Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πάντως και αυτοί οι γιατροί δεν λένε να πέσουν λίγο οικονομικά. Οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά αυτοί κάνουν τα ίδια.

Η μεγαλυτερη κοροϊδια ειναι οι κλινικες!!! Που σου πετανε οτι εριξαν τις τιμες και καλα, επειδη παιρνουν απευθειας το βοηθημα τοκετου!!! Πάντως σε συγκριση τωμ εξοδων στη κλινικη που γεννησα εγω με ιδια περιπτωση με μενα, τα 2200 που ειχα δωσει εγω είναι περιπου τα ιδια...αντε να ειναι 2000!!! Οι αμοιβες των γιατρων παιζουν...

Οι τωρινοι που πηγαινω , ξερω οτι παιρνουν το πολυ 1200 αντι 1700 που επαιρνε ο γιατρος που ειχα τοτε στην εγκυμοσυνη...Αλλά και πάλι, δεν νομιζω να μπορουμε να ανταπεξελθουμε και το δημοσιο ειναι η μονη λυση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μεγαλυτερη κοροϊδια ειναι οι κλινικες!!! Που σου πετανε οτι εριξαν τις τιμες και καλα, επειδη παιρνουν απευθειας το βοηθημα τοκετου!!! Πάντως σε συγκριση τωμ εξοδων στη κλινικη που γεννησα εγω με ιδια περιπτωση με μενα, τα 2200 που ειχα δωσει εγω είναι περιπου τα ιδια...αντε να ειναι 2000!!! Οι αμοιβες των γιατρων παιζουν...

Οι τωρινοι που πηγαινω , ξερω οτι παιρνουν το πολυ 1200 αντι 1700 που επαιρνε ο γιατρος που ειχα τοτε στην εγκυμοσυνη...Αλλά και πάλι, δεν νομιζω να μπορουμε να ανταπεξελθουμε και το δημοσιο ειναι η μονη λυση...

Εγώ πάντως που γέννησα σε δημόσιο και νοσηλεύτηκα 2 φορές δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που είχα μόνιμα το μωρό μου εκεί και γύρισα σπίτι απόλυτα εξοικιωμένη. Επίσης ενώ φοβόμουν πολύ τον θηλασμό εκεί με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν δίνουν ξένο γάλα παρά μόνο αν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα πρέπει να υπογράψεις οτι με δική σου ευθύνη το δίνουν. Αφού τον γιο μου τον θήλασα αποκλειστικά 14 μήνες.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Πάντως και αυτοί οι γιατροί δεν λένε να πέσουν λίγο οικονομικά. Οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά αυτοί κάνουν τα ίδια.

Ε οχι βεβαια!!!Ειδατε τι λεμε??

Οπου και να ηταν θα πηγαιναμε,κι αυτοι γιατι να ριξουν τις τιμες?Αφου ξερουν οτι ειδικα για τετοι θεμα οπως ειναι γεννα οπου και να ειναι θα παμε!!!

1sh1p2.png

ngn εσενα ποσο θα σου κοστισει στο δημοσιο νοσοκομειο; Παιρνει φακελακι ο γιατρος σου; Τωρα πας και τον επισκεπτεσαι το απογευμα σε ραντεβου; ποσο παιρνει στο ραντεβου;

Ακομη και η γεννα εχει καταντησει εμποριο....

Πω πω πω και 2000 ειναι πολλα γαι την κλινικη μονο!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ngn εσενα ποσο θα σου κοστισει στο δημοσιο νοσοκομειο; Παιρνει φακελακι ο γιατρος σου; Τωρα πας και τον επισκεπτεσαι το απογευμα σε ραντεβου; ποσο παιρνει στο ραντεβου;

Παντως εγω καθε φορα που παω 50ευρω!

1sh1p2.png

Το νοσοκομείο δεν παίρνει τίποτα και ο γιατρός μου παίρνει 1500ευρώ.

Πάω στο ιατρείο του όταν έχουμε ραντεβού και πληρώνω 50 ευρώ.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

2000 για μονοκλινο...και με κανα 200ρι συν πλην λογω φτ ή κτ!!!

Α ειναι μονοκλινο!!Εγω θα παρω τρικλινο γιατι δεν νομιζω να εχω λογο για μονοκλινο,και να ερθει και λιγο πιο φτηνο.

1sh1p2.png

Η επισκεψη κοστιζει αναλογως τον βαθμο του γυναικολογου. Η κουμπαρα μου στο νοσοκομειο του Ριου, στον γιατρο της που ηταν ο ανωτερος σε βαθμο εδινε 100? ανα ραντεβου και επαιρνε και αυτος φακελακι 1500, αλλά σε αυτους δεν πηρε λογω σχεσης...

Από 100 έως 50 παιζουν οι τιμες στο Ριο...Βαλτε και τα πηγαινε ελα από μεσολογγι (βενζινες και γεφυρα ή καραβι περιπου 30?)...

Σας λέω, τα υπολογιζω ολα από την αρχη της πιθανης εγκυμοσυνης μεχρι το τελος, ποσο θα φτασει το πακετο και θα καταληξω στη πιο φθηνη λυση!!! Δεν εχω κανα συναισθηματικο δεσιμο με καποιον γιατρο οποτε θα ειναι τυχαια η επιλογη και με βαση και το οικονομικό!!!

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια δεν ρωτησα τιποτα απο τιμες εδω στο γιατρο μου.αθηνα.Στο Βολο ο γιατρος μου περνει 1400 και αλλα τοσα αν δεν κανω λαθος στο μαιευτηριο!τρικλινο δοματιο!αυτα πληρωσε η αδερφη μου,και με καισαρικη και καθησε και 6 μερες στο ιασω της Λαρισσας!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Α ειναι μονοκλινο!!Εγω θα παρω τρικλινο γιατι δεν νομιζω να εχω λογο για μονοκλινο,και να ερθει και λιγο πιο φτηνο.

Οταν γεννησα εγω, δεν το συζητουσα για δικλινο ή τρικλινο. Ηθελα να ειμαι μονη μου με το μωρο και τον συνοδο μου...

Τωρα σε 2η εγκυμοσυνη, αν μου τυχει, θα το κοιταξω ποσο παει το 2κλινο ή 3κλινο, αλλά δεν σωζομαστε ετσι και αλλιως... Παει γυρω στα 1200...

Δουλευετε ολες κοριτσια/εγκυουλες; Δικαιουστε επιδοματα μητροτητας απο ικα;;;

ειναι σημαντικη βοηθεια!!!

Εγώ τώρα δεν δουλεύω αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το ΙΚΑ. Λογικά δεν δικαιούμαι ε????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...