Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τριαααααααααααααααααααααα????????????

χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ωρε νυφη που θα κανω!!!!!!!!!!

Θα ειναι και τα δυο μας τα παιδακια μια χαρα ανεπτυγμενα συμπεθερα μου!!!!

Μικρουλια δεν θα τα λες!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

θα βγουνε και θα περπατανε τα ζουζουνια σας!!!!!!:tongue::tongue::tongue: αχ αντε να περασει ο καιρος να δειτε τι χαρα που θα παρετε! (καλα μη φανταζεστε οτι οοοολες οι στιγμες ειναι στιγμες ευτυχιας, θα υπαρχουν στιγμες δυσκολες και κουραστικες αλλα ξεπερνιουνται γρηγορααααααααα)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα και καλα να με συγχωρεσετε μα θα παω για υπνο γοατι εχω καποιες ενοχλησουλες και επιπλεον θελω να παω διπλα στο μαριαννακι μου.

Αυριο θα παω για μαγνητικη, μην ανησυχεισετε.....!!!!!! Θα σας γραψω μολις μπορεσω....!!!!!!

Φιλακια στα μωρακια σας, καληνυχτα και ονειρα γλυκα και παραμυθενια....!!!!

Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωω απο τα βαθη της ψυχης μου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου γλυκα και καλα να με συγχωρεσετε μα θα παω για υπνο γοατι εχω καποιες ενοχλησουλες και επιπλεον θελω να παω διπλα στο μαριαννακι μου.

Αυριο θα παω για μαγνητικη, μην ανησυχεισετε.....!!!!!! Θα σας γραψω μολις μπορεσω....!!!!!!

Καληνυχτα συμπεθερουλαααα!! Τι ωρα εχεις ραντεβου? στη Δραμα θα την κανεις? καλα αποτελεσματα!! Φιλακια και καλη ξεκουραση!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι μποτσακι μου!!!!!!!3!!!!!!!!θα σας παραδοσω μια νυφη.........νυφαρα!!!!!!!χαχααχχαχαχαχααχ!!!!!:D:D:D:D:D:D

τι κανει ο μπεμπακος μας????????????

Καλα ειναι,τωρα θα φαει μπριζολιτσα με πατατουλες!!!!

Καλυτερα βρε πατουσιτσα να ειναι μπαμπατσικα γιατι εγω θα φοβαμαι και να τον πιασω!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

εγινε κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!καλη αναρωση να εχεις!!γερη και σηδερενια!!!!!!!!!!!!!!!να ναι το τελευταιο!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα και στις 2!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοαλάκι καλή ξεκούραση!

Μποτσάκι μου καλά θα κάνεις. Φτιάξε αυτό που θέλεις και τα αλλάζεις μετά. Πάντως είναι μεγάλο πράγμα να έχεις 3 κρεβατοκάμαρες γιατί είναι ανεξάρτητα τα παιδιά και δεν θα ξυπνάει το ένα το άλλο. Άσε που όταν είναι μαζί έχεις και το φόβο μην κάνει κακό το μεγάλο στο μικρό.

Καλησπέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καληνυχτα συμπεθερουλαααα!! Τι ωρα εχεις ραντεβου? στη Δραμα θα την κανεις? καλα αποτελεσματα!! Φιλακια και καλη ξεκουραση!!

Εχω ραντεβου στις 10, πρωτα ομως θα παω πολυ πρωι στο νοσοκομειο να παρω τις εξετασεις μου. Στη δραμα θα την κανω, εχουμε ενα πολυ καλο κεντρο διαγνωστικο με εξισου καλους ακτινολογους-υπερηχιστες, ευτυχως.....!!!!!!!!!

Καληνυχτα πουλακια μου....,!!!!!!!!!!!! Φιλιααααααα.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα ειναι,τωρα θα φαει μπριζολιτσα με πατατουλες!!!!

Καλυτερα βρε πατουσιτσα να ειναι μπαμπατσικα γιατι εγω θα φοβαμαι και να τον πιασω!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!εχεις δικιο!!!!!!!!!!εω γεννηθηκα 4,800!!!!!βοιδακι!!!!η αδερφη μου 3,900!!!!και ο αντρας μου 3,500!!!τον φαγαμε λαχανο!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσακι μου,αντε ψυχη μου!!!Αντε να παρεις αγκαλιτσα το φουρτουνακι σου να κοιμηθειτε ησυχες αποψε!!!!!!!!

Θα περιμενουμε νεα σου και μην ανησυχεις θα ειμαστε κι εμεις κοντα σου!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σας!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου παω κι εγω!! Κι εγω με τον μικρο μου κοιμαμαι, αυτος στην κουνια βεβαια κι εγω σε ενα στρωματακι διπλα του μεχρι το Σαββατο!! πως μου κακοφαινεται που δεν κοιμαμαι με τον αντρουλη μου!! αχ! Φιλακια πολλα κοριτσουδια, καληνυχτες καληνυστες!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλάκι καλή ξεκούραση!

Μποτσάκι μου καλά θα κάνεις. Φτιάξε αυτό που θέλεις και τα αλλάζεις μετά. Πάντως είναι μεγάλο πράγμα να έχεις 3 κρεβατοκάμαρες γιατί είναι ανεξάρτητα τα παιδιά και δεν θα ξυπνάει το ένα το άλλο. Άσε που όταν είναι μαζί έχεις και το φόβο μην κάνει κακό το μεγάλο στο μικρό.

Καλησπέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

Ναι ετσι ειναι!!!Απλα δεν ξερω τι θα κανω με τοσες ντουλαπες, πως τα καταφερνω και τις εχω ολες γεματες και καθε χρονο δινω ρουχα!!!Θα την βρω την ακρη ομως!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!εχεις δικιο!!!!!!!!!!εω γεννηθηκα 4,800!!!!!βοιδακι!!!!η αδερφη μου 3,900!!!!και ο αντρας μου 3,500!!!τον φαγαμε λαχανο!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω παντως 3200 γεννηθηκα κι ο αντρας μου 3700,κι ο αδερφος μου 3500.Το παιδι μας ομως βλεπω να βγαινει πανω απο 4!!:confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...