Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Δεν εννοουσα αν είδατε το τσουτσουνάκι του λέγοντας το πουλάκι σου! Έλεγα πουλακι ολο το παιδάκι σου!!! όπως λέμε: " παιδάκι μου, πουλάκι μου! "

Δεν βοηθάει ο γραπτός λόγος;)

Καθόλου ομως! Το ξέρω. Δεν ξερεις πως θα πεις κατι γιατί δεν ξέρεις πως θα διαβαστεί. Θα κάνουμε σαν αυτούς που προσπαθούσαν να καταλάβουν την Πυθια. Μας είχεπει ένα παραδειγμα ένας καθηγητης. Η Πυθία μιλουσε ανεκφραστα οπότε αν πήγαινε κάποιος ν; ρωτήσει αν η γυναίκα του θα κάνει κορίτσι η αγόρι η Πυθία λεει έλεγε: "αγόρι όχι κορίτσι". Οπότε οτι και να γενουσε η γυναίκα η Πυθία έπεφτε μέσα. Αναλογα που θα βάλεις το κομα αλλάζει. "αγόρι, όχι κορίτσι" και "αγόρι όχι, κοριτσι". Έτσι και ο γραπτός λόγος ειναι μια άλλη Πυθία! Και άντε βγαλε άκρη. (Ξύπνησα με έμπνευση ε;)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααα κοριτσιπουλακιαααααα μουυυυυυ.....,!!!!!!!!

Τι κανετε....?????? πως κοιμηθηκατε.....??????

Η μαριαννα εβγαλε και αλλο δοντακι, προφανως οσο ημουν στο νοσοκομειο και απο οτι φαινεται το εβγαλε εντελως ανωδυνα.......αυτο.

Φαγαμε, αλλαχτηκαμε και τωρα παιζουμε...............με τα μανταλακια.....!!!!!!!!!!

Αντε θα τα πουμε μετα...

Μπράβο στο Μαριαννακι μας! Κι αλλο δοντακι χωρίς να ενοχλήσει κανέναν. Μπραβο! Μακάρι να τα βγάλει ολα ετσι χωρις πόνο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!

Τι καιρός είναι αυτός καλέ???? Εδώ βρέχει και έχει και μια ψυχρούλα.

Εγώ το βράδυ είχα πονάκια στην κοιλιά και ξύπναγα. Και τώρα ψυλοσυνεχίζονται. Δεν είναι σαν τα πονάκια περιόδου που είχα προ 2 εβδομάδες αλλά σαν να έχω τσιμπιματάκια. Νομίζω οτι είναι κάτι φυσιολογικό όμως γιατί νομίζω οτι τα είχα και στον γιο μου. Θα δείξει!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

καλημέρα κοριτσάρες μου!! Τί κάνετε??

ngn μου και εδώ τον ίδιο καιρό έχει, ψύχρα και βρέχει καταρρακτωδώς από τα ξημερώματα..είναι ότι πρέπει ο καιρός για ξάπλα στο σπίτι (και όχι για δουλειά!!! :evil::evil::evil: )

κοαλλάκι μου γλυκό περαστικά σου!! Εύχομαι τώρα που εντοπίστηκε το πρόβλημα να ξεπεραστεί γρήγορα και ανώδυνα και να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να λείψεις από το κοριτσάκι σου!

Ελλάκι μου επίσης περαστικούλια να είναι..αφού ο γιατρός σου δεν ανησυχεί, μη φοβάσαι, θα ξεκουραστείς και θα περάσει..μέχρι τότε εδώ είμαστε εμείς για παρεούλα!! Θυμάμαι που έλεγες ότι σου είναι δύσκολο να πας ΙΚΕΑ αλλά αν τελικά αυτό αλλάξει ή αν έχεις κάποιον στη Λάρισα που μπορεί να σε εξυπηρετήσει, να ξέρεις ότι έχει πολύ ωραίες κούνιες με 70 ευρώ (μπορεί και πιο φθηνές, δε θυμάμαι!) περάσαμε μια βόλτα την προηγούμενη βδομάδα και τις είδα!! :D

Μποτσάκι μουουουου, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να ακολουθήσω διατροφή..αυτό που πρέπει να τρώω συγκεκριμένα πράγματα συγκεκριμένες ώρες πολύ με καταπιέζει..προτιμώ να μη φάω τπτ!!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε???

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Έλλη είσαι καλύτερα; Ξεκουράσου και εσύ, όσο μπορείς!

Ngn, πήρες τηλέφωνο τον γιατρό για τα τσιμπηματάκια; Να σε καθησυχάσει και να σε καθοδηγήσει σωστά!

Κοαλάκι, τώρα το κοριτσάκι σου θα βγάζει δοντάκια γρήγορα και μπορεί να μην τα αντιλαμβάνεσαι αμέσως ακόμη και να είσαι δίπλα της όλη την ώρα!!!

Xrydim καλημέρα!!! Καλά είσαι; Κάπου πέτυχα ένα διαφημηστικό του ΙΚΕΑ των Ιωαννίνων. Από το Σάββατο 20/7 και για 2 μήνες θα βάζουν δωρεάν λεωφορεία από Αγρίνιο προς ικεα Ιωαννίνων!!!! για να πιάσουν πελάτες αλλά η αλήθεια είναι ότι αν όντως θέλεις να πας, μπορείς να το εκμεταλλευτείς... Έλλη πού είναι το πιο κοντυνό σου ΙΚΕΑ; Φαντάζομαι θα το κάνουν αυτό με τα λεωφορεία και σε άλλα καταστήματα ΙΚΕΑ...

Εδώ έχουμε ήλιο αλλά φυσάει....Ολα τα φύλλα τα ξερά από την κληματαριά κάτω................πάλι θα σκουπίζω!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κοριτσάρες μου!! Τί κάνετε??

ngn μου και εδώ τον ίδιο καιρό έχει, ψύχρα και βρέχει καταρρακτωδώς από τα ξημερώματα..είναι ότι πρέπει ο καιρός για ξάπλα στο σπίτι (και όχι για δουλειά!!! :evil::evil::evil: )

κοαλλάκι μου γλυκό περαστικά σου!! Εύχομαι τώρα που εντοπίστηκε το πρόβλημα να ξεπεραστεί γρήγορα και ανώδυνα και να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να λείψεις από το κοριτσάκι σου!

Ελλάκι μου επίσης περαστικούλια να είναι..αφού ο γιατρός σου δεν ανησυχεί, μη φοβάσαι, θα ξεκουραστείς και θα περάσει..μέχρι τότε εδώ είμαστε εμείς για παρεούλα!! Θυμάμαι που έλεγες ότι σου είναι δύσκολο να πας ΙΚΕΑ αλλά αν τελικά αυτό αλλάξει ή αν έχεις κάποιον στη Λάρισα που μπορεί να σε εξυπηρετήσει, να ξέρεις ότι έχει πολύ ωραίες κούνιες με 70 ευρώ (μπορεί και πιο φθηνές, δε θυμάμαι!) περάσαμε μια βόλτα την προηγούμενη βδομάδα και τις είδα!! :D

Μποτσάκι μουουουου, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να ακολουθήσω διατροφή..αυτό που πρέπει να τρώω συγκεκριμένα πράγματα συγκεκριμένες ώρες πολύ με καταπιέζει..προτιμώ να μη φάω τπτ!!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε???

Τις εχω δει τις κούνιες του ΙΚΕΑ. Δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ θέλω κάτι φθηνό αλλά και ωραίο. Γι'αυτό είχα πει για εκεινη την κουνια. Αλλά το θεμα έχει κλείσει. Αποφασίσαμε να πάρουμε το παρκοκρεβατο που έχει και δεύτερη θέση για τους πρώτους μήνες. Κοριτσια κούνια σκέτη δεν θέλω. Ο καθένας ψωνίζει βάση την τσέπη του και τη προτίμηση του. Μακάρι να είχα παραπάνω χρηματα και δεν θα με ένοιαζε. Θα επερνα το καλητερο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα!!!

Έλλη είσαι καλύτερα; Ξεκουράσου και εσύ, όσο μπορείς!

Ngn, πήρες τηλέφωνο τον γιατρό για τα τσιμπηματάκια; Να σε καθησυχάσει και να σε καθοδηγήσει σωστά!

Κοαλάκι, τώρα το κοριτσάκι σου θα βγάζει δοντάκια γρήγορα και μπορεί να μην τα αντιλαμβάνεσαι αμέσως ακόμη και να είσαι δίπλα της όλη την ώρα!!!

Xrydim καλημέρα!!! Καλά είσαι; Κάπου πέτυχα ένα διαφημηστικό του ΙΚΕΑ των Ιωαννίνων. Από το Σάββατο 20/7 και για 2 μήνες θα βάζουν δωρεάν λεωφορεία από Αγρίνιο προς ικεα Ιωαννίνων!!!! για να πιάσουν πελάτες αλλά η αλήθεια είναι ότι αν όντως θέλεις να πας, μπορείς να το εκμεταλλευτείς... Έλλη πού είναι το πιο κοντυνό σου ΙΚΕΑ; Φαντάζομαι θα το κάνουν αυτό με τα λεωφορεία και σε άλλα καταστήματα ΙΚΕΑ...

Εδώ έχουμε ήλιο αλλά φυσάει....Ολα τα φύλλα τα ξερά από την κληματαριά κάτω................πάλι θα σκουπίζω!!!!!!!!!!!!!!

Το πιο κοντινο είναι 1,5 ώρα. Στη Λαρισα. Έχουν και από εδώ λεωφορείο μέχρι της 20 Ιουλίου. Αλλά εμένα ο γιατρός μου απαγορεψε από την αρχή να χρησιμοποιώ λεωφορειο και αστικό. Και εχθές μου τόνισε ξεχνά τα ταξίδια.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα Ηλιοβασίλεμά μου!!!!! Μωρέ ας έμενα κι εγώ σε μονοκατοικία και μάλιστα με κληματαριά στον κήπο και ας σκούπιζα κάθε μέρα!!! ;);) αχ πόσο όμορφα πρέπει να είναι!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Τις εχω δει τις κούνιες του ΙΚΕΑ. Δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ θέλω κάτι φθηνό αλλά και ωραίο. Γι'αυτό είχα πει για εκεινη την κουνια. Αλλά το θεμα έχει κλείσει. Αποφασίσαμε να πάρουμε το παρκοκρεβατο που έχει και δεύτερη θέση για τους πρώτους μήνες. Κοριτσια κούνια σκέτη δεν θέλω. Ο καθένας ψωνίζει βάση την τσέπη του και τη προτίμηση του. Μακάρι να είχα παραπάνω χρηματα και δεν θα με ένοιαζε. Θα επερνα το καλητερο.

Εγώ να βοηθήσω ήθελα!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

οκ πάω πάσο!!! Φυσικά και παίζει ρόλο και το γούστο!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ σε ΙΚΕΑ και δεν ξέρω τί παίζει...από ποιότητα κλπ...Μόνο κάτι κίτρινα πλαστικά σκαμπό και ένα απλό τετράγωνο άσπρο τραπεζάκι μελαμίνης μου έχουν φέρει για την μικρή και η αλήθεια είναι οτι και η τιμή τους ήταν καλή και για την χρήση τους, ότι πρέπει. Δεν θα κλαίω τα λεφτά μας όταν θα διαλυθεί το τραπεζάκι...που τώρα το χρησιμοποιεί η κόρη μου σαν γραφείο, σαν παιχνιδάδικο κλπ κλπ

Βέβαια, η αγορά της κούνιας ή κάτι άλλου σοβαρού επίπλου, πχ καναπέ ή βιβλιοθήκη θέλει ψάξιμο...Σύγκριση τιμής με ποιότητα!!!

Καλημέρα Ηλιοβασίλεμά μου!!!!! Μωρέ ας έμενα κι εγώ σε μονοκατοικία και μάλιστα με κληματαριά στον κήπο και ας σκούπιζα κάθε μέρα!!! ;);) αχ πόσο όμορφα πρέπει να είναι!!!

Καλημέρα!!!!!!! Δεν το συζητώ ότι επειδή έχω μάθει από μικρή να μένω σε μονοκατοικία με αυλή, δεν θα μπορούσα να μένω σε διαμέρισμα... Όταν σπούδαζα στη Πάτρα, η δυσκολία προσαρμογής σε πολυκατοικία και σε διαμέρισμα ήταν για αυτό τον λόγο...Ευτυχώς το διαμέρισμα μας στη Πάτρα είναι στο 1ο όροφο και βλέπει πίσω στην αυλή (πώς το λένε το δημόσιο χώρο της πολυκατοικίας; όχι αυλη...) που είχε δέντρα!

Και το θεώρησα σπίτι μας και αυτό γιατί οι γονείς μας το αγόρασαν με δάνειο εκείνα τα χρόνια αφού σπούδασαν εκεί εγώ και 2 από τα 3 μου αδέρφια και τα λεφτά που θα έδιναν σε νοίκια τα έδωσαν σε δανειο αγορας...Τωρα το νοικιάζουμε...

Μπράβο στο Μαριαννακι μας! Κι αλλο δοντακι χωρίς να ενοχλήσει κανέναν. Μπραβο! Μακάρι να τα βγάλει ολα ετσι χωρις πόνο..

Μακαρι ελλη μου να τα βγαλει ολα τα επομενα ανωδυνα,γιατι ολα τα προηγουμενα τα εβγαλε με γκρινια και καταροη.

Ηλιοβασιλεμα μου ναι καλε επαθα πλακα, πριν μπω στο νοσοκομειο δεν υπηρχε τιποτα και σημερα λεω ας δω μηπως.....και τσααααακ να τοοοοοοο....το δοντακι.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι και εγώ την είχα πατήσει και δεν είχα πάρει χαμπάρι όλα τα δόντια της αλλά μερικά τα έβλεπα ξεπεταμένα!!! Εμένα μάλιστα είχε βγάλει το πρώτο της δόντι 9μηνών, την βδομάδα της βάπτισής της και μετά ξαναέβγαλε μετά τα πρώτα της γενέθλια...

Κοριτσάκια πετάγομαι λίγο στην αγορά που έχω κάτι δουλίτσες και τα λέμε αργότερα!!!

Η κόρη μου βλέπει παιδικά και μου λέει: πήγαινε μόνη σου μαμά και μην αργήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να την πείσω να σηκωθεί, να ετοιμαστεί και να βγούμε έξω...για δουλειές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...