Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Δεν τους χαριζω τιποτα!!!Απ'τον μισθο μου,κρατανε τουλαχιστον 500ευρω καθε μηνα!!!Ουτε φραγκο δεν τους χαριζω!!

Φυσικά και δεν θα τους χαρισουμε τιποτα!!!!

Εγω επιασα ενα 7μηνο περσι το καλοκαιρι και επειδη ενα μηνα μου κολλουσαν 25 ενσημα, ενα μηνα 20ενσημα τελειωσε το 7μηνο με 152ενσημα!!! Βρηκα στο καπακι εικονικη προσληψη και για 52 ενσημα μου εφυγαν 1200?!!!!!!!!!!!!! Ετσι συμπληρωσα τα 200 ενσημα, βαλαμε μπροσ για 2ο παιδι και πηρα ταμειο ανεργιας απο οαεδ για 6 μηνες!!! Απο ταμειο για τους 6 μηνες ειναι 2400?, αρα ειχα και καθαρο κερδος ...

Ειναι κριμα λοιπον να μην μου κατσει εγκυμοσυνη και να χασω τα επιδοματα για καποια ενσημα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω επιασα ενα 7μηνο περσι το καλοκαιρι και επειδη ενα μηνα μου κολλουσαν 25 ενσημα, ενα μηνα 20ενσημα τελειωσε το 7μηνο με 152ενσημα!!! Βρηκα στο καπακι εικονικη προσληψη και για 52 ενσημα μου εφυγαν 1200?!!!!!!!!!!!!! Ετσι συμπληρωσα τα 200 ενσημα, βαλαμε μπροσ για 2ο παιδι και πηρα ταμειο ανεργιας απο οαεδ για 6 μηνες!!! Απο ταμειο για τους 6 μηνες ειναι 2400?, αρα ειχα και καθαρο κερδος ...

Ειναι κριμα λοιπον να μην μου κατσει εγκυμοσυνη και να χασω τα επιδοματα για καποια ενσημα...

Ειπαμε θα σου κατσει!!!!!!!!!!!

Εμεις το πιστευουμε αλλα πρεπει να το πισεψεις κι εσυ!!!!:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Ξεκίνα εντατική γυμναστική με τον άντρα σου και θα σου κάτσει!!!! Κάνε και για μας που δεν μπορούμε!!!!;););););););););)

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ξεκίνα εντατική γυμναστική με τον άντρα σου και θα σου κάτσει!!!! Κάνε και για μας που δεν μπορούμε!!!!;););););););););)

χιχιχιχι:D:D:D:D

ασε να κανουμε μονο για μας γιατι θα τον κλαταρω!!!!!!!!! Του πηρα βιταμινες, για να αντεξει ο αντρας μου τις συζυγικες του υποχρεωσεις!!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

ασε να κανουμε μονο για μας γιατι θα τον κλαταρω!!!!!!!!! Του πηρα βιταμινες, για να αντεξει ο αντρας μου τις συζυγικες του υποχρεωσεις!!!!!:D:D:D:D

Καλά έκανες. Μην τον στείλεις και αδιάβαστο τον άνθρωπο!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μην καθεσαι καθολου!!!!!!!!Βουρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

Και δες το και λιγο πιο χαλαρα!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια ουουου!

Κοαλακι μου γλυκό περαστηκα και γρήγορα. Τι τραβάς βρε κοριτσάκι μου!

Ο γιατρός μου εμένα μου είπε πως όπως και να γεννήσω περνει 1500 ?. Αλλά η διάφορα είναι πως σε κάθε επίσκεψη που πάω σημειώνει τι πλήρωσα (50 ? δλδ σε κάθε επίσκεψη) σε ένα καρτελακι που το κρατάω εγώ. Αν γεννουσα μαζί του αυτά που πλήρωνα θα αφαιρουταν από τα 1500 ?. Τώρα απλά θα μου τα προσθεσει για να μου κόψει απόδειξη στο τελος.

Το επιδομα που περνουν νοσοκομεία και κλινικές από τον ΕΟΠΠΥ είναι 500 ?. Εγώ για να γεννήσω με το γιατρό μου στο ιδιωτικο ήθελα περίπου 3500 χιλιάρικα γιατρό και κλινική. Δεν θα τους τα χαρίσω! Όσο για τις γυναίκες που γεννάνε σπίτι για ένα παιδί ειναι 600?, για δίδυμα 900? και για τριδυμα 1200 ?. Τα εχω ψαξει! Επίσης κάποιο άλλο επίδομα από ενσημα και τέτοια δεν δικαιούμαι διότι ειμαι ασφαλησμενη μεσω του ΟΑΕΔ λογο ηλικίας. (είμαι 22 και ο ΟΑΕΔ σε ασφαλίζει μέχρι τα 28 ή 29)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου μολις τελειωσα τις δουλειες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τωρα εκανα μπανιο και παω μεχρι τη φιλη μου να περασει λιγο η ωρα!!!!!!!!!!

Φιλιααααααααααααααα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια γυρισαμε!!! Μεχρι την γιαγια και τον παππου μου πηγαμε να τους δουμε λιγο.

Τωρα τρωει η μικρη για βραδακι, να την τακτοποιησω και τα λεμε μετά!!!

Καλησπέρα 'Ελλη!!! Δηλαδη εσυ πας σε ιδωτη γιατρο αλλα στο τελος θα πας σε δημοσιο νοσοκομειο να γεννησεις;

Κοριτσακια μου!!!!! Μου λειψατε!!! Ειμαστε καλα, γυρισαμε το απογευμα!! Λεγατε για τιμες γιατρων ε??? εχουμε και λεμε: 500 ευρω για ολη την παρακολουθηση και τις συνεδριες με τη μαια, 1880 το μαιευτηριο (ΡΕΑ) και 1800 ο γιατρος, δηλαδη κοντα στα 4000 και αμα βαλεις μεσα και τις μικροβιολογικες καθε μηνα καταλαβαινετε. Δε τα κλαιω καθολου τα λεφτα, ειδικα ο γιατρος τα αξιζε και με το πολυ πολυ παραπανω!! Αφου τωρα κανουμε οικονομιες γιατι δε θελουμε να αλλαξουμε με τιποτα γιατρο!! Τον εβρισκα οποτε ηθελα, με επαιρνε πισω παντα αν δε το σηκωνε αμεσως, με περνουσε απο κοσκινο στις εξετασεις, δε με εσπρωξε ποτε για καισαρικη και ας γεννουσα τις μερες που ηθελε να παει διακοπες μεσα στο κατακαλοκαιρο (και σκεφτειτε οτι του ειχα ζητησει εγω καισαρικη και μονο που δε με εφαγε!) πατουσιτσα να σε ρωτησω, εχεις ασφαλεια ναυτικου εσυ??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...