Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πολύ γέλασα με αυτά που γράφατε από τις 12μμ και μετά!!!

Πήγαμε θάλασσα και σουπερ και τωρα τσιμπαμε κάτι (δεν μαγειρεψα η γαϊδαρα τίποτα!) και θα πέσουμε για ύπνο!!!

Ετσι που λέτε ο άντρας μου ο ντούρος!!! Πήρε θάρετα και μου έκανε τον καμπόσο, ότι δεν έχει αλλες εξετάσεις και τέτοια...Λέτε να μην παμε πουθενά την άλλη βδομάδα που λέγαμε να πάμε σε φίλες στο Κιάτο, για να ¨αθληθούμε" συστηματικά;;; ;););) Πρέπει να προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το σπορ ανά 2 μέρες γιατί από την στιγμή που δεν ξέρουμε γόνιμες μέρες! Και αν πάμε φιλοξενουμενοι, θα είναι δύσκολο να είμαστε με το παιδί και να κάνουμε και το σπορ... Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ!!! ;););)

Μποτσάκι, τον έχεις και στον κάτω όροφο;;; Ωχ, θα σε παρακολουθεί συστηματικά και από απόσταση αναπνοής!!! Εγω πάντως είχα πάει σε διαιτολόγο στην αρχη της εγκυμοσύνης και επειδή δεν είχα όρεξη για φαί (ναι, έγινε και αυτό, δεν ηθελα να τρωω παρα μονο γλυκα) και τελικά αν και ετρωγα, δεν επαιρνα κιλα παρα 5-6 κιλα εως το τελος, τον σταματησα...

Έπαθα και εγω διαβητη κύησης, χωρίς ινσουλίνες, μόνο με έλεγχο διατροφής, μετά τον 7ο μήνα αλλά δυσκολεύτηκα να βρω ενδοκρινολόγο εγκαίρως, δεν ήξερα και τίποτα περί διατροφής διαβητικών και ζορίστηκα, όπως εσύ ngn μου! Αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα το παιδί μου και γεννήθηκε και με φυσιολογικό βάρος, 3370kg.

Πατουσίτσα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα με τα γλυκά!!!! Εγώ πρέπει να ακολουθώ για πάντα αυτή την διατροφή που κάνει η Ngn λόγω ΣΠΩ και αντίστασης στην ινσουλίνης, γιατί κινδυνεύω να πάθω σάκχαρο...αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ....είμαι αληθινά εξαρτημένη με τα γλυκά :oops::oops::oops: . Μάλιστα οι γιατροί μου λένε να χάσω κιλά γιατί επηρεάζει την γονιμότητα και ρυθμίζει την ωορρηξία στις γυναικες με πολυκυστικές...

Αγορομάμμυ και εγώ έχω οπίσθια κλίση μήτρας!!! Αλλά στην κόρη μου δεν το ξέραμε. Κάνετε καμιά ειδική στάση του "σπορ" ή μπα; Σας έχει πει τίποτα ο γιατρός σου; Εμένα λόγω της κλίσης, πόνεσα παραπάνω στη σαλπιγγογραφία αλλά μου έχουν πει ότι δεν αποτελεί πρόβλημα σύλληψης η κλίση της μήτρας.

Αυτά, σας ζάλισα μεσημεριάτικα!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλε εγκυουλες να σας ρωτησω κατι που το εχω απορια?? Ο γιατρος σας επιτρεπει το σεξ??

Ηλιοβασιλεμα μου ουτε κι εγω το ηξερα για τη μητρα και με ειχαν δει και τοσοι γυναικολογοι κατα καιρους για τεστ παπ, ο γιατρος μου το ειπε οταν εμεινα εγκυος. Εγω καθομαι με τα ποδαρια ψηλα μετα το αλμα εις μηκος για να βοηθησω την κατασταση, χαχαχαχα!!! Οι αποψεις διαφερουν για το αν επηρεαζει τη συλληψη ή οχι, κι εγω δε δινω πολυ σημασια σε αυτο!!

Καλα ειστε ολες βλεπω!! Πατουσιτσα εχω πολλα φαγητα στο ψυγειο, να στα στειλω μη τα πεταξω??? χαχαχα!! Φαε κοπελα μου, η μπεμπα θελει να βγει τσουπωτη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Όταν είχαμε ρωτήσει τον γυναικόλογο για σεξ στην εγκυμοσύνη, μάλιστα ο άντρας μου είχε ρωτήσει όταν είχα πάει τουαλέτα, και ήταν με τον γιατρό στο γραφείο του, του είχε απαντήσει το κλασσικό μετά το α τρίμηνο, ναι επιτρέπεται αλλά ήρεμα...Και απαντάει ο άντρας μου: Εντάξει γιατρέ δεν θα παλέψουμε κιόλας!!! Και μπαίνω και εγώ στο γραφείο και γέλαγαν!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: Βέβαια εγώ είχα πολλές ορέξεις για σεξ όταν ήμουν έγκυος ενώ ο άντρας μου φοβόταν για το μωρό και δεν ήθελε!!! Είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι μας και τον κυνηγαγα η γκαστρωμένη!!! ;););)

Αγορομάμμυ, και εμείς αυτό ακολουθούμε: πόδια ψηλά και μαξιλάρες στη μέση :tongue::tongue::tongue: Έχω γίνει ακροβάτρια!!! Πάντως αυτό με το μαξιλάρι, είχε γίνει και στην Αγγελική. Τότε που έμεινα έγκυος, το είχα νιώσει ότι έγινε...διαίσθηση...

Κοριτσακιααααααααααααααα!!!!!!Ηρθαααααααααα!!!!!!!!!!

Μια χαρα ολα!!!!Δεν μου εδωσε διαιτα μου εδωσε διατροφη για να μην παρω αλλα περα απο ενα η δυο γιατι εχω παρει ηδη 12 παρακαλω!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Αλλα αυτο το προγραμμα που μου εδωσε ανα εβδομαδα δεν ειναι καθολου κουραστικο γιατι μου το εδωσε βαση αυτων που εχω στο ψυγειο μου!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ξεκινα λεμε και ασε τις εξετασεις!!!

Κι εγ οταν εμεινα εγκυος ειχα παρει βαρος και εμεινα με τη μια!!!

Βγαλτα ολα απο το μυαλο σου και βουρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!

Εμενα ο γιατρος μου ειπε σεξ χαλαρα και οχι αεροπλανικα,αλλα πουυυυ????

Φοβομαστε και οι δυο αν και μας λειπουν οι αγκαλιτσες!!!Δεν πηραζει,υπομονη!!!

Κι εγω τα ποδια ψηλα οταν εκανα σεξ!Σαν την μουρλη!!!!!!

1sh1p2.png

Γεια σας! Τι κάνετε; Χθες άργησα να γυρίσω γιατι πηγα στους δικούς μου μετα από τα ψώνια. Να σας πω τι πήρα: πήρα 2 σαλιαρες μαλακές ( η μια γράφει πάνω my heart belong to papa!), πήρα ένα.σετ με 12 που είναι πετσετε από τη μια μεριά και πλαστικό.από την αλλη, πήρα ένα μπουρνουζακι, ένα λεπτό παπλωματακι για εξοδους για να μην πάρω την χοντρουλα την κουβέρτα που εχει η μάνα μου, είπα να πάρω 5 εσωρουχακια Νο 3 και 5 φορμακια Νο 3 και όσο τα φορέσει λέω. Φορμακι πήρα μόνο ένα και πήρα και τα 5 τα εσωρουχακια. Τα εσωρουχακια μου φαίνετε πως παραειναι μικρα! Κοίταξα να γράφουν όλα 100% βαμβάκι να μην έχουν χοντρές σταμπες και γρατσουνανε από μέσα. Πήρα 4 πετσετακια (προς το παρων) γαλάζια (0.99 ? τα είχε) και 3 πετσετουλες άσπρες πολύ φθηνές για πολυ πρόχειρες (0.29 ? η μια) και θα πάρω κι άλλες. Πηρα δώρο για την κουνιαδα μου (φορμακι, εσωρουχακι, ένα σκουφάκι με καλτσακια σετ, ένα ζευγάρι καλτσοπαπουτσα που με ξετρελαναν με κάτι σαν αγελαδιτσες και ένα αρκουδάκι-κουδουνιστρα λουτρινο). Και 4 σελτεδακια που τα άνοιξα και είδα ότι είναι μικρά και το μετάνιωσα. Όχι ότι είχαν πολλά λεφτά! Είπα δεν πειράζει. Τώρα που είναι μικρό καλά είναι. Θα πάρω 4 πιο μεγάλα και θα στείλω και 2 από αυτά στην κουνιαδα μου. Τελικα δεν θα πάρουμε την κούνια που σας έλεγα. Βρήκαμε ένα μεγάλο παρκοκρεβατο 2 θέσεων 80,00? που έχει και αλαξιερα, γυμναστήριο κα και αποφασισαμε να πάρουμε αυτό .Θα πάμε να πάρουμε και ένα καλό στρώμα (σαν αυτό που θα επερνα για την κούνια, όχι από τα τζάμπο) και όσο βγάλει. Υπολογίζω μέχρι 2 χρόνων να κοιμάται εκει. Μετά θα του πάρουμε.κρεβατάκι και προστατευτικα κάγκελα και όλα οκ. Είδαμε και ένα καρότσι γύρω στα 150,00 ? πολύ ωραίο. Το καθησμα γίνεται και πορτ μπεμπε οποτε γλιτώνουμε και το καθησματακι για αρχη. Θα πάρω αργότερα το πιο μεγάλο που είναι από 9 μέχρι 35 κιλά. Και εχει και στρωματακι για όταν γίνεται πορτ μπεμπε. Ο ποδοσακος δεν μου γέμισε το μάτι αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας για ποδοσακο. Θα το σκεπαζω με το παπλωματακι. Και θα πάρω και μια τσάντα αλλαξιερα. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω εκεί και να μην φύγω. Αλλά οκ! Δεν βρήκα βελουτέ κουβερτουλες είχε μόνο τις φλις τις πολύ λεπτές. Για τα φανελάκια που σας είπα μπορεί να τα παραγγείλω τα υπόλοιπα από το motherbaby Νο 3 και Νο 6 αναλογως γιατί θελουμε να ψάξουμε για συρταριερα αλλιώς θα τα πάρω πιο μεγάλα νούμερα. Αντί για 6 και 8 να πάρω 8 και 10 (η οποιοδηποτε πάει μετά τεσπα).

Ηλιοβασίλεμα είδες που είστε μια χαρά; Βαλ'τον κάτω τον άντρα σου.τώρα και μην τον λυπηθεις για κανέναν λογο. Δεν έχει κουράστηκα πες του..

Πατουσιτσα η κόρη είναι υπέρ των καμπυλων. Θέλει να έχει σπασίματα από μικρή!

Εγω χθες βράδυ κόντεψα να ουρλιαξω. Ο γιός μου πήγε και μαζεύτηκε όσο πιο πανω μπορούσε αριστερά και μου εδωσε μια στα νεφρά με πέθανε. Και να τον σπρώχνω με το χέρι και να μην φεύγει. Ειπα αμάν να φύγει από εκεί. Μόλις έφυγε ηρέμησε σιγά σιγά ο πόνος.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Μποτσάκι καλώς ήρθες!!! Οπότε απλά θα σε βοηθάει με τους συνδυασμούς των φαγητών για να σου διατηρεί το σύνολο των θερμίδων όπως πρέπει. Πότε θα ξαναπάς;

Και είναι σημαντικό να ακολουθήσεις πρόγραμμα διατροφής με τρόφιμα που ήδη αγαπάς και όχι να τρως αναγκαστικά φαγητά που δεν θέλεις.

Ναι, είπαμε, κάνουμε το παιχνίδι μας με τον άντρα μου και θα την βρούμε την κατάλληλη μέρα, την γόνιμη!!!

Ξεχασα! Σήμερα μου ήρθε δέμα από λιμπερο. Ειχε λίγες πανες, πολλά κουπόνια λιμπερο και κουπονια τζονσον, ενα δειγμα σαμπουαν-αφρόλουτρο της Τζόνσον και ένα δείγμα κρέμα για συγκαματα της Τζόνσον. Ένα καλαθάκι για τα καλλυντικά του μωρού, ένα πακέτο μωρομαντηλα και ένα κουτάκι πλαστικό για τα μωρομαντηλα. Και βιβλιαράκια για την φροντίδα του μωρού και κάτι αλλά διαφημιστικά. Α! Και ένα πακέτο μωρομαντηλα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσάκι καλώς ήρθες!!! Οπότε απλά θα σε βοηθάει με τους συνδυασμούς των φαγητών για να σου διατηρεί το σύνολο των θερμίδων όπως πρέπει. Πότε θα ξαναπάς;

Και είναι σημαντικό να ακολουθήσεις πρόγραμμα διατροφής με τρόφιμα που ήδη αγαπάς και όχι να τρως αναγκαστικά φαγητά που δεν θέλεις.

Ναι, είπαμε, κάνουμε το παιχνίδι μας με τον άντρα μου και θα την βρούμε την κατάλληλη μέρα, την γόνιμη!!!

Θα παω την αλλη Τριτη ακριβως σε μια εβδομαδα!!

Ναι θα το προσπαθησω γιατι δεν γινεται.Σημερα ας πουμε του ειπα οτι εχω φτιαξει για αυριο σουπα μοσχαρι και μου την εβαλε μεσα!!!

Κανε τα κουμαντα σου λεμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Γεια σας! Τι κάνετε; Χθες άργησα να γυρίσω γιατι πηγα στους δικούς μου μετα από τα ψώνια. Να σας πω τι πήρα: πήρα 2 σαλιαρες μαλακές ( η μια γράφει πάνω my heart belong to papa!), πήρα ένα.σετ με 12 που είναι πετσετε από τη μια μεριά και πλαστικό.από την αλλη, πήρα ένα μπουρνουζακι, ένα λεπτό παπλωματακι για εξοδους για να μην πάρω την χοντρουλα την κουβέρτα που εχει η μάνα μου, είπα να πάρω 5 εσωρουχακια Νο 3 και 5 φορμακια Νο 3 και όσο τα φορέσει λέω. Φορμακι πήρα μόνο ένα και πήρα και τα 5 τα εσωρουχακια. Τα εσωρουχακια μου φαίνετε πως παραειναι μικρα! Κοίταξα να γράφουν όλα 100% βαμβάκι να μην έχουν χοντρές σταμπες και γρατσουνανε από μέσα. Πήρα 4 πετσετακια (προς το παρων) γαλάζια (0.99 ? τα είχε) και 3 πετσετουλες άσπρες πολύ φθηνές για πολυ πρόχειρες (0.29 ? η μια) και θα πάρω κι άλλες. Πηρα δώρο για την κουνιαδα μου (φορμακι, εσωρουχακι, ένα σκουφάκι με καλτσακια σετ, ένα ζευγάρι καλτσοπαπουτσα που με ξετρελαναν με κάτι σαν αγελαδιτσες και ένα αρκουδάκι-κουδουνιστρα λουτρινο). Και 4 σελτεδακια που τα άνοιξα και είδα ότι είναι μικρά και το μετάνιωσα. Όχι ότι είχαν πολλά λεφτά! Είπα δεν πειράζει. Τώρα που είναι μικρό καλά είναι. Θα πάρω 4 πιο μεγάλα και θα στείλω και 2 από αυτά στην κουνιαδα μου. Τελικα δεν θα πάρουμε την κούνια που σας έλεγα. Βρήκαμε ένα μεγάλο παρκοκρεβατο 2 θέσεων 80,00? που έχει και αλαξιερα, γυμναστήριο κα και αποφασισαμε να πάρουμε αυτό .Θα πάμε να πάρουμε και ένα καλό στρώμα (σαν αυτό που θα επερνα για την κούνια, όχι από τα τζάμπο) και όσο βγάλει. Υπολογίζω μέχρι 2 χρόνων να κοιμάται εκει. Μετά θα του πάρουμε.κρεβατάκι και προστατευτικα κάγκελα και όλα οκ. Είδαμε και ένα καρότσι γύρω στα 150,00 ? πολύ ωραίο. Το καθησμα γίνεται και πορτ μπεμπε οποτε γλιτώνουμε και το καθησματακι για αρχη. Θα πάρω αργότερα το πιο μεγάλο που είναι από 9 μέχρι 35 κιλά. Και εχει και στρωματακι για όταν γίνεται πορτ μπεμπε. Ο ποδοσακος δεν μου γέμισε το μάτι αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας για ποδοσακο. Θα το σκεπαζω με το παπλωματακι. Και θα πάρω και μια τσάντα αλλαξιερα. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω εκεί και να μην φύγω. Αλλά οκ! Δεν βρήκα βελουτέ κουβερτουλες είχε μόνο τις φλις τις πολύ λεπτές. Για τα φανελάκια που σας είπα μπορεί να τα παραγγείλω τα υπόλοιπα από το motherbaby Νο 3 και Νο 6 αναλογως γιατί θελουμε να ψάξουμε για συρταριερα αλλιώς θα τα πάρω πιο μεγάλα νούμερα. Αντί για 6 και 8 να πάρω 8 και 10 (η οποιοδηποτε πάει μετά τεσπα).

Ηλιοβασίλεμα είδες που είστε μια χαρά; Βαλ'τον κάτω τον άντρα σου.τώρα και μην τον λυπηθεις για κανέναν λογο. Δεν έχει κουράστηκα πες του..

Πατουσιτσα η κόρη είναι υπέρ των καμπυλων. Θέλει να έχει σπασίματα από μικρή!

Εγω χθες βράδυ κόντεψα να ουρλιαξω. Ο γιός μου πήγε και μαζεύτηκε όσο πιο πανω μπορούσε αριστερά και μου εδωσε μια στα νεφρά με πέθανε. Και να τον σπρώχνω με το χέρι και να μην φεύγει. Ειπα αμάν να φύγει από εκεί. Μόλις έφυγε ηρέμησε σιγά σιγά ο πόνος.

Με γειααααααααααααααααααααα!!!!

Καλοφορετα στο μωρακι σου Ελλη μου!!!!

Φανταζομαι χαρα που θα ειχες οταν θα τα διαλεγες!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλώς την Έλλη!!!Ανατρίχιασα και συγκινήθηκα με το μήνυμα της σαλιάρας my heart belong to papa! Μήνυμα για την μαμά, δεν πήρες;;;

Για το παρκοκρέβατο να σε συμβουλεύσω, μιας που είχα πάρει και εγώ (δώρο μου το είχαν πάρει) ότι η πάνω θέση της αιώρας που έχουν για το μωρό βολεύει το πολύ μέχρι 6μηνών...Γιατί το μπεμπέ θα κουνιέται και θα είσαι με το φόβο μην μπατάρει το μωρό (δεν αντέχει πολλά κιλά) και αργότερα θα κουνιέται και θα φοβάσαι μην σηκωθεί και πέσει...Το κάτω στρώμα, όντως για να το έχεις μόνιμα να κοιμάται εκεί, θέλει επιπλέον αγορά στρώματος!Θα προσαρμόζεται κουνουπιέρα πάνω στο παρκοκρέβατο;

Με όλα αυτα τα παραπάνω, νομίζω δεν θα σας βολεψει το παρκοκρέβατο. Δεν βρίσκετε κάποια κούνια, έστω μεταχειρισμένη και σε καλή κατάσταση; Μέσα στο φόρουμ έχω δει αγγελίες. Δεν το ψάχνεις ή δεν έχεις εμπιστοσύνη;

Πάντως, εννοείται θα προσαρμοστούν τα ψώνια σας αναλόγως της τσέπης σας, όπως κάνουμε όλοι μας...

Διαφημίσεις

Με γειααααααααααααααααααααα!!!!

Καλοφορετα στο μωρακι σου Ελλη μου!!!!

Φανταζομαι χαρα που θα ειχες οταν θα τα διαλεγες!!!!!!!!

Ο αντρουλης μου με κοροιδευε και λεει πως άλλος θα τα βαλει και άλλος χαίρετε και πως αν με άφηνε θα ετοίμαζα όλη την προίκα σε μια μέρα! Δεν έχει και άδικο. Αν μπορούσα θα τα έπαιρνα όλα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ο αντρουλης μου με κοροιδευε και λεει πως άλλος θα τα βαλει και άλλος χαίρετε και πως αν με άφηνε θα ετοίμαζα όλη την προίκα σε μια μέρα! Δεν έχει και άδικο. Αν μπορούσα θα τα έπαιρνα όλα!

χαχαχαχαχαχχαααααααα!!!

Μα σαν να τα βαζειςεσυ ειναι!!!Αφου θα τα βαζει το σπλαχνο σου!!

1sh1p2.png

Καλώς την Έλλη!!!Ανατρίχιασα και συγκινήθηκα με το μήνυμα της σαλιάρας my heart belong to papa! Μήνυμα για την μαμά, δεν πήρες;;;

Για το παρκοκρέβατο να σε συμβουλεύσω, μιας που είχα πάρει και εγώ (δώρο μου το είχαν πάρει) ότι η πάνω θέση της αιώρας που έχουν για το μωρό βολεύει το πολύ μέχρι 6μηνών...Γιατί το μπεμπέ θα κουνιέται και θα είσαι με το φόβο μην μπατάρει το μωρό (δεν αντέχει πολλά κιλά) και αργότερα θα κουνιέται και θα φοβάσαι μην σηκωθεί και πέσει...Το κάτω στρώμα, όντως για να το έχεις μόνιμα να κοιμάται εκεί, θέλει επιπλέον αγορά στρώματος!Θα ιπροσαρμόζεται κουνουπιέρα πάνω στο παρκοκρέβατο;

Με όλα αυτα τα παραπάνω, νομίζω δεν θα σας βολεψει το παρκοκρέβατο. Δεν βρίσκετε κάποια κούνια, έστω μεταχειρισμένη και σε καλή κατάσταση; Μέσα στο φόρουμ έχω δει αγγελίες. Δεν το ψάχνεις ή δεν έχεις εμπιστοσύνη;

Πάντως, εννοείται θα προσαρμοστούν τα ψώνια σας αναλόγως της τσέπης σας, όπως κάνουμε όλοι μας...

Ξέρω ότι η πάνω θέση είναι μέχρι έξι μηνών για αυτό θα πάρω δύο θέσεων γιατί δεν θα ήθελα να το βάλω το μωρό τόσο χαμηλά από την αρχή. Αλλιώς δεν το σκεφτόμουν καν! Έχει κουνουπιερα και τέντα (όπως τα καροτσια) από τη μια μεριά. Για αρχή είναι ότι πρέπει για μας πραγματικά. Είχα σκεφτεί για παρκοκρεβατο αλλα δεν είχα δει και γι'αυτο το απεριψα. Μετά είναι πολλά αλλά που χρειάζομαι. Και δεν είναι μόνο τώρα αλλά και το μετά. Πάνες σαμπουαν αλοιφές χίλια δύο.εΜετά θα πάρουμε κρεβατάκι. Ίσως αργότερα εχει και μια πιο σταθερή δουλειά ο άντρας μου. Όσο για τα μεταχειρισμένα δεν εμπιστεύομαι να παρω από ανθρώπους που δεν γνωριζω. Χωρίς παρεξήγηση έτσι; Καλα ότι ο άντρας μου μια φορα που το ανέφερα είπε ότι είμαστε φτωχοί όχι ζητιανοι και πως κακάνουμε ότι μπορουμε. Οπότε και να ήθελα εγώ αυτός θα έλεγε όχι.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ξέρω ότι η πάνω θέση είναι μέχρι έξι μηνών για αυτό θα πάρω δύο θέσεων γιατί δεν θα ήθελα να το βάλω το μωρό τόσο χαμηλά από την αρχή. Αλλιώς δεν το σκεφτόμουν καν! Έχει κουνουπιερα και τέντα (όπως τα καροτσια) από τη μια μεριά. Για αρχή είναι ότι πρέπει για μας πραγματικά. Είχα σκεφτεί για παρκοκρεβατο αλλα δεν είχα δει και γι'αυτο το απεριψα. Μετά είναι πολλά αλλά που χρειάζομαι. Και δεν είναι μόνο τώρα αλλά και το μετά. Πάνες σαμπουαν αλοιφές χίλια δύο.εΜετά θα πάρουμε κρεβατάκι. Ίσως αργότερα εχει και μια πιο σταθερή δουλειά ο άντρας μου. Όσο για τα μεταχειρισμένα δεν εμπιστεύομαι να παρω από ανθρώπους που δεν γνωριζω. Χωρίς παρεξήγηση έτσι; Καλα ότι ο άντρας μου μια φορα που το ανέφερα είπε ότι είμαστε φτωχοί όχι ζητιανοι και πως κακάνουμε ότι μπορουμε. Οπότε και να ήθελα εγώ αυτός θα έλεγε όχι.

Εμένα δεν μου είχαν δώσει τίποτα μεταχειρισμένο όταν ήμουν έγκυος και τα είχαμε επιβαρυνθεί όλα από την τσέπη μας και όσα μας είχαν κάνει δώρο... Εμένα εδώ και κανά χρόνο μου δίνουν μερικά ρούχα για την κόρη μου μια θεία μου που έχει μεγαλύτερα πια κορίτσια και μια πρώην συνάδελφός μου και κάπως μου κακοφαίνεται, αλλά δεν είμαι η μόνη που το κάνει...

Δεν ξέρω και εγώ αν θα ψώνιζα μέσω αγγελιών φόρουμ...

Α, είδες κάποιο συγκεκριμένο παρκοκρέβατο από κοντά; Απλά ήθελα να σε ενημερώσω (χωρίς να κάνω την έξυπνη ;))για τις ιδιότητες του παρκοκρέβατου, μιας που θα το χρησιμοποιείτε σαν μόνιμο κρεβατάκι. Και η κουμπαρα μου έχει την μπέμπα της σε παρκο στο δωματιο τους, γιατι τους βγήκε τροφαντούλα και δεν χώραγε στο λίκνο που τους δάνεισα!!!

Κοριτσακιαααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ να μαι και εγωωωωω....!!!!!!

Τι κανετε..???? πως ειστε....?????

Λοιπον εχουμε και λεμε.....καταρχην η ακρβης διαγνωση που βγηκε ηταν οτι εχω αιμοπεριτοναιο, δλδ ο οργανισμος για καποιο λογο εβγαλε αιμα στην κοιλιακη χωρα, ευτυχως οι γιατροι επεναιβησαν αμεσα και δεν υπηρχε μολυνση.....εξου και αντιβιωση που λαμβανω τοσες μερες.

Σημερα το πρωι πηγα πηρα την αξονικη και τον υπερηχο που μου εκαναν στο νοσκοκομειο για να την παω στο γιατρο της μαγνητικης για να τα συγκρινει.

Κοριτσια μολις ειδα το πορισμα εφριξααααααα......!!!!!!!! Δυστυχως επιστρεψε η ενδομητριωση με περιχαρακωματα και επιπλεον πιθανολογειτε οτι ειναι η αιτια για αποφραξη της σκωληκοειδους, καθως επισης βρεθηκε και μια κυστη στο νεφρο.

Τωρα μενει να τα επιβεβαιωσει η μαγνητικη για να δω πως θα κινηθω.

Μπηκα για μαγνητικη (πανευκολο ηταν) και επειτα εφυγα, πηγα στο χειρουργο να πω ευχαριστω και αφου ειδε τις εξετασεις τις πρωτες μου ειπε επι λεξη.....ευτυχως κοριτσι μου καταφερες να κανει μωρακι......οπως καταλαβαινετε τα πραγματα δεν ειναι προσβασιμα στη παρουσα φαση ΑΛΛΑ εγωωωωωω δε μασαω με τιποτααααααα, δεν πτοουμαι ουτε στο ελαχιστο.......!!!!!!!

Εχω τη φουρτουνα μου και χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιιι, ολα τα υπολοιπα θα τα υποστω για χαρη της και θα καταφερωωωωωωωωωω........,!!!!!!!!!!

Ενα σας λεω.......για οποιες στεναχωριουνται για το αν θα καταφερουν να κανουν παιδακι η δευτερο παιδακι, πραγματικα ειναι αληθινος αθλος μεχρι να επιτευχθει το ονειρο..........μπορει να αργησει.........αλλα θα ερθει, οπως ηρθε και σε εμενα....,!!!!!!!!!!!!!!! Μη στεναχωριεστε κοριτσια μουυυυυυυυ.....,!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...