Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου τι μου κάνετε??????

εμείς πολύ καλά είμαστε,πιανω λίγο το δοντακι του σήμερα.

xrydim μου σου εύχομαι όλα να πανε καλά!!!!!καλά αποτελέσματα κ περιμένουμε νέα σου!!!!!!!

μαρακι μου μια χαρά εμείς,δοντακι ο μικρός ε??? σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!υπομονή!!!!!

καλημερα Θαλεια μου ναι και για την ακριβεια ειναι οι 4 τελευταιοι τραπεζιτες και βγαινουν ταυτοχρονα και ποναει!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα εχεις κανει γενικη μηπως ειναι χαμηλο το σιδηρο ή ο αιματοκριτης σου!αν και να ξερεις η κοπωση ειναι φυσιολογικη το μωρο που μεγαλωνει μεσα σου αυξανει τις διαδικασιες μεταβολισμου σου οπως επισης και την ροη του αιματος σου και αυτο δημιουργει κοπωση!

Καλημέρα κοριτσάκι μου..πώς είσαι σήμερα? Είσαι καλύτερα???

Στις τελευταίες εξετάσεις ο σίδηρος ήταν φυσιολογικός, ο αιματοκρίτης ήταν 34 με κατωτατο όριο το 35 αλλά και η μικροβιολόγος και ο γιατρός μου είπαν ότι είναι πολύ καλή τιμή για εγκυμοσύνη..σημειωτέον ότι την τελευταία φαρά που έκανα εξετάσεις δεν είχα ξεκινήσει ακόμα να παίρνω σίδηρο...μετά άρχισα!!!!

Μέχρι να μπω στον 4ο την είχα αυτήν την κόπωση, με την μορφή υπνηλίας πιο πολύ όμως, όπου καθόμουν κοιμόμουν!!!!!! Τώρα έχει εδώ και μια βδομάδα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου κυριολεκτικά..δεν είμαι γκρινιάρα γενικά ούτε υπερβολική και έχω πολύυυυυυυ υπομονή...αλλά πραγματικά υποφέρω!! Τέσπα σας ζάλισα!!!! Θα κάνω τις εξετάσεις μου ξανά και θα δούμε..

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Θαλίτσα μου καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου, θα σας ενημερώσω!!! ..πως θα περάσει μια ολόκληρη μέρα ακόμα δεν ξέω!!!!!!! :tongue::tongue:

Τί κάνει το ζουζουνάκι σου??

καλημερα Θαλεια μου ναι και για την ακριβεια ειναι οι 4 τελευταιοι τραπεζιτες και βγαινουν ταυτοχρονα και ποναει!!!!

Πωπωωω το καημενάκι μου μωρε, υποφέρει το ψυχούλι :( ......υπομονή!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκι μου..πώς είσαι σήμερα? Είσαι καλύτερα???

Στις τελευταίες εξετάσεις ο σίδηρος ήταν φυσιολογικός, ο αιματοκρίτης ήταν 34 με κατωτατο όριο το 35 αλλά και η μικροβιολόγος και ο γιατρός μου είπαν ότι είναι πολύ καλή τιμή για εγκυμοσύνη..σημειωτέον ότι την τελευταία φαρά που έκανα εξετάσεις δεν είχα ξεκινήσει ακόμα να παίρνω σίδηρο...μετά άρχισα!!!!

Μέχρι να μπω στον 4ο την είχα αυτήν την κόπωση, με την μορφή υπνηλίας πιο πολύ όμως, όπου καθόμουν κοιμόμουν!!!!!! Τώρα έχει εδώ και μια βδομάδα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου κυριολεκτικά..δεν είμαι γκρινιάρα γενικά ούτε υπερβολική και έχω πολύυυυυυυ υπομονή...αλλά πραγματικά υποφέρω!! Τέσπα σας ζάλισα!!!! Θα κάνω τις εξετάσεις μου ξανά και θα δούμε..

αντε απο εδω που μας ζαλισες!ε ο αιματοκριτης ειναι λιγο χαμηλος!παντως να ξερεις ολες το εχουμε εντονο ή λιγοτερο εντονο σαν συμπτωμα την κοπωση!

ειναι φυσιολογικο!

Μαλιστα εχουν βγει και διαφορα του τυπου οτι γινεται αποτ ην φυση για να κοιμασαι περισσοτερο επειδη οταν ερθει το μωρο χανεις τον υπνο σου και κατι τετοια!αλλα θα δεις πρωτα ο Θεος αυριο θα στο πει και ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο!νερα να πινεις γιατι ακι η ζεστη δημιουργει αφυδατωση και αυτη με την σειρα της μειωνει τους ηλεκτρολυτες και ολο αυτο να μην σε ζαλιζω οδηγει σε κοπωση!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

η μπεμπα εχει λοξυγκα και η κοιλια μου κανει πανω κατω και ο γιος μου την μαλωνει!!

πεθαινω!!

της λεει " γιατι μπουμπου κανεις μπουμ μαμα μου,ποτε μπουμ κοιλια μαμας"

χαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Τί συνβαίνει και χάθηκε το κοαλάκι;;I][/i]

ΓΙΟΛΑ μου, πολύ καλά νεα να μας φερεις από το γιατρό και γιατί όχι και μία πρόγνωση για το φύλο!!

XRYDIM μου, έρχεται και η δική σου η σειρά αύριο!!

Υπομονή μία μερούλα να δείς την κορούλα σου!!

ΜΑΡΑΚΙ είσαι πιό καλά σήμερα; Ωστε λόξυγγα η μπεμπούλα ε;;

Και ο μεγάλος αδερφός εκεί, να φυλαει την κοιλιά της μανούλας του!

ΕΛΛΗ τι κάνει ο γιόκας σου;;

Κοριτσάκια οι υπόλοιπες τι κάνετε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

η μπεμπα εχει λοξυγκα και η κοιλια μου κανει πανω κατω και ο γιος μου την μαλωνει!!

πεθαινω!!

της λεει " γιατι μπουμπου κανεις μπουμ μαμα μου,ποτε μπουμ κοιλια μαμας"

χαχα

αχ θα πεθάνω...ζουζουνάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Συγκινήθηκα..............σνιφ!:cry:

Καλημέρα may μου γλυκιά!!! Πώς είσαι?

Παιδιά μήπως το κοαλλάκι θα πήγαινε χθες για την αφαίρεση του "κριθαρακίου" (:tongue::tongue:) ή μπερδεύομαι ?????

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Τί συνβαίνει και χάθηκε το κοαλάκι;;I][/i]

ΓΙΟΛΑ μου, πολύ καλά νεα να μας φερεις από το γιατρό και γιατί όχι και μία πρόγνωση για το φύλο!!

XRYDIM μου, έρχεται και η δική σου η σειρά αύριο!!

Υπομονή μία μερούλα να δείς την κορούλα σου!!

ΜΑΡΑΚΙ είσαι πιό καλά σήμερα; Ωστε λόξυγγα η μπεμπούλα ε;;

Και ο μεγάλος αδερφός εκεί, να φυλαει την κοιλιά της μανούλας του!

ΕΛΛΗ τι κάνει ο γιόκας σου;;

Κοριτσάκια οι υπόλοιπες τι κάνετε;

προς το παρον μη με ματιασω ειμαι λιγο καλυτερα το πρωι ποναγα τωρα οχι ακομα!

εσυ τι κανεις πως ειναι οι κορες σου?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα! Το λοιπόν: χθες έγραφα ένα κατεβατό και με πέταξε έξω. Μετά δεν έβρισκε σημε για το ίντερνετ το κινητο και το έκλεισα. Πριν που σας έγραφα πάλι δεν με άφησε να ποστάρω γιατί μόλις πάτησα υποβολή έξω η Έλλη πάλι. Έλεος! Οσο για τον γιο μου καλά είναι. Την έχει καταβρει χαμηλά στην κοιλιά μου και εγώ έγινα κολλητή με την τουαλέτα. Κάνα δύο φορές τον κατάλαβα ότι τεντωθηκε αριστερά στα πλευρά μου. Και τώρα που ξάπλωσα εκεί τον νιώθω τον κολωτουμπα μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Φεύγω για γιατρό και επανέρχομαι αγάπες!!
Καλημέρα! Το λοιπόν: χθες έγραφα ένα κατεβατό και με πέταξε έξω. Μετά δεν έβρισκε σημε για το ίντερνετ το κινητο και το έκλεισα. Πριν που σας έγραφα πάλι δεν με άφησε να ποστάρω γιατί μόλις πάτησα υποβολή έξω η Έλλη πάλι. Έλεος! Οσο για τον γιο μου καλά είναι. Την έχει καταβρει χαμηλά στην κοιλιά μου και εγώ έγινα κολλητή με την τουαλέτα. Κάνα δύο φορές τον κατάλαβα ότι τεντωθηκε αριστερά στα πλευρά μου. Και τώρα που ξάπλωσα εκεί τον νιώθω τον κολωτουμπα μου!

Στα πλευρά χαμηλά. Δεν εχει ανέβει πάνω! Αν και μου φαινεται στο τελος εκει θα απλωνει πέρα πέρα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

προς το παρον μη με ματιασω ειμαι λιγο καλυτερα το πρωι ποναγα τωρα οχι ακομα!

εσυ τι κανεις πως ειναι οι κορες σου?

Μαράκι μου, υπομονή θα σου πω και πάλι!

Μπόρα είναι, θα περάσει. Σκέψου θετικά και ο καιρός περνάει, θα δεις!!

Οι κόρες μου καλά είναι..(μη με κάψει ο γιατρός με την πρόβλεψη του, χαχαχα)

Η μεγάλη βόλτα με τον παππού της και η μικρή σίγουρα θα κοιμάται....😄😄😄

Xrydim μου, ίσως έχεις δίκιο για το Κοαλάκι, αν και εγώ δε θυμάμαι πότε μας είπε οτι θα πήγαινε για την επέμβαση.. Όσο για σένα, κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, από εδώ και στο εξής θα αρχίσεις να βαραίνεις!

Έλλη μου, υπομονή με τη συχνοουρία! Εγώ νομίζω πως μου έχει μειωθεί σε σχέση με παλιότερα! Βασικά σίγουρα μου έχει μειωθεί!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαράκι μου, υπομονή θα σου πω και πάλι!

Μπόρα είναι, θα περάσει. Σκέψου θετικά και ο καιρός περνάει, θα δεις!!

Οι κόρες μου καλά είναι..(μη με κάψει ο γιατρός με την πρόβλεψη του, χαχαχα)

Η μεγάλη βόλτα με τον παππού της και η μικρή σίγουρα θα κοιμάται....😄😄😄

Xrydim μου, ίσως έχεις δίκιο για το Κοαλάκι, αν και εγώ δε θυμάμαι πότε μας είπε οτι θα πήγαινε για την επέμβαση.. Όσο για σένα, κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, από εδώ και στο εξής θα αρχίσεις να βαραίνεις!

Έλλη μου, υπομονή με τη συχνοουρία! Εγώ νομίζω πως μου έχει μειωθεί σε σχέση με παλιότερα! Βασικά σίγουρα μου έχει μειωθεί!!

αααχ υπομονή υπομονή και ξεκούραση για όλες μας ισχύει αυτό!!!

Σίγουρα σου έχει μειωθεί...κι εγώ από εκεί που έτρεχα κάθε τρεις και λίγο κατά τη 15η εβδομάδα σταμάτησε για να ξαναρχίσει μόλις πάτησα την 20η!!!!! (3 φορές σηκώθηκα πάλι χθες από τον ύπνο, αφού της μιλούσα..."άσε τη μαμά να κοιμηθεί καλό μου, μην την πιέζεις άλλο")!!! πφφφφφ!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...