Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πατουσίτσα καλημέρα!!! Το έφαγες το πρωινό σας;

Xrydim Να το χαρείτε το σπίτι σας!!!

Εμείς μένουμε σε παλιά μονοκατοικία, κάτω είναι το πατρικό μου και πάνω είμαστε εμείς. Ήταν το σπίτι της γιαγιάς μου...Λέγαμε να μείνουμε μερικά χρόνια εκεί και να μετά θα προχωρούσαμε σε δάνειο μέσω εργατικής εστίας και να παίρναμε αν βρίσκαμε κάτι καλό ή να φτιάχναμε σπίτι. Όμως μας πρόλαβε η εγκυμοσύνη και μετά χωθήκαμε σε καταναλωτικά δάνεια, που πήρε ο άντρας μου για να βοηθήσει το πατρικό του, έγινε και η απόλυσή μου, οπότε μείναμε σε αυτό το σπίτι. Δόξα το Θεό, λέω φυσικά που έχω το σπιτάκι μου και δεν πληρωνω και για αυτο δόσεις, αλλά θέλω να αξιωθώ να παρω αυτά τα δανεια "εξοικονομω" για περιβάλλον και τετοια, μηπως μπορέσω να το ανακαινίσω λιγο...

Αχ τι ωραία που μένετε σε μονοκατοικία..πολύ τις ζηλεύω τις μονοκατοικίες!!! Εμείς από διαμέρισμα σε διαμέρισμα πάμε αλλά μέσα στην πόλη δε βρίσκονται μονοκατοικίες πια και αν πας λιγο παραέξω είναι πανάκριβες!!! Μακάρι να μπορέσεια να το ανακαινίσεις το σπιτάκι σου!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια όσο παλιό και να είναι είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σπίτι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Άλλοι πληρώνουν ένα σωρό λεφτά για δάνειο που πάνε χαμένα. Εμένα σχεδόν όλες οι φίλες μου στην Αθήνα μένουν σε ενοίκιο ή έχουν πάρει στεγαστικό και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Και εγώ δεν το έχτισα. Ήταν έτοιμη η διαρρύθμιση, το τζάκι, το μπάνιο της κρεβατοκάμαρας μου, οι εσωτερικές και εξωτερική πόρτα και αλουμίνια. Κατά τα άλλα ούτε πλακάκι. Κι όμως κάναμε κοντά 3 χρόνια να το φτιάξουμε γιατί δεν πήραμε δάνειο και τα βγάζαμε από τους μισθούς μας. Τότε όμως ήταν καλές εποχές. Δουλεύαμε και οι 2.

την καλύτερη δουλειά κάνατε και δεν πήρατε δάνειο..και ας σας πήρε 3 χρόνια τι πειράζει? Αργά και σταθερά, ότι μπορείς όποτε μπορείς κι εγώ αυτής της λογικής έιμαι.. όσο για το δικό σου σπίτι, μεγάλη υπόθεση δεν το συζητω έχεις απόλυτο δίκιο!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! ολες καλα??? εμεις μια χαρα!!! παω να καθαρισω βλητα να βρασω!!! γιαμιιιιι!!!

καλημέρα κοπελάρα μου!!! βλήτα εεε?? μιαμ μιαμ!!! μου έλειψαν..τα ζήλεψα τώρα αν και γενικά από τότε που έμεινα έγκυος αποφεύγω οτιδήποτε πράσινο!!! :tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

την καλύτερη δουλειά κάνατε και δεν πήρατε δάνειο..και ας σας πήρε 3 χρόνια τι πειράζει? Αργά και σταθερά, ότι μπορείς όποτε μπορείς κι εγώ αυτής της λογικής έιμαι.. όσο για το δικό σου σπίτι, μεγάλη υπόθεση δεν το συζητω έχεις απόλυτο δίκιο!

Άλλοι χτίζουν μέσα σε 3 μήνες και εγώ έκανα 3 χρόνια για να φτιάξω το εσωτερικό. Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν το μετανιώνω γιατί τώρα δεν θα μπορούσα να πληρώνω δάνειο με έναν μισθό που παίρνει ο άντρας μου. Που θα πάει δεν θα έρθουν καλύτερες εποχές???? Τότε όσες το χρειάζονται θα κάνουν σιγά σιγά ανακαίνιση. Και δεν χρειάζεται όλα μαζί. Ένα ένα και ας πάρει χρόνο.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα πατουσίτσα και αγορομάμμυ!!!!

Ωραία τα βλήτα!!!! Ειδικά με μπιφτέκια και πατάτες τηγανιτές!!!!!

Πωπω κορίτσια έχω να φάω πατάτα (γενικώς όχι απλά τηγανιτή αλλά ούτε και βραστή) εδώ και κάνα 1 1/2 μήνα που με ταλαιπωρεί το ζάχαρο. Δεν πειράζει. Χαλάλι.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ηρθα παλι!!!!πηγα στο μαρκε ψωνησα και τωρα καθαριζω φασολακια!!!!πιο μετα θα καθαρισω μπαμιες!!!

εφγα 2 τοστακια και 1 ποτηρι γαλα!!!!!για μεσημερι δεν ξερω τι να φτιαξω........!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημέρα πατουσίτσα και αγορομάμμυ!!!!

Ωραία τα βλήτα!!!! Ειδικά με μπιφτέκια και πατάτες τηγανιτές!!!!!

Πωπω κορίτσια έχω να φάω πατάτα (γενικώς όχι απλά τηγανιτή αλλά ούτε και βραστή) εδώ και κάνα 1 1/2 μήνα που με ταλαιπωρεί το ζάχαρο. Δεν πειράζει. Χαλάλι.

πωπωωω και μπιφτέκια και πατάτες τηγανιτές και βλήτα...μου τρέχουν τα σάλια..σταμάτα!!!!!!!! :oops::oops::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν επιτρέπεται καθόλου πατάτα?? πωπωωω τι τρως βρε κοριτσάκι μου, όλα απαγορεύονται πια?? χαρά στο κουράγιο σου!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Ηρθα παλι!!!!πηγα στο μαρκε ψωνησα και τωρα καθαριζω φασολακια!!!!πιο μετα θα καθαρισω μπαμιες!!!

εφγα 2 τοστακια και 1 ποτηρι γαλα!!!!!για μεσημερι δεν ξερω τι να φτιαξω........!!!!

φτιάξε τα φασολάκια!!! (τα σιχαίνομαι τα φασολάκια!!!!!:evil::evil:)

xVmOp2.png

e9iXp3.png

πωπωωω και μπιφτέκια και πατάτες τηγανιτές και βλήτα...μου τρέχουν τα σάλια..σταμάτα!!!!!!!! :oops::oops::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν επιτρέπεται καθόλου πατάτα?? πωπωωω τι τρως βρε κοριτσάκι μου, όλα απαγορεύονται πια?? χαρά στο κουράγιο σου!!

Δεν τρώω καθόλου γλυκά (απαγορεύονται δια ροπάλου μέχρι να γεννήσω), ρύζι, πατάτα και ζυμαρικά γιατί μου το ανεβάζουν και δεν χορταίνω, τηγανιτά, πολλά λάδια. Επίσης τρώω μικρές μερίδες, μαύρο ψωμί ή φρυγανιές και περιορισμένα φρούτα γιατί έχουν ζάχαρη. Ωραία εεεεεεεε?????????? Μην ρωτάς πως αντέχω??? Και εγώ απορώ με τον εαυτό μου γιατί είμαι πολύ λιγούρα γενικώς. Άσε που ο γιατρός μου μέσα σε 3 εβδομάδες θέλει να έχω πάρει 1 κιλό και δεν μπορώ με τίποτα. Αν φάω παραπάνω μου ανεβαίνει το κ..οζάχαρο και δεν ξέρω τι να κάνω.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Δεν τρώω καθόλου γλυκά (απαγορεύονται δια ροπάλου μέχρι να γεννήσω), ρύζι, πατάτα και ζυμαρικά γιατί μου το ανεβάζουν και δεν χορταίνω, τηγανιτά, πολλά λάδια. Επίσης τρώω μικρές μερίδες, μαύρο ψωμί ή φρυγανιές και περιορισμένα φρούτα γιατί έχουν ζάχαρη. Ωραία εεεεεεεε?????????? Μην ρωτάς πως αντέχω??? Και εγώ απορώ με τον εαυτό μου γιατί είμαι πολύ λιγούρα γενικώς. Άσε που ο γιατρός μου μέσα σε 3 εβδομάδες θέλει να έχω πάρει 1 κιλό και δεν μπορώ με τίποτα. Αν φάω παραπάνω μου ανεβαίνει το κ..οζάχαρο και δεν ξέρω τι να κάνω.

πωπω ταλαιπώρια που τραβάς βρε κοριτσάκι μου..δεν πειράζει υπομονή, όλα για τα μωράκια μας. αυτό έχει σημασία!!! αλλά ναι έχεις δίκιο πως να το πάρεις το ρημάδι το κιλό???και δεν μπορείς να φας και αυτά που τρως δεν είναι καθόλου παχυντικά... :confused::confused:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

πωπω ταλαιπώρια που τραβάς βρε κοριτσάκι μου..δεν πειράζει υπομονή, όλα για τα μωράκια μας. αυτό έχει σημασία!!! αλλά ναι έχεις δίκιο πως να το πάρεις το ρημάδι το κιλό???και δεν μπορείς να φας και αυτά που τρως δεν είναι καθόλου παχυντικά... :confused::confused:

Αυτό είναι το θέμα οτι είναι σαν να κάνω δίαιτα και γι'αυτό δεν μπορώ να πάρω κιλά. Άσε που στον τελευταίο υπέρηχο μου βγάλανε την μπέμπα 1 εβδ. μικρότερη και αγχώθηκα. Ο γιατρός μου μου λέει να μην αγχώνομαι αλλά εγώ έχω φοβηθεί . Είμαι και στο κρεβάτι γιατί είδα αίμα! Έχω πίστη στο μωράκι μου όμως και κάνω τρομερή υπομονή. Αφού όλοι απορούν στην οικογένεια μου γιατί δεν φημίζομαι για την υπομονή μου. Αλλά για τα μπεμπάκια μας όλα τα αντέχουμε!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια γυρίσαμε από τον ουρολόγο!!! Το σπερμοδιάγραμμά μας είναι πολύ καλό!!! Καμάρι ο άντρας μου, δεν φαντάζεστε!!! Εγώ επιδίωκα και άλλες εξετάσεις, αλλά μας είπε ο γιατρός να μην κάνουμε τίποτα άλλο και αν θέλουμε σε κανα 2μηνο να κανουμε επαναληπτικό! Ουφ!!!

Αυτό είναι το θέμα οτι είναι σαν να κάνω δίαιτα και γι'αυτό δεν μπορώ να πάρω κιλά. Άσε που στον τελευταίο υπέρηχο μου βγάλανε την μπέμπα 1 εβδ. μικρότερη και αγχώθηκα. Ο γιατρός μου μου λέει να μην αγχώνομαι αλλά εγώ έχω φοβηθεί . Είμαι και στο κρεβάτι γιατί είδα αίμα! Έχω πίστη στο μωράκι μου όμως και κάνω τρομερή υπομονή. Αφού όλοι απορούν στην οικογένεια μου γιατί δεν φημίζομαι για την υπομονή μου. Αλλά για τα μπεμπάκια μας όλα τα αντέχουμε!

υπομονή βρε κοριτσάκι μου!! όσο για τη μπέμπα που φάνηκε μικρότερη..αφού ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς, τότε μην ανησυχείς!κάτι ξέρει παραπάνω..

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...