Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

γειά σου αγορομμαμη μου!!!καλά δεν ξέρω αν είμαι παίζεται....ακόμα πονάω ίσως εχω σπαστικη κοιτίδα,τουλάχιστον η αντιβίωση που μου έδωσε για αυτό είναι.τώρα το μωρό έχει λίγο γκρίνια αλλά από ότι βλέπω πρέπει να βγάζει κ το 4ο δόντι οπότε...δικαιολογημένα.

μποτσακι μου το κλάμα είναι φυσιολογικό λόγω ορμονών.έτσι ήμουν κ εγώ!!!!όσο για το μωρακι σου θα το καταλάβεις μην ανησυχείς!!!!

για το κοαλακι ξέρουμε πως είναι ή τι έχει?????

κ η μαμα μου σπαστικη κολιτιδα ειναι το πιο συχνο που παθαινει, την επηρεαζουν συγκεκριμενες τροφες!!! ευχομαι να ειναι περαστικα!! θα σκασει κι αλλο δοντακι ο μικρουλης? αντε να ξεμπερδευτε, εμεις τιποτα ακομα!! ο φαφουτης μου!! το κοαλακι μεχρι εχθες ηταν ακομα μεσα, δεν εχουμε νεοτερα της! ευχομαι να ειναι καλα!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα κι εγω αρχες Αυγουστου γεννησα περυσι, λες να πηγαινουμε μαζι-μαζι με την ξαδερφη σου?? ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ!!! Ανυπομονω να μου ερθει καθυστερηση να κανω χοριακη!!!! Θα κανεις καμια βολτιτσα αργοτερα να ανανεωθεις να νιωσεις καλυτερα?? ο αντρας σου θα ερθει αργοτερα??

Θα ερθει το βραδυ μετα τη δουλεια!!!Με πηρε τηλ. ο καημενος κι εβαλα τα κλαματα και τον ανησυχησα αλλα δεν το εκανα κι εγω επιτηδες,μου βγηκε!!

Δεν παω αγορομαμυ μου,δεν εχω διαθεση,θα κανω ενα μπανακι τωρα και θα ξαπλωσω και μολις σηκωθω θα ειμαι καλυτερα γιατι αλλιως θα με μαλωσω!!!!!

1sh1p2.png

Κούκλες γειά σας!!! Τί κάνετε;;;

Χάθηκα χτες κ θα χάνομαι κ λίγο αυτές τις μέρες γιατί γύρισα στη δουλειά σήμερα!! Μα πως προσγειώνεσαι ετσι απότομα στην καθημερινότητα!! Σα να μην έλειψα μια μέρα! Είχατρελή φοβία, κοιτούσα συνεχώς το εσώρουχο μου κ πήγαινα τουαλέττα χωρίς να κατουριέμαι.. Πού θα πάει, ας πάω εγώ καλά κ θα το ξεπεράσω...

Εγώ στην προηγούμενη γέννα, ήμουν πασάς! Μονόκλινο στο Ιασώ, εξετάσεις, επισκληρίδιος, όλα καλύφθηκαν στο ακέραιο από ιδιωτική ασφάλεια. Όχι οτι έδινα λίγα στην ασφάλεια, αλλά έκανα απόσβεση. Μόνο την αμοιβή του γιατρού μου πληρώσαμε, την οποία όμως ισοφάρισα με το επίδομα τοκετού του ταμείου μου. Τώρα, την ασφάλεια την κατήργησα, από τότε που γέννησα δλδ κ η ιδιωτική που έχω τώρα δεν καλύπτει τοκετό. Επίσης, το ταμείο μου ενσωματώθηκε στον εοπυυ, οπότε καταργήθηκε το επίδομα και η εισφορά του εοπυυ, αφαιρείται επιτόπου από την τιμή της κλινικής.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Πολύ χαίρομαι που μας έγραψες και διατηρείς το χιούμορ σου καλή μου!! Πόσο θα σου λείπει το κοριτσάκι σου, σύντομα να κάνετε αγκαλίτσες!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου καλό, η ψυχολογία της εγκύου είναι μια στο καρφί μια στο πέταλο!! Μή στεναχωριέσαι, ιδίως για το λόγο που μας έγραψες! Σου ξαναλέω, την κόρη μου 19+ εβδομάδων την άκουσα κ αυτό εδώ, ΝΟΜΙΖΑ κατα τη 15η- που λένε οτι είσαι πιο έμπειρος- και έκτοτε έχασα τα ίχνη του!! Μή στεναχωριέσαι κ στεναχωρείς το αντράκι σου! Χαλάρωσε και ξαφνικά θαρθεί εκείνη η στιγμή και δε θα σε ξαναάποχωριστεί!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, αν και δεν είχα εγώ τετοιου είδους βλέννες, έχω διαβάσει οτι πολλές φορες είναι ένδειξη εγκυμοσύνης.να είσαι χαλαρή και το καλό θα γίνει!! Μακάρι σύντομα να μας φέρεις πολύ καλά νέα!!

Το ίδιο ισχύει κ για το γλυκό ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, καλή επιτυχία στη διάγνωση του γιατρού και μετά από αυτό, εντατική γυμναστική με πλήρως ανανεωμένη ψυχολογία!!

ΜΑΡΑΚΙ αιντε να φύγει η κουνιάδα σου να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου. Και μή συγχίζεσαι και πονάει η κοιλίτσα σου!

ΝGN1980, και σύ κορίτσι μου συνεχίζεις τη σιέστα! Να είναι καλά η μανούλα σου που βοηθάει! Μεγάλη υπόθεση! Όσο για τα ρούχα, και γω δεν ξερω πως μαζεύονται! Και δευτερο δωματιο δεν έχω για το δεύτερο! Πρεπει να βολευτοώ σε αυτά που έχω!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου εύχομαι ο αντρούλης σου να καταφερει να είναι κοντά σας όταν με το καλό ερθει το μωράκι!

ΧΡΥΝΤΙΜ μου, πως παει η μετακόμιση;

ΘΑΛΕΙΑ, είσαι καλύτερα με τους πόνους; Ο Παναγιωτάκης τι κάνει;

ΕΛΛΗ μου, πας για ψώνια σήμερα ε; Με το καλό!!

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις σήμερα κορίτσια!! Αν και να πω την αλήθεια δεν έχ όρεξη να ψωνίσω τίποτα!

Σας φιλώ όλες για την ώρα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κούκλες γειά σας!!! Τί κάνετε;;;

Χάθηκα χτες κ θα χάνομαι κ λίγο αυτές τις μέρες γιατί γύρισα στη δουλειά σήμερα!! Μα πως προσγειώνεσαι ετσι απότομα στην καθημερινότητα!! Σα να μην έλειψα μια μέρα! Είχατρελή φοβία, κοιτούσα συνεχώς το εσώρουχο μου κ πήγαινα τουαλέττα χωρίς να κατουριέμαι.. Πού θα πάει, ας πάω εγώ καλά κ θα το ξεπεράσω...

Εγώ στην προηγούμενη γέννα, ήμουν πασάς! Μονόκλινο στο Ιασώ, εξετάσεις, επισκληρίδιος, όλα καλύφθηκαν στο ακέραιο από ιδιωτική ασφάλεια. Όχι οτι έδινα λίγα στην ασφάλεια, αλλά έκανα απόσβεση. Μόνο την αμοιβή του γιατρού μου πληρώσαμε, την οποία όμως ισοφάρισα με το επίδομα τοκετού του ταμείου μου. Τώρα, την ασφάλεια την κατήργησα, από τότε που γέννησα δλδ κ η ιδιωτική που έχω τώρα δεν καλύπτει τοκετό. Επίσης, το ταμείο μου ενσωματώθηκε στον εοπυυ, οπότε καταργήθηκε το επίδομα και η εισφορά του εοπυυ, αφαιρείται επιτόπου από την τιμή της κλινικής.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Πολύ χαίρομαι που μας έγραψες και διατηρείς το χιούμορ σου καλή μου!! Πόσο θα σου λείπει το κοριτσάκι σου, σύντομα να κάνετε αγκαλίτσες!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου καλό, η ψυχολογία της εγκύου είναι μια στο καρφί μια στο πέταλο!! Μή στεναχωριέσαι, ιδίως για το λόγο που μας έγραψες! Σου ξαναλέω, την κόρη μου 19+ εβδομάδων την άκουσα κ αυτό εδώ, ΝΟΜΙΖΑ κατα τη 15η- που λένε οτι είσαι πιο έμπειρος- και έκτοτε έχασα τα ίχνη του!! Μή στεναχωριέσαι κ στεναχωρείς το αντράκι σου! Χαλάρωσε και ξαφνικά θαρθεί εκείνη η στιγμή και δε θα σε ξαναάποχωριστεί!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, αν και δεν είχα εγώ τετοιου είδους βλέννες, έχω διαβάσει οτι πολλές φορες είναι ένδειξη εγκυμοσύνης.να είσαι χαλαρή και το καλό θα γίνει!! Μακάρι σύντομα να μας φέρεις πολύ καλά νέα!!

Το ίδιο ισχύει κ για το γλυκό ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, καλή επιτυχία στη διάγνωση του γιατρού και μετά από αυτό, εντατική γυμναστική με πλήρως ανανεωμένη ψυχολογία!!

ΜΑΡΑΚΙ αιντε να φύγει η κουνιάδα σου να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου. Και μή συγχίζεσαι και πονάει η κοιλίτσα σου!

ΝGN1980, και σύ κορίτσι μου συνεχίζεις τη σιέστα! Να είναι καλά η μανούλα σου που βοηθάει! Μεγάλη υπόθεση! Όσο για τα ρούχα, και γω δεν ξερω πως μαζεύονται! Και δευτερο δωματιο δεν έχω για το δεύτερο! Πρεπει να βολευτοώ σε αυτά που έχω!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου εύχομαι ο αντρούλης σου να καταφερει να είναι κοντά σας όταν με το καλό ερθει το μωράκι!

ΧΡΥΝΤΙΜ μου, πως παει η μετακόμιση;

ΘΑΛΕΙΑ, είσαι καλύτερα με τους πόνους; Ο Παναγιωτάκης τι κάνει;

ΕΛΛΗ μου, πας για ψώνια σήμερα ε; Με το καλό!!

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις σήμερα κορίτσια!! Αν και να πω την αλήθεια δεν έχ όρεξη να ψωνίσω τίποτα!

Σας φιλώ όλες για την ώρα!

Ευχαριστω πολυ καλη μου φιλεναδα!!!Απλως δεν ξερω τι με επιασε,δεν μπορω να το εξηγησω,θα κανω και τις εξετασεις του θυρ.αυριο μηπως εχει ανεβει γιατι ακτι μου θυμιζουν αυτα τα συναισθηματα!!!!

Ομως ευτυχως που εχω κι εσας και καθε ασχημη στιγμη μου την ομορφαινετε!!

Χαιρομαι που εισαι καλα και πιστευω καλη μου Μay οτι ηρθε η στιγμη για σενα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου απο δω και περα!!

1sh1p2.png

Ευχαριστω πολυ καλη μου φιλεναδα!!!Απλως δεν ξερω τι με επιασε,δεν μπορω να το εξηγησω,θα κανω και τις εξετασεις του θυρ.αυριο μηπως εχει ανεβει γιατι ακτι μου θυμιζουν αυτα τα συναισθηματα!!!!

Ομως ευτυχως που εχω κι εσας και καθε ασχημη στιγμη μου την ομορφαινετε!!

Χαιρομαι που εισαι καλα και πιστευω καλη μου Μay οτι ηρθε η στιγμη για σενα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου απο δω και περα!!

Η tSH μου σε μια βδομάδα ανέβηκε από 1,5 στο 4, σας το είχα γράψει! Άτιμο πράγμα αυτός ο παλιοαδένας κ δεν αποκλείω να θες εκ νέου ρύθμιση, αλλά όχι για να σε παρηγορήσω- η αλήθεια είναι- μέσα μας γίνονται φοβερά κ τρομερά πράγματα κ είναι αδύνατο να μην επηρεαζόμαστε ψυχολογικά! Διάβαζα κάπου οτι τα οιστρογόνα που παράγει μια έγκυος ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ είναι περισσότερα από αυτά που παράγει το σώμα μιας μή εγκύου ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! Τί να λέμε τώρα!!!

Και πάλι καλά την έχουμε βγάλει.. Χαχαχα! Θετικές σκέψεις και οι κλωτσιές θα έρθουν όταν ΔΕ θα το περιμένεις! Θα με θυμηθείς!!

Όσο για την ευχή σου... Αχ μακάρι Μποτσάκι μου!! Μακάρι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

γειά σου αγορομμαμη μου!!!καλά δεν ξέρω αν είμαι παίζεται....ακόμα πονάω ίσως εχω σπαστικη κοιτίδα,τουλάχιστον η αντιβίωση που μου έδωσε για αυτό είναι.τώρα το μωρό έχει λίγο γκρίνια αλλά από ότι βλέπω πρέπει να βγάζει κ το 4ο δόντι οπότε...δικαιολογημένα.πότε περιμένεις περίοδο????

μποτσακι μου το κλάμα είναι φυσιολογικό λόγω ορμονών.έτσι ήμουν κ εγώ!!!!όσο για το μωρακι σου θα το καταλάβεις μην ανησυχείς!!!!

για το κοαλακι ξέρουμε πως είναι ή τι έχει?????

Μακαρι κοριτσάκι μου,δεν θέλω τίποτα άλλο,μέρα νύχτα παρακαλάω τον Θεό να πανε όλα καλα!!!

Και σε σένα περαστικουλια αν κι επειδή έχω σπαστική κολίτιδα ξέρω ότι την παντρεύεσαι,αλλά τουλάχιστον αν προσέξουμε λίγο με διατροφή την κουμανταρουμε!!!

1sh1p2.png

Θα ερθει το βραδυ μετα τη δουλεια!!!Με πηρε τηλ. ο καημενος κι εβαλα τα κλαματα και τον ανησυχησα αλλα δεν το εκανα κι εγω επιτηδες,μου βγηκε!!

Δεν παω αγορομαμυ μου,δεν εχω διαθεση,θα κανω ενα μπανακι τωρα και θα ξαπλωσω και μολις σηκωθω θα ειμαι καλυτερα γιατι αλλιως θα με μαλωσω!!!!!

ναι μποτσακι μου κατσε να ξεκουραστεις! μην ανησυχεις, το μωρακι μπορει να το ακουσεις μεχρι την 21η εβδ, δε το ακουνε ολες νωρις! οσο για τον θυρρεοειδη ειναι πολυ πολυ πιθανον να σε εχει επηρεασει!! καλη ξεκουραση μποτσακι μου γλυκο!

to1Np2.png

KCkop2.png

May μου καλη προσαρμογη παλι στη δουλιτσα!! Ευχομαι να μην εχεις αλλες εκπληξεις και ολα να συνεχισουν τελεια!!! Οσο για εμενα, συντομα θα δουμε τι γινεται!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Η tSH μου σε μια βδομάδα ανέβηκε από 1,5 στο 4, σας το είχα γράψει! Άτιμο πράγμα αυτός ο παλιοαδένας κ δεν αποκλείω να θες εκ νέου ρύθμιση, αλλά όχι για να σε παρηγορήσω- η αλήθεια είναι- μέσα μας γίνονται φοβερά κ τρομερά πράγματα κ είναι αδύνατο να μην επηρεαζόμαστε ψυχολογικά! Διάβαζα κάπου οτι τα οιστρογόνα που παράγει μια έγκυος ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ είναι περισσότερα από αυτά που παράγει το σώμα μιας μή εγκύου ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! Τί να λέμε τώρα!!!

Και πάλι καλά την έχουμε βγάλει.. Χαχαχα! Θετικές σκέψεις και οι κλωτσιές θα έρθουν όταν ΔΕ θα το περιμένεις! Θα με θυμηθείς!!

Όσο για την ευχή σου... Αχ μακάρι Μποτσάκι μου!! Μακάρι!!

Θα παω κι εγώ αύριο να κανω την εξέταση γιατί έχει περάσει 1,5 μήνας,και πρέπει.Παντως αυτό που λες,περιεργο τρένο ο οργανισμός μας.Οταν οι ορμόνες είναι εντάξει,όλα καλα!!

Εσύ ξεκίνησε να απολαμβάνεις σου λέω.Τελειωσε η ταλαιπωρία σου!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιααααααααα μουυυυυυυυυυ ηρθααααααααα σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!

Ηρθααααααα στη μαριανααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυ.......,!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεε.......???????????

Εγω ειμαι καλααααααααα αλλα εχει και συνεχεια το πραμα....!!!!!!

Ποια κλαειιιιιιιιιιι......???????????????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Mποτσάκι μου κι εγώ την κόρη μου άργησα πολύ να την ακούσω και το μικρούλι αυτό το άκουσα μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα και από τότε τίποτα. Ίσως την επόμενη το ακούσεις, αυτό είναι το φυσιολογικό.

Εγώ κορίτσια είχα πάρει άδεια την Παρασκευή αλλά Πέμπτη βράδυ με έπιασε ένας οξύς πόνος στο αριστερό νεφρό. Πάω τουαλέτα με τα χίλια ζόρια, ούρησα και ηρέμησα (πήρα και ένα ντεπόν). Όλη μέρα ήμουν χάλια δεν είχα όρεξη για τίποτα. Το επόμενο βράδυ τα ίδια, μόλις πήγα τουαλέτα οκ. Το πρωί παίρνω τον γιατρό μου λέει τρέχα για γενική ούρων, δεν ήμουν όμως σπίτι είχαμε πάει στο εξοχικό. Μου λέει πάρε 2 ντεπόν πρωί μεσημέρι βράδυ και την Δευτέρα πρωί γενική. Εντωμεταξύ βγήκα στην τουαλέτα μετά από 2 μέρες δυσκοιλιότητας και δεν με ξαναέπιασε τίποτα.

Ούτε πήγα σήμερα για γενική ούρων. Λέτε να είχε σχέση;

To μόνο που παθαίνω πολύ συχνά πλέον είναι κράμπες στην κοιλιά όταν σηκωνομαι ακόμα και προσεχτικά παρότι παίρνω 4 χαπάκια μαγνησίου. Το έχετε εσείς αυτό;

Koalaki περαστικά να είναι κορίτσι μου.

May23 καλή αρχή πάλι στην δουλειά.

Ellie καλά ψώνια. Απόλαυσέ το!

Agoromummy, εύχομαι να έχεις μείνει αλλά και πάλι μην αγχώνεσαι.

Μέχρι εκεί διάβασα νέα, πιο πίσω δεν μπόρεσα... συγχωρήστε με οι υπόλοιπες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσιααααααααα μουυυυυυυυυυ ηρθααααααααα σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!

μολις μπηκα και επεσα στο μην σου!

τι καλα!!!

σου ελλειψε το μωρο σου?!!!

τι εκανες τελικα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Mποτσάκι μου κι εγώ την κόρη μου άργησα πολύ να την ακούσω και το μικρούλι αυτό το άκουσα μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα και από τότε τίποτα. Ίσως την επόμενη το ακούσεις, αυτό είναι το φυσιολογικό.

Εγώ κορίτσια είχα πάρει άδεια την Παρασκευή αλλά Πέμπτη βράδυ με έπιασε ένας οξύς πόνος στο αριστερό νεφρό. Πάω τουαλέτα με τα χίλια ζόρια, ούρησα και ηρέμησα (πήρα και ένα ντεπόν). Όλη μέρα ήμουν χάλια δεν είχα όρεξη για τίποτα. Το επόμενο βράδυ τα ίδια, μόλις πήγα τουαλέτα οκ. Το πρωί παίρνω τον γιατρό μου λέει τρέχα για γενική ούρων, δεν ήμουν όμως σπίτι είχαμε πάει στο εξοχικό. Μου λέει πάρε 2 ντεπόν πρωί μεσημέρι βράδυ και την Δευτέρα πρωί γενική. Εντωμεταξύ βγήκα στην τουαλέτα μετά από 2 μέρες δυσκοιλιότητας και δεν με ξαναέπιασε τίποτα.

Ούτε πήγα σήμερα για γενική ούρων. Λέτε να είχε σχέση;

To μόνο που παθαίνω πολύ συχνά πλέον είναι κράμπες στην κοιλιά όταν σηκωνομαι ακόμα και προσεχτικά παρότι παίρνω 4 χαπάκια μαγνησίου. Το έχετε εσείς αυτό;

Koalaki περαστικά να είναι κορίτσι μου.

May23 καλή αρχή πάλι στην δουλειά.

Ellie καλά ψώνια. Απόλαυσέ το!

Agoromummy, εύχομαι να έχεις μείνει αλλά και πάλι μην αγχώνεσαι.

Μέχρι εκεί διάβασα νέα, πιο πίσω δεν μπόρεσα... συγχωρήστε με οι υπόλοιπες.

ειχα συνεχεια κραμπες και ετσι μου αυξησε το μαγνησιο!

δεν αποκλειεται ο πονος να ηταν απο την δυσκοιλιοτητα και το εντερο χτυπα πισω,αλλα πηγαινε για γενικη ουρων!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΚΟΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!!!!!

ΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ????

1sh1p2.png

Αχ κοριτσακια μου, παααααααρα πολυ μου ελειψε το μαριαννακι μουυυυυυυ....!!!

Μολις ηρθα με κοιτουσε με απορια μεγαλη αλλα μολις εκανα την κινηση να της ζητησω να ερθει αγκαλια μου εδωσε τα χερια της αμεσως αλλα δεν την πηρα γιατι επρεπε να κανω μπανιο.

Ολες αυτες τις μερες στεναχωριουμουνα για το τι θα σκεφτεται και πως θα νιωθει που ξαφνικα ενω ειχε καθε μερα τη μαμα της την εχασε, εκλαιγα βασικα απο τη θλιψη και τις σκεψεις μου αλλα το μωρακι μου δεν με ξεχασε...ιχχιχιχιχιιχιιχι....!!!!!!!!

Εσεις ειστε καλα ολες....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...