Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια γυρίσαμε από τον ουρολόγο!!! Το σπερμοδιάγραμμά μας είναι πολύ καλό!!! Καμάρι ο άντρας μου, δεν φαντάζεστε!!! Εγώ επιδίωκα και άλλες εξετάσεις, αλλά μας είπε ο γιατρός να μην κάνουμε τίποτα άλλο και αν θέλουμε σε κανα 2μηνο να κανουμε επαναληπτικό! Ουφ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Άντε μπράβο. Τώρα ξεκινήστε δυναμικά την γυμναστική και θα πάνε όλα καλά. Θα έχει φύγει και το άγχος. Διώξε την πεθερά τώρααααααααααααααααααααα!!!!!

Καλά να περάσετε στην θάλασσα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

υπομονή βρε κοριτσάκι μου!! όσο για τη μπέμπα που φάνηκε μικρότερη..αφού ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς, τότε μην ανησυχείς!κάτι ξέρει παραπάνω..

Αυτό προσπαθώ να κάνω. Να είμαι ψύχραιμη γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Θα πάω σε 15 μέρες στον γιατρό πάλι και θα δούμε. Εσείς θα πάτε πουθενά διακοπούλες τώρα που θα έχεις άδεια??? Ή θα χαρείτε το καινούργιο σας σπιτάκι????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

φτιάξε τα φασολάκια!!! (τα σιχαίνομαι τα φασολάκια!!!!!:evil::evil:)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!μ'αρεσουν τα φασολακιαααααα!!!!!!!!:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

φασολακια,μπαμιες,μπιφτεκια,βλητα,πατατες,γλυκα και σπερμοδιαγραμμα!!! αυτο μου αρεσει στην παρεουλα μας!!! χαχαχαχαχαααααααα!!!!!

Απ'όλα έχει το μενού!!! χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γυρίσαμε από τον ουρολόγο!!! Το σπερμοδιάγραμμά μας είναι πολύ καλό!!! Καμάρι ο άντρας μου, δεν φαντάζεστε!!! Εγώ επιδίωκα και άλλες εξετάσεις, αλλά μας είπε ο γιατρός να μην κάνουμε τίποτα άλλο και αν θέλουμε σε κανα 2μηνο να κανουμε επαναληπτικό! Ουφ!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτά ειναι νέα !!!!!!!!!!! μπράβο κοριτσάρα μου μπραβο και στον αντρούλη σου!! καλά κάνει και καμαρώνει ο άνθρωπος!!!!! :D:D:D

ξεκινάμε λοιπόν τις... "ασκήσεις εδάφους" :oops::oops::oops: χωρίς άγχος και το μπεμπάκι έρχεταιιιιι!!!!!!!! :D:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ηλιοβασιλεμα μου τελεια νεαααααααααα!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!ολα σουπερ!!!!!!!καλο μπανακι!!!!!!!!!!καλες βουτιες!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αυτό προσπαθώ να κάνω. Να είμαι ψύχραιμη γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Θα πάω σε 15 μέρες στον γιατρό πάλι και θα δούμε. Εσείς θα πάτε πουθενά διακοπούλες τώρα που θα έχεις άδεια??? Ή θα χαρείτε το καινούργιο σας σπιτάκι????

δεν ξέρω καν..η αλήθεια είναι ότι το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ και να χαρώ τον αντρούλη μου, μπορεί να πάμε κανα 2ημερο στο χωριό ή κάπου εδώ κοντά, ακόμα δεν το έχουμε σκεφτεί!

φασολακια,μπαμιες,μπιφτεκια,βλητα,πατατες,γλυκα και σπερμοδιαγραμμα!!! αυτο μου αρεσει στην παρεουλα μας!!! χαχαχαχαχαααααααα!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχ αυτά είναι!! πλήρες το μενού!!!!!! :D:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Ηλιοβασιλεμα ντουρος ο αντρας ε??? Μπραβο!! Ετσι καμαρωνε και εμενα ο δικος μου οταν εμεινα εγκυος γιατι μας ειπε ο γιατρος οτι εχω οπισθια κληση μητρας που σημαινει οτι κανει ισως πιο δυσκολη τη συλληψη, και του λεμε οτι πιασαμε με την πρωτη και λεει οτι εχει καλη ποιοτητα σπερματος και ο συζυγος, καμααααρωνε σαν τη γαλοπουλα ο καλος μου!!! Ηλιοβασιλεμα μου τωρα ξεζουμισε τον!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

δεν ξέρω καν..η αλήθεια είναι ότι το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ και να χαρώ τον αντρούλη μου, μπορεί να πάμε κανα 2ημερο στο χωριό ή κάπου εδώ κοντά, ακόμα δεν το έχουμε σκεφτεί!

Δεν πειράζει και να μην πάτε πουθενά. Του χρόνου που θα είστε 3. Το χωριό που είναι????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει και να μην πάτε πουθενά. Του χρόνου που θα είστε 3. Το χωριό που είναι????

το χωριό δεν είναι μακριά από τη Λάρισα αλλά πολύ κοντά σε θαλασσα, οπότε αν πάμε εκεί θα κάνουμε και τις βουτιές μας!!! :D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

το χωριό δεν είναι μακριά από τη Λάρισα αλλά πολύ κοντά σε θαλασσα, οπότε αν πάμε εκεί θα κάνουμε και τις βουτιές μας!!! :D

ΑΑΑΑΑΑΑΑ μια χαρά σε βρίσκω. Αλήθεια σου έχω πει πόσες φορές έχω έρθει στην Λάρισα????? Πάρα πολλές. Ο άντρας ερχόταν κάθε χρόνο λόγω δουλειάς και πήγαινα και εγώ τα ΣΚ. Ειδικά ο άντρας μου την θεωρεί πολύ οικία πόλη! Έχει και φίλους εκεί!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

τελεια!!! θα ειναι η μπεμπα δυο φορες στο νερο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακιαααααααααα!!!!!!!Τσουχτρεεεεεες μουυυυυυυυυυ!!!!!!

Καλημερα σε οοοοοοοοοοολεςτις μανουλες!!!!!!!!!!

Ειμαστε οοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα????

Εγω σημερα ειμαι καπως καλυτερα,ηρθε η μανουλα μου το πρωι να με δει γιατι δεν με ακουσε καλα εχθες,μου εφτιαξε και φακες!!!!Αμεεεεε!!!!

Βεβαια ειχα φτιαξει κι εγω το βραδυ ωραια σουπιτσα με μοσχαρι αλλα απο τα χερακια της μαμας ολα εχουν αλλη γευση!!!!!!χιχιχιχιχχιιιιιιιιιι!!!!

Θα καρδαμωσω τις φακες,θα φουσκωσω και στις 4 που εχω ραντεβου με τον διατροφολογο θα του ζητησω αν εχει καμια πλαστιγγα να ανεβω!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Κοριτσακιαααααααααα!!!!!!!Τσουχτρεεεεεες μουυυυυυυυυυ!!!!!!

Καλημερα σε οοοοοοοοοοολεςτις μανουλες!!!!!!!!!!

Ειμαστε οοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα????

Εγω σημερα ειμαι καπως καλυτερα,ηρθε η μανουλα μου το πρωι να με δει γιατι δεν με ακουσε καλα εχθες,μου εφτιαξε και φακες!!!!Αμεεεεε!!!!

Βεβαια ειχα φτιαξει κι εγω το βραδυ ωραια σουπιτσα με μοσχαρι αλλα απο τα χερακια της μαμας ολα εχουν αλλη γευση!!!!!!χιχιχιχιχχιιιιιιιιιι!!!!

Θα καρδαμωσω τις φακες,θα φουσκωσω και στις 4 που εχω ραντεβου με τον διατροφολογο θα του ζητησω αν εχει καμια πλαστιγγα να ανεβω!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχα μποτσακι μπετονιεριτσα μας!!!! πολυ γελαω με την πλαστιγγα!! φαγητο μανουλας ε??? γιαμιιιιιιι τελεια!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...