Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημερα καλες μου τι κανετε?

εξαφανιστηκα χτες αλλα λιγο οτι ποναγα λιγο η κουνιαδα απο πανω μου ολη βτην ωρα δεν μπορεσα να μπω!

θα διαβασω τα νεακια σας και τα λεμε!

Τελικά τι εγινε; Ξανακανε μ@λ@κ..@;;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε τι να πω! Ο δικός μου θα έχει υψοφοβια. Γιατί είναι κάτω απο τον αφαλο. Δηλαδή αν βάλεις ευθεια γραμμή στον αφαλο.μου θέλει.λίγο ακόμα.για να φτασει. Είναι ακριβώς από κάτω για να καταλάβεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πάει πολύ ψηλά. Πιο πολυ η αριστερά χαμηλά στα πλευρά μου κάθετε η κανει στρώμα νερού την κυστη μου. Ίσως εσύ την έχεις πιο ψηλά από μενα; Εμενα είναι χαμηλά η κοιλιά μου.και βγαίνει προς τα έξω. Μάλλον θα εχω την λεγόμενη κοιλια καρπούζι. Μητερη!

ελλη μου,εμενα η κοιλια μου ξεκιναει απο το στομαχι μου,απο ψηλα!μυτερη...ειναι και δεν ειναι!!!!χιχχιχιχιχιχιχ!!!:P:p:p:p:p

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

καλα ειμαστε πατουσιτσα μου!! και οι προσπαθειουλες ελπιζω καλα, θα δειξει σε 10 μερες που περιμενω περιοδο!! ο,τι εγινε εγινε, τωρα εχω την πεθερα στο σπιτι και δε μπορει να γινει αλλη προσπαθεια;););) παντως εχθες ειχα παλι αιμα με βλεννα και υποψιαζομαι μπας και εγινε καμια εμφυτευση!! αχ μακαριιιιιιιι!!!!!

Είχες και στον Δημήτρη αίμα εμφύτευσης;;;

Εγώ δεν θυμάμαι!!!:confused:;)

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Η πεθερά θα κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο; Πρόσεχε κακομοίρα μου, μην μπει αγέροχη σε κανά δωμάτιό σας και σας πετύχει σε τετ α τετ και πάθει η κακομοίρα!!!:D:D:D:D

καλα ειμαστε πατουσιτσα μου!! και οι προσπαθειουλες ελπιζω καλα, θα δειξει σε 10 μερες που περιμενω περιοδο!! ο,τι εγινε εγινε, τωρα εχω την πεθερα στο σπιτι και δε μπορει να γινει αλλη προσπαθεια;););) παντως εχθες ειχα παλι αιμα με βλεννα και υποψιαζομαι μπας και εγινε καμια εμφυτευση!! αχ μακαριιιιιιιι!!!!!

αχχχχχ!!!μακαρι αγορομμμυ να το πιασατε το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

αχ τι καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

καλως τη xrydim, γεια σου και ngn, Ηλιοβασιλεμα και Ελλη!!! χαιρομαι που ειστε ολες καλα!! Αχ και εμεις ειχαμε ενα κουνουπακι συγκατοικο αποψε, με ταραξε!!! σηκωθηκα σαν την τρελη να βαλω αντικουνουπικο! Ελλη μια χαρα το συστημα που θα κανεις με τους γιατρους και καλα εκανες και δε ρισκαρες με τους υπερηχους!! ολα θα πανε καλα!!!

Xrydim μου ναι η μητρα σου τωρα θα παει κατακεντρα λογικα και θα μεγαλωωωωνει θα μεγαλωωωωωωνει μεχρι που να σκασει μυτη η μπουμπου!!!!!! καλα, σε λιγο να δεις τι ταμπουρλο θα παιζει! εγω τους 2 τελευταιους μηνες καμια φορα ανατριχιαζα απο την κινητικοτητα του, ειχα πολυ λεπτο στρωμα κοιλιας και εβλεπα την παραμικρη κινηση, ολοι δηλαδη το εβλεπαν!! καμια φορα ελεγα οτι θα πεταχτει κανενα χερακι απο τον αφαλο και θα μου κανει τσααααααααααα!!!

αγοροmummy μου γεια σου..εμένα αδύνατη δε με λες :oops::oops::oops: οπότε μάλλον κινήσεις στην κοιλιά δεν παιζει να δω!!!!! :tongue::tongue::tongue: η αλήθεια ειναι ότι κι εμένα με ανατριχιάζει λίγο έτσι όπως νιωθω το ντουπ ντουπ!!!!!! :tongue::tongue:

Τελικα άλλαξαν τα σχεδια! Σήμερα πάω Τζαμπο! Και ο μπεμπης είναι χαρούμενος σήμερα! Δεν έχει ηρεμήσει από την ωρα που το ακουσε! Και μετά θα πάμε στους δικούς μου μια βόλτα που εχω καιρό να πάω για να γλυτωνω τη βενζίνη. Αλλά αφού θα βάλουμε σήμερα έτσι κι αλλιως!

τέλεια ελλάκι, θα πάρεις φορμακια από τζαμπο? περιμένω να μουθ πεις τι ειδες!! εμάς είναι πολύ πιεσμένο το πρόγραμμά μας οπότε θα αργήσουμε λίγο ακόμα να πάμε.. :(:(

patoysitsa μουουουυ πολυ ζηλευω που καταλαβαίνετε που ακριβως ειναι τα μωρακι σας.... εγώ απλά νιωθω τις κλωτσιτσες και 'ετσι στο περιπου προσανατολίζομαι...κατα τα άλλα πιάνω την κοιλιά μου αλλά τίιιιιιιιιποτααααα δεν καταλάβαινω, μου φαίνεται παντού η ίδια!!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Να σου βαλω ιδεες; Εγώ χοριακη εκανα Δευτερα πρωι. Την προηγουμενη το βραδυ είχα στο σκούπισμα βλεννη με κόκκινο αίμα. Την Τρίτη είχα δει πάλι λίγο ροζ στο χαρτί και μαλλον υπολείμματα γιατί δεν ξαναειδα. Ο γιατρός μου είχε γραψει και utrogestan προλυπτικα. 10 μερες έμειναν. Μη κουράζεσαι πολύ για να δούμε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Είχες και στον Δημήτρη αίμα εμφύτευσης;;;

Εγώ δεν θυμάμαι!!!:confused:;)

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Η πεθερά θα κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο; Πρόσεχε κακομοίρα μου, μην μπει αγέροχη σε κανά δωμάτιό σας και σας πετύχει σε τετ α τετ και πάθει η κακομοίρα!!!:D:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!θα θυμηθει τα νιατα της!!!!!!!!!ιχιχιχιχιχιχχιχι!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

d.gif

xrydim μου,αυτη τη μερα περιμενω να αρχισει της κλωτσιες!!!!!!!!!!!!για να τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!!

εγω αισθανομαι που καθεται....ποτε δεξια...ποτε αριστερα...!!!

σα να πιανω ενα καρουμπαλακι!χιχιχχιχιχιχιχι!!

d.gif

Τα νιάτα της θα θυμηθεί ή θα θέλει παντρειές, μιας που είναι χήρα;;;:D:D:D:D

Αγορομάμυ , αστειύομαι, έτσι;;;;;;;;

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κλαιωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!χαχαχαχααααχαχ!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερίζω και τις υπόλοιπες κοριτσάρες που μπήκαν τώρα!!!

Έλλη τι ωραία που θα πας να ψωνίσεις???? Εγώ ρε κορίτσια με αυτά που έχω πάθει τρέμω. Θέλω πρώτα να πάω στις 29/7 στον γιατρό και μετά θα ξεκινήσω και εγώ. Θέλω να βάψω το δωμάτιο που ήταν για τους ξένους και να του βάλω και αυτοκόλλητα. Επίσης θέλω να αδειάσω και την ντουλάπα γιατί έχω όλο πράγματα. Πως έχω καταφέρει να είναι τίγκα 3 ντουλάπες, 1 συρταριέρα, κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και πατάρι δεν μπορώ να καταλάβω. Και δεν είμαι και καμιά μαζώχτρα. Κάθε σεζόν δίνω πάρα πολλά ρούχα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

αγοροmummy μου γεια σου..εμένα αδύνατη δε με λες :oops::oops::oops: οπότε μάλλον κινήσεις στην κοιλιά δεν παιζει να δω!!!!! :tongue::tongue::tongue: η αλήθεια ειναι ότι κι εμένα με ανατριχιάζει λίγο έτσι όπως νιωθω το ντουπ ντουπ!!!!!! :tongue::tongue:

τέλεια ελλάκι, θα πάρεις φορμακια από τζαμπο? περιμένω να μουθ πεις τι ειδες!! εμάς είναι πολύ πιεσμένο το πρόγραμμά μας οπότε θα αργήσουμε λίγο ακόμα να πάμε.. :(:(

patoysitsa μουουουυ πολυ ζηλευω που καταλαβαίνετε που ακριβως ειναι τα μωρακι σας.... εγώ απλά νιωθω τις κλωτσιτσες και 'ετσι στο περιπου προσανατολίζομαι...κατα τα άλλα πιάνω την κοιλιά μου αλλά τίιιιιιιιιποτααααα δεν καταλάβαινω, μου φαίνεται παντού η ίδια!!!!!!!!

Εγω εχω ξαναπεί για τα κιλά μου. Θεωρούμαι υπερβαρη. Αλλα! Τον μπέμπη οταν.είμαι ορθια δυο φορες τον καταλαβα. Ξαπλωμενη όμως ανάσκελα τον πιάνω. Δηλαδή εκεί που ειναι ο μικρος η κοιλιά μου ειναι σκληρή και παραδίπλα είναι μαλακή. Και ο αντρουλης μου τον καταλαβαίνει. Ξάπλωσε και πιασε την κοιλιά σου και θα τον καταλάβεις 100%!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερα καλες μου τι κανετε?

εξαφανιστηκα χτες αλλα λιγο οτι ποναγα λιγο η κουνιαδα απο πανω μου ολη βτην ωρα δεν μπορεσα να μπω!

θα διαβασω τα νεακια σας και τα λεμε!

μαρακιιιιι πως πήγε??? έφυγε επιτέλους η κουνιάδα????άντε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας!!!:)

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Παντός εγώ λέω πως δεν επιτρέπεται να μπενεις στο δωμάτιο του ζευγαριού χωρίς να χτυπήσεις πρωτα. ο εέκανε ο κουνιαδος μου στην αρχή μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι μενω και εγώ και λεω στον.αντρουλη μου : άσ'τον να μπαίνει ετσι. Ασ'τον! Να μας πιάσει καμία φορά στο ανασκελο να δεις μετά, θα χτυπάει η δεν θα χτυπάει; Μη σου πω ότι δεν θα ξαναπατησει στο δωμάτιο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγω εχω ξαναπεί για τα κιλά μου. Θεωρούμαι υπερβαρη. Αλλα! Τον μπέμπη οταν.είμαι ορθια δυο φορες τον καταλαβα. Ξαπλωμενη όμως ανάσκελα τον πιάνω. Δηλαδή εκεί που ειναι ο μικρος η κοιλιά μου ειναι σκληρή και παραδίπλα είναι μαλακή. Και ο αντρουλης μου τον καταλαβαίνει. Ξάπλωσε και πιασε την κοιλιά σου και θα τον καταλάβεις 100%!

θα ξαναπροσπαθήσω το βράδυ που θα είμαι χαλαρή..εγώ να πω την αλήθεια όρθια μια φορά την ένιωσα στη 17η εβδομάδα. κάθε φορά που την ψάχνω όμως ή είναι παντου μαλακη η κοιλιά μου η παντου σκληρη!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...