Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και από μένα!

Κοαλάκι πρώτη φορά ακούω για ενδομητρίωση. Βρε τι παθαίνουμε εμείς οι δόλιες οι γυναίκες. Οι άντρες την περνάνε ζωή και κότα.

Τι να πω???? Περαστικά. Τουλάχιστον βρήκες τι είναι.

Ναι ngn μου βρηκα τι εχω και ξερω τι εχω, απλα τωρα το προβλημα περιπλεκεται καθοτι λαμβανουν χωρα και αλλα ζωτικα οργανα οπως το εντερο, οι πνευμονες που λογω του χειρουργιου δημιοργουνται οι λεγομενες "συμφισεις" δλδ συγκολησεις μεταξυ οργανων και αυτο ενεχει πολλους κινδυνους, αλλα ειναι αντιμετωπισιμο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από το γιατρό. Θυμάστε που κουβεντιαζαμε για κραμπες στη μητρα; Εγώ τις τελευταίες μέρες το βράδυ πονούσα λίγο όχι όμως όπως με τις κράμπες. Σήμερα πονούσα όλη μερα και αποφάσισα να πάω στο γιατρό μου. Μου είπε ότι εχω κάτι μικρές και ήπιες συσπάσεις. Μου είπε αυτή τη βδομάδα να είμαι ξάπλα και να σηκωνομαι μόνο για τουαλέτα και για φαγητό. Και γενικώς να προσεχω πολύ και θα τα ξαναπούμε όταν πάω για την αυχενικη. Μου έδωσε και youtopar. Μου είπε μέχρι την παρασκευή να παίρνω από μισό χαπι το πρωι,μισό χάπι μεσημέρι και μισό το βραδυ και από το Σάββατο από μισο πρωί και βράδυ. Και πιστευει πως θα σταματήσουν. Κατά τα αλλά το παιδί μου μεγαλώνει κανονικότατα και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ηλιοβασίλεμα όλοι καλά είμαστε. Ο μικρός κοιμάται και η μπέμπα κάνει βόλτες στην κοιλιά μου.

Κοαλάκι αφού είναι αντιμετωπίσιμο τότε θα το παλέψεις απλώς λίγο θα ταλαιπωρηθείς.

Έλλη καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα των κρεβατωμένων!!!! Μην στεναχωριέσαι. Μια βδομαδούλα είναι. Θα περάσει γρήγορα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ηλιοβασίλεμα όλοι καλά είμαστε. Ο μικρός κοιμάται και η μπέμπα κάνει βόλτες στην κοιλιά μου.

Κοαλάκι αφού είναι αντιμετωπίσιμο τότε θα το παλέψεις απλώς λίγο θα ταλαιπωρηθείς.

Έλλη καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα των κρεβατωμένων!!!! Μην στεναχωριέσαι. Μια βδομαδούλα είναι. Θα περάσει γρήγορα.

Καλώς σας βρήκα! Αν και ο γιατρός είπε να μην αγχώνομαι εγώ φοβάμαι λίγο. Τώρα ήταν σκληρή όλη η κοιλιά μου. Πέτρα. Δύο φορές το κατάλαβα αυτό. Μια κάπου στις 5 τα ξημερώματα μια το μεσημεράκι και μια τώρα. Ήταν έτσι για περίπου μισό λεπτό και μετά μαλακωσε. Μου είπε να μην αγχώνομαι και πως θα μου προκαλέσουν ταχυκαρδίες και να μην φοβηθώ. Παντος ο μικρός είναι Υπερκινητικός.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα! Αν και ο γιατρός είπε να μην αγχώνομαι εγώ φοβάμαι λίγο. Τώρα ήταν σκληρή όλη η κοιλιά μου. Πέτρα. Δύο φορές το κατάλαβα αυτό. Μια κάπου στις 5 τα ξημερώματα μια το μεσημεράκι και μια τώρα. Ήταν έτσι για περίπου μισό λεπτό και μετά μαλακωσε. Μου είπε να μην αγχώνομαι και πως θα μου προκαλέσουν ταχυκαρδίες και να μην φοβηθώ. Παντος ο μικρός είναι Υπερκινητικός.

Ελλη μου ξαπλα και ολα θα πανε καλα.....οντως τα youtopar στις περισσοτερες των περιπτωσεων προκαλουν ταχυκαρδιες, αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο.

Επαιρνα και εγω αυτα τα μαγικα χαπακια που σε κανουν πραγματικα ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυ που εισαι καλεεεεεεεεε....???????

Συμπεθερακιιιιιιιιι μουυυυυυυυυ που εισαιιιιιι.....????????

Τα αλλα κοριτσακιαι μεσα ηταν αλλα εξαφανιστηκαν......

Παω και εγω για υπνο γιατι ποναω λιγουλακι.....και νυσταζω πολυυυυυυυ...!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια μου καλα, θα τα πουμε αυριο.....,!!!!!!

Φιλακια πολλααααα στα εμβρυακια-μωρακια-παιδακια σας......!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Έλλη καλά έκανες και πήγες στο γιατρό! Κάνε ότι σου είπε και όλα θα πάνε καλά; Ο μπέμπης σε χαιρέτησε το πουλάκι σου;

Δεν μας ανοιξε τα πόδια σήμερα. Ο γιατρός παντος είπε πως έχουμε φυσιολογική ανάπτυξη και κίνηση οπότε το να δω την τσουτσου ήταν το τελευταίο που με εμοιαζε. Τωρα είμαι αραγμενη και με έχει πιάσει μια νυστα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυ που εισαι καλεεεεεεεεε....???????

Συμπεθερακιιιιιιιιι μουυυυυυυυυ που εισαιιιιιι.....????????

Τα αλλα κοριτσακιαι μεσα ηταν αλλα εξαφανιστηκαν......

Παω και εγω για υπνο γιατι ποναω λιγουλακι.....και νυσταζω πολυυυυυυυ...!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια μου καλα, θα τα πουμε αυριο.....,!!!!!!

Φιλακια πολλααααα στα εμβρυακια-μωρακια-παιδακια σας......!!!!!!!!!!!!!

Καλή ξεκούραση κοαλακι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Δεν μας ανοιξε τα πόδια σήμερα. Ο γιατρός παντος είπε πως έχουμε φυσιολογική ανάπτυξη και κίνηση οπότε το να δω την τσουτσου ήταν το τελευταίο που με εμοιαζε. Τωρα είμαι αραγμενη και με έχει πιάσει μια νυστα!

Δεν εννοουσα αν είδατε το τσουτσουνάκι του λέγοντας το πουλάκι σου! Έλεγα πουλακι ολο το παιδάκι σου!!! όπως λέμε: " παιδάκι μου, πουλάκι μου! "

Δεν βοηθάει ο γραπτός λόγος;)

Koριτσακια μου γυρισα κατα τις εντεκαμιση και ειχε ερθει ο αντρουλης μου και μπηκα να σας καληνυχτισω!!!!Ονειρα γλυκα σε ολες και στα ζουζουνακια σας!!!!!!!

Μαααααααααααααααααααααατς!!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!

1sh1p2.png

Καλημεραααααααααα κοριτσιπουλακιαααααα μουυυυυυ.....,!!!!!!!!

Τι κανετε....?????? πως κοιμηθηκατε.....??????

Η μαριαννα εβγαλε και αλλο δοντακι, προφανως οσο ημουν στο νοσοκομειο και απο οτι φαινεται το εβγαλε εντελως ανωδυνα.......αυτο.

Φαγαμε, αλλαχτηκαμε και τωρα παιζουμε...............με τα μανταλακια.....!!!!!!!!!!

Αντε θα τα πουμε μετα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...