Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Όταν το είχα φτιάξει του γιου μου είχα αρρωστήσει. Έμπαινα συνέχεια και το χάζευα. Εγώ δεν άφησα καθόλου άσπρο τοίχο, έβαλα 2 αποχρώσεις του γαλάζιου και το κιτρινωπό κάτω και έγινε τέλειο. Ζορίστηκαν λίγο για τα κύματα αλλά είχα και την αδερφή μου που ζωγραφίζει και τα έκαναν τέλεια. Άντε να φτιάξω και της μπέμπας μου να κατουρηθώ!!!!

Εμενα ζωγραφιζει πολυ ωραια ο αντρας μου κι εχω και τον αδερφο μου που ασχολειται!!!Εγω δεν την εχω με τιποτα την ζωγραφικη!!!!

Τωρα μολις ερθει θα του το δειξω!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα ζωγραφιζει πολυ ωραια ο αντρας μου κι εχω και τον αδερφο μου που ασχολειται!!!Εγω δεν την εχω με τιποτα την ζωγραφικη!!!!

Τωρα μολις ερθει θα του το δειξω!!!!

Τέλειο δεν είναι???? Βέβαια εγώ πήρα 2 σετ αυτοκόλλητα γιατί είναι μεγάλο δωμάτιο και θα ήταν σχεδόν άδειο αλλά είναι καλής ποιότητας και φαίνονται σαν ζωγραφιές. Άσε που ξεκολλάνε εύκολα και δεν χαλάνε τον τοίχο.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσουδακια μου τσααααα!!! μολις διαβασα ο,τι εχασα, ευτυχως οχι πολλα και ολα καλα!!! Μποτσακι μου ξερεις τι σκεφτομουν την Παρασκευη με το που ξυπνησα??? "Ποσα μωρακια εχετε??" "Κανενα καλε, μια αποβολη ειχα το Σεμπτεμβριο" χαχαχαχα!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ηρθα κοριτσια..........εφαγα 3 καλαμποκια βραστα..........το παρακανα σημερα...............

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ηρθα κοριτσια..........εφαγα 3 καλαμποκια βραστα..........το παρακανα σημερα...............

μμμμμ γιαμιιιιιι γιαμιιιιι!!! καλα εκανες πατουσιτσα μου, ειναι τελεια τα καλαμποκακια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Τέλειο δεν είναι???? Βέβαια εγώ πήρα 2 σετ αυτοκόλλητα γιατί είναι μεγάλο δωμάτιο και θα ήταν σχεδόν άδειο αλλά είναι καλής ποιότητας και φαίνονται σαν ζωγραφιές. Άσε που ξεκολλάνε εύκολα και δεν χαλάνε τον τοίχο.

Κι εγω εχω δυο ακομα κρεβατοκαμαρες!!Μια μικρη και μια πιο μεγαλη!!!

Προς το παρον θα κανω την μικρη παιδικο,τωρα ειναι γραφειο,γιατι ειναι και διπλα στην κρεβατοκαμαρα μου,κι οταν με το καλο ερθει το δευτερο παιδακι θα τα αλλαξω!!!

Ενταξει αφου ειναι αυτοκολλητα δεν με νοιαζει,βαψιμο θα κανω μονο,εκτος αν το δευτερο ειναι παλι αγορι και δεν χρειαστει!!!!!!!

Ετσι το σκεφτομαι μελλοντικα!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσουδακια μου τσααααα!!! μολις διαβασα ο,τι εχασα, ευτυχως οχι πολλα και ολα καλα!!! Μποτσακι μου ξερεις τι σκεφτομουν την Παρασκευη με το που ξυπνησα??? "Ποσα μωρακια εχετε??" "Κανενα καλε, μια αποβολη ειχα το Σεμπτεμβριο" χαχαχαχα!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!Τι ηταν κι αυτο!!!Θα με θυμουνται ακομα εκεινες οι γυναικες!!!!!!!

1sh1p2.png

Τριαααααααααααααααααααααα????????????

χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ωρε νυφη που θα κανω!!!!!!!!!!

Θα ειναι και τα δυο μας τα παιδακια μια χαρα ανεπτυγμενα συμπεθερα μου!!!!

Μικρουλια δεν θα τα λες!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

μμμμμ γιαμιιιιιι γιαμιιιιι!!! καλα εκανες πατουσιτσα μου, ειναι τελεια τα καλαμποκακια!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!βοιδαρα θα γινωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

d.gif

Διαφημίσεις

Τριαααααααααααααααααααααα????????????

χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ωρε νυφη που θα κανω!!!!!!!!!!

Θα ειναι και τα δυο μας τα παιδακια μια χαρα ανεπτυγμενα συμπεθερα μου!!!!

Μικρουλια δεν θα τα λες!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ναι μποτσακι μου!!!!!!!3!!!!!!!!θα σας παραδοσω μια νυφη.........νυφαρα!!!!!!!χαχααχχαχαχαχααχ!!!!!:D:D:D:D:D:D

τι κανει ο μπεμπακος μας????????????

d.gif

Κοτουλααααα.....!!!!!!!

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι????????:D:D:D:D

η Μαριαννα μας καλα ειναι????????

κοταρα ειμαι!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

χαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!Τι ηταν κι αυτο!!!Θα με θυμουνται ακομα εκεινες οι γυναικες!!!!!!!

σιγα, δεν ηταν τιποτα, τους εφτιαξες και τη μερα!!:D:D:D κοριτσια εχει μια υπεροχη δροσια εδω, σκετη απολαυση!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι????????:D:D:D:D

η Μαριαννα μας καλα ειναι????????

κοταρα ειμαι!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι πατουσιτσα μου καλυτερα ειμαι, σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ και εσενα και ολες.....,!!!!!!!

Καλα ειναι και η μαριαννα, κοιμαται...,!!!!!!!

Κοταραααααα ε.......??????? εμεις ξερεις πως τη λεμε τη μεγαλη κοτα εδω......???????? κοσαραααααααα........!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...