Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακιααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυ........εκπληξηηηηηηηη......,!!!!!!!!

Τι κανετε.....??????? εγω ακομα ειμαι στο νοσοκομειοοοοο αλλα καταφερα να συνδεθω για παρτυ σας στο διαδικτυο.....,!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΝΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ???ΠΩΣ ΠΑΣ???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελαααααααααααα!!!!!!!!πηρες πολλα κιλακια???εγω το ξεφτυλησα!!!!να δεις που θα χρειαστω και γω!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

καλα εκανες!!!!!!!!!!!!!

Tελευταια φορα ηταν 10.Δεν εχω ξανακοιταξει παλι και δεν νομιζω να εχω ανεβει κι αλλο τωρα εδω και δεκα μερες αλλα μαναρακι δεν γινεται δηλ.!!!

1sh1p2.png

76 ΛΕΕΙ....ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΜΟΥΝ 78!!!ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΖΥΓΙΣΤΗ ΠΡΩΙ.....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!

Ισως επειδη σηκωνεσαι πιο πρωι,τρως πιο υγιεινα και τα γευματα μοιραζονται ολη την μερα και δεν τα τρως μεσα σε ενα απογευμα!!

Μπραβο πατουσιτσα μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Tελευταια φορα ηταν 10.Δεν εχω ξανακοιταξει παλι και δεν νομιζω να εχω ανεβει κι αλλο τωρα εδω και δεκα μερες αλλα μαναρακι δεν γινεται δηλ.!!!

Στα ιδια ειμαστε μποτσακι μου!!!και λεω στα ιδια...επειδη σε 2 βδομαδες θα ειμαι στα κιλα σου!στανταρ!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια συνεχεια κατουριεμαι απο τους πολλους ορους....χαχαχαχχχαχχχαχαχ....!!!!!!

Ποναω λιγο, κυριως σουβλιες νιωθω δεκια αλλα ακομα περιμενουμε να αποροφησει το αιμα ο οργανισμος. Παιρνω φαρμακα και περιμενω τις υπολοιπες εξετασεις να βγουν.

Οι χειρουργοι επιμενουν για τη σκωληκοειδη αποφυση, οι αιματολογικες ειναι καλες αλλα η αξονικη εδειξε διογκωση.

Τα γραφω καπως αλλα επειδη εχω ορο δεν μπορω να γραψω καλα.

Κοριτσια οσες ειδατε φυλο με το καλο σας ευχομαι.

Οσες κανατε εξετασεις ολα να πανε καλα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ισως επειδη σηκωνεσαι πιο πρωι,τρως πιο υγιεινα και τα γευματα μοιραζονται ολη την μερα και δεν τα τρως μεσα σε ενα απογευμα!!

Μπραβο πατουσιτσα μου!!!!!!!!!

Ας ειναι καλα η μανουλιτσα μου,που καθησε 15 μερες μαζι μου και με σηκωνε σχετικα νωρις κατα τις 10 και μου ειχε και του πουλιου το γαλα!!!!!!ολα μου τα ειχε στα χερια,και διατροφη και ολα!γι αυτο!!!!πολλα φρουτα εφαγα αυτες της μερες και καλο φαγητο!απο δω και περα τι κανω....σημερα σηκωθηκα στις 9 και ετρωγα!πεινουσα!!!και ξανακοιμηθηκα μετα απο 2 ωριτσες και ξυπνησα στις 3!εφαγα μπαμιες,και 4 βερυκοκα!!!και εχω και συνεχεια..............:confused::confused::confused::confused: αφου παλι πειναω!!!ανοιξε το στομαχι μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

d.gif

Κοριτσια συνεχεια κατουριεμαι απο τους πολλους ορους....χαχαχαχχχαχχχαχαχ....!!!!!!

Ποναω λιγο, κυριως σουβλιες νιωθω δεκια αλλα ακομα περιμενουμε να αποροφησει το αιμα ο οργανισμος. Παιρνω φαρμακα και περιμενω τις υπολοιπες εξετασεις να βγουν.

Οι χειρουργοι επιμενουν για τη σκωληκοειδη αποφυση, οι αιματολογικες ειναι καλες αλλα η αξονικη εδειξε διογκωση.

Αντεεεεεεεεεε!!!Μου κανεις συμπαρασταση στο κατουρημα!!!Κι εγω ασταματητα κατουριεμαι!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Αμα ειναι διογκωμενη λογικα δεν πρεπει να την βγαλουν η οχι???Τουλαχιστον θα σου κανουμε παρεουλα τωρα που μπορεσες να μπεις!!!

Γραφε οπως μπορεις!!Καταλαβαινουμε!!!:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Ας ειναι καλα η μανουλιτσα μου,που καθησε 15 μερες μαζι μου και με σηκωνε σχετικα νωρις κατα τις 10 και μου ειχε και του πουλιου το γαλα!!!!!!ολα μου τα ειχε στα χερια,και διατροφη και ολα!γι αυτο!!!!πολλα φρουτα εφαγα αυτες της μερες και καλο φαγητο!απο δω και περα τι κανω....σημερα σηκωθηκα στις 9 και ετρωγα!πεινουσα!!!και ξανακοιμηθηκα μετα απο 2 ωριτσες και ξυπνησα στις 3!εφαγα μπαμιες,και 4 βερυκοκα!!!και εχω και συνεχεια..............:confused::confused::confused::confused: αφου παλι πειναω!!!ανοιξε το στομαχι μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Κι εγω πειναω η μαυρη,αλλα που θα φτασω δηλαδη???Αν συνεχισω ετσι οντως θα θελω κλαρκ για να με μεταφερουν που λεει και η φιλη μου!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

κοαλακι μου,ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!:D:D:D:Dλογικα δεν πρεπει να τη βγαλουν...?λεω εγω τωρα....σσε καταλαβαινουμε κοαλακι μου!!!!!!!!οποτε μορεις να μας εχεις ενημερες!!!!!!!!!σε νοιαζομαστε και σε αγαπαμε!!!!!!!!!!!!καλη αναρωση κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Κι εγω πειναω η μαυρη,αλλα που θα φτασω δηλαδη???Αν συνεχισω ετσι οντως θα θελω κλαρκ για να με μεταφερουν που λεει και η φιλη μου!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

και αλλο ενα εγω....κανουν 2 κλαρκ!!!!!αχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...