Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια γυρίσαμε από τον ουρολόγο!!! Το σπερμοδιάγραμμά μας είναι πολύ καλό!!! Καμάρι ο άντρας μου, δεν φαντάζεστε!!! Εγώ επιδίωκα και άλλες εξετάσεις, αλλά μας είπε ο γιατρός να μην κάνουμε τίποτα άλλο και αν θέλουμε σε κανα 2μηνο να κανουμε επαναληπτικό! Ουφ!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Λυσσαξες μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!Ασε τις αλλες εξετασεις και βαλε κατω τον ανθρωπο κι αλλαξε του τα φωτα!!!!

Σε δυο μηνες θα εισαι ηδη εγγυος αν τα γραψεις ολα και ξεκινησεις και πεις οτι ειναι να γινει θα γινει!!!!Σου εφυγε η απορια οτι εχετε κατι,εμεις σιγουρες ειμασταν,τι αλλο θες καλε??Σωνει και καλα να εχετε προβλημα???

Αφου δεν εχετε και η Αγγελικουλα συντομα θα εχει αδερφακι!!!!!!:D:D:D:D:D

Ολα ειναι στην ψυχολογια την δικη σου!!!!Περασες δυσκολα με δουλεια κτλ.αλλα τωρα μην επιτρεπεις στον εαυτο σου να μενει πισω!!!!!!!

Ειμαστε κι εμεις κοντα σου καλο μου ηλιοβασιλεμα!!!!!!!!!Μην το ξεχνας!!!!!!:P:p:p:p:p:p

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχαχα μποτσακι μπετονιεριτσα μας!!!! πολυ γελαω με την πλαστιγγα!! φαγητο μανουλας ε??? γιαμιιιιιιι τελεια!!!!!

Ναι απο εκεινες που βαζουν πανω τα μοσχαρια!!!!!!

χαχαχααχααααααααααα!!!!

Θα παθει πλακα ο ανθρωπος!!!!!!!!Και ειναι και ωραιος αντρας!!Ρεεζιλι θα γινω!!!!!!;););););););)

1sh1p2.png

οοοοοοοοοοοο!!!!!καλως το μποτσακι μας!!!!!!φακες ε?????τελειες!!!!!!!!α,εχεις σημερα διατροφολογο?????θα μας πεις νεακια!!!!ο μπεμπακος σου καλα ειναι???????

εγω κοριτσια ψαχνω στο ιντερνετ για τα αγγεια στον ομφαλιο λωρο...περνω πληροφοριες....!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

οοοοοοοοοοοο!!!!!καλως το μποτσακι μας!!!!!!φακες ε?????τελειες!!!!!!!!α,εχεις σημερα διατροφολογο?????θα μας πεις νεακια!!!!ο μπεμπακος σου καλα ειναι???????

εγω κοριτσια ψαχνω στο ιντερνετ για τα αγγεια στον ομφαλιο λωρο...περνω πληροφοριες....!!!!!

Συμπεθερουλααααααα μου!!!Τι κανει η νυφουλα μου?Θα σας τα πω ολα!!!!Καλα ειναι!!!!

Ακουστε να σας πω τι επαθα αλλα μη με μαλωσετε!!!

Προχθες που χαζευα στο ιντερνετ και εψαχνα κι εγω οπως εσυ καλη ωρα,επεσα πανω σε κατι ασχημες περιπτωσεις στον 5ο και 6ο μηνα και γι'αυτο μαλλον ημουν αρρωστη εχθες!!!!!

Θελω να πω μη δινουμε και πολυ βαση μωρε γιατι μετα στεναχωριομαστε!!!!Εγω εχθες μιλαμε για πολυ χαλι!!!:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Ναι απο εκεινες που βαζουν πανω τα μοσχαρια!!!!!!

χαχαχααχααααααααααα!!!!

Θα παθει πλακα ο ανθρωπος!!!!!!!!Και ειναι και ωραιος αντρας!!Ρεεζιλι θα γινω!!!!!!;););););););)

Καλημέρα!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ έσκασα στα γέλια. Άντε καλέ που θα γίνεις ρεζίλι??????? Ξέρεις τι βλέπουν αυτοί κάθε μέρα???????? Γιατί καμιά αδύνατη δεν πάει σ'αυτόν. Εσύ είσαι και έγκυος οπότε έχεις και δικαιολογία. Άντε να μου κάνεις συμπαράσταση!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ έσκασα στα γέλια. Άντε καλέ που θα γίνεις ρεζίλι??????? Ξέρεις τι βλέπουν αυτοί κάθε μέρα???????? Γιατί καμιά αδύνατη δεν πάει σ'αυτόν. Εσύ είσαι και έγκυος οπότε έχεις και δικαιολογία. Άντε να μου κάνεις συμπαράσταση!!!!

Βεβαιως!!!!!!!!Θα βριζουμε παρεα ολη μερα που δεν θα μπορουμε να φαμε οτι θελουμε!!!!Να μη βριζω μονη μου!!!

1sh1p2.png

Συμπεθερουλααααααα μου!!!Τι κανει η νυφουλα μου?Θα σας τα πω ολα!!!!Καλα ειναι!!!!

Ακουστε να σας πω τι επαθα αλλα μη με μαλωσετε!!!

Προχθες που χαζευα στο ιντερνετ και εψαχνα κι εγω οπως εσυ καλη ωρα,επεσα πανω σε κατι ασχημες περιπτωσεις στον 5ο και 6ο μηνα και γι'αυτο μαλλον ημουν αρρωστη εχθες!!!!!

Θελω να πω μη δινουμε και πολυ βαση μωρε γιατι μετα στεναχωριομαστε!!!!Εγω εχθες μιλαμε για πολυ χαλι!!!:confused::confused::confused::confused:

Εγώ γι'αυτό έκλαιγα 2 μέρες όταν μου είπε ο γιατρός οτι η μπέμπα είναι πιο μικρή. Γιατί έμπαινα και διάβαζα κάτι κουλά και απογοητεύτηκα. Οπότε είπα οτι δεν ξανακοιτάω μέχρι να πάω για τον επόμενο υπέρηχο γιατί θα τρελαθώ. Εσείς γιατί τα κοιτάτε βρε κορίτσια???? Δεν έχετε κανένα λόγο αφού όλα είναι μια χαρά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Βεβαιως!!!!!!!!Θα βριζουμε παρεα ολη μερα που δεν θα μπορουμε να φαμε οτι θελουμε!!!!Να μη βριζω μονη μου!!!

Εγώ τις πρώτες μέρες που έκανα την διατροφή είχα πολλά νεύρα. Μετά το πήρα απόφαση. Η αρχή είναι δύσκολη. Μετά συνηθίζεις.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εγώ γι'αυτό έκλαιγα 2 μέρες όταν μου είπε ο γιατρός οτι η μπέμπα είναι πιο μικρή. Γιατί έμπαινα και διάβαζα κάτι κουλά και απογοητεύτηκα. Οπότε είπα οτι δεν ξανακοιτάω μέχρι να πάω για τον επόμενο υπέρηχο γιατί θα τρελαθώ. Εσείς γιατί τα κοιτάτε βρε κορίτσια???? Δεν έχετε κανένα λόγο αφού όλα είναι μια χαρά!!!!

Δεν ξερεις???Γιατι εχω μ@@@@@@@@α στον εγκεφαλο!!!!!!!!Γι'αυτο!!!

Ασε με σου λεω!!!Διαλυθηκα!!!!!!!

Αφου σε δυο μερες θα ειμαι στον γιατρο,τι το ηθελα κι εγω??

Ηθελα να το παιξω ντοκτορ τρομαρα μου!!!

Παει δεν το ξανακανω!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερεις???Γιατι εχω μ@@@@@@@@α στον εγκεφαλο!!!!!!!!Γι'αυτο!!!

Ασε με σου λεω!!!Διαλυθηκα!!!!!!!

Αφου σε δυο μερες θα ειμαι στον γιατρο,τι το ηθελα κι εγω??

Ηθελα να το παιξω ντοκτορ τρομαρα μου!!!

Παει δεν το ξανακανω!!!!!!!!!!!

Κομμένα τα κακά site τώρα γιατί και η διατροφή θέλει ηρεμία και καθαρό μυαλό. Εγώ είμαι εδώ να σε εμψυχώσω που θα περνάς στέρηση. Θα λες δεν είμαι μόνη και οτι έχω ένα σκοπό!!! Και θα τα καταφέρεις!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εγώ τις πρώτες μέρες που έκανα την διατροφή είχα πολλά νεύρα. Μετά το πήρα απόφαση. Η αρχή είναι δύσκολη. Μετά συνηθίζεις.

Το ξερω μωρε και πριν μεινω εγκυος οτι ειχα ξεκινησει για να χασω τα κιλα που εφερε ο θυρ. και μολις εχασα τα πρωτα δυο περιπου εμεινα εγκυος!!!

Μια αποφαση ειναι!!Μετα απο τη μια μερα στην αλλη εκοψα το τσιγαρο καθησα και απο τη δουλεια,θελει πολυ ο οργανισμος για να κλαταρει??

1sh1p2.png

Κομμένα τα κακά site τώρα γιατί και η διατροφή θέλει ηρεμία και καθαρό μυαλό. Εγώ είμαι εδώ να σε εμψυχώσω που θα περνάς στέρηση. Θα λες δεν είμαι μόνη και οτι έχω ένα σκοπό!!! Και θα τα καταφέρεις!

Μαζι κοριτσακι μου!!!!

Μωρε κρατα την μπεμπα κανενα μηνα ακομα να γεννησουμε παρεα!!!!!χαχαχαχα!!

1sh1p2.png

Το ξερω μωρε και πριν μεινω εγκυος οτι ειχα ξεκινησει για να χασω τα κιλα που εφερε ο θυρ. και μολις εχασα τα πρωτα δυο περιπου εμεινα εγκυος!!!

Μια αποφαση ειναι!!Μετα απο τη μια μερα στην αλλη εκοψα το τσιγαρο καθησα και απο τη δουλεια,θελει πολυ ο οργανισμος για να κλαταρει??

Δεν γίνεται όλα μαζί να τα κόβουμε και απότομα γιατί θα τρελαθούμε!!!! Αυτό φοβάμαι για όταν γεννήσω. Οτι θα είμαι τόσο στερημένη που θα ξεσπάσω άσχημα και θα τα πάρω τότε όλα μαζεμένα! Αλλά δεν πειράζει. Θα το έχω ανάγκη τότε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μαζι κοριτσακι μου!!!!

Μωρε κρατα την μπεμπα κανενα μηνα ακομα να γεννησουμε παρεα!!!!!χαχαχαχα!!

Θα το συζητήσω μαζί της και θα σου πω τι αποφασίσαμε... χαχαχα!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...