Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια χάθηκα αλλά όλο το απόγευμα έκανα βόλτες μετά κάτσαμε λίγο στην αυλή και μετά έκανα 2 βόλτες με τον αντρουλη μου και τώρα μαζευτηκαμε! Μας αρέσει να περπατάμε αγκαλίτσα το βράδυ!

Ηλιοβασίλεμα μου εγώ θα σου πω ότι καλά έκανες και δεν πηγές. Αύριο έχετε τις εξετάσεις και καλά είναι σήμερα να το περάσεις το βράδυ αγκαλίτσα με τον αντρουλη σου γιατι παντα για τους άντρες είναι πιο αγχωτικες αυτές οι εξετάσεις. Όχι πως για μας δεν είναι αλλά αυτοί το περνούν λίγο πιο βαριά. Όλα θα πάνε καλά θα το δεις! Σου στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη και ενέργεια. Όλες θα σε έχουμε στο μυαλό μας αύριο!

Να σαι καλά Ελλη μου!!! Ευχαριστώ για την θετική σκέψη σας!!!

Και εγω ετσι ηθελα, να μεινω σπιτακι μου...Δεν ειχα ορεξη να βλεπω τους αλλους να διασκεδαζουν και εγω να σκεφτομαι τα δικά μου. Ασε που εχω πονοκεφαλο ολο το απόγευμα και μολις εβαλα θερμομετρο. Το εχω το 38 μου!!! Και κανονικά εχω υποθερμία, γυρω στο 36...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φεύγω για γιατρό και επανέρχομαι αγάπες!!
καλε!!!!!!!!2 τοστακια πηγα και εφτιαξα και εφαγα.......ποτε γραψατε τοσα πολλααααααα??????????αχαχαχαχαχαχαχα!!!

καλο ξημερωμα θαλεια μου!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!

τα περασατε ομορφα ηλιοβασιλεμα μου ε????η κορακλα σου καλα ειναι?????

αγορομαμμυ μου,δλδ η αυχενικη ειναι πιο κρισιμη απο τη β'επιπεδου...????

Πατουσιτσα καλή χώνεψη. Τι κάνει η κορακλα σου; Εμένα ο δικός μου όλο χαμηλά καθόταν σήμερα. Μάλλον από το περπάτημα. 10 φορές πήγα για κατούρημα σε δύο ώρες. Το απόγευμα πριν τις βόλτες πήγα να φτιάξω στον αντρουλη μου καφέ και πηγε κα έκατσε στο νεύρο μουδιασε το πόδι μου. Μου βγήκε ένα αυθόρμητο : "της μάνας σου" εκείνη την ώρα και μετά γελούσα μόνη μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πατουσιτσα καλή χώνεψη. Τι κάνει η κορακλα σου; Εμένα ο δικός μου όλο χαμηλά καθόταν σήμερα. Μάλλον από το περπάτημα. 10 φορές πήγα για κατούρημα σε δύο ώρες. Το απόγευμα πριν τις βόλτες πήγα να φτιάξω στον αντρουλη μου καφέ και πηγε κα έκατσε στο νεύρο μουδιασε το πόδι μου. Μου βγήκε ένα αυθόρμητο : "της μάνας σου" εκείνη την ώρα και μετά γελούσα μόνη μου.

Γιατί όταν κάνω quote μπαίνει πάνω πάνω και δεύτερο της may συνέχεια; Πριν το διόρθωσα τώρα δεν το κατάλαβα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γιατί όταν κάνω quote μπαίνει πάνω πάνω και δεύτερο της may συνέχεια; Πριν το διόρθωσα τώρα δεν το κατάλαβα!

Και ηθελα να σας ρωτησω πώς γινεται παραθεση 2 κειμενων στο ιδιο μηνυμα!!! Και εσυ το κανεις, διχως να το καταλαβαινεις!!!;):D:D:D

Διαφημίσεις

Τί εκανες με τα ψωνια για το μωρό; Αγορασες τιποτα;

Όχι ακόμα. Αν και θέλω πολύ! Πρώτα ο θεός λέμε να παμε από βδομάδα. Παντός αν μπορούσα θα είχα ήδη .ψωνίσει τα πάντα! Από την ώρα που έκανα.την αυχενικη ήθελα να ξεκινήσω! Αλλά είπα ότι είναι.νωρίς. Αλλά στις 17 είμαι ακριβώς στη μέση του 5ου μήνα και θεωρώ πως είναι καλά! Μετά είναι λίγο το οικονομικό που δεν μπορώ να δώσω να τα πάρω όλα μαζί, λίγο ότι μετά τις 10.Σεπτέμβρη ξεκινάνε βροχές εδώ που μπορεί να κρατήσουν και βδομάδα και θέλω να εχω πλυνει τα περισσοτερα γιατι δεν εχω μεγάλη βεράντα και η απλωστρα γίνεται μούσκεμα. Είναι και ότι θέλω να ξεμπερδευω νωρίς με τα ψώνια γιατί είμαι ήδη βαριά και στο τέλος δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

σε ευχαριστω ελλη μου!!!!!!!!!να σαι καλα!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!ωστε ετσι ο μπεμπακος σου ε????:D:D:D:D:D

καλα ειναι η κορακλα μου!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια ειχα παει στη φιλη μου να περασει η ωρα γιατι ο αντρας μου σχολαει στις 2 και μπηκα να σας καληνυχτισω!!!!!!!!!!

Δεν βλεπω το κοαλακι κι ανησυχω!!!!Ελπιζω να ειναι καλα!!!!!!!!!

Καληνυχτα νεραιδουλες μου!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σας!!!!!!

Σας λατρευω!!!!!

Ηλιοβασιλεμα θα ειμαστε κοντα σου και το ξερεις!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια τι αυπνοία !!!

Ξύπνησα για τουαλεττα 2 η ώρα κ ακόμα στριφογυρνάω!!

Έλεος!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ πού είσαι;;;;;;;; (Καλά όχι τώρα, όλο το απόγευμα)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα πάνε όλα τέλεια!!!!!

Θα τα πούμε το πρωί! Πρεπει να κοιμηθώ....

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα τσ 'ομορφφες!!!!!

Κοριτσια εχτες χαθηκα γιατι πονουσα αρκετα και ημουν ξαπλα!!

επισης ο γιος μου ηταν αυπνος με το δοντι ολο το βραδυ οποτε ημουν κομματια απο την αυπνια,λιγο τα ξυπνητηρια για χαπια που παιρνω λιγο η δυχνοουρρια λιγο το κλαμα του μικρου δεν κοιμηθηκα!!!

εσεις?

τωρα θα διαβασω τα χθεσινα σας!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις... Περισσότερο σκεφτομαι να "κανει" σωστά την δουλειά του αυριο ο αντρας μου και να δωσει δειγμα σωστό ωστε να βγουν αξιόπιστα αποτελέσματα απο σπερμοδιάγραμμα παρα τη δική μου σαλπιγγογραφία. Δεν είναι και οι καταλληλοτερες συνθηκες...στο νοσοκομειο δεν εχουν ειδικο δωματιο να μπει ο αντρας μου και πρεπει να παει σε δημοσια τουαλέττα!!! ή στο πάρκινγκ...

πω τον ανθρωπο ηρωας!!καλα αποτελεσματα!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρααααα όμορφες!!!!!!

Τι μου κάνετε σήμερα?? Εγώ χθες δεν αισθανόμουν και πολύ καλά, γι αυτο δεν έδωσα σημεία ζωής, αύριο έχω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ραντεβού με το γιατρό, θα δούμε τι θα μου πει για την κούραση γιατί η κατάσταση είναι αφόρητη πραγματικά, με το ζόρι σηκώνομαι από το κρεβάτι...:confused::confused:

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?? η περιοδος μου ειναι ασταθης (30-32 μερες συνηθως) αλλα τις γονιμες τις νιωθω παντα στη 12η-15η, παιζει αυτο ή παιζει να ειναι στις 17 μερα με 20 λογω οτι κραταει λιγο παραπανω? αυτη τη φορα παλι στη 12η ενιωσα γονιμες μεχρι και σημερα που εχω πονακια!

αγοροmummy μου, η περίοδός σου δεν έιναι καθόλου ασταθής..είναι μια χαρά, ένας φυσιολογικός κύκλος μπορεί να διαρκέσει μέχρι 35 μέρες, μια μέρα πάνω μια κάτω από μήνα σε μήνα δε χάλασε κι ο κόσμος!! Έχω ακριβώς τον ίδιο κύκλο με εσένα και ξέρω ότι οι γόνιμες είναι πάντα 12η -15η ανεξαρτήτως διάρκειας κύκλου! Βέβαια και αυτό δεν είναι απόλυτο...

εγώ με μεγάλο κύκλο όπως εσύ και με σύνδρομο πολυκυστικών έμεινα έγκυος την 18η μέρα του κύκλου μου (το ξέρω γιατί ήταν η πρώτη και η μοναδική ελεύθερη επαφή μας ;);) ) νιώθω πραγματικά ευλογημένη που μας ήρθε τόσο εύκολα το μπεμπάκι μας

Ηλιοβασίλεμα καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα να έχετε.. Πραγματικά όμως το πιστεύω ότι το παιδάκι σας θα έρθει σύντομα και από μόνο του, ξέρω ότι είναι δύσκολο, εώς ακατόρθωτο να μην αγχώνεσαι αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ βασικός παράγοντας. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχοντας ήδη ένα παιδάκι, τώρα ξαφνικά άλλαξαν τα πράγματα τόσο δραματικά, θεωρώ ότι πολλοί γιατροί είναι και λίγο υπερβολικοί στο θέμα αυτό, βλέπω τα τελευταία χρόνια η λέξη "υπογόνιμη" να χρησιμοποιείται ως καραμέλα, με τεράστια ευκολία.. Πιστεύω σε εσένα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας με τον αντρούλη σου!! :)

Κορίτσια γιούχου!!!! Τί κάνετε;;

Επεστρεψα με καλά νέα!! Με βρήκε μια χαρά και πρώτα ο Θεός τη Δευτερα επιστρέφω στη δουλειά μου!! Τελειώνει η "ομηρία"!!

Όλα καλά με το μωράκι μου, 160γρ περιπου και κατα 99% είναι άλλη μία ..............ΚΟΟΟΟΟΟΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

Γερό να είναι Παναγίτσα μου, το παιδάκι μου!! Του λέω να το ανακοινώσω; Μου λεει εγώ αυτό βλέπω!! Θες να περιμένεις τη β επιπέδου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι....!!!

Κατα τα άλλα πρεπει να επισκεφθώ την αιματολόγο και έχω διαβασει και στο φόρουμ οτι η συγκρκριμένη είναι λίγο κάπως.... Αλλά αναγκαίο κακό! Πρεπει να μου γραψει κ τα φαρμακα άλλωστε, γιατί άλλαξε λεει το σύστημα και καθε γιατρός γραφει της ειδικότητάς του, και οχι τπτ άλλο, είναι και ακριβές!!

Πάω να διαβάσω τα νεάκια σας!!

Αυτή η παρεα μου εφερε γούρι!!!!!

May μου πόσο τέλεια νεααα!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Άντε κοριτσάκι μου και από εδώ και πέρα όλα έτσι καλα και ροζ να είναι!!!!!!!!! Είδες που κάτι ήξερα και σε άφησα ροζένια στη λίστα!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Μπράβο με το καλό η αδελφούλα της κορούλας σου. Θα κάνεις απόσβεση και τα ρούχα της.χχιχιχι.Τέλεια νέα αλλά τί χαίρεσαι πού θα πας δουλειά; Θα αναπολείς τις ώρες ξάπλας με την κόρη σου. Ρώτα και μένα σήμερα που θα φύγω αργά απ' το γραφείο και νοιώθω ήδη κομμάτια....

Αύριο βράδυ εύχομαι να σας λέω κι εγώ καλά νεάκια εύχομαι και ίσως φύλο.

yola μου, άντε άντε θα περιμένουμε και τα δικά σου τέλεια νέα το βραδάκι!!!

Ελλάκι καλημέρα τι κάνετε?? (ο γιος σου κι εσύ!!) Μάλλον έχεις πατήσει το "multiquote" στο συγκεκριμένο μνμ και στο βγάζει παντού.. Για να κάνεις παράθεση πολλών μνμ πατάς το "multiquote" που είναι το εικονίδιο δίπλα στο "quote" σε κάθε μνμ που θέλεις να απαντήσεις και στο τελευταίο πατάς και το "quote" και στα βγάζει όλα κατεβατό!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλημέρααααα όμορφες!!!!!!

Τι μου κάνετε σήμερα?? Εγώ χθες δεν αισθανόμουν και πολύ καλά, γι αυτο δεν έδωσα σημεία ζωής, αύριο έχω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ραντεβού με το γιατρό, θα δούμε τι θα μου πει για την κούραση γιατί η κατάσταση είναι αφόρητη πραγματικά, με το ζόρι σηκώνομαι από το κρεβάτι...:confused::confused:

αγοροmummy μου, η περίοδός σου δεν έιναι καθόλου ασταθής..είναι μια χαρά, ένας φυσιολογικός κύκλος μπορεί να διαρκέσει μέχρι 35 μέρες, μια μέρα πάνω μια κάτω από μήνα σε μήνα δε χάλασε κι ο κόσμος!! Έχω ακριβώς τον ίδιο κύκλο με εσένα και ξέρω ότι οι γόνιμες είναι πάντα 12η -15η ανεξαρτήτως διάρκειας κύκλου! Βέβαια και αυτό δεν είναι απόλυτο...

εγώ με μεγάλο κύκλο όπως εσύ και με σύνδρομο πολυκυστικών έμεινα έγκυος την 18η μέρα του κύκλου μου (το ξέρω γιατί ήταν η πρώτη και η μοναδική ελεύθερη επαφή μας ;);) ) νιώθω πραγματικά ευλογημένη που μας ήρθε τόσο εύκολα το μπεμπάκι μας

Ηλιοβασίλεμα καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα να έχετε.. Πραγματικά όμως το πιστεύω ότι το παιδάκι σας θα έρθει σύντομα και από μόνο του, ξέρω ότι είναι δύσκολο, εώς ακατόρθωτο να μην αγχώνεσαι αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ βασικός παράγοντας. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχοντας ήδη ένα παιδάκι, τώρα ξαφνικά άλλαξαν τα πράγματα τόσο δραματικά, θεωρώ ότι πολλοί γιατροί είναι και λίγο υπερβολικοί στο θέμα αυτό, βλέπω τα τελευταία χρόνια η λέξη "υπογόνιμη" να χρησιμοποιείται ως καραμέλα, με τεράστια ευκολία.. Πιστεύω σε εσένα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας με τον αντρούλη σου!! :)

May μου πόσο τέλεια νεααα!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Άντε κοριτσάκι μου και από εδώ και πέρα όλα έτσι καλα και ροζ να είναι!!!!!!!!! Είδες που κάτι ήξερα και σε άφησα ροζένια στη λίστα!!!!! :tongue::tongue::tongue:

yola μου, άντε άντε θα περιμένουμε και τα δικά σου τέλεια νέα το βραδάκι!!!

Ελλάκι καλημέρα τι κάνετε?? (ο γιος σου κι εσύ!!) Μάλλον έχεις πατήσει το "multiquote" στο συγκεκριμένο μνμ και στο βγάζει παντού.. Για να κάνεις παράθεση πολλών μνμ πατάς το "multiquote" που είναι το εικονίδιο δίπλα στο "quote" σε κάθε μνμ που θέλεις να απαντήσεις και στο τελευταίο πατάς και το "quote" και στα βγάζει όλα κατεβατό!!!!!

καλημερα εχεις κανει γενικη μηπως ειναι χαμηλο το σιδηρο ή ο αιματοκριτης σου!αν και να ξερεις η κοπωση ειναι φυσιολογικη το μωρο που μεγαλωνει μεσα σου αυξανει τις διαδικασιες μεταβολισμου σου οπως επισης και την ροη του αιματος σου και αυτο δημιουργει κοπωση!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημέρα κορίτσια μου τι μου κάνετε??????

εμείς πολύ καλά είμαστε,πιανω λίγο το δοντακι του σήμερα.

xrydim μου σου εύχομαι όλα να πανε καλά!!!!!καλά αποτελέσματα κ περιμένουμε νέα σου!!!!!!!

μαρακι μου μια χαρά εμείς,δοντακι ο μικρός ε??? σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!υπομονή!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...