Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακιαααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να μαι και εγωωωωω....!!!!!!

Τι κανετε..???? πως ειστε....?????

Λοιπον εχουμε και λεμε.....καταρχην η ακρβης διαγνωση που βγηκε ηταν οτι εχω αιμοπεριτοναιο, δλδ ο οργανισμος για καποιο λογο εβγαλε αιμα στην κοιλιακη χωρα, ευτυχως οι γιατροι επεναιβησαν αμεσα και δεν υπηρχε μολυνση.....εξου και αντιβιωση που λαμβανω τοσες μερες.

Σημερα το πρωι πηγα πηρα την αξονικη και τον υπερηχο που μου εκαναν στο νοσκοκομειο για να την παω στο γιατρο της μαγνητικης για να τα συγκρινει.

Κοριτσια μολις ειδα το πορισμα εφριξααααααα......!!!!!!!! Δυστυχως επιστρεψε η ενδομητριωση με περιχαρακωματα και επιπλεον πιθανολογειτε οτι ειναι η αιτια για αποφραξη της σκωληκοειδους, καθως επισης βρεθηκε και μια κυστη στο νεφρο.

Τωρα μενει να τα επιβεβαιωσει η μαγνητικη για να δω πως θα κινηθω.

Μπηκα για μαγνητικη (πανευκολο ηταν) και επειτα εφυγα, πηγα στο χειρουργο να πω ευχαριστω και αφου ειδε τις εξετασεις τις πρωτες μου ειπε επι λεξη.....ευτυχως κοριτσι μου καταφερες να κανει μωρακι......οπως καταλαβαινετε τα πραγματα δεν ειναι προσβασιμα στη παρουσα φαση ΑΛΛΑ εγωωωωωω δε μασαω με τιποτααααααα, δεν πτοουμαι ουτε στο ελαχιστο.......!!!!!!!

Εχω τη φουρτουνα μου και χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιιι, ολα τα υπολοιπα θα τα υποστω για χαρη της και θα καταφερωωωωωωωωωω........,!!!!!!!!!!

Ενα σας λεω.......για οποιες στεναχωριουνται για το αν θα καταφερουν να κανουν παιδακι η δευτερο παιδακι, πραγματικα ειναι αληθινος αθλος μεχρι να επιτευχθει το ονειρο..........μπορει να αργησει.........αλλα θα ερθει, οπως ηρθε και σε εμενα....,!!!!!!!!!!!!!!! Μη στεναχωριεστε κοριτσια μουυυυυυυυ.....,!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου χαίρομαι που είσαι δυνατή. Από τη στιγμή που κάτι αντιμετωπίζεται, είτε είναι σοβαρό είτε όχι, θεωρώ πως πρέπει να βλέπουμε και τη θετική πλευρά. Ακριβώς όπως κανείς εσύ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέρει κάποια να μου πει για τα εσωρουχακια του τζαμπο; Όντως μου φάνηκαν λίγο μικρά. Ίσως να πάω να τα αλλαξω. Με ζαλισε λιγο η πεθερά μου οπότε λέω δεν πάει και το παλιαμπελο! Θα τα αλλάξω όταν ξαναπάω με μεγαλύτερο νούμερο. Μέχρι Ποτε μπορώ να τα αλλάξω;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Λοιπον εχουμε και λεμε.....καταρχην η ακρβης διαγνωση που βγηκε ηταν οτι εχω αιμοπεριτοναιο, δλδ ο οργανισμος για καποιο λογο εβγαλε αιμα στην κοιλιακη χωρα, ευτυχως οι γιατροι επεναιβησαν αμεσα και δεν υπηρχε μολυνση.....εξου και αντιβιωση που λαμβανω τοσες μερες.

Σημερα το πρωι πηγα πηρα την αξονικη και τον υπερηχο που μου εκαναν στο νοσκοκομειο για να την παω στο γιατρο της μαγνητικης για να τα συγκρινει.

Κοριτσια μολις ειδα το πορισμα εφριξααααααα......!!!!!!!! Δυστυχως επιστρεψε η ενδομητριωση με περιχαρακωματα και επιπλεον πιθανολογειτε οτι ειναι η αιτια για αποφραξη της σκωληκοειδους, καθως επισης βρεθηκε και μια κυστη στο νεφρο.

Μπηκα για μαγνητικη (πανευκολο ηταν) και επειτα εφυγα, πηγα στο χειρουργο να πω ευχαριστω και αφου ειδε τις εξετασεις τις πρωτες μου ειπε επι λεξη.....ευτυχως κοριτσι μου καταφερες να κανει μωρακι......οπως καταλαβαινετε τα πραγματα δεν ειναι προσβασιμα στη παρουσα φαση ΑΛΛΑ εγωωωωωω δε μασαω με τιποτααααααα, δεν πτοουμαι ουτε στο ελαχιστο.......!!!!!!!

Εχω τη φουρτουνα μου και χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιιι, ολα τα υπολοιπα θα τα υποστω για χαρη της και θα καταφερωωωωωωωωωω........,!!!!!!!!!!

Ενα σας λεω.......για οποιες στεναχωριουνται για το αν θα καταφερουν να κανουν παιδακι η δευτερο παιδακι, πραγματικα ειναι αληθινος αθλος μεχρι να επιτευχθει το ονειρο..........μπορει να αργησει.........αλλα θα ερθει, οπως ηρθε και σε εμενα....,!!!!!!!!!!!!!!! Μη στεναχωριεστε κοριτσια μουυυυυυυυ.....,!!!!!!!!!!!!

Α ρε τα μεγαλα πνευματα!!!!!!!!!!!!!!!Πριν 10 λεπτα σου εστειλα μην.!!!

Οπως το ειπες !!!!MH MΑΣΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Ολα αντιμετωπιζονται εσεις να εισαστε καλα!!!!!

Την περισσοτερη δυναμη του κοσμου εχεις αφου εχεις την φουρτουνα σου!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μπράβο κοαλάκι μου!!!! Έτσι σε θέλω δυνατή και αισιόδοξη και όλα θα γίνουν.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοαλακι μου,κοριτσάκι μου περαστικουλια!!!!σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!η ενδομητριο τι είναι???είναι δύσκολο να κάνεις παιδί????όσο για το άλλο τι να πω έτσι ξαφνικά....

μποτσακι μουκαλά?????

οι υπόλοιπες καλά????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοαλακι μου,κοριτσάκι μου περαστικουλια!!!!σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!η ενδομητριο τι είναι???είναι δύσκολο να κάνεις παιδί????όσο για το άλλο τι να πω έτσι ξαφνικά....

μποτσακι μουκαλά?????

οι υπόλοιπες καλά????

Καλα Θαλειτσα μου!!!Εσεις???Ο Παναγιωτακης???

1sh1p2.png

καθαρησα και της μπαμιες!!!!!!!!!ωρε μανα!!!!!!!που σαι να δεις την κορη σου!!!!!!!!!!!χααχχαχααχαχχα!!!!!!!!!!

μποτσακι μουυυυυυυ!!!!!!

θα σου πω τι εφαγα χθες....σημειωνε......

πρωινο:2 τοστακια,1 ποτηρι γαλα,3 βερυκοκα,1 ροδακινο!

μεσημερι:κοτοσουπα,σαλατα χωριατικη.

απογευμα:2 παστες,αμυγδαλα,φουντουκια,γιαουρτακι σε πιλινη τσανακα,καρπουζι

βραδυ:3 καλαμποκια βραστα,αλλη 1 παστα,..........και απο κει και περα εχασα το λογαριασμο.....δεν θυμαμαι τι αλλο εφαγα!!!!!!!!!!!!

παναγια μαζί σου που το βάζεις????πρόσεχε μόνο τα γλυκά για το ζαχαρο όπως λέει κ το μποτσακι ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα Θαλειτσα μου!!!Εσεις???Ο Παναγιωτακης???

καλά κοριτσάκι μου....πολύ γκρίνια λόγω των δοντιών αλλά εντάξει....εγώ παίρνω αντιβίωση κ θα δω την άλλη τετάρτη τι εχω τελικά γιατί δεν εχω καταλάβει ακόμα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά κοριτσάκι μου....πολύ γκρίνια λόγω των δοντιών αλλά εντάξει....εγώ παίρνω αντιβίωση κ θα δω την άλλη τετάρτη τι εχω τελικά γιατί δεν εχω καταλάβει ακόμα....

Υπομονη μωρε θα περασουν!!Ειναι μεσα στο προγραμμα κι αυτα!!!Ειμαι κι εγω περιεργη τι εχεις και σου δινει αντιβιωση!!!Γιατι σπαστικη κολιτιδα εχω κι εγω χρονια!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κοαλάκι είχες και παλιότερα από Ενδομητρίωση; Έχεις κάνει λαπαροσκόπιση για αφαιρεσή της; Εννοείται είσαι τυχερή και ευλογημένη που έχεις το παιδί σου και όλα τα άλλα θα τα αντιμετωπίσεις!!! Αυτά τα λέω για να τα ακούω και η ίδια.

Έλλη μην ανησυχείς, αν δεν σκίσεις τα καρτελάκια έχεις πολύ χρόνο για αλλαγες στα τζάμπο. Μόνο που κάνουν αλλαγές συγκεκριμένες μέρες, άλλες μέρες για τα ελαττωματικά και άλλες για επιστροφές/αλλαγές. Πάρτα μεγαλύτερα, δεν χάνεις!

Θάλεια, παίρνεις αντιβίωση για τους πόνουε που είχες στο έντερο; Περαστικά!

Μποτσάκι, πώς πας; κρατάς διατροφή;;;

Τα άλλα τα κορίτσια πού είστε;

Κοριτσακια μου πηγα βολτα τη μαριαννα, την εκανα μπανιο, ταισμα και νανι.....

Ηλιοβασιλεμα μου πριν 4 χρονια διεγνωστηκα με ενδομητριωση και εκανα ανοιχτο χειρουργειο για την αφαιρεση κυστης 7 εκατοστων απο την αριστερη ωοθηκη, επειτα πηρα για 6 μηνες ενεσιμη θεραπευτικη αγωγη για "παγωμα"των ωοθηκων και ιαση της νοσου. Μεχρι και προτεινω ημουν καλα αν εξαιρεσουμε τους πονους στην ωοθηκη και στη λεκανη μεχρι το ποδι αλλα δεν με εμποδισε σε τιποτα ο πονος, πραγματικα.....,!!!!!!!!! Τωρα θα δουκε τι μελλι γεννεσθαι.....,!!!!!!!

Θαλειτσα μου οχι ενδομητριο, ενδομητριωση εχω, ειναι νοσος που εκτοπιζεται ιστος εξω απο το ενδομητριο και προκαλει εστιες και κυστες οι οποιες φευγουν ΜΟΝΟ με χειρουργικη αφαιρεση. Μπορει να φτασει απο το ενδομητριο μεχρι και τους πνευμονες. Ειναι απο τις σημαντικοτερες αιτιες υπογονιμοτητας....!!!!!!

Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσιαααα....???????

Σασ ευχαριστωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυ γιατο κουραγιο και την αγαπη σας.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι έχω την κουμπάρα μου που μετά από 5 χρόνια εξετάσεων, άγχους, στεναχώριας που δεν έμενε έγκυος και όταν πήραν απόφαση για εξωσωματική, της βρήκαν ενδομητρίωση και εκανε λαπαροσκόπιση και μετά κατάφερε και έμεινε έγκυος φυσικά, σε 2 παιδιά με διαφορά μεταξύ τους 18μηνες...

Γεια σας κορίτσια και από μένα!

Κοαλάκι πρώτη φορά ακούω για ενδομητρίωση. Βρε τι παθαίνουμε εμείς οι δόλιες οι γυναίκες. Οι άντρες την περνάνε ζωή και κότα.

Τι να πω???? Περαστικά. Τουλάχιστον βρήκες τι είναι.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοαλάκι έχω την κουμπάρα μου που μετά από 5 χρόνια εξετάσεων, άγχους, στεναχώριας που δεν έμενε έγκυος και όταν πήραν απόφαση για εξωσωματική, της βρήκαν ενδομητρίωση και εκανε λαπαροσκόπιση και μετά κατάφερε και έμεινε έγκυος φυσικά, σε 2 παιδιά με διαφορά μεταξύ τους 18μηνες...

Εγω ημουν τυχερη γιατι οταν διαγνωστηκε δεν εκανα προσπαθειες για μωρο, περασαν χρονια για να γνωρισω τον ανδρα μου αλλα παρολαυτα καταφερα να μεινω εγκυος με την πρωτη. Γιατι οσο περνανε οι μηνες με περιοδο τοσο δυσκολευει η κατασταση για τη νοσο. Γιαυτο και παγωσαν τις ωοθηκες μου με ενεσεις για να μπω στο λεγομενο "παραθυρο γονιμοτητας".

Οι ενεσεις που εκανα κοστισαν πανω απο 1000? αλλα ειχα πληρωσει συμμετοχη.

Μου ειχαν δωσει και λαθος δοσολογια, στο παρα πεντε γλυτωσα απο αλλα προβληματα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...