Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα Ηλιοβασίλεμα.

Αυτό λέω και εγώ. Περασμένα ξεχασμένα. Τώρα έρχονται τα καλύτερα.

Φανταστείτε χαρά που θα έχει η Έλλη. Πωπω μόνο που δεν θα χορεύει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Άντε να σηκωθώ και εγώ από το κρεβάτι να αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο της μπέμπας και να ανέβω και εγώ ψυχολογικά. :tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραία, θα είανι υπέροχα που θα φτιαχνεις το δωμάτιο της μπεμπουλας σου; Θα την εχεις χώριαα από Γιωργάκη; Εχεις διαθέσιμο και αλλο δωματιο;

Έχεις σκεφτεί πώς θα της το φτιάξεις; Φαντάζομαι την ίδια κούνια με τον γιο σου, ετσι; Είναι λευκή ή σε απόχρωση ξύλου;

Κοριτσακιαααααα μου ηρθα και εγω, παλι στη ρουτινα μας....

Ταισα το μωρο και το κοιμησα και τωρα καθησα λιγο να συγκεντρωθωωωωωω....!!!!!!

Καλο μου μποτσακι ΟΥΤΕ οταν θα το παρεις στην αγακαλιτσα σου θα ηρεμησεις απλα θα εχεις περασει το πρωτο σταδιο για να το φερεις στη ζωη, μετα απο εκει εχει και αλλα πολλαααα σταδια που θα σε συνοδευει το αγχος οπως ολες μας αλλα πραγματικα ΜΟΝΟ γερα να ειναι και ολα τα αλλα περνανε, ολα τα αγχη ξεπερνιουνται και μενουν πισω σαν μια κακια αναμνηση.

Αν γραφω περιεργα μην παρεξηγηθειτε, ειναι απο τα πολλα φαρμακα, τζανκι με εκαναν......χαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχ.....!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω ολεσ σασ για ακομα μια φορα για τη συμπαρασταση,το ενδιαφερον, την αγαπη και τις ευχες που μου στειλατε.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα με την μαγνητική!!! Δώσε πολλά φιλάκια στη Μαριάννα και ολο αγκαλιές να σε έχουν σήμερα!!!

Μποτσάκι μου, μην στεναχωριέσαι. Κάνε υπομονή, λίγες μερες έμειναν και μετά θα σε ταράξει στις κλωτσιές το αγοράκι σου!!! Αντί να πεις, τί σεβαστικό παιδί έχω εγώ και δεν κουράζει την μαμά του!!!;););)

Ngn περασμένα ξεχασμένα και το 2013 θα είναι όντως η χρονιά σου, έρχεται η κόρη σας!!!

Όλα τα άλλα κορίτσια πώς είστε;;;

Καλως το κοριτσακι μας!!Τι κανεις ηλιοβασιλεμα μου καλο???

Προσπαθω καλη μου!!!Ηταν η μερα μου σημερα!!!Θα περασει!!!!!

Καλα που σας εχω και με ανακουφιζετε!!!!

χαχααχαχααααααααα!!!!!!Θα το ξαναπω οτι θα μου κανει μεγαλη εντυπωση να ειναι το δικο μου το παιδι ησυχο!!!!!;););););)

1sh1p2.png

Καλησπέρα Ηλιοβασίλεμα.

Αυτό λέω και εγώ. Περασμένα ξεχασμένα. Τώρα έρχονται τα καλύτερα.

Φανταστείτε χαρά που θα έχει η Έλλη. Πωπω μόνο που δεν θα χορεύει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Άντε να σηκωθώ και εγώ από το κρεβάτι να αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο της μπέμπας και να ανέβω και εγώ ψυχολογικά. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι κοριτσακι θα σηκωθεις και θα τα φτιαξεις ολα μια χαρα!!!!!Θα ροζισει ο τοπος στο δωματιο???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ωραία, θα είανι υπέροχα που θα φτιαχνεις το δωμάτιο της μπεμπουλας σου; Θα την εχεις χώριαα από Γιωργάκη; Εχεις διαθέσιμο και αλλο δωματιο;

Έχεις σκεφτεί πώς θα της το φτιάξεις; Φαντάζομαι την ίδια κούνια με τον γιο σου, ετσι; Είναι λευκή ή σε απόχρωση ξύλου;

Ναι έχω και τρίτη κρεβατοκάμαρα οπότε θα την βάλω μόνη της. Έχω σκεφτεί πως θα της το φτιάξω. Ροζ με αυτοκόλλητα με πριγκίπισες και λουλούδια από το cosycorner. Του γιου μου του έχω τον βυθό από την ίδια εταιρεία και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η κούνια είναι σε απόχρωση ανοιχτού ξύλου όπως και η ντουλάπα οπότε θα ταιριάζει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακιαααααα μου ηρθα και εγω, παλι στη ρουτινα μας....

Ταισα το μωρο και το κοιμησα και τωρα καθησα λιγο να συγκεντρωθωωωωωω....!!!!!!

Καλο μου μποτσακι ΟΥΤΕ οταν θα το παρεις στην αγακαλιτσα σου θα ηρεμησεις απλα θα εχεις περασει το πρωτο σταδιο για να το φερεις στη ζωη, μετα απο εκει εχει και αλλα πολλαααα σταδια που θα σε συνοδευει το αγχος οπως ολες μας αλλα πραγματικα ΜΟΝΟ γερα να ειναι και ολα τα αλλα περνανε, ολα τα αγχη ξεπερνιουνται και μενουν πισω σαν μια κακια αναμνηση.

Αν γραφω περιεργα μην παρεξηγηθειτε, ειναι απο τα πολλα φαρμακα, τζανκι με εκαναν......χαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχ.....!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω ολεσ σασ για ακομα μια φορα για τη συμπαρασταση,το ενδιαφερον, την αγαπη και τις ευχες που μου στειλατε.

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Ηρθε το καλο μας κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φανταζομαι χαρα το Μαριαννακι,αλλα και χαρα το κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν αφηνατε η μια την αλλη ε????

Το ξερω μωρε κοαλακι μου!!!Τι να πω,με επιασε σημερα!!!!

1sh1p2.png

Ναι έχω και τρίτη κρεβατοκάμαρα οπότε θα την βάλω μόνη της. Έχω σκεφτεί πως θα της το φτιάξω. Ροζ με αυτοκόλλητα με πριγκίπισες και λουλούδια από το cosycorner. Του γιου μου του έχω τον βυθό από την ίδια εταιρεία και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η κούνια είναι σε απόχρωση ανοιχτού ξύλου όπως και η ντουλάπα οπότε θα ταιριάζει.

Αααααα!!!!Ενδιαφερον το θεμα με τον βυθο!

1sh1p2.png

Αααααα!!!!Ενδιαφερον το θεμα με τον βυθο!

Το έχεις δει στο site τους???? Εγώ είχα πάθει πλάκα και το έφτιαξα ακριβώς έτσι. Με κύματα κλπ. 3 μέρες έβαφε ο καημένος ο άντρας μου. Απλώς έβαλα πιο έντονα χρώματα. Όσοι το έχουν δει έχουν ξετρελαθεί. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω φώτο γιατί είναι πολλά kb.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Το έχεις δει στο site τους???? Εγώ είχα πάθει πλάκα και το έφτιαξα ακριβώς έτσι. Με κύματα κλπ. 3 μέρες έβαφε ο καημένος ο άντρας μου. Απλώς έβαλα πιο έντονα χρώματα. Όσοι το έχουν δει έχουν ξετρελαθεί. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω φώτο γιατί είναι πολλά kb.

Που να ψαξω?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

www.cosycorner.gr, διακόσμηση, σετ τεράστια αυτοκόλλητα τοίχου, περιπέτεια στο βυθό της θάλασσας.

Τελειοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!Το ειδα!!!!Μου αρεσει πολυ και θα ηρεμει το μωρο πιστευω!!!

1sh1p2.png

Όταν το είχα φτιάξει του γιου μου είχα αρρωστήσει. Έμπαινα συνέχεια και το χάζευα. Εγώ δεν άφησα καθόλου άσπρο τοίχο, έβαλα 2 αποχρώσεις του γαλάζιου και το κιτρινωπό κάτω και έγινε τέλειο. Ζορίστηκαν λίγο για τα κύματα αλλά είχα και την αδερφή μου που ζωγραφίζει και τα έκαναν τέλεια. Άντε να φτιάξω και της μπέμπας μου να κατουρηθώ!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...