Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Mποτσάκι μου κι εγώ την κόρη μου άργησα πολύ να την ακούσω και το μικρούλι αυτό το άκουσα μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα και από τότε τίποτα. Ίσως την επόμενη το ακούσεις, αυτό είναι το φυσιολογικό.

Εγώ κορίτσια είχα πάρει άδεια την Παρασκευή αλλά Πέμπτη βράδυ με έπιασε ένας οξύς πόνος στο αριστερό νεφρό. Πάω τουαλέτα με τα χίλια ζόρια, ούρησα και ηρέμησα (πήρα και ένα ντεπόν). Όλη μέρα ήμουν χάλια δεν είχα όρεξη για τίποτα. Το επόμενο βράδυ τα ίδια, μόλις πήγα τουαλέτα οκ. Το πρωί παίρνω τον γιατρό μου λέει τρέχα για γενική ούρων, δεν ήμουν όμως σπίτι είχαμε πάει στο εξοχικό. Μου λέει πάρε 2 ντεπόν πρωί μεσημέρι βράδυ και την Δευτέρα πρωί γενική. Εντωμεταξύ βγήκα στην τουαλέτα μετά από 2 μέρες δυσκοιλιότητας και δεν με ξαναέπιασε τίποτα.

Ούτε πήγα σήμερα για γενική ούρων. Λέτε να είχε σχέση;

To μόνο που παθαίνω πολύ συχνά πλέον είναι κράμπες στην κοιλιά όταν σηκωνομαι ακόμα και προσεχτικά παρότι παίρνω 4 χαπάκια μαγνησίου. Το έχετε εσείς αυτό;

Koalaki περαστικά να είναι κορίτσι μου.

May23 καλή αρχή πάλι στην δουλειά.

Ellie καλά ψώνια. Απόλαυσέ το!

Agoromummy, εύχομαι να έχεις μείνει αλλά και πάλι μην αγχώνεσαι.

Μέχρι εκεί διάβασα νέα, πιο πίσω δεν μπόρεσα... συγχωρήστε με οι υπόλοιπες.

Καλώς τη!!!Ευχαριστώ κοριτσάκι μου,πολύ με βοηθάτε όλες!!!

Yolitsa μου πιστεύω πως δεν είναι τίποτα,αλλά ίσως ο γιατρός να στο είπε μήπως είναι καμία ουρολοιμωξουλα!!!Δεν χάνεις κάτι να κανείς μια εξετασουλα αν κι εγώ πιστεύω ότι είναι το έντερο γιατί το έχω πάθει κι εγώ και με το που παω τουαλέτα τέλος!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααααααααα μουυυυυυυυυυ ηρθααααααααα σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!

Ηρθααααααα στη μαριανααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυ.......,!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεε.......???????????

Εγω ειμαι καλααααααααα αλλα εχει και συνεχεια το πραμα....!!!!!!

Ποια κλαειιιιιιιιιιι......???????????????????????

Συμπεθερααααααααα!!! Συμπεθερακι μου σιδερενια!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως εκανε η φουρτουνιτσα οταν σε ειδε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιααααααααα μουυυυυυυυυυ ηρθααααααααα σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!

Ηρθααααααα στη μαριανααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυ.......,!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεε.......???????????

Εγω ειμαι καλααααααααα αλλα εχει και συνεχεια το πραμα....!!!!!!

Ποια κλαειιιιιιιιιιι......???????????????????????

Κοαλακι περαστικα σου!!!Ευχομαι να μην ξαναφησεις ουτε στιγμη το παιδακι σου!!!!

Αχ συμπεθερακι μη στενοχωριεσαι, παει, περασε!!!!!!! Κι εγω στη θεση σου θα εκλαιγα με μαυρο δακρυ! Αφου απο τωρα σκεφτομαι αμα μεινω εγκυος πως θα παω να γεννησω και να τον αφησω!! Κοιταζω ποιο μαιευτηριο ειναι πιο ελαστικο με τα νηπια!! Αναμενουμε να μας περιγραψεις λεπτομερειες της περιπετειας σου!

to1Np2.png

KCkop2.png

ειχα συνεχεια κραμπες και ετσι μου αυξησε το μαγνησιο!

δεν αποκλειεται ο πονος να ηταν απο την δυσκοιλιοτητα και το εντερο χτυπα πισω,αλλα πηγαινε για γενικη ουρων!

Τον πήρα και όντως από 4 μου τα έκανε 6.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααααα!!! Συμπεθερακι μου σιδερενια!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως εκανε η φουρτουνιτσα οταν σε ειδε??

Ευχαριστω συμπεθερουλα μου και εσενα αλλα και ολες σας.....!!!!!!!

Με κοιτουσε με απορια αλλα καθολου μα καθολου δεν δυσκολευτηκε να ερθει στην αγκαλια μου, σαν να μη περασε μια μερα.

Λοιπον κοριτσια εγω πηρα αντιβιωση και το σπιτι καθως εχει υποχωρησει αιμα αποτο περινεο αλλα πρεπει να συνεχισω αντιβιωση και να ολοκληρωσω τη θεραπεια, προκειμενου να μην παθω καποιο ειδος μολυνσης.

Επιπλεον ο ακτινολογος που ειδε την αξονικη ζητησε μαγνητικη τομογραφια γιατι υπαρχουν ενδειξεις για πιθανη αποφραξη της σκωληκοειδους αποφυσης. Εκλεισα ραντεβου για αυριο και βλεπουμε. Αν επιβεβαιωθει η αποφραξη θα πρεπει αμεσα να επαιμβουν η χειρουργοι για την αφαιρεση της σκωληκοειδους, διοτι αν δεν αντιμετωπιστει εγκαιρα μπορει να αποβει μοιραιο, οποτε παω αυριο για μαγνητικη.

Ακομα και οι γυναικολογοι μου ειπαν αμεσα να γινει η μαγνητικη για να διαπιστωθει εαν υπαρχειτο προβλημα και αναλογα μετα θα συνεχισουμε.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλώς τη!!!Ευχαριστώ κοριτσάκι μου,πολύ με βοηθάτε όλες!!!

Yolitsa μου πιστεύω πως δεν είναι τίποτα,αλλά ίσως ο γιατρός να στο είπε μήπως είναι καμία ουρολοιμωξουλα!!!Δεν χάνεις κάτι να κανείς μια εξετασουλα αν κι εγώ πιστεύω ότι είναι το έντερο γιατί το έχω πάθει κι εγώ και με το που παω τουαλέτα τέλος!!!!

Μποτσάκι, κράμπες στην κοιλιά παθαίνεις όταν πας να σηκωθείς;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ευχαριστω συμπεθερουλα μου και εσενα αλλα και ολες σας.....!!!!!!!

Με κοιτουσε με απορια αλλα καθολου μα καθολου δεν δυσκολευτηκε να ερθει στην αγκαλια μου, σαν να μη περασε μια μερα.

Λοιπον κοριτσια εγω πηρα αντιβιωση και το σπιτι καθως εχει υποχωρησει αιμα αποτο περινεο αλλα πρεπει να συνεχισω αντιβιωση και να ολοκληρωσω τη θεραπεια, προκειμενου να μην παθω καποιο ειδος μολυνσης.

Επιπλεον ο ακτινολογος που ειδε την αξονικη ζητησε μαγνητικη τομογραφια γιατι υπαρχουν ενδειξεις για πιθανη αποφραξη της σκωληκοειδους αποφυσης. Εκλεισα ραντεβου για αυριο και βλεπουμε. Αν επιβεβαιωθει η αποφραξη θα πρεπει αμεσα να επαιμβουν η χειρουργοι για την αφαιρεση της σκωληκοειδους, διοτι αν δεν αντιμετωπιστει εγκαιρα μπορει να αποβει μοιραιο, οποτε παω αυριο για μαγνητικη.

Ακομα και οι γυναικολογοι μου ειπαν αμεσα να γινει η μαγνητικη για να διαπιστωθει εαν υπαρχειτο προβλημα και αναλογα μετα θα συνεχισουμε.

Eϋχομαι να μην χρειαστεί καμία εγχείρηση και να μην σε στερηθεί κι άλλο η κορούλα σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου συγνώμη που εξαφανιστηκα αλλά ήμουνα ξαπλωμένη και ηρέμησα κα με πήρε ο ύπνος λιγακι και ξύπνησα κάπως καλύτερα!!!

Yolitsa τι πόνος περιπου είναι η κραμπα στην κοιλιά?Νομίζω μια φορα με έχει πιάσει από το έντερο αν λέμε το ιδιο.

Κοαλακι μου ότι και να είναι θα αντιμετωπιστεί και όλα θα πανε καλα καδεν θα αποχωριστεις πάλι το μωρό σου!!!!

1sh1p2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.

ΚΟΑΛΑΚΙ σιδερένια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο με την μαγνητική.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ είναι φυσιολογικό να μας παίρνει που και που από κάτω. Βρε εγώ τι να πω????? Να αρχίσω να κλαίω όλη μέρα???????????? Είναι και αυτές οι κωλοορμόνες... γκρρρρρρρρρρρρ:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλησπέρα σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!να μαι και εγω!!!εφαγα ενα γιαουρτακι τωρα.κατσικισιο!σε πιλινι τσανακα!!!!χαχαχαχαχχα!!!!κοαλακι μου,σιδερενιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

μποτσακι μου,καλα εισαι????μην φοβασαι τιποτα!!!μια χαρα ειναι ο μπεμπακος σου!!!!!!και γω σημερα την τσουπρα μου....δεν την πολυαισθανομαι.....!

κοριτσια καλα εισαστε?????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου.

ΚΟΑΛΑΚΙ σιδερένια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο με την μαγνητική.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ είναι φυσιολογικό να μας παίρνει που και που από κάτω. Βρε εγώ τι να πω????? Να αρχίσω να κλαίω όλη μέρα???????????? Είναι και αυτές οι κωλοορμόνες... γκρρρρρρρρρρρρ:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλησπέρα σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!

Γεια σου κοριτσακι μου!!!Εχεις δικιο!!!

Δεν πρεπει να μιλαω καθολου αλλα τι να κανω που δεν το θελω.Σημερα ειδικα ειμαι πολυ χαλια,μεσα στο παραπονο.Αυτο ειπα και στα κοριτσαια,μπορει και να μου εχει ανεβει ο θυροειδης!!!Θα δω αυριο!!

Ανυπομονω μωρε!!!!Θελω να νιωσω τον μπεμπη μου!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!να μαι και εγω!!!εφαγα ενα γιαουρτακι τωρα.κατσικισιο!σε πιλινι τσανακα!!!!χαχαχαχαχχα!!!!κοαλακι μου,σιδερενιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

μποτσακι μου,καλα εισαι????μην φοβασαι τιποτα!!!μια χαρα ειναι ο μπεμπακος σου!!!!!!και γω σημερα την τσουπρα μου....δεν την πολυαισθανομαι.....!

Γεια σου πατουσίτσα! Τι κάνει το μπεμπάκι σου????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ελα συμπεθερουλα μου!!!!Με εχει πιασει η μ@@@@@α μου αλλα θα μου περασει!!!

Θα σου εχει κρυφτει παλι!!!χιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!

Αααααααααααα!!!!Ηρθε και το κοαλακι μας!!!Επεστρεψε!!!

1sh1p2.png

Γεια σου κοριτσακι μου!!!Εχεις δικιο!!!

Δεν πρεπει να μιλαω καθολου αλλα τι να κανω που δεν το θελω.Σημερα ειδικα ειμαι πολυ χαλια,μεσα στο παραπονο.Αυτο ειπα και στα κοριτσαια,μπορει και να μου εχει ανεβει ο θυροειδης!!!Θα δω αυριο!!

Ανυπομονω μωρε!!!!Θελω να νιωσω τον μπεμπη μου!!!

Ξέρεις κάτι????? Κλάψε όσο θέλεις. Πρέπει να ξεσπάμε που και που. Περνάμε μία από τις πιο αγχωτικές εποχές της ζωής μας και καλό είναι οι γύρω μας να μας καταλαβαίνουν και λίγο. Εγώ έκλαιγα τις πρώτες 2 μέρες που ήρθα από τον υπέρηχο και μου είπε ο γιατρός οτι η μπέμπα είναι πιο μικρή. Μετά το πήρα απόφαση οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό πέραν της ξάπλας. Επίσης θα κλαίω από το άγχος μου την μέρα που θα πάω για τον επόμενο υπέρηχο. Αμάν πια. Είμαστε και εμείς άνθρωποι!!!!!:evil::evil::evil:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...