Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Είχες και στον Δημήτρη αίμα εμφύτευσης;;;

Εγώ δεν θυμάμαι!!!:confused:;)

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Η πεθερά θα κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο; Πρόσεχε κακομοίρα μου, μην μπει αγέροχη σε κανά δωμάτιό σας και σας πετύχει σε τετ α τετ και πάθει η κακομοίρα!!!:D:D:D:D

χαχαχαχα, μην ανησυχεις μας εχει εκτοπισει απο το δωματιο μας! εγω κοιμαμαι στο δωματιο του μικρου σε ενα στρωμα και ο αντρας μου στον καναπε:evil::evil: ξερεις ειχαμε τα γνωστα "δε θελω να σας βγαλω απο το κρεβατι σας, οι αρχες μου δε το επιτρεπουν" χαχαχαχα!!! αλλα αμα τη βαζαμε εκεινη στον καναπε θα γινοταν τσαντιρι το σπιτι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στον Δημητρη δε θυμαμαι αν ειχα αιμα εμφυτευσης, ημουν και στην Κουβα οταν περιπου εγινε η εμφυτευση και δε νομιζω να ειχα δωσει πολυ σημασια, δε γνωριζα και πολλα πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

στον Δημητρη δε θυμαμαι αν ειχα αιμα εμφυτευσης, ημουν και στην Κουβα οταν περιπου εγινε η εμφυτευση και δε νομιζω να ειχα δωσει πολυ σημασια, δε γνωριζα και πολλα πολλα!!

Στην Κούβαααα????????? ουαου...εξωτικός ο Μητσάκος μας!!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κούβα?????? Γαμήλιο???????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

'Ησουν στη Κούβα, κυρία μου;;; Με αέρα εξωτερικού ο γιος!!!

Α! η πεθερά κοιμαται στο δωμάτιό σας... Χμ χλωμό το βλέπω για τετ α τετ!!!

Τί καλά που η πεθερά μου δεν έρχεται σπιτάκι μας, παρά μόνο 1 ώρα κανά 2 φορές τον χρόνο!!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια, στην αρχή ερχόταν συχνότερα, όταν είχα γεννήσει αλλά κάτι ώρες περιέργες πχ 8 το πρωί ή 4 το μεσημέρι και της έλεγα να μην έρχεται τετοιες ώρες και σταδιακά το έκοψε. Ευτυχώς!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

λοιπον το ιδιο μην το εχω γραψει 3 φορες και με πεταει εξω!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΚΟΑΛΑΚΙ μου γλυκο σου ευχομαι περαστικα και συντομα να ληξει η ολη ταλαιπωρια και να γυρισεις στους δικους σου και στο σπιτακι σου!!Εμεις προσευχομαστε για εσενα!!!!

Ολες οι υπολοιπες(και ειμαστε αρκετες δοξα το Θεο) ειστε καλα αλλα απο οτι καταλαβα πιασατε το οικονομικο!

Εμενα μου ειχε παει ο κουκος αηδονι στον γιο μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μαρακιιιιι πως πήγε??? έφυγε επιτέλους η κουνιάδα????άντε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας!!!:)

φευγει το βραδυ!εδω ειναι το βατερλο αυτες τις μερες γιατι βαζουμε πληρη αυτονομια και να εχω τους εργατες να εχω και αυτη να ανακατευεται ακι να ρωταει το καθετι που της ξεφευγει αστα να πανε!

ευτυχως εχτες πηρε τον μικρο και το τον πηγε βολτα κανα 2 ωρο και κοιμηθηκαμε το απογευματακι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τα νιάτα της θα θυμηθεί ή θα θέλει παντρειές, μιας που είναι χήρα;;;:D:D:D:D

Αγορομάμυ , αστειύομαι, έτσι;;;;;;;;

χαχαχαχα ναι ρε εννοειται οτι δεν παρεξηγουμαι!!!! Μακαρι να αποκατασταθει το κοριτσι!!! Θα πρεπει να τον ξεμοναχιασω τον αντρα την Τεταρτη και να το παρει πρεφα θα μπουκαρει "ιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι νηστεια!!!!!!!!!"

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα ναι ρε εννοειται οτι δεν παρεξηγουμαι!!!! Μακαρι να αποκατασταθει το κοριτσι!!! Θα πρεπει να τον ξεμοναχιασω τον αντρα την Τεταρτη και να το παρει πρεφα θα μπουκαρει "ιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι νηστεια!!!!!!!!!"

χαχα!!!

αγορομαμυ ποσο προβλεπεται να κατσει?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

χαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D ΑΜΑΡΤΩΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Έχει δίκιο η γυναίκα! Αφού είπαμε, τετάρτη και παρασκευή δεν τρώμε κρεας! :tongue::tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...