρέπει να επικεντρωθείς μόνο στις γόνιμες για να μην χάσεις τον χρόνο που έχασα εγώ κάνοντας επαφές από εδώ και από εκεί. Και αν δεν τις καταλαβαίνεις να πας σε έναν απλό γυναικολόγο με υπέρηχο για παρακολούθηση ωορρηξίας.

Εγώ είμαι κάπως αυτές τις μέρες όπως θα διαβάσεις παρακάτω.

Να πας και εσύ να σε δει ο γιατρός σου για να σε καθησυχάσει. Πότε έχεις ξανά ραντεβού;

Εμένα αυτό είναι το πρόβλημα: ο εντοπισμός γόνιμων ημερών και να έχω ωορρηξία...Με σύνδρομο πολυκυστικών και αντίσταση στην ινσουλίνη, δεν έχουμε ωορρηξία κάθε μήνα και κάποιες δεν έχουν και καθόλου χωρίς φαρμακευτική αγωγή για πρόκλησή της. Εμένα δεν με έπιασαν τα χάπια που δίνουν για πρόκληση, τα πήρα 3 από τις 6 που μπορώ να τα δοκιμάσω και μόνο την πρώτη φορά έκανα ωορρηξία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...