Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το "θεανώ" είναι της Μαντά;; Θα παω κιόλας αυριο να το πάρω!

Το "με λένε ντατα", δεν υπαρχει!!! Ήταν απο τα αγαπημένα μου! Είναι το τελευταιο της βιβλίο, και είναι η ιστορία της Αλεξάνδρας απο το όσο αντέχει η ψυχή (η φίλη της Ηρώς αν θυμάσαι)!

Μ΄άρεσε πάρα πολύ! Στο συνιστώ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Για τα βιβλία του Paulo Coelho τι γνώμη έχετε??? Το χειμώνα διάβασα γύρω στα 5 δικά του. Δεν είχα ξαναδιαβάσει.

Με κουραζουν!!Πιστευω οτι πολυ λιγα ειναι αυτα που ειναι λιγο πιο χαλαρα!!!Αλλοι τα λατρευουν!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Για τα βιβλία του Paulo Coelho τι γνώμη έχετε??? Το χειμώνα διάβασα γύρω στα 5 δικά του. Δεν είχα ξαναδιαβάσει.

Τα έχω διαβάσει και γω σχεδόν όλα - τουλάχιστον τα γνωστά- αλλά πάνε χρόνια..

Τότε μου αρεσαν απλα τωρα το έχω ρίξει στους έλληνες συγγραφεις.

Άλλο τελειο βιβλιο: Κώστας Καρακάσης, "ευτυχώς που δε γεννήθηκα όμορφη"

78xyp2.png

RUAmp3.png

Το "θεανώ" είναι της Μαντά;; Θα παω κιόλας αυριο να το πάρω!

Το "με λένε ντατα", δεν υπαρχει!!! Ήταν απο τα αγαπημένα μου! Είναι το τελευταιο της βιβλίο, και είναι η ιστορία της Αλεξάνδρας απο το όσο αντέχει η ψυχή (η φίλη της Ηρώς αν θυμάσαι)!

Μ΄άρεσε πάρα πολύ! Στο συνιστώ!!

Αααααα!!!Θα το παρω μαναρακι!!!

Ναι της Μαντα ειναι!!!

Θε'ι'κο!!!Μολις το διαβασα εκανα 6 μηνες να πιασω αλλο βιβλιο!!!Το μονο που με ξεκολλησε μετα ειναι το "Αθηνα.Ευτυχως που δεν γεννηθηκα ομορφη".Του Καρακαση!

1sh1p2.png

κοριτσιαααααααα!!!!!εδω και γω!!!!!πριν λιγο ξυπνησα!!!περαστηκα στο κοαλακι μας!!!!!!!!!!!!!!!συμπεθερα μου,αν εχεις νεοτερα απο το κοαλακι μας,να μας εχεις ενημερες!!!!

εχω κεντημα!δεν προλαβαινω να διαβασω!!!!!!χιιχιχχιχιχιχιχ!!!!!!!!!

καλα ειναι τα μωρακια σας κοριτσια???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Δεν το πιστευω!!!!!!!!!

Γραφαμε συγχρονως για το ιδιο βιβλιο!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΑΛΑΚΙ, ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΑΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!

ΓΙΟΛΑ μου, υπέροχα τα νέα σου! Και εγω είχα την ίδια αίσθηση πριν καμια βδομάδα, και μετά έχασα τα ίχνη.. Στη μεγάλη μου κόρη και γω, στις 19 εβδομάδες την είχα νιώσει! Περιμένουμε τα νέα του γιατρού!!

ΝGN1980, μέχρι να γεννήσουμε, δε θα ηρεμήσουμε.. Χαχαχα, όχι οτι μετά θα ηρεμήσουμε, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλης φύσης θέματα. Για την κορούλα σου, που είναι πιο "μικρή", ο γιατρός μας είπες οτι δεν ανησυχεί καθόλου, οπότε βγάλτο και συ απο το μυαλό σου!

Όσο για βιβλία, τις σχεδόν δυο βδομάδες που καθομαι, εχω τελειώσει τρία!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, να μας φερεις καλά νέα!!

ΣΟΤΣΑΦΙ, χάθηκες! Τι κάνει το αγόρι σου;; Δε σε αφήνει να φας;; Αχ αχ, έχει και γούστα από τώρα!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι μου κάνετε;;

Έχω λιώσει εγώ!! Βαρεθηκα τόσο πολύ που δε λέγεται πια!

ναι ...χάθηκα αλλα θα ειμαι πιο παρουσα τωρα διοτι τελειωσαν οι διαφορες υποχρεωσεις!!ασε ασε εχει αρχισει να έχει αποψη!!και να ην επιβάλει!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!

ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΟΞΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!

ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ Η ΚΑΤΙ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ!!!

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΚΟΑΛΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΗς ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!

ΑΣ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!

περαστικά και απο εμένα....!!!ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες!!

Λοιπόν εγω διάβασα το "με λένε Ντάτα" και το "όσο αντέχει η ψυχή", της Λένας Μαντά κ τα δύο και τρελαίναμαι κ για τη Χρύσα δημουλίδου, της οποιας έχω διαβασει τα περισσότερα..

Όλα αυτά είναι ευκολα στην ανάγνωση και αν και καποια ειναι τεραστια, τα διαβαζεις πανεύκολα..

Σε αντιθεση τωρα με τον Χριστό, που από χτες εχω διαβασει μόνο 50 σελίδες..

και εγω είμαι πολύ του βιβλίου μου αρέσει πολυ η μαντά και η δημουλίδου ....αν και μετά απο κατι συνεντεύξεις της δημουλίδου που είδα με ξενέρωσε λίγο!!πρόσφατα διάβασα το βαλς με δωδεκα θεούς!!καμία σχέση με το σήριαλ ανάλαφρο ευκολοδιάβαστο αλλά προβλέψιμο!!σας προτείνω ευαγγελία ευσταθίου!!πολύ καλή και ειδικά σε όσες αρέσει και η ερωτική ιστορία περιγράφει τους τέλειους άντρες και δεν προσκολατε καθάρά στην ερωτική ιστορία υπάρχει υπόθεση που την πλέκει!!

ένα βιβλίο που είχα διαβάσει και μου άρεσε πάρα πολύ , μου κράτησε τρελλό ενδιαφέρον, είναι η εξαφάνιση!!ξένη συγγραφέας δν θυμάμαι όνομα!μιλάει για την απαγωγή μιας κοπέλας και είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον αλλα ακριβώς επειδή η υπόθεση είναι για απαγωγή και περιγράφει όλο τον καιρό και πως έζησε είναι λίγο...θέλει να είσαι καλά για να το διαβάσεις!!δεν τα λέει με τρόπο που σε ψιχοπλακώνει αλλά οπως και να έχει είναι ένα ευαίσθητο θέμα!!εγω το δίαβασα μέσα σε δύο μέρες δεν άντεχα έπρεπε να μάθω τι έχει γίνει...απλά τέλειο!!

Διαφημίσεις

Αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Δεν το πιστευω!!!!!!!!!

Γραφαμε συγχρονως για το ιδιο βιβλιο!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!

Έχουμε το ίδιο γούστο!!!

ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσιαααααααα!!!!!εδω και γω!!!!!πριν λιγο ξυπνησα!!!περαστηκα στο κοαλακι μας!!!!!!!!!!!!!!!συμπεθερα μου,αν εχεις νεοτερα απο το κοαλακι μας,να μας εχεις ενημερες!!!!

εχω κεντημα!δεν προλαβαινω να διαβασω!!!!!!χιιχιχχιχιχιχιχ!!!!!!!!!

καλα ειναι τα μωρακια σας κοριτσια???????????

Καλως την!!!!!!!!

Φυσικα πατουσιτσα μου!!!!!!Οτι μαθαινω θα σας ενημρωνω!!!Μου ειπε της λειπουμε και μας αγαπαει!!Κι εμεις το ιδιο και την περιμενουμε!!!!

Μας ετοιμαζεις προικα ετσι???χαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!

Τι κανει η νυφουλα μου?????

1sh1p2.png

του καρακάση το έχω διαβάσει και εγώ πολυ καλό!!όσο για τον πάολο διάβασα οταν ήμουν 15-16 και νομίζω οτι δεν κατάλαβα όσο έπρεπε θέλω να διαβάσω ξανά. για να έχω μια πιο σωστή άποψη

ΣΟΤΣΑΦΙ, η Δημουλίδου και μένα με ξενερώνει στις συνεντευξεις της. Μου αρεσει ο τρόπος που γραφει, αλλά τελευταια το έχει κάπως γυρίσει!

Την Ευσταθιου δεν την γνωρίζω αλλά μου αρεσει η περιγραφή που κάνεις!

Όσο για την απαγωγή, καταλαβαίνω οτι μπιρεί να σε επηρεασει αν δεν είσαι στη σωστή φάση, αλλά η ωραία υπόθεση τα νικάει όλα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...