Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε λίγο θα πάω για μπάνιο και όταν βγω θα ετοιμαστούμε και θα φύγουμε. Οπότε μπορεί να μην ξαναμιλησουμε μέχρι αύριο.

Να περάσετε καλά κοπέλα μου και θα περιμένουμε νέα από τα ψώνια!!!!!! :D:D πωπωωωω ζηλεύωωωω!!!!!!!:D:D:D:D:D βρήκες τον καλύτερο τρόπο να γιορτασεις που έφτασες στη μέση της εγκυμοσύνης!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Να περάσετε καλά κοπέλα μου και θα περιμένουμε νέα από τα ψώνια!!!!!! :D:D πωπωωωω ζηλεύωωωω!!!!!!!:D:D:D:D:D βρήκες τον καλύτερο τρόπο να γιορτασεις που έφτασες στη μέση της εγκυμοσύνης!!!!!!!

Είδες; Η αλήθεια είναι πως τελευταία στιγμή το αποφασίσαμε για σήμερα. Λέγαμε αυτη τη βδομάδα αλλά δεν είχαμε πει μερα. Λεγαμαι η τετάρτη η πέμπτη η παρασκευη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

χαχαχα πολυ γελασα με αυτα που γραφετε!! μεχρι το Σαββατο θα κατσει, τι να κανει κι αυτη!!! ευκαιρια να περναω περισσοτερη ωρα στον υπολογιστη μαζι σας!!!!!!

Ελλη μου καλα ψωνια, ειναι τα καλυτερα ψωνια που θα εχεις κανει!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Σας εγκαταλείπω. Πάω για μπανακι μανακι και μρτα την κάνω. αν μπορέσω θα μπω και λίγο το απόγευμα. Αλλιως θα τα πούμε αύριο!

Και κάτι που ξεχασα: η προδερμ μου έστειλε πάλι κουπόνια.

-0,80? για ενυδατική κρέμα προδερμ

-0,70? για κρέμα συγκαματος ή κρέμα συγκαματων άμεσης ανακούφισης

-1,00? για σαμπουαν-αφρόλουτρο

-0,50? για μωρομαντηλα (x2)

-1,00? για μαλακτικο 1lt ή 2lt

-2,00? για υγρό απορρυπαντικό 1,25lt ή 2,8 lt

-2,00? για σκόνη απορρυπαντικό 1kg ή 2,5kg

Αυτα! Λοιπόν σας χαιρετω. Φιλάκια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλησπέρα στις είδη όμορφες μανούλες,στις όμορφες εγκυουλες αλλά κ σε κοινές που προσπαθούν να γίνουν ή να ξανά γίνουν μανούλες!!!!!!!!!

τι μου κάνετε???????παω να διαβάσω κανένα νέο σας κ έρχομαι....:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα στις είδη όμορφες μανούλες,στις όμορφες εγκυουλες αλλά κ σε κοινές που προσπαθούν να γίνουν ή να ξανά γίνουν μανούλες!!!!!!!!!

τι μου κάνετε???????παω να διαβάσω κανένα νέο σας κ έρχομαι....:-P:-P:-P:-P:-P

Καλα ειμαστε Θαλειτσα μου, μια χαρα!! εσεις καλα?? ο μικρουλης??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τι κανετε???

Εγω σημερα δεν ειμαι καλα.Απο την ωρα που ξυπνησα με εχει παρει το παραπονο κι ολο κλαιω!!!Δεν εχω ιδιαιτερο λογο,νομιζω οτι ισως επειδη δεν εχω νιωσει ακομη τον μπεμπη!!!!!

Απο το κοαλακι μας εχουμε κανενα νεο?Της εχω στειλει μηνυμα και δεν εχει απαντησει κι εχω ανησυχησει!

1sh1p2.png

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τι κανετε???

Εγω σημερα δεν ειμαι καλα.Απο την ωρα που ξυπνησα με εχει παρει το παραπονο κι ολο κλαιω!!!Δεν εχω ιδιαιτερο λογο,νομιζω οτι ισως επειδη δεν εχω νιωσει ακομη τον μπεμπη!!!!!

Απο το κοαλακι μας εχουμε κανενα νεο?Της εχω στειλει μηνυμα και δεν εχει απαντησει κι εχω ανησυχησει!

Κοριτσακι μου παραπονιαρικοοοοοο!!! ειναι φυσιολογικο το κλαματακι σου!! ειναι και οι ατιμες οι ορμονες που επηρεαζουν την ψυχολογια!! Μην αγχωνεσαι, θα το νιωσεις το πλασματακι σου το γλυκο!!! Σου στελνω την αγαπη μου και του μικρου μου για να νιωσεις καλυτερα!!!!!!:P:p:p

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακι μου παραπονιαρικοοοοοο!!! ειναι φυσιολογικο το κλαματακι σου!! ειναι και οι ατιμες οι ορμονες που επηρεαζουν την ψυχολογια!! Μην αγχωνεσαι, θα το νιωσεις το πλασματακι σου το γλυκο!!! Σου στελνω την αγαπη μου και του μικρου μου για να νιωσεις καλυτερα!!!!!!:P:p:p

Αγοραμαμυ μου,ματακια μου να εισαι καλα!!!Δεν ξερω τι με επιασε και μου περνανε διαφορα απο το μυαλο.

Κι εσυ να μου τον φιλησεις κι εχω να σου πω και κατι για να δεις ποσο ευκολο ειναι.

Η ξαδερφη μου γεννησε περυσι αρχες Αυγουστου και χωρις να το περιμενει ειναι παλι εγκυος,καθοτι ηταν πολυ ευκολο να ξαναμεινει!!!!

Οποτε καταλαβαινεις!!!Ερχεται η σειρα σου!!!Μη μασας!!!!!

1sh1p2.png

Αγοραμαμυ μου,ματακια μου να εισαι καλα!!!Δεν ξερω τι με επιασε και μου περνανε διαφορα απο το μυαλο.

Κι εσυ να μου τον φιλησεις κι εχω να σου πω και κατι για να δεις ποσο ευκολο ειναι.

Η ξαδερφη μου γεννησε περυσι αρχες Αυγουστου και χωρις να το περιμενει ειναι παλι εγκυος,καθοτι ηταν πολυ ευκολο να ξαναμεινει!!!!

Οποτε καταλαβαινεις!!!Ερχεται η σειρα σου!!!Μη μασας!!!!!

χαχα κι εγω αρχες Αυγουστου γεννησα περυσι, λες να πηγαινουμε μαζι-μαζι με την ξαδερφη σου?? ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ!!! Ανυπομονω να μου ερθει καθυστερηση να κανω χοριακη!!!! Θα κανεις καμια βολτιτσα αργοτερα να ανανεωθεις να νιωσεις καλυτερα?? ο αντρας σου θα ερθει αργοτερα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα ειμαστε Θαλειτσα μου, μια χαρα!! εσεις καλα?? ο μικρουλης??

γειά σου αγορομμαμη μου!!!καλά δεν ξέρω αν είμαι παίζεται....ακόμα πονάω ίσως εχω σπαστικη κοιτίδα,τουλάχιστον η αντιβίωση που μου έδωσε για αυτό είναι.τώρα το μωρό έχει λίγο γκρίνια αλλά από ότι βλέπω πρέπει να βγάζει κ το 4ο δόντι οπότε...δικαιολογημένα.πότε περιμένεις περίοδο????

μποτσακι μου το κλάμα είναι φυσιολογικό λόγω ορμονών.έτσι ήμουν κ εγώ!!!!όσο για το μωρακι σου θα το καταλάβεις μην ανησυχείς!!!!

για το κοαλακι ξέρουμε πως είναι ή τι έχει?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...