Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Δεν γίνεται όλα μαζί να τα κόβουμε και απότομα γιατί θα τρελαθούμε!!!! Αυτό φοβάμαι για όταν γεννήσω. Οτι θα είμαι τόσο στερημένη που θα ξεσπάσω άσχημα και θα τα πάρω τότε όλα μαζεμένα! Αλλά δεν πειράζει. Θα το έχω ανάγκη τότε.

Τοτε να φας να ευχαριστηθεις και μετα θα τα χασεις οτι ειναι,αλλα να δεις επειδη δεν θα εχεις περιορισμους θα τρως φυσιολογικα απλως θα τρως οτι σου κανει ορεξη πλεον!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τοτε να φας να ευχαριστηθεις και μετα θα τα χασεις οτι ειναι,αλλα να δεις επειδη δεν θα εχεις περιορισμους θα τρως φυσιολογικα απλως θα τρως οτι σου κανει ορεξη πλεον!!!

Δεν νομίζω γιατί αφού γέννησα τον γιο μου και όταν είχα την αποβολή για περίπου 1 1/2 μήνα με είχε πιάσει τέτοια λύσσα που δεν την πάλευα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Με είχε πιάσει αυτό που σε πιάνει λίγο πριν αδιαθετήσεις.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Δεν νομίζω γιατί αφού γέννησα τον γιο μου και όταν είχα την αποβολή για περίπου 1 1/2 μήνα με είχε πιάσει τέτοια λύσσα που δεν την πάλευα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Με είχε πιάσει αυτό που σε πιάνει λίγο πριν αδιαθετήσεις.

Δεν πηραζει!!!!!!!!!!Οπως και να εχει απολαυσε το και μετα θα τα χασεις!!!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν πηραζει!!!!!!!!!!Οπως και να εχει απολαυσε το και μετα θα τα χασεις!!!!!!!!

Αυτό ακριβώς θα κάνω. Ούτε με νοιάζει αν πάρω κιλά. Θα τα χάσω μετά.

Κοριτσάκι μου πάω για μπανάκι και θα τα πούμε πιο μετά. Φιλιά!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

καθαρησα και της μπαμιες!!!!!!!!!ωρε μανα!!!!!!!που σαι να δεις την κορη σου!!!!!!!!!!!χααχχαχααχαχχα!!!!!!!!!!

μποτσακι μουυυυυυυ!!!!!!

θα σου πω τι εφαγα χθες....σημειωνε......

πρωινο:2 τοστακια,1 ποτηρι γαλα,3 βερυκοκα,1 ροδακινο!

μεσημερι:κοτοσουπα,σαλατα χωριατικη.

απογευμα:2 παστες,αμυγδαλα,φουντουκια,γιαουρτακι σε πιλινη τσανακα,καρπουζι

βραδυ:3 καλαμποκια βραστα,αλλη 1 παστα,..........και απο κει και περα εχασα το λογαριασμο.....δεν θυμαμαι τι αλλο εφαγα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

100 κιλα θα φτασωωωωωω!!!!!!!!!!

σημερα εφαγ 2 τοστακια,1 ποτηρι γαλα,5 βερυκοκα αν δεν κανω λαθος....ισως και παραπανω.....!

και εβγαλα να φαω μπριζολες!!!!!!!με πατατουλες!!!!

d.gif

καθαρησα και της μπαμιες!!!!!!!!!ωρε μανα!!!!!!!που σαι να δεις την κορη σου!!!!!!!!!!!χααχχαχααχαχχα!!!!!!!!!!

μποτσακι μουυυυυυυ!!!!!!

θα σου πω τι εφαγα χθες....σημειωνε......

πρωινο:2 τοστακια,1 ποτηρι γαλα,3 βερυκοκα,1 ροδακινο!

μεσημερι:κοτοσουπα,σαλατα χωριατικη.

απογευμα:2 παστες,αμυγδαλα,φουντουκια,γιαουρτακι σε πιλινη τσανακα,καρπουζι

βραδυ:3 καλαμποκια βραστα,αλλη 1 παστα,..........και απο κει και περα εχασα το λογαριασμο.....δεν θυμαμαι τι αλλο εφαγα!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που το βαζεις?????????????????

Εγω αω ετρωγα ολα αυτα θα επαιρνα σε μια μερα 2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Φαε παιδακι μου να ευχαριστηθεις!!!!!!!!!!!!

Μονο προσεχε λιγο τα γλυκα για το ζαχαρο!!!!Ευτυχως εμενα δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα,δεν τα προτιμω!!!!!!!!!!!!

Εχεις πολυ πλακα συμπεθερουλα μουυυυυυ!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Πεινας πολυ?????????

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που το βαζεις?????????????????

Εγω αω ετρωγα ολα αυτα θα επαιρνα σε μια μερα 2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Φαε παιδακι μου να ευχαριστηθεις!!!!!!!!!!!!

Μονο προσεχε λιγο τα γλυκα για το ζαχαρο!!!!Ευτυχως εμενα δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα,δεν τα προτιμω!!!!!!!!!!!!

Εχεις πολυ πλακα συμπεθερουλα μουυυυυυ!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Πεινας πολυ?????????

ασεασε!!!!!!!!και αν δεν πηγαινα για υπνο νωρις χθες βραδυ....ακομη θα ετρωγα!!!!!!γλυκα δεν πολυ τρωω.χθες λυσσαξα για γλυκα και πηγα και πηρα 4 παστες!!!εφαγα χθες 3!!!και εμεινε αλλη μια!!!!!

ολη τη μερα πειναω!!!!!!χαχααχχαχααχαχχαχα!!!!!!!!!!

d.gif

ασεασε!!!!!!!!και αν δεν πηγαινα για υπνο νωρις χθες βραδυ....ακομη θα ετρωγα!!!!!!γλυκα δεν πολυ τρωω.χθες λυσσαξα για γλυκα και πηγα και πηρα 4 παστες!!!εφαγα χθες 3!!!και εμεινε αλλη μια!!!!!

ολη τη μερα πειναω!!!!!!χαχααχχαχααχαχχαχα!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!

Πρεπει να ασχοληθουμε με κατι!!!Τι θα γινουμε οι μαυρες αμα συνεχισουμε ετσι????Μου λες???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!

Πρεπει να ασχοληθουμε με κατι!!!Τι θα γινουμε οι μαυρες αμα συνεχισουμε ετσι????Μου λες???

φοραδες θα γινουμεεεεεεεε!!!εφαγα και την τελευταια παστα!!!!!!!τι την μελετουσα....????την καταπιααααα!!!!:confused::confused::confused::confused:

δεν ξαναπερνω παστες!!!!

τι ωρα θα πας στη διατροφολογο???????

d.gif

φοραδες θα γινουμεεεεεεεε!!!εφαγα και την τελευταια παστα!!!!!!!τι την μελετουσα....????την καταπιααααα!!!!:confused::confused::confused::confused:

δεν ξαναπερνω παστες!!!!

τι ωρα θα πας στη διατροφολογο???????

Στις 4 θα παω,ειναι κατω απο το σπιτι μου,στον απο κατω οροφο!!!

Θα φριξει ο ανθρωπος!!!Αμα διαβασες πριν που εγραψα ειναι και ωραιος!!!

Κι εγω τωρα ραβω κατι ρουχα για την φετινη παρασταση που θα κανει η ομαδα μας.Κι επειδη δεν θα παιξει η φοραδα,βοηθαει στο ραψιμο!!!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...