Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγώ να βοηθήσω ήθελα!

Το ξερω! Συγνωμη αν ακουστηκε κάπως το μυνημα. Δεν το είπα με κακία! Απλά δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά γιατί εχω ψιλοτρομαξει με όλο αυτό και λίγο και ο καιρος χάλια πολύ θέλει;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξερω! Συγνωμη αν ακουστηκε κάπως το μυνημα. Δεν το είπα με κακία! Απλά δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά γιατί εχω ψιλοτρομαξει με όλο αυτό και λίγο και ο καιρος χάλια πολύ θέλει;

Μην αγχώνεσαι Ελλη, δεν σε παρεξηγούμε!!! Φυσικά θα φοβήθηκες με τις συσπασούλες αλλά ξεκουράσου και όλα καλά θα σου πάνε!!! Και αν πούμε και καμιά βλακειουλα μεταξύ μας, δεν πειράζει!!! Έτσι δεν κάνουν οι φίλες; Παρεξηγούνται αλλά τα ξαναβρίσκουν αν θέλουν!!!

Και είπαμε , θυμήσου την ΠΥΘΙΑ!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!! Δεν το συζητώ ότι επειδή έχω μάθει από μικρή να μένω σε μονοκατοικία με αυλή, δεν θα μπορούσα να μένω σε διαμέρισμα... Όταν σπούδαζα στη Πάτρα, η δυσκολία προσαρμογής σε πολυκατοικία και σε διαμέρισμα ήταν για αυτό τον λόγο...Ευτυχώς το διαμέρισμα μας στη Πάτρα είναι στο 1ο όροφο και βλέπει πίσω στην αυλή (πώς το λένε το δημόσιο χώρο της πολυκατοικίας; όχι αυλη...) που είχε δέντρα!

Και το θεώρησα σπίτι μας και αυτό γιατί οι γονείς μας το αγόρασαν με δάνειο εκείνα τα χρόνια αφού σπούδασαν εκεί εγώ και 2 από τα 3 μου αδέρφια και τα λεφτά που θα έδιναν σε νοίκια τα έδωσαν σε δανειο αγορας...Τωρα το νοικιάζουμε...

και πολύ καλά έκαναν οι γονείς, και σας έμεινε και ένα εισόδημα τώρα! εμένα οι δικοί μου που σπούδασαν εμένα και την αδερφή μου σε διαφορετικές πόλεις, έχουν ξοδέψει μια μικρή περιουσία σε ενοίκια...:(

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κοριτσακιαααααααα μουυυυυυ!!!!!!!!!

Καλημερουδια!!!!

Πήγα έκανα την εξέταση του θυρ.και ηρθα να ανοίξω το μαγαζί της φίλης μου γιατί πάει να φερει πραγματάκια!!!

Xrydim μουυυυυυυυυ!!!!Άστα κι εγώ δεν μπορώ εύκολα αλλά την ξεκίνησα σημερα και δεν μιλάω και καθόλου η μπετονιέρα!!!

Κοαλακι μου!!!!!Καλορίζικο και το καινούργιο δοντακι της φουρτουνας μας!!!!Εσύ πως είσαι???

Ngn μου κι εγώ έχω κάτι τσιμπηματακια και πινάκια και ειδικά εχθες.Θελω να πιστεύω πως είναι φυσιολογικά κοριτσάκι μου!!!

Ηλιοβασίλεμα μου και η Κορινθία έτσι είναι σημερα!!!Αέρας και δροσουλα!!!Μακάρι να έβρεχε λίγο κι εδω!!!

Το Μαρακι χάσαμε ελπίζω να είναι καλα το κοριτσι!!!

Έλλη μου υπομονή δεν είναι τίποτα! Θα περάσει μια βδομαδουλα!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια πετάγομαι λίγο στην αγορά που έχω κάτι δουλίτσες και τα λέμε αργότερα!!!

Η κόρη μου βλέπει παιδικά και μου λέει: πήγαινε μόνη σου μαμά και μην αργήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να την πείσω να σηκωθεί, να ετοιμαστεί και να βγούμε έξω...για δουλειές.

χαχα "πήγαινε μαμά και μην αργήσεια! " ???? χαχαχαχαχαχαχαχα ζουζούνι μου..δεν τη δάγκωσες εκείνη την ώρα??!!!! εγώ θα την είχα ρουφήξει!!! :D:D:D

don' t worry... είπαμε είναι και οι ορμόνες αστα να πάνε!!!!!!!!!!!!!!!! :D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

και πολύ καλά έκαναν οι γονείς, και σας έμεινε και ένα εισόδημα τώρα! εμένα οι δικοί μου που σπούδασαν εμένα και την αδερφή μου σε διαφορετικές πόλεις, έχουν ξοδέψει μια μικρή περιουσία σε ενοίκια...:(

Δεν το λες και εισόδημα πια!!! Με την κρίση και τα νοίκια τα ρίξαμε για να παραμείνει ο φοιτητής και ότι ουσιαστικά είναι το κερδος πάει στο χαράτσι, στην συντήρηση του διαμερίσματος και στην εφορία... Αλλά εντάξει, λέμε αν χρειατούμε σπίτι στη Πάτρα για δουλειά,έχουμε αυτό το 2αρακι να βολευτούμε...στην αρχή!

Το καλό είναι ότι το νοικιάζουμε τα τελευταία 8 χρόνια και έχουμε αλλάξει μόνο 2 φοιτητές! Δηλαδή και οι δύο ξεκίνησαν και τελείωσαν τις σπουδες τους με το διαμερισματακι μας. Δεν αλλαζαμε καθε τρεις και λίγο ενοικιαστές...

Καλημερουδια!!!!

Πήγα έκανα την εξέταση του θυρ.και ηρθα να ανοίξω το μαγαζί της φίλης μου γιατί πάει να φερει πραγματάκια!!!

Xrydim μουυυυυυυυυ!!!!Άστα κι εγώ δεν μπορώ εύκολα αλλά την ξεκίνησα σημερα και δεν μιλάω και καθόλου η μπετονιέρα!!!

Κοαλακι μου!!!!!Καλορίζικο και το καινούργιο δοντακι της φουρτουνας μας!!!!Εσύ πως είσαι???

Ngn μου κι εγώ έχω κάτι τσιμπηματακια και πινάκια και ειδικά εχθες.Θελω να πιστεύω πως είναι φυσιολογικά κοριτσάκι μου!!!

Ηλιοβασίλεμα μου και η Κορινθία έτσι είναι σημερα!!!Αέρας και δροσουλα!!!Μακάρι να έβρεχε λίγο κι εδω!!!

Καλημερα!!! Και εγω τηλεφωνώ στην ενδοκρινολόγο για ραντεβού αλλά δεν απαντάει... Λοιπόν πού στην Κορνιθία είσαι; Εμείς μαλλον την Τρίτη θα πάμε Κιάτο!!!!!!!!!!! Λες να σε πετύχω; μια εγκυούλα να περπατάει στα παραθαλάσσια του Ξυλόκαστρου!!!:D:D:D

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κοαλάκι είχες και παλιότερα από Ενδομητρίωση; Έχεις κάνει λαπαροσκόπιση για αφαιρεσή της; Εννοείται είσαι τυχερή και ευλογημένη που έχεις το παιδί σου και όλα τα άλλα θα τα αντιμετωπίσεις!!! Αυτά τα λέω για να τα ακούω και η ίδια.

Έλλη μην ανησυχείς, αν δεν σκίσεις τα καρτελάκια έχεις πολύ χρόνο για αλλαγες στα τζάμπο. Μόνο που κάνουν αλλαγές συγκεκριμένες μέρες, άλλες μέρες για τα ελαττωματικά και άλλες για επιστροφές/αλλαγές. Πάρτα μεγαλύτερα, δεν χάνεις!

Θάλεια, παίρνεις αντιβίωση για τους πόνουε που είχες στο έντερο; Περαστικά!

Μποτσάκι, πώς πας; κρατάς διατροφή;;;

Τα άλλα τα κορίτσια πού είστε;

ναι παίρνω αντιβίωση αν κ δεν εχω καταλάβει το γιατί θα δούμε....περιμένω να παω την άλλη βδομάδα ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου πηγα βολτα τη μαριαννα, την εκανα μπανιο, ταισμα και νανι.....

Ηλιοβασιλεμα μου πριν 4 χρονια διεγνωστηκα με ενδομητριωση και εκανα ανοιχτο χειρουργειο για την αφαιρεση κυστης 7 εκατοστων απο την αριστερη ωοθηκη, επειτα πηρα για 6 μηνες ενεσιμη θεραπευτικη αγωγη για "παγωμα"των ωοθηκων και ιαση της νοσου. Μεχρι και προτεινω ημουν καλα αν εξαιρεσουμε τους πονους στην ωοθηκη και στη λεκανη μεχρι το ποδι αλλα δεν με εμποδισε σε τιποτα ο πονος, πραγματικα.....,!!!!!!!!! Τωρα θα δουκε τι μελλι γεννεσθαι.....,!!!!!!!

Θαλειτσα μου οχι ενδομητριο, ενδομητριωση εχω, ειναι νοσος που εκτοπιζεται ιστος εξω απο το ενδομητριο και προκαλει εστιες και κυστες οι οποιες φευγουν ΜΟΝΟ με χειρουργικη αφαιρεση. Μπορει να φτασει απο το ενδομητριο μεχρι και τους πνευμονες. Ειναι απο τις σημαντικοτερες αιτιες υπογονιμοτητας....!!!!!!

Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσιαααα....???????

Σασ ευχαριστωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυ γιατο κουραγιο και την αγαπη σας.....!!!!!!!!!!!!

αααααα....τώρα κατάλαβα....πω πω πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάς.......

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είπα,δεν είπα????

όλες καλά???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μποτσακι μουυυυυυυ να σαι καλα για τα καλοριζικα...

Εγω ποναω αλλα εχω συνηθισει χροοοοονια τωρα και η ρουφιανα ειμαι ανενδοτη στο να παρω φαρμακα γιατι μπορω να τον ανεχτω τον χρονιο πονο.

Τι εγινε με τις εξετασεις σου....???? μπορει να εχασα επεισοδια αλλα κανεις επαναληψη τον θυροειδη....??????

Βρε κοριτσια σκεφτομουνα και εγω να ζητησω θυροειδη ετσι για να δω αν υπαρχει κατι, στο παρελθον που ειχα κανει πριν την κυηση δεν ειχα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα κοριτσιπουλακιαααααα μουυυυυυ.....,!!!!!!!!

Τι κανετε....?????? πως κοιμηθηκατε.....??????

Η μαριαννα εβγαλε και αλλο δοντακι, προφανως οσο ημουν στο νοσοκομειο και απο οτι φαινεται το εβγαλε εντελως ανωδυνα.......αυτο.

Φαγαμε, αλλαχτηκαμε και τωρα παιζουμε...............με τα μανταλακια.....!!!!!!!!!!

Αντε θα τα πουμε μετα...

κ άλλο δοντακι ε?????και εμείς βγάλαμε κ 3ο κ όπου να ναι έρχεται κ το 4ο από μέρα σε μέρα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερουδια!!!!

Μια βδομαδουλα είναι η ξάπλα αλλά μου είπε να μην κανω τίποτα και να μην σκύβω και τέτοια. Άρα με αυτά που μου λέει τι να κάνω. Να περπατάω δεν κάνει οπότε αν δεν μπορώ να κάνω τίποτα πάλι ξάπλα δεν θα τη βγάλω; Βασικά φοβάμαι μην το λίγο γίνει πολύ. Και εκεί που είχα ηρεμήσει απο το άγχος για τα.πράγματα του παιδιού και το μόνο που έμενε να δούμε τι θα κάνουμε με τον γάμο και με τη συρταριερα ήρθε αυτό. Και αγχωθηκα πάλι.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

τι καιρό έχετε?????εδώ αθήνα χάλια....φυσάει...έχει συννεφιά....τουλάχιστον έχει δροσιά....

Εδώ έχει συννεφιά με λίγο ήλιο και μια ψιχαλίζει μια σταματάει. Και λίγη ψυχρουλα. Δεν εχω αποχωριστεί την κουβέρτα μου από χθες το βράδυ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσακι μουυυυυυυ να σαι καλα για τα καλοριζικα...

Εγω ποναω αλλα εχω συνηθισει χροοοοονια τωρα και η ρουφιανα ειμαι ανενδοτη στο να παρω φαρμακα γιατι μπορω να τον ανεχτω τον χρονιο πονο.

Τι εγινε με τις εξετασεις σου....???? μπορει να εχασα επεισοδια αλλα κανεις επαναληψη τον θυροειδη....??????

Βρε κοριτσια σκεφτομουνα και εγω να ζητησω θυροειδη ετσι για να δω αν υπαρχει κατι, στο παρελθον που ειχα κανει πριν την κυηση δεν ειχα.

Ναι κοριτσάκι μου!!!Κανω επαναλειψη αλλά νιώθω ότι μπορεί να έχει ανέβει!!!

Να κανείς κοαλακι μου,είναι άτιμο πράγμα ο θυρ.

Το θέμα είναι κοριτσάκι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να μην πονάς!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...