Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ξέρεις κάτι????? Κλάψε όσο θέλεις. Πρέπει να ξεσπάμε που και που. Περνάμε μία από τις πιο αγχωτικές εποχές της ζωής μας και καλό είναι οι γύρω μας να μας καταλαβαίνουν και λίγο. Εγώ έκλαιγα τις πρώτες 2 μέρες που ήρθα από τον υπέρηχο και μου είπε ο γιατρός οτι η μπέμπα είναι πιο μικρή. Μετά το πήρα απόφαση οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό πέραν της ξάπλας. Επίσης θα κλαίω από το άγχος μου την μέρα που θα πάω για τον επόμενο υπέρηχο. Αμάν πια. Είμαστε και εμείς άνθρωποι!!!!!:evil::evil::evil:

Ναι το ξερω,δεν θα ηρεμησουμε μεχρι να τα παρουμε στην αγκαλια μας!!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσακια μου, παααααααρα πολυ μου ελειψε το μαριαννακι μουυυυυυυ....!!!

Μολις ηρθα με κοιτουσε με απορια μεγαλη αλλα μολις εκανα την κινηση να της ζητησω να ερθει αγκαλια μου εδωσε τα χερια της αμεσως αλλα δεν την πηρα γιατι επρεπε να κανω μπανιο.

Ολες αυτες τις μερες στεναχωριουμουνα για το τι θα σκεφτεται και πως θα νιωθει που ξαφνικα ενω ειχε καθε μερα τη μαμα της την εχασε, εκλαιγα βασικα απο τη θλιψη και τις σκεψεις μου αλλα το μωρακι μου δεν με ξεχασε...ιχχιχιχιχιιχιιχι....!!!!!!!!

Εσεις ειστε καλα ολες....??????

αχ κοριτσάκι μου σιδερένια!!!!!!περαστικουλια !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια μου.

ΚΟΑΛΑΚΙ σιδερένια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο με την μαγνητική.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ είναι φυσιολογικό να μας παίρνει που και που από κάτω. Βρε εγώ τι να πω????? Να αρχίσω να κλαίω όλη μέρα???????????? Είναι και αυτές οι κωλοορμόνες... γκρρρρρρρρρρρρ:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλησπέρα σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!

καλησπέρα !!!!!πως είσαι?????

οι υπόλοιπες καλά?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το ξερω,δεν θα ηρεμησουμε μεχρι να τα παρουμε στην αγκαλια μας!!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη!!!!!!!!

Έτσι ακριβώς και δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτααααααααα!!!! Όταν μπήκε το 2013, μετά από 5 δύσκολα χρόνια, είχα πει οτι αυτή θα είναι η χρονιά μου και δεν σηκώνω κουβέντα!!!! Μετά από ένα μήνα έμαθα οτι είμαι έγκυος. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα Θάλεια. Καλά είμαι. Εδώ στο κρεβάτι. Εσύ????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Έτσι ακριβώς και δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτααααααααα!!!! Όταν μπήκε το 2013, μετά από 5 δύσκολα χρόνια, είχα πει οτι αυτή θα είναι η χρονιά μου και δεν σηκώνω κουβέντα!!!! Μετά από ένα μήνα έμαθα οτι είμαι έγκυος. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα Θάλεια. Καλά είμαι. Εδώ στο κρεβάτι. Εσύ????

Ουτε εγω δεν μπορω να το διαπραγματευτω!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Β' επιπέδου πότε κάνεις???? Εκεί φεύγει ένα πολύ μεγάλο άγχος.!!!

Στις 18 παω γιατρο και στις 29 κανω την β'.Οντως πιστευω θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα εκει!!

Τωρα την Πεμπτη θα δω το μωρακι μου!!

1sh1p2.png

Στις 18 παω γιατρο και στις 29 κανω την β'.Οντως πιστευω θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα εκει!!

Τωρα την Πεμπτη θα δω το μωρακι μου!!

Είσαι πολύ τυχερή που πλησιάζουν οι μέρες!!!! Εγώ στις 29 θα πάω για τον επόμενο υπέρηχο. Το βράδυ πριν κάνω την β' επιπέδου δεν είχα κοιμηθεί καθόλου από το άγχος μου. Γενικώς ενώ είμαι ψύχραιμη όταν πλησιάζουν οι μέρες για τον υπέρηχο με πιάνει μια ανησυχία άλλο πράγμα. Βέβαια το παθαίνω γιατί έχω καεί με τον χυλό. Στον γιο μου μετά την β' ηρέμησα τόσο πολύ που δεν ήθελα να τελειώσει η εγκυμοσύνη. Οπότε και εσύ θα περάσεις έναν ωραιότατο Αύγουστο!!!! Θα δεις!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Είσαι πολύ τυχερή που πλησιάζουν οι μέρες!!!! Εγώ στις 29 θα πάω για τον επόμενο υπέρηχο. Το βράδυ πριν κάνω την β' επιπέδου δεν είχα κοιμηθεί καθόλου από το άγχος μου. Γενικώς ενώ είμαι ψύχραιμη όταν πλησιάζουν οι μέρες για τον υπέρηχο με πιάνει μια ανησυχία άλλο πράγμα. Βέβαια το παθαίνω γιατί έχω καεί με τον χυλό. Στον γιο μου μετά την β' ηρέμησα τόσο πολύ που δεν ήθελα να τελειώσει η εγκυμοσύνη. Οπότε και εσύ θα περάσεις έναν ωραιότατο Αύγουστο!!!! Θα δεις!

Κι εγω επειδη πλησιαζουν οι μερες το μαλλον ειμαι ετσι!!!!

Αυτη η αποβολη που περασα με καθηλωσε!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πότε είχες αποβολή????

Τον Σεπτεμβρη!!Παλοινδρομος λογω χρωμ.ανωμαλιων χωρις λογο κι αιτια!!!

Και μετα ξεκινησαν τα οργανα!!!Την ιδια μερα μπηκε και ο0 μπαμπας μου στο νοσοκομειο με την καρδια του και απο στεναχωρια μεμενα και με πηρε η κατω βολτα με θυρ.,κιλα,ψυχολογια κτλ.

Το μαζεψα ομως γιατι ενιωσα να καταρρεω κι ειπα ΩΣ ΕΔΩ!!!

1sh1p2.png

Τον Σεπτεμβρη!!Παλοινδρομος λογω χρωμ.ανωμαλιων χωρις λογο κι αιτια!!!

Και μετα ξεκινησαν τα οργανα!!!Την ιδια μερα μπηκε και ο0 μπαμπας μου στο νοσοκομειο με την καρδια του και απο στεναχωρια μεμενα και με πηρε η κατω βολτα με θυρ.,κιλα,ψυχολογια κτλ.

Το μαζεψα ομως γιατι ενιωσα να καταρρεω κι ειπα ΩΣ ΕΔΩ!!!

Εγώ τον Οκτώβριο είχα παλίνδρομη. Και μένα χωρίς λόγο γιατί του έκαναν εξετάσεις. Τον Ιανουάριο έμεινα πάλι έγκυος. Εγώ εδώ και 5 χρόνια τρώω συνεχώς χαστούκια και γι'αυτό για το 2013 είπα ως εδώ!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εγώ τον Οκτώβριο είχα παλίνδρομη. Και μένα χωρίς λόγο γιατί του έκαναν εξετάσεις. Τον Ιανουάριο έμεινα πάλι έγκυος. Εγώ εδώ και 5 χρόνια τρώω συνεχώς χαστούκια και γι'αυτό για το 2013 είπα ως εδώ!!!!!

Κι εγω ετσι ειπα!!!!Δεν γινοταν αλλο,πηγα να τρελαθω!!!απο 25 χρονων και μετα αρχισαν οι πραγματικες προσωπικες δυσκολιες της ζωης και πριν 7 χρονια(ειμαι 38)πηρα ανασα που μετα απο βοηθεια της αδερφικης μου φιλης που με στηριξε ψυχολογικα και με επανεφερε,γνωρισα και πριν 5χρονια τον ανθρωπο μου κι ολα πηγαιναν ρολοι σε σημειο να απορω!!!!

Και μετα............σκοταδι!!!!!Για λιγο ομως!!!Το προλαβα κι αρχισα να δυναμωνω παλι!!!!Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειμαι ανθρωπος και δεν εχω αγχη κι ανησυχιες!!!!!

1sh1p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα με την μαγνητική!!! Δώσε πολλά φιλάκια στη Μαριάννα και ολο αγκαλιές να σε έχουν σήμερα!!!

Μποτσάκι μου, μην στεναχωριέσαι. Κάνε υπομονή, λίγες μερες έμειναν και μετά θα σε ταράξει στις κλωτσιές το αγοράκι σου!!! Αντί να πεις, τί σεβαστικό παιδί έχω εγώ και δεν κουράζει την μαμά του!!!;););)

Ngn περασμένα ξεχασμένα και το 2013 θα είναι όντως η χρονιά σου, έρχεται η κόρη σας!!!

Όλα τα άλλα κορίτσια πώς είστε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...