Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Τι κάνετε????

Μια φίλη μου που γέννησε πριν κάνα μήνα πήγαινε επίσκεψη σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς συγκεκριμένο γιατρό, χωρίς να πληρώνει και τελικά γέννησε με τον γιατρό της βάρδιας. Όλα μια χαρά πήγαν και χωρίς να της φύγουν τόσα λεφτά. Εγώ κορίτσια αν ήξερα οτι θα είχα μια εύκολη εγκυμοσύνη και δεν θα χρειαζόταν να με παρακολουθεί κάθε λίγο και λιγάκι ο γιατρός μου θα το έκανα και εγώ αυτό.

Και εγώ αυτό σκόπευα να κάνω αλλά αν ήταν να εχω το άγχος αν τα είδαν όλα καλά με αυτά τα μηχανήματα είπα άσ'το καλύτερα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ αυτό σκόπευα να κάνω αλλά αν ήταν να εχω το άγχος αν τα είδαν όλα καλά με αυτά τα μηχανήματα είπα άσ'το καλύτερα.

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Αυτό που κάνεις πάντως είναι το καλύτερο. Και εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσω έτσι κι αλλιώς γιατί εκεί είναι ο γιατρός μου.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια όμορφα!!!!!!!!!!! Χθες πάλι το έριξα στις τσάρκες γι αυτό δεν εμφανίστηκα!!! :oops::oops:

Διαβάζω διαβάζω τα νεάκια σας και τελειωμό δεν έχουν..γλωσσοκοπάνες μου γλυκές!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελλάκιιιιι έφτασες κι εσύ στη μέση σήμερα?????!!!!!

Άλλο τόσο σου έμεινε!!! γιούπιιιιιιι!!! :D:D:D:D

Τί κάνετε κοριτσάκια μου...εμένα σήμερα το πιτσιρικάκι μου είναι ιδιαίτερα ανήσυχο...σα να παίζει ταμπούρλο η κοιλιά μου!!! Λογικά τώρα κορίτσια η μήτρα πρέπει να βρίσκεται στο ύψος του αφαλού σωστά???

xVmOp2.png

e9iXp3.png

καλως τη xrydim, γεια σου και ngn, Ηλιοβασιλεμα και Ελλη!!! χαιρομαι που ειστε ολες καλα!! Αχ και εμεις ειχαμε ενα κουνουπακι συγκατοικο αποψε, με ταραξε!!! σηκωθηκα σαν την τρελη να βαλω αντικουνουπικο! Ελλη μια χαρα το συστημα που θα κανεις με τους γιατρους και καλα εκανες και δε ρισκαρες με τους υπερηχους!! ολα θα πανε καλα!!!

Xrydim μου ναι η μητρα σου τωρα θα παει κατακεντρα λογικα και θα μεγαλωωωωνει θα μεγαλωωωωωωνει μεχρι που να σκασει μυτη η μπουμπου!!!!!! καλα, σε λιγο να δεις τι ταμπουρλο θα παιζει! εγω τους 2 τελευταιους μηνες καμια φορα ανατριχιαζα απο την κινητικοτητα του, ειχα πολυ λεπτο στρωμα κοιλιας και εβλεπα την παραμικρη κινηση, ολοι δηλαδη το εβλεπαν!! καμια φορα ελεγα οτι θα πεταχτει κανενα χερακι απο τον αφαλο και θα μου κανει τσααααααααααα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαστε??????εγω και η γοργονα μου καλα ειμαστε!!!!εφτιαξα 2 τοστακια να φαω,να πιω 1 ποτηρι γαλα,και κανα ροδακινο...παραλληλα κανω και κοτοπουλο κοκκινηστο με κριθαρακι!!!!!!!

ποτε θα τα φαω ολα αυτα δεν ξερω!!!!!!!βοιδαρα θα γινω!!!!!!!!!!!

ελλη μου,και καλα θα κανεις,και μπραβο σου!!!!!

ηλιοβασιλεμα μου,πως εισαι???ολα καλα??????

xrydim μου,χοροπηδαει η μπεμπουλα σου????χααχχαχααχχαχα!!!παιζει η ζουζουνα σου!!!!!!

ναι στο υψος του αφαλου!!!!

αν και εγω τη δικη μου,την αισθανομαι συνεχεια στο υψος του αφαλου!!!ψηλα!!!

αυτο τωρα ειναι φυσιολογικο.....?????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Στις 22 η 23 βδομαδες πιάνει ακριβώς αφαλο! Το διαβασα σε μια σελίδα όταν έψαχνα για την Β' επιπέδου. Τώρα είναι σχεδόν εκει! Ελπίζω μόνο να μην τα εγραφε λάθος αυτή η σελιδα!

Τελικα άλλαξαν τα σχεδια! Σήμερα πάω Τζαμπο! Και ο μπεμπης είναι χαρούμενος σήμερα! Δεν έχει ηρεμήσει από την ωρα που το ακουσε! Και μετά θα πάμε στους δικούς μου μια βόλτα που εχω καιρό να πάω για να γλυτωνω τη βενζίνη. Αλλά αφού θα βάλουμε σήμερα έτσι κι αλλιως!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

αγορομαμμυ μου,καλα εισαι?????????ο μπεμπακος σου καλα ειναι?????πως πανε οι προσπαθειουλες σας????????????????

d.gif

καλημερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαστε??????εγω και η γοργονα μου καλα ειμαστε!!!!εφτιαξα 2 τοστακια να φαω,να πιω 1 ποτηρι γαλα,και κανα ροδακινο...παραλληλα κανω και κοτοπουλο κοκκινηστο με κριθαρακι!!!!!!!

ποτε θα τα φαω ολα αυτα δεν ξερω!!!!!!!βοιδαρα θα γινω!!!!!!!!!!!

ελλη μου,και καλα θα κανεις,και μπραβο σου!!!!!

ηλιοβασιλεμα μου,πως εισαι???ολα καλα??????

xrydim μου,χοροπηδαει η μπεμπουλα σου????χααχχαχααχχαχα!!!παιζει η ζουζουνα σου!!!!!!

ναι στο υψος του αφαλου!!!!

αν και εγω τη δικη μου,την αισθανομαι συνεχεια στο υψος του αφαλου!!!ψηλα!!!

αυτο τωρα ειναι φυσιολογικο.....?????

Και εγώ τον πιάνω πολλες φορές ψηλά! Το παιχνίδι που σας έλεγα! Αλλά Ποτε στο υψος του αφαλου. Ειναι λιιιιγο πιο κάτω.. Και τωρα που ανεβαίνει προς τα εκεί.έχει αρχίσει να μου πιέζει το εντερο και με ποναει που και που.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερα καλες μου τι κανετε?

εξαφανιστηκα χτες αλλα λιγο οτι ποναγα λιγο η κουνιαδα απο πανω μου ολη βτην ωρα δεν μπορεσα να μπω!

θα διαβασω τα νεακια σας και τα λεμε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Και εγώ τον πιάνω πολλες φορές ψηλά! Το παιχνίδι που σας έλεγα! Αλλά Ποτε στο υψος του αφαλου. Ειναι λιιιιγο πιο κάτω.. Και τωρα που ανεβαίνει προς τα εκεί.έχει αρχίσει να μου πιέζει το εντερο και με ποναει που και που.

ελλη μου εγω την πιανω την μπεμπα ειτε αριστερα ειτε δεξια στον αφαλο!τωρα δεν την βρισκω!!!μου παιζει το κρυφτουλι!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Ελλη θα πας τζαμπο!!!!!!!!!!!! Ο μπέμπης χαίρεται και εσύ πετάς από χαρά!!!! Ωραίο πράγμα να ψωνίζεις για το μωράκι που έχεις στην κοιλιά!!! Να είναι καλοτύχερος και γερός να τα χαρεί όλα τα πράγματά του!!!

Τελείωσα κάτι δουλίτσες του σπιτιού και ήρθα στην κουζινα να τηγανισω λιγες πατατες με το χθεσινο κρεας να φαμε...και καθησα στο λαπτοπ...Ώρα για κουβέντα!!!! Είναι κάποια τσούπρα μέσα;;)

ελλη μου εγω την πιανω την μπεμπα ειτε αριστερα ειτε δεξια στον αφαλο!τωρα δεν την βρισκω!!!μου παιζει το κρυφτουλι!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε τι να πω! Ο δικός μου θα έχει υψοφοβια. Γιατί είναι κάτω απο τον αφαλο. Δηλαδή αν βάλεις ευθεια γραμμή στον αφαλο.μου θέλει.λίγο ακόμα.για να φτασει. Είναι ακριβώς από κάτω για να καταλάβεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πάει πολύ ψηλά. Πιο πολυ η αριστερά χαμηλά στα πλευρά μου κάθετε η κανει στρώμα νερού την κυστη μου. Ίσως εσύ την έχεις πιο ψηλά από μενα; Εμενα είναι χαμηλά η κοιλιά μου.και βγαίνει προς τα έξω. Μάλλον θα εχω την λεγόμενη κοιλια καρπούζι. Μητερη!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

αγορομαμμυ μου,καλα εισαι?????????ο μπεμπακος σου καλα ειναι?????πως πανε οι προσπαθειουλες σας????????????????

καλα ειμαστε πατουσιτσα μου!! και οι προσπαθειουλες ελπιζω καλα, θα δειξει σε 10 μερες που περιμενω περιοδο!! ο,τι εγινε εγινε, τωρα εχω την πεθερα στο σπιτι και δε μπορει να γινει αλλη προσπαθεια;););) παντως εχθες ειχα παλι αιμα με βλεννα και υποψιαζομαι μπας και εγινε καμια εμφυτευση!! αχ μακαριιιιιιιι!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη θα πας τζαμπο!!!!!!!!!!!! Ο μπέμπης χαίρεται και εσύ πετάς από χαρά!!!! Ωραίο πράγμα να ψωνίζεις για το μωράκι που έχεις στην κοιλιά!!! Να είναι καλοτύχερος και γερός να τα χαρεί όλα τα πράγματά του!!!

Τελείωσα κάτι δουλίτσες του σπιτιού και ήρθα στην κουζινα να τηγανισω λιγες πατατες με το χθεσινο κρεας να φαμε...και καθησα στο λαπτοπ...Ώρα για κουβέντα!!!! Είναι κάποια τσούπρα μέσα;;)

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! και εσύ να χαιρεσε την κούκλα σου και γρηγορα το δεύτερο την κοιλιτσα σου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...