Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σωστά, να μοιράζονται οι ρόλοι σας, οι άντρες διασκέδαση και οι γυναίκες νοικοκυρές!!!:D:D:D

Θα ρθει ο καιρός που θα απολαμβάνετε όλοι μαζί τις βόλτες σας, υπομονή!!!

Καλά για το εικονίδιο, και εγω άσχετη είμαι, ίσα που το έχω αναρτήσει αλλά βλέπω δεν μεταβάλλεται η ηλικία...Δεν πειράζει!

καλημέρα κορίτσια μου..τί μου κάνετε???εξαφανίστηκα χθες αλλά έτρεχα όλη μέρα...:(:( νιώθω πολύ κουρασμένη και είναι μόνο Τρίτη ακόμα, πώς θα περάσει η βδομάδα?? πφφφ!!!!!!!!

Μποτσάκι μου γλυκό το κλάμα είναι φυσιολογικό!!! Κι εμένα με πιάνει ένα άκυρο παράπονο ώρες ώρες...άστα, ο άντρας μου κάνει το σταυρό του!! Ξεσπάω και μετά χαζογελάω!!!!!!!!!!!! Η τρελή παιδί μου...του γιατρού!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοαλλάκι μου..καλώς μας ήρθες πίσω!!! Σιδερένια κοπέλα μου και καλά αποτελέσματα σήμερα από τη μαγνητική!

Ελλάκιιιιι, που είσαι καλέ??? Πως πήγαν τα ψώνια?? Άντε ενημέρωσέ μας!!!!!:D:D:D

May μου, επιστροφή στην καθημερινότητα και από εδώ και πέρα..το απολαμβάνεις!!!!!!! :D:D:D

Ηλιοβασίλεμά μου..θέλω κι εγώ μπανάκιιιιι!!!!! ζηλεύω!!!!! :D:D:D:D

Τα υπόλοιπα κορίτσια μου?? είστε όλες καλά??

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Σωστά, να μοιράζονται οι ρόλοι σας, οι άντρες διασκέδαση και οι γυναίκες νοικοκυρές!!!:D:D:D

Θα ρθει ο καιρός που θα απολαμβάνετε όλοι μαζί τις βόλτες σας, υπομονή!!!

Καλά για το εικονίδιο, και εγω άσχετη είμαι, ίσα που το έχω αναρτήσει αλλά βλέπω δεν μεταβάλλεται η ηλικία...Δεν πειράζει!

Ευτυχώς αυτή την φορά έχω τρελή υπομονή. Μέχρι τώρα. Αφού και εγώ τα έχω χάσει με τον εαυτό μου!:shock::shock::shock::shock::shock:

Γιατί δεν διαγράφεις το παλιό σου εικονίδιο να αναρτήσεις ένα καινούργιο να δεις?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Το έχω δοκιμάσει 3 φορές, αναρτώ οκ το εικονίδιο αλλά τις επόμενες μέρες μένει ίδιο, δεν μεταβάλλεται η αρίθμηση. Ίσως είναι ακόμη ένα βήμα κατά την τοποθέτηση που δεν το κλικάρω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα xrydim!!!!!!!!!!!!!

Πώς είσαι;;; Εσύ γέμισε την μπανιέρα και με προσοχή κάνε μπάνιο εκεί γοργόνα!!! Του χρόνου, όμως, θα γυρνάς στις θάλασσες με το μωράκι σου!!!

Καλημέρα xrydim!!!!!!!!!!!!!

Πώς είσαι;;; Εσύ γέμισε την μπανιέρα και με προσοχή κάνε μπάνιο εκεί γοργόνα!!! Του χρόνου, όμως, θα γυρνάς στις θάλασσες με το μωράκι σου!!!

ααααχ ούτε αυτό μπορώ να κάνω!!!!!!!!! Στο σπίτι που μένουμε τώρα έχουμε ντουζιέρα..μεγάλη και άνετη βέβαια αλλά ντουζιέρα!!! Μόλις μετακομίσουμε όμως και τακτοποιηθούμε είναι το πρωτο που θα κάνω στο καινούριο σπίτι!!!! :tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ααααχ ούτε αυτό μπορώ να κάνω!!!!!!!!! Στο σπίτι που μένουμε τώρα έχουμε ντουζιέρα..μεγάλη και άνετη βέβαια αλλά ντουζιέρα!!! Μόλις μετακομίσουμε όμως και τακτοποιηθούμε είναι το πρωτο που θα κάνω στο καινούριο σπίτι!!!! :tongue::tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑ στειλε κάποιον να σου πάρει πισίνα πλαστική από τα jumbo , αυτές τις παιδικές!!!:D:D:D:D

Πάτε σε άλλο σπίτι, δικό σας ή με ενοίκιο; Πότε με το καλό;

ΧΑΧΑΧΑ στειλε κάποιον να σου πάρει πισίνα πλαστική από τα jumbo , αυτές τις παιδικές!!!:D:D:D:D

Πάτε σε άλλο σπίτι, δικό σας ή με ενοίκιο; Πότε με το καλό;

χαχαχαχαχαχαχα ναιιιιιιιι ευτυχως είναι μεγαλούτσικη η βεράντα οπότε θα χωράει και η πισίνα να πλατσουρίσω!!!!!!

Δικό μας είναι αλλά απομένουν ακόμα μερικά ψιλοπραγματάκια να γίνουν και μόλις είναι όλα έτοιμα ξεκινάμε μετακόμιση.. απλά θέλω να είναι όλα έτοιμα, να μην έχω μαστόρια και δουλειές όταν μπούμε! θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τον 15αυγουστο θα έχουμε μπει γιατί μετά παίρνω και άδεια (όχι εγκυμοσύνης, καλοκαιρινή!!!) και δε θέλω να τη χαραμίσω μ,ε μετακομίσεις..θέλω να ξεκουραστώ!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα ναιιιιιιιι ευτυχως είναι μεγαλούτσικη η βεράντα οπότε θα χωράει και η πισίνα να πλατσουρίσω!!!!!!

Δικό μας είναι αλλά απομένουν ακόμα μερικά ψιλοπραγματάκια να γίνουν και μόλις είναι όλα έτοιμα ξεκινάμε μετακόμιση.. απλά θέλω να είναι όλα έτοιμα, να μην έχω μαστόρια και δουλειές όταν μπούμε! θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τον 15αυγουστο θα έχουμε μπει γιατί μετά παίρνω και άδεια (όχι εγκυμοσύνης, καλοκαιρινή!!!) και δε θέλω να τη χαραμίσω μ,ε μετακομίσεις..θέλω να ξεκουραστώ!!!!

Καλημέρα! Αχ τι ωραία να φτιάχνεις το δικό σου σπιτάκι!!!!! Εγώ όταν το έφτιαχνα είχα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Άσε τα περιοδικά που έπαιρνα για την διακόσμηση. Τόμους!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσιαααα!!!!!τι κανετε????/πως εισαστε????ολες καλα????τα μωρακια σας-παιδακια σας καλα ειναι??????εγω και η μπεμπουλα μου,καλα ειμαστε!τρωμε πρωινο!2 τοστακια και 1 ποτηρι γαλα....προς το παρον!!!

για μπανακια θα πατε?????αχ τι καλα!!!

ngn μου,δεν πειραζει που δεν θα πατε για μπανακι!καντε σπιτι μποτε με την κορακλα σου!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημέρα! Αχ τι ωραία να φτιάχνεις το δικό σου σπιτάκι!!!!! Εγώ όταν το έφτιαχνα είχα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Άσε τα περιοδικά που έπαιρνα για την διακόσμηση. Τόμους!!!!

αχ εγώ δυστυχώς δεν κάνω τέτοια!!!! Δεν έχουμε σκοπό να πάρουμε καινούρια έπιπλα ακόμα, θα μεταφέρουμε απλά αυτά που ήδη έχουμε, και από άποψη διαρρύθμισης το σπίτι είναι έτοιμο οπότε νομίζω θα βγάλω όλο το "άχτι" μου στο παιδικό!!!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα πατουσίτσαααααααα!!!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Πατουσίτσα καλημέρα!!! Το έφαγες το πρωινό σας;

Xrydim Να το χαρείτε το σπίτι σας!!!

Εμείς μένουμε σε παλιά μονοκατοικία, κάτω είναι το πατρικό μου και πάνω είμαστε εμείς. Ήταν το σπίτι της γιαγιάς μου...Λέγαμε να μείνουμε μερικά χρόνια εκεί και να μετά θα προχωρούσαμε σε δάνειο μέσω εργατικής εστίας και να παίρναμε αν βρίσκαμε κάτι καλό ή να φτιάχναμε σπίτι. Όμως μας πρόλαβε η εγκυμοσύνη και μετά χωθήκαμε σε καταναλωτικά δάνεια, που πήρε ο άντρας μου για να βοηθήσει το πατρικό του, έγινε και η απόλυσή μου, οπότε μείναμε σε αυτό το σπίτι. Δόξα το Θεό, λέω φυσικά που έχω το σπιτάκι μου και δεν πληρωνω και για αυτο δόσεις, αλλά θέλω να αξιωθώ να παρω αυτά τα δανεια "εξοικονομω" για περιβάλλον και τετοια, μηπως μπορέσω να το ανακαινίσω λιγο...

Κορίτσια όσο παλιό και να είναι είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σπίτι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Άλλοι πληρώνουν ένα σωρό λεφτά για δάνειο που πάνε χαμένα. Εμένα σχεδόν όλες οι φίλες μου στην Αθήνα μένουν σε ενοίκιο ή έχουν πάρει στεγαστικό και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Και εγώ δεν το έχτισα. Ήταν έτοιμη η διαρρύθμιση, το τζάκι, το μπάνιο της κρεβατοκάμαρας μου, οι εσωτερικές και εξωτερική πόρτα και αλουμίνια. Κατά τα άλλα ούτε πλακάκι. Κι όμως κάναμε κοντά 3 χρόνια να το φτιάξουμε γιατί δεν πήραμε δάνειο και τα βγάζαμε από τους μισθούς μας. Τότε όμως ήταν καλές εποχές. Δουλεύαμε και οι 2.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...