Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Οποια εχει 200ενσημα πριν την ΠΗΤ και μεσα στη τελευταια διετια, δικαιουται τα επιδοματα μητροτητας (κυοφοριας 56μερες πριν και λοχειας 63μερες μετα).

Για μισθο μικτο 1000? βγαινουν ολα μαζι περιπου 2500? !!!!

Και αν δουλευετε και εχετε βγει σε αδεια, δικαιουστε και λεφτα συμπληρωμα απο εργοδοτη και Οαεδ, τοσα οσα να βγουν τα λεφτα από΄ολα τα επιδοματα σαν να παιρνατε 4 μισθους απο εργασια για οσο καιρο θα ειστε σε αδεια!

Εγω τα εχω τα 200ενσημα απο τη τελευταια μου εργασια τ0 2012 και πρεπει αμεσα να μεινω εγκυος, ωστε να τα δικαιουμαι ...Αλλα χλωμο το βλεπω λογω γυναικολογικών....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια ηρθε παλι η κατουρλου.

Δεν θα παιρνω μερος στις συζητησεις σας διοτι κουλη λογω ορου.

Κοριτσια δεν ποναω αλλα νιωθω σουβλιες η αλλιως σφυξηματα.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!!!!!

Σε σκεφτομαστε όλες μας!!!

Εγώ τώρα δεν δουλεύω αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το ΙΚΑ. Λογικά δεν δικαιούμαι ε????

Εγω δουλευω αλλα εχω παρει ανρρωτικη απο την πρωτη μερα που το εμαθα και πληρωνομαι απο το ΙΚα.Νομιζω πλεον με τον εοπυ δεν παιρνεις επιδομα ας πουμε 1000ε,αυτα συμψιφιιζοντα με το νοσοκομειο που ειναι ολα συμβεβλημενα κι αντι να πληρωσεις 2000 ασ πουμε πληρωνεις 1000 και δεν τα παιρνεις πλεον στο χερι.

1sh1p2.png

Οποια εχει 200ενσημα πριν την ΠΗΤ και μεσα στη τελευταια διετια, δικαιουται τα επιδοματα μητροτητας (κυοφοριας 56μερες πριν και λοχειας 63μερες μετα).

Για μισθο μικτο 1000? βγαινουν ολα μαζι περιπου 2500? !!!!

Και αν δουλευετε και εχετε βγει σε αδεια, δικαιουστε και λεφτα συμπληρωμα απο εργοδοτη και Οαεδ, τοσα οσα να βγουν τα λεφτα από΄ολα τα επιδοματα σαν να παιρνατε 4 μισθους απο εργασια για οσο καιρο θα ειστε σε αδεια!

Εγω τα εχω τα 200ενσημα απο τη τελευταια μου εργασια τ0 2012 και πρεπει αμεσα να μεινω εγκυος, ωστε να τα δικαιουμαι ...Αλλα χλωμο το βλεπω λογω γυναικολογικών....

Εσυ μην λες ολο χλωμο το βλεπεις γιατι ειπαμε οτι θα μεινεις!;););););)

1sh1p2.png

Κοριτσια ηρθε παλι η κατουρλου.

Δεν θα παιρνω μερος στις συζητησεις σας διοτι κουλη λογω ορου.

Κοριτσια δεν ποναω αλλα νιωθω σουβλιες η αλλιως σφυξηματα.

Κολακιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυ!!!

Τους το ειπες για τις σουβλιες??

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω δουλευω αλλα εχω παρει ανρρωτικη απο την πρωτη μερα που το εμαθα και πληρωνομαι απο το ΙΚα.Νομιζω πλεον με τον εοπυ δεν παιρνεις επιδομα ας πουμε 1000ε,αυτα συμψιφιιζοντα με το νοσοκομειο που ειναι ολα συμβεβλημενα κι αντι να πληρωσεις 2000 ασ πουμε πληρωνεις 1000 και δεν τα παιρνεις πλεον στο χερι.

Αυτο που λες ειναι το βοηθημα τοκετου. Ηταν 900 και πηγε κοντα στα 700?, το παιρνει απευθειας η συμβεβλημενη κλινικη και καλα σου το συμψηφιζει με το υπολοιπο κοστος!!! Αν ομως παρεις τηλεφωνο να σου πουν τιμες, θα σου πουν πχ 1700 χωρις εοπυυ και αυθαιρετα 1500 με εοπυυ (δεν σου λενε 1700-βοηθημα τοκετου).

Τα επιδοματα μητροτητας τα παιρνεις αν εχεις τα 200ενσημα και προκυπτουν με βαση τον μικτο μισθο σου!!!

Εσυ μην λες ολο χλωμο το βλεπεις γιατι ειπαμε οτι θα μεινεις!;););););)

ουφ...θελω να ειμαι αισιοδοξη αλλα ολα στραβα μου πανε!!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!!!

Αλλα για τα επιδοματα, θα πρεπει να μεινω μεχρι το τελος του καλοκαιριου...

Αυτο που λες ειναι το βοηθημα τοκετου. Ηταν 900 και πηγε κοντα στα 700?, το παιρνει απευθειας η συμβεβλημενη κλινικη και καλα σου το συμψηφιζει με το υπολοιπο κοστος!!! Αν ομως παρεις τηλεφωνο να σου πουν τιμες, θα σου πουν πχ 1700 χωρις εοπυυ και αυθαιρετα 1500 με εοπυυ (δεν σου λενε 1700-βοηθημα τοκετου).

Τα επιδοματα μητροτητας τα παιρνεις αν εχεις τα 200ενσημα και προκυπτουν με βαση τον μικτο μισθο σου!!!

Το βοήθημα τοκετού το δικαιούνται όλες οι έγκυες είτε δουλεύουν είτε όχι????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

ουφ...θελω να ειμαι αισιοδοξη αλλα ολα στραβα μου πανε!!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!!!

Αλλα για τα επιδοματα, θα πρεπει να μεινω μεχρι το τελος του καλοκαιριου...

Μην εισαι αρνητικη ρε κοριτσακι μου,ηδη το πρωτο εμποδιο εφυγε.Οι εξετασεις,μια χαρα!Τι αλλο εχουμε??

Παρτα με την σειρα!

1sh1p2.png

Το βοήθημα τοκετού το δικαιούνται όλες οι έγκυες είτε δουλεύουν είτε όχι????

Το βοηθημα τοκετου το δικαιουνται οι γυναικες που εχουν βιβλιαριο υγειας ειτε αμεσα ειτε στον αντρα τους!!! Αυτες που γεννουν στο σπιτι, το παιρνουν οι ιδιες ενω οσες γεννουν στο νοσοκομειο, τιποτα. Μονο οι συμβεβλημενες κλινικες το παιρνουν απευθειας από ΕΟΠΥΥ.

Να πατε οταν μπορεσετε ή να στειλετε καποιον δικο σας στο ικα να ρωτησετε!!! 56 μερες πριν την πητ μπορειτε να καταθεσετε τα δικαιολογητικα για το επιδομα κυοφοριας!!!

Το βοηθημα τοκετου το δικαιουνται οι γυναικες που εχουν βιβλιαριο υγειας ειτε αμεσα ειτε στον αντρα τους!!! Αυτες που γεννουν στο σπιτι, το παιρνουν οι ιδιες ενω οσες γεννουν στο νοσοκομειο, τιποτα. Μονο οι συμβεβλημενες κλινικες το παιρνουν απευθειας από ΕΟΠΥΥ.

Να πατε οταν μπορεσετε ή να στειλετε καποιον δικο σας στο ικα να ρωτησετε!!! 56 μερες πριν την πητ μπορειτε να καταθεσετε τα δικαιολογητικα για το επιδομα κυοφοριας!!!

Ναι αυτο το ξερω οταν ερθει εκεινη η ωρα θα παει ο αντρας μου γιατι και η τελευταια μου αδεια θα ειναι 52 ημερες,και οχι 30 που μου γραφει τωρα.

1sh1p2.png

Στον γιο μου το είχα πάρει το βοήθημα τοκετού παρόλο που είχα γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά τότε δούλευα. Τώρα δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται. Θα το πάρω ή όχι??? Θα πρέπει να στείλω τον άντρα μου να ρωτήσει οπωσδήποτε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...