Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΚΟΑΛΑΚΙ περαστικά σου!!!! Χαρήκαμε όλες που μας έγραψες. Εύχομαι γρήγορα να γυρίσεις σπιτάκι σου!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Τώρα ξύπνησα και εγώ!!!

Καλως τη!!Πως εισαι σημερα κοριτσακι???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι. Δόξα το θεό. Εσύ????

Καλα ειμαι,ζεσταινομαι και ειμαι και κουρασμενη απο χθες που σιδερωνα πολλες ωρες και τωρα τελειωνω το υπολοιπο σιδερο να κατσω λιγο και μετα να κανω μια ελαφρια γενικη!!!!

Εσυ τον Γιωργακη ποτε τον ενιωσες??

1sh1p2.png

Καλα ειμαι,ζεσταινομαι και ειμαι και κουρασμενη απο χθες που σιδερωνα πολλες ωρες και τωρα τελειωνω το υπολοιπο σιδερο να κατσω λιγο και μετα να κανω μια ελαφρια γενικη!!!!

Εσυ τον Γιωργακη ποτε τον ενιωσες??

Να μην κουράζεσαι πολύ. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ! Τον Γιωργάκη τον ένιωσα σχετικά αργά αλλά η μπέμπα με κλότσησε στην 12η εβδομάδα. Είναι πολύ ζωηρή αυτή. Θα μου βγάλει το λάδι όταν με το καλό βγει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Να μην κουράζεσαι πολύ. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ! Τον Γιωργάκη τον ένιωσα σχετικά αργά αλλά η μπέμπα με κλότσησε στην 12η εβδομάδα. Είναι πολύ ζωηρή αυτή. Θα μου βγάλει το λάδι όταν με το καλό βγει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Απλως ρωταω γιατι εχω ψιλοανησυχησει παλι και δεν ξερω αν αυτα τα εντονα γουργουρητα ειναι ο μπεμπης η το παλιοεντερο.

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Απλως ρωταω γιατι εχω ψιλοανησυχησει παλι και δεν ξερω αν αυτα τα εντονα γουργουρητα ειναι ο μπεμπης η το παλιοεντερο.

Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Έτσι είναι στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αργείς να το καταλάβεις. Στην δεύτερη θα δεις οτι θα γίνει πιο νωρίς γιατί θα ξέρεις να το αναγνωρίζεις!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Έτσι είναι στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αργείς να το καταλάβεις. Στην δεύτερη θα δεις οτι θα γίνει πιο νωρίς γιατί θα ξέρεις να το αναγνωρίζεις!

Μακαριιιιιιιιιιι!!!!Ανυπομονω!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τώρα όπου να ΄ναι θα το νιώσεις. Άσε που μπορεί και να το έχεις νιώσει και να νομίζεις οτι είναι το έντερο.

Μπορει!!!!!Τι να πω!

Παντως πιστευω οτι μεχρι να γεννησουμε και να πανε ολα καλα δεν θα ησυχασουμε!

Εσυ που γεννας??

1sh1p2.png

Μπορει!!!!!Τι να πω!

Παντως πιστευω οτι μεχρι να γεννησουμε και να πανε ολα καλα δεν θα ησυχασουμε!

Εσυ που γεννας??

Εγώ γεννάω στο Αττικό στην Αθήνα. Είναι δημόσιο. Ο γιατρός μου μόνο εκεί είναι. Και τον γιο μου εκεί τον γέννησα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα που μπήκε στο ιντερνετ η κατουρλού... το κοαλάκι μας!!! Πονάς λιγότερο; Η Μαριανα της μιλησες στο τηλεφωνο;;;

Μποτσακι, πατουσιτσα αφηστε τις ζυγαριες!!! Μια φορα ζυγισμα την βδομαδα, την ιδια μερα και πρωι!!!!!!!!!!!!!!!

Ngn ελα, ξεκουραστηκες για μεσημερι; Η δικια μου ειχε ορεξη για μασαζ και με ξυπναγε για να μην σταματαω να την χαίδευω...μεχρι που ξαγρυπνησα και σηκωθηκα :evil:

Για να βάλεις φωτο στο πλάι στο ονομα μας, πας στο Πινακα ελέγχου---> επεξεργασια avatar----> εισαγεις την φωτο --->αποθηκευση αλλαγων

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα που μπήκε στο ιντερνετ η κατουρλού... το κοαλάκι μας!!! Πονάς λιγότερο; Η Μαριανα της μιλησες στο τηλεφωνο;;;

Μποτσακι, πατουσιτσα αφηστε τις ζυγαριες!!! Μια φορα ζυγισμα την βδομαδα, την ιδια μερα και πρωι!!!!!!!!!!!!!!!

Ngn ελα, ξεκουραστηκες για μεσημερι; Η δικια μου ειχε ορεξη για μασαζ και με ξυπναγε για να μην σταματαω να την χαίδευω...μεχρι που ξαγρυπνησα και σηκωθηκα :evil:

Για να βάλεις φωτο στο πλάι στο ονομα μας, πας στο Πινακα ελέγχου---> επεξεργασια avatar----> εισαγεις την φωτο --->αποθηκευση αλλαγων

Ναι επειδή κουράζομαι πάρα πολύ είπα να κοιμηθώ το μεσημέρι να ξεκουραστώ... χαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...