Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αγοροmummy καλώς γύρισες!!! Πώς περασατε στο χωριό;

Ο Δημητράκης πώς ειναι το αγορακι σου; Για την Κοαλακι, εμαθες;

Ασε, μεγαλο το οικονομικο πακετο οσο αφορα εγκυμοσυνη. Εμεις δυστυχως δεν μπορουμε να εξοικονομησουμε τιποτα από πιο πριν, γιατι ειμαστε μειον ετσι και αλλιως, γι αυτο παιζει πολυ να ψαξω για δημοσιο νοσοκομειο οταν με το καλο μεινω εγκυος...

Ο γιατρος που παω απο το 2011 (δεν ειναι αυτος που με ξεγεννησε στην κορη μου) απ' οτι εχω μαθει, δεν παιρνει λεφτα κατα τις επισκεψεις οσο κραταει η εγκυμοσυνη, η αμοιβη του ειναι 1200 και η κλινικη παιζει απο 1200-2200 αναλογως δωματιου, φτ ή κτ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιοβασιλεμα τι κανεις?? επειδη δεν εχω διαβασει τα νεα ολα, πηρατε τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος??

Τα εχουμε παρει τα αποτελεσματα αλλα δεν τα εχουμε παει ακομη σε ουρολογο. Την Τριτη μαλλον...

Αγοροmummy καλώς γύρισες!!! Πώς περασατε στο χωριό;

Ο Δημητράκης πώς ειναι το αγορακι σου; Για την Κοαλακι, εμαθες;

Ασε, μεγαλο το οικονομικο πακετο οσο αφορα εγκυμοσυνη. Εμεις δυστυχως δεν μπορουμε να εξοικονομησουμε τιποτα από πιο πριν, γιατι ειμαστε μειον ετσι και αλλιως, γι αυτο παιζει πολυ να ψαξω για δημοσιο νοσοκομειο οταν με το καλο μεινω εγκυος...

Ο γιατρος που παω απο το 2011 (δεν ειναι αυτος που με ξεγεννησε στην κορη μου) απ' οτι εχω μαθει, δεν παιρνει λεφτα κατα τις επισκεψεις οσο κραταει η εγκυμοσυνη, η αμοιβη του ειναι 1200 και η κλινικη παιζει απο 1200-2200 αναλογως δωματιου, φτ ή κτ...

καλα ειναι ο μπουμπουκος μου, κοιμαται ξερος! ταλαιπωρηθηκε αρκετα μωρε με τη ζεστη και τον κοσμο γιατι λογω μνημοσυνου ηταν διαφοροι συγγενεις και καταλαβαινεις! για το κοαλακι μας εμαθα,μου εστειλε μηνυματακι η συμπεθερουλα μου!! ακομα μεσα η κακομοιρα!

μην αγχωνεσαι για τα οικονομικα, ας ερθει το νινι και σε δημοσιο μια χαρα θα εισαι, υπαρχουν αρκετα καλα, αν βρεις και καλο γιατρο μια χαρα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τα εχουμε παρει τα αποτελεσματα αλλα δεν τα εχουμε παει ακομη σε ουρολογο. Την Τριτη μαλλον...

αντε καλα αποτελεσματα ευχομαι Ηλιοβασιλεμα μου, ολα να πανε καλα. Η Αγγελικουλα ευχαριστηθηκε βολτιτσα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Πηγαμε μεχρι την προγιαγια και προπαππου, να τους δουμε λιγο με το ποδηλατο της. Καλα ειναι η κορουλα μου, ευτυχως!!! Τωρα την εχω αγκαλια...θελει χαδια και παρολο που νυσταζει, περιμενει το μασαζ της!!!

Διαφημίσεις

Πηγαμε μεχρι την προγιαγια και προπαππου, να τους δουμε λιγο με το ποδηλατο της. Καλα ειναι η κορουλα μου, ευτυχως!!! Τωρα την εχω αγκαλια...θελει χαδια και παρολο που νυσταζει, περιμενει το μασαζ της!!!

χαχαχα η γατουλααααα!! θελω κι εγω μασαζ και χαδακια!!! για την ωρα παω για σκετο νανι ηλιοβασιλεμα μου γιατι δε βλεπω μπροστα μου απο την κουραση!! σε φιλω!! απο αυριο πιστευω θα τα λεμε πιο πολυ γιατι φεραμε την πεθερα να κατσει λιγες μερες :?:-? οποτε θα παιζει με τον μικρο να χαζευω εγω εδω!! Καληνυχτες!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Koριτσακια μου γυρισα κι εγω,μηπως εμενα θα περιμενατε??

Περασε η ωρα.Το σπιτι ειναι πανω στη θαλασσα και ειχε ενα ελαφρυ αερακι,και το ευχαριστηθηκαμε το μπαλκονακι!!!

Θα τα πουμε αυριο τσουχτρες μου!!!!!

Ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα σε ολες τις μανουλες και τις εγγυουλες και αντιστοιχα στα μωρακια μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερουδια ομορφη παρεουλα!! Τι κανετε? Ολες καλα?? Eγκυουλες, μανουλες, μελλουσες εγκυουλες και νοσηλευουμενη συμπεθερουλα πως μου ειστε??? Εμεις καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα και απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνησαμε αργουτσικα με την κορη μου και σημερα...Ο αντρας μου μου αφησε ανοιχτο το κλιματιστικο πριν φυγει για δουλεια και κοιμηθηκα στη δροσια...παρολα τα απαισια κουνουπια...χθες ειδα πανω απο 5 κουνουπια στο δωματιο μας...Ξαγρυπνησα για να σκοτωσω μερικά!!!!:evil::evil::evil:

Εσεις πώς είστε;

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γυρισαμε!!! Μεχρι την γιαγια και τον παππου μου πηγαμε να τους δουμε λιγο.

Τωρα τρωει η μικρη για βραδακι, να την τακτοποιησω και τα λεμε μετά!!!

Καλησπέρα 'Ελλη!!! Δηλαδη εσυ πας σε ιδωτη γιατρο αλλα στο τελος θα πας σε δημοσιο νοσοκομειο να γεννησεις;

Ναι κορίτσι. Γιατί αυτή τη στιγμή δεν εχω ούτε τα μισα από αυτά που χρειάζομαι και δεν εχω πάρει τίποτα ακόμα. Και στο νοσοκομείο αν πήγαινα από την αρχή με πρωινά ραντεβού για να μην πληρώνω πάλι τον γιατρό θα έπρεπε να του δωσω 1000 ? φακελάκι. Οπότε θα πάω όταν θα είναι να γεννησβ. Ο γιατρός μου θα μου τα έχει όλα έτοιμα και θα ειδοποιήσει αυτός στο νοσοκομείο όταν σπάσουν τα νερά μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι κορίτσι. Γιατί αυτή τη στιγμή δεν εχω ούτε τα μισα από αυτά που χρειάζομαι και δεν εχω πάρει τίποτα ακόμα. Και στο νοσοκομείο αν πήγαινα από την αρχή με πρωινά ραντεβού για να μην πληρώνω πάλι τον γιατρό θα έπρεπε να του δωσω 1000 ? φακελάκι. Οπότε θα πάω όταν θα είναι να γεννησβ. Ο γιατρός μου θα μου τα έχει όλα έτοιμα και θα ειδοποιήσει αυτός στο νοσοκομείο όταν σπάσουν τα νερά μου.

Καλά θα κάνεις!!! Καλημερα κιόλας!!!

Και εγω αν και όταν μεινω έγκυος, ετσι το σκεφτομαι. Να κοιταξω την υγεια μου αλλά και την τσεπη μου!!!

Αυτη τη περιοδο που προσπαθουμε πάω σε δυο ιδιωτες γυναικολογους παραλληλα, που και οι 2 ξεγεννουν στην ιδια ιδιωτική κλινική. Σκεφτομαι την 2η εγκυμοσυνη να την ξεκινησω σε εναν από αυτους ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα του καθενος και μετα προς τα μισα της εγκυμοσυνης, να το συζητησω μαζι του και να με στειλει σε καποιον σε δημοσιο νοσοκομειο!!! Ο πρώτος ιδιωτης γιατρός, τις περισσοτερες φορες δεν μου παιρνει επισκεψη αλλά εχει το κακο οτι ειναι σε διπλανη πολη (χαλαμε για βενζινη κανα 20?) και εχει κανα 2ωρο αναμονη στο σαλόνι, ενω ο δευτερος γιατρος είναι στη πολη μου και παμε και με τα πόδια, μου παιρνει μεν επισκεψη (εχω παει 2 φορες, μου εχει παρει στην πρωτη 20?...) αλλα εχει ελαχιστη αναμονη!!!

Υπάρχει και η τριτη λυση να παω απευθειας σε νοσοκομειο, αλλά δεν ειναι και η καλυτερη...γιατι το δικο μας νοσοκομειο δεν ειναι καταλληλο οποτε παλι θα εχουμε βενζινες και επισκεψεις σε γιατρο αν πηγαινουμε απογευμα κλπ κλπ...

Το τεφτερι κατω και μετραμε....

Καλημέρα και από μένα!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Τι κάνετε????

Μια φίλη μου που γέννησε πριν κάνα μήνα πήγαινε επίσκεψη σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς συγκεκριμένο γιατρό, χωρίς να πληρώνει και τελικά γέννησε με τον γιατρό της βάρδιας. Όλα μια χαρά πήγαν και χωρίς να της φύγουν τόσα λεφτά. Εγώ κορίτσια αν ήξερα οτι θα είχα μια εύκολη εγκυμοσύνη και δεν θα χρειαζόταν να με παρακολουθεί κάθε λίγο και λιγάκι ο γιατρός μου θα το έκανα και εγώ αυτό.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλά θα κάνεις!!! Καλημερα κιόλας!!!

Και εγω αν και όταν μεινω έγκυος, ετσι το σκεφτομαι. Να κοιταξω την υγεια μου αλλά και την τσεπη μου!!!

Αυτη τη περιοδο που προσπαθουμε πάω σε δυο ιδιωτες γυναικολογους παραλληλα, που και οι 2 ξεγεννουν στην ιδια ιδιωτική κλινική. Σκεφτομαι την 2η εγκυμοσυνη να την ξεκινησω σε εναν από αυτους ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα του καθενος και μετα προς τα μισα της εγκυμοσυνης, να το συζητησω μαζι του και να με στειλει σε καποιον σε δημοσιο νοσοκομειο!!! Ο πρώτος ιδιωτης γιατρός, τις περισσοτερες φορες δεν μου παιρνει επισκεψη αλλά εχει το κακο οτι ειναι σε διπλανη πολη (χαλαμε για βενζινη κανα 20?) και εχει κανα 2ωρο αναμονη στο σαλόνι, ενω ο δευτερος γιατρος είναι στη πολη μου και παμε και με τα πόδια, μου παιρνει μεν επισκεψη (εχω παει 2 φορες, μου εχει παρει στην πρωτη 20?...) αλλα εχει ελαχιστη αναμονη!!!

Υπάρχει και η τριτη λυση να παω απευθειας σε νοσοκομειο, αλλά δεν ειναι και η καλυτερη...γιατι το δικο μας νοσοκομειο δεν ειναι καταλληλο οποτε παλι θα εχουμε βενζινες και επισκεψεις σε γιατρο αν πηγαινουμε απογευμα κλπ κλπ...

Το τεφτερι κατω και μετραμε....

Κάπως έτσι. Εγώ έτσι και αλλιώς θα κάψω βενζίνη γιατί μένω σε χωριό. Αλλά είναι δίπλα! Δηλαδή με 10? βενζίνη πηγαίνω και έρχομαι 2 φορές. Αλλά το νοσοκομείο δεν έχει καλούς υπερυχους. Είναι παλιά τα μηχανήματα. Και η θα με έστελναν έξω για αυχενικη, Α τεστ και Β' επιπέδου η θα το.έπαιζαν θεοί μόνοι τους οπότε δεν το διακινδύνευσα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...