Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου παω κι εγω!! Κι εγω με τον μικρο μου κοιμαμαι, αυτος στην κουνια βεβαια κι εγω σε ενα στρωματακι διπλα του μεχρι το Σαββατο!! πως μου κακοφαινεται που δεν κοιμαμαι με τον αντρουλη μου!! αχ! Φιλακια πολλα κοριτσουδια, καληνυχτες καληνυστες!!!!!!!!!

Καλληνυχτα γλυκια μου αγορομαμυ!!!Ονειρα γλυκα και φιλακια κι αγκαλιτσες στον Δημητρακη σου!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ετσι ειναι!!!Απλα δεν ξερω τι θα κανω με τοσες ντουλαπες, πως τα καταφερνω και τις εχω ολες γεματες και καθε χρονο δινω ρουχα!!!Θα την βρω την ακρη ομως!!!

Και εγώ το ίδιο ακριβώς έχω πάθει αλλά θα την βρω την άκρη. Θα δώσω και στην μαμά κάνα ρούχο να αποθηκεύσει. Πωπω θα πρέπει να πλύνω κούνια, καρότσι, πορτμπεμπέ, πάρκο, κάθισμα αυτοκινήτου, ρελάξ και ότι καινούργιο αγοράσω. Αμάν αγχώθηκααααααααααα!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Και εγώ το ίδιο ακριβώς έχω πάθει αλλά θα την βρω την άκρη. Θα δώσω και στην μαμά κάνα ρούχο να αποθηκεύσει. Πωπω θα πρέπει να πλύνω κούνια, καρότσι, πορτμπεμπέ, πάρκο, κάθισμα αυτοκινήτου, ρελάξ και ότι καινούργιο αγοράσω. Αμάν αγχώθηκααααααααααα!!!!!

Οχι παλι αγχοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!Νgnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Οχι παλι αγχοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!Νgnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Όχι μωρέ. Αυτό είναι χαζό άγχος. χαχαχα

Εσείς έχετε κοιτάξει έπιπλα ή θα σας δώσει κάποιος?

Καληνύχτα αγοροmummy!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καληνύχτα αγοροmummy!

Τον Γιωργάκη τον έχεις βγάλει από την κούνια και κοιμάται σε μονό κρεβάτι; Ή τώρα θα κανεις την αλλαγή;

Εγώ πάντως 1 υπνοδωμάτιο έχω για παιδικό και ας έρθει παιδάκι και ας στριμωχτούν!!! Ενας λόγος είναι και αυτός που θέλω πάλι κοριτσάκι, αφού θα μοιράζονται το ίδιο δωματιο.

Διαφημίσεις

Τον Γιωργάκη τον έχεις βγάλει από την κούνια και κοιμάται σε μονό κρεβάτι; Ή τώρα θα κανεις την αλλαγή;

Εγώ πάντως 1 υπνοδωμάτιο έχω για παιδικό και ας έρθει παιδάκι και ας στριμωχτούν!!! Ενας λόγος είναι και αυτός που θέλω πάλι κοριτσάκι, αφού θα μοιράζονται το ίδιο δωματιο.

Στην κούνια του τον έχω τον μικρό ακόμα αλλά έχω και 2η κούνια που θα βάλω στην μπέμπα. Αφού θες κοριτσάκι σου το εύχομαι. Άντε και σύντομα!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καληνύχτα αγοροmummy!

Oχι δεν εχω κοιταξει ακομη!!!Δεν ειμαι ετοιμη ακομη,πιστευω μετα την β'επιπεδου αν και μου εχουν κρτησει ενα σωρο πραγματα φιλες και ξαδερφες που εχουν κανει ολες αγορια και πρεπει να δω τι θα κρατησω κι απο αυτα!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΟΥ κοιμάστε;;;

Σήμερα έχει ρεπό ο άντρας μου, θα κάνουμε κάτι δουλίτσες με τράπεζες, λογαριασμούς κλπ και προς το μεσημέρι θα πάμε θάλασσα!!!!!!!!!!!!!! Θέλω πρωινό μπάνιο, γιατί όλο απογεύματα πηγαίνω....

Καλημέρα Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΟΥ κοιμάστε;;;

Σήμερα έχει ρεπό ο άντρας μου, θα κάνουμε κάτι δουλίτσες με τράπεζες, λογαριασμούς κλπ και προς το μεσημέρι θα πάμε θάλασσα!!!!!!!!!!!!!! Θέλω πρωινό μπάνιο, γιατί όλο απογεύματα πηγαίνω....

Καλημέρα!!!!

Αχ τι ωραία που θα πάτε για μπανάκι. Και μένα ο άντρας μου θα πάει με τον γιο μου πιο μετά.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα!!!!

Αχ τι ωραία που θα πάτε για μπανάκι. Και μένα ο άντρας μου θα πάει με τον γιο μου πιο μετά.

Οι άντρες σου θα πάνε θάλασσα; Και εσύ με την μπέμπα σπίτι!!!

Καλημέρα! Πώς κοιμήθηκες; Στο γιατρό πότε θα πας;

'Ασχετο, αλλά ξέρεις πώς το εικονίδιο της υπογραφής αλλάζει ημερομηνία; Όσες φορές έχω βάλει, κολλάει στην ηλικία που είναι το παιδί την ημέρα που το αναρτώ...

Είμαι λίγο άσχετη με τα εικονίδια γι'αυτό καλύτερα να ρωτήσεις κάποια άλλη κοπέλα.

Ναι, οι άντρες της οικογένειας θα πάνε για μπάνιο και οι γυναίκες θα περιμένουν σπίτι. Έτσι δεν κάνουν τα καλά κορίτσια?????;););););););););););)

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...