Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλως την γλυκια μας πατουσιτσα με την τσουπρα της!!! καλα ειμαστε, ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 9 παρα ξερος, κουραστηκε πολυ στην παραλια!! λιγο το μπανιο, λιγο το παιχνιδι, αυτο ηταν!! εσυ πως εισαι? τελευταιο βραδυ με τη μανουλα σου??

καλα ειμαστε αγορομαμμυ μου,και εγω και η μπεμπουλα μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε κοιμηθηκε ο μπεμπουλης σου!!!!μια χαρουλα να ξεκουραστεις και εσυ!!!!

ναι ναι...αυριο φευγει η μανουλα μου!!!

σε 1 βδομαδα ερχεται και ο χρηστος μου.

πηρα πιεσοματρο!!!!ηλεκτρονικο!εχω καλη πιεση!και παλμοι το πρωι 98 και τωρα 103!

αχ κοριτσια,σημερα σκεφτομαι την β'επιπεδου!!!!!!!!

απο τωρα!!!!

σα να αγχωνομαι κοριτσια........!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι εννοείται θα χαρώ πολύ!!!!

ναι ναι θαλεια μου!!!!πρωτα ο Θεος στις 28 ιουλιου θα ερθω στο μαναστηρι να προσκυνησω!!!!!

θα μιλησουμε!!!;);););););););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αχ βρε κοριτσια να ρωτησω κατι τις ηδη μανουλες??? ασχετο!! πηγε καμια προσφατα τζαμπο? παιζει να βρεθω το Σαββατο σε τζαμπο και θελω να παρω κανενα σορτσακι του μικρου προχειρο γιατι δε τον προλαβαινω! εχουν φερει? επειδη τον Μαιο που πηγα ειχαν μονο ενα σετακι σορτς-μπλουζα

ναι έχουν φέρει.εγώ του εχω πάρει από εκεί αρχές ιουνίου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειμαστε αγορομαμμυ μου,και εγω και η μπεμπουλα μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε κοιμηθηκε ο μπεμπουλης σου!!!!μια χαρουλα να ξεκουραστεις και εσυ!!!!

ναι ναι...αυριο φευγει η μανουλα μου!!!

σε 1 βδομαδα ερχεται και ο χρηστος μου.

πηρα πιεσοματρο!!!!ηλεκτρονικο!εχω καλη πιεση!και παλμοι το πρωι 98 και τωρα 103!

αχ κοριτσια,σημερα σκεφτομαι την β'επιπεδου!!!!!!!!

απο τωρα!!!!

σα να αγχωνομαι κοριτσια........!!!!!

μην αγχωνεσαι πατουσιτσα μου, η αυχενικη ηταν πιο κρισιμη!! μια χαρα θα ειναι οοοοολα!!! μην το σκεφτεσαι και αγχωνεις και την μπεμπουλα μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι έχουν φέρει.εγώ του εχω πάρει από εκεί αρχές ιουνίου.

αχ τελεια, μακαρι να καταφερω να παω!! πως ειστε Θαλεια μου? ο Παναγιωτακης κοιμαται ε?? με τα φαγητακια του καλα τα παει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Πηγαμε και εμεις το απογευμα για οικογενειακό μπανακι...

Τώρα καθομαστε σπιτακι μας, χαζευουμε τηλεοραση και σε λιγο θα βαλω την μικρή για υπνο...

Είχαν κανονισει και οι φιλες μου να βγουν μονες χωρις αντρες αποψε, αλλά δεν θα παω!!! Δεν εχω ορεξη... Αλλλωστε εχω στο μυαλο μου τα αυριανά στο νοσοκομείο, τα οποια οι φιλεναδες δεν ξερουν...Θα με παρεξηγησουν που δεν βγηκα ξανα μαζί τους, αλλά και εγω δεν αισθανομαι ανετα, να βγω και να χαζογελαω... πινω και αντιβιωση, ουτε ποτακι δεν θα μπορουσα να πιω!

Πηγαμε και εμεις το απογευμα για οικογενειακό μπανακι...

Τώρα καθομαστε σπιτακι μας, χαζευουμε τηλεοραση και σε λιγο θα βαλω την μικρή για υπνο...

Είχαν κανονισει και οι φιλες μου να βγουν μονες χωρις αντρες αποψε, αλλά δεν θα παω!!! Δεν εχω ορεξη... Αλλλωστε εχω στο μυαλο μου τα αυριανά στο νοσοκομείο, τα οποια οι φιλεναδες δεν ξερουν...Θα με παρεξηγησουν που δεν βγηκα ξανα μαζί τους, αλλά και εγω δεν αισθανομαι ανετα, να βγω και να χαζογελαω... πινω και αντιβιωση, ουτε ποτακι δεν θα μπορουσα να πιω!

καλα κανεις Ηλιοβασιλεμα μου, δεν υπαρχει λογος να πιεζεσαι! Καποια στιγμη θα τους εξηγησεις αν νιωθεις ανετα αλλα τωρα χρειαζεσαι ηρεμια και να παιρνεις δυναμη απο την οικογενεια σου. Και ο αντρουλης σου οπωσδηποτε!! Για τους αντρες και αν ειναι περιεργη διαδικασια το σπερμοδιαγραμμα, αγχωνονται πολυ! Δωσε δυναμη στον αντρουλη σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα κανεις Ηλιοβασιλεμα μου, δεν υπαρχει λογος να πιεζεσαι! Καποια στιγμη θα τους εξηγησεις αν νιωθεις ανετα αλλα τωρα χρειαζεσαι ηρεμια και να παιρνεις δυναμη απο την οικογενεια σου. Και ο αντρουλης σου οπωσδηποτε!! Για τους αντρες και αν ειναι περιεργη διαδικασια το σπερμοδιαγραμμα, αγχωνονται πολυ! Δωσε δυναμη στον αντρουλη σου!!

Δίκιο έχεις... Περισσότερο σκεφτομαι να "κανει" σωστά την δουλειά του αυριο ο αντρας μου και να δωσει δειγμα σωστό ωστε να βγουν αξιόπιστα αποτελέσματα απο σπερμοδιάγραμμα παρα τη δική μου σαλπιγγογραφία. Δεν είναι και οι καταλληλοτερες συνθηκες...στο νοσοκομειο δεν εχουν ειδικο δωματιο να μπει ο αντρας μου και πρεπει να παει σε δημοσια τουαλέττα!!! ή στο πάρκινγκ...

λοιπόν από που να αρχίσω!!!!

αγορομαμμη μουαφού καταλαβαίνεις την ωορρηξια μια χαρά θα έρθει κ το 2ο!!!!εγώ που είχα μεγάλο κύκλο(35-40-45)καταλάβαινα την ωορρηξια μου κ έπιασα κ χωρίς βοήθεια κ ούτε να εχω πολυκυστηκες.ελπίζω να έχει φτιάξει τώρα ο κύκλος.θα δω το μήνα αυτό πότε θα έρθει.

μάη μουτελεια που είναι όλα καλά!!!!!:-P:-P:-P

ηλιοβασίλεμα μου το ξέρω ότι έχεις άγχος αλλά μην αγχώνεσαι παιδάκι έχεις κ με τη βοήθεια του γιατρού κ του θεού όλα θα γίνουν!!!!

πατουσιτσα μουόπως είπα ελπίζω να μπορέσουμε να συναντηθούμε!!!!!ο παναγιώτης μου καλά είναι.κοιμάται εδώ κ κανένα μισάωρο.

οι υπόλοιπες καλά??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δίκιο έχεις... Περισσότερο σκεφτομαι να "κανει" σωστά την δουλειά του αυριο ο αντρας μου και να δωσει δειγμα σωστό ωστε να βγουν αξιόπιστα αποτελέσματα απο σπερμοδιάγραμμα παρα τη δική μου σαλπιγγογραφία. Δεν είναι και οι καταλληλοτερες συνθηκες...στο νοσοκομειο δεν εχουν ειδικο δωματιο να μπει ο αντρας μου και πρεπει να παει σε δημοσια τουαλέττα!!! ή στο πάρκινγκ...

πωπω τι ταλαιπωρια :( απο το σπιτι δεν παιζει ετσι?? πως να λειτουργησει ο ανθρωπος, ερχομαι στη θεση του!! Εσυ να του λες οτι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος και μονο αυτο χρειαζεται εκ μερους του για να μπειτε σε μια σειρα και να δειτε τι γινεται! Καντον πολλες αγκαλιτσες σημερα και πες του ποσο τον ευχαριστεις που μπηκατε σε αυτη τη διαδικασια και ειναι διπλα σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

αχ τελεια, μακαρι να καταφερω να παω!! πως ειστε Θαλεια μου? ο Παναγιωτακης κοιμαται ε?? με τα φαγητακια του καλα τα παει?

δόξα το θεό τρώει.το φαγητό του αρέσει πολύ.το φρούτο έτσι κ έτσι αλλά το τρώει κ ο ρυζαλευρο το τρώει αλλά καμία φορά μου το βγάζει.ίσως είναι λαιμαργος κ τρώει παραπάνω από ότι πρέπει.εσείς καλά????

[sIGPIC][/sIGPIC]

πωπω τι ταλαιπωρια :( απο το σπιτι δεν παιζει ετσι?? πως να λειτουργησει ο ανθρωπος, ερχομαι στη θεση του!! Εσυ να του λες οτι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος και μονο αυτο χρειαζεται εκ μερους του για να μπειτε σε μια σειρα και να δειτε τι γινεται! Καντον πολλες αγκαλιτσες σημερα και πες του ποσο τον ευχαριστεις που μπηκατε σε αυτη τη διαδικασια και ειναι διπλα σου!!

Θα παμε από Μεσολόγγι στο Ρίο έξω από Πατρα και θελουν το δειγμα εντος 20λεπτου, οποτε ειναι αδύνατο να το εχει από σπίτι...

Ναι θελει νταντεμα το μωρο μου...;););)

λοιπόν από που να αρχίσω!!!!

αγορομαμμη μουαφού καταλαβαίνεις την ωορρηξια μια χαρά θα έρθει κ το 2ο!!!!εγώ που είχα μεγάλο κύκλο(35-40-45)καταλάβαινα την ωορρηξια μου κ έπιασα κ χωρίς βοήθεια κ ούτε να εχω πολυκυστηκες.ελπίζω να έχει φτιάξει τώρα ο κύκλος.θα δω το μήνα αυτό πότε θα έρθει.

μάη μουτελεια που είναι όλα καλά!!!!!:-P:-P:-P

ηλιοβασίλεμα μου το ξέρω ότι έχεις άγχος αλλά μην αγχώνεσαι παιδάκι έχεις κ με τη βοήθεια του γιατρού κ του θεού όλα θα γίνουν!!!!

πατουσιτσα μουόπως είπα ελπίζω να μπορέσουμε να συναντηθούμε!!!!!ο παναγιώτης μου καλά είναι.κοιμάται εδώ κ κανένα μισάωρο.

οι υπόλοιπες καλά??????

μακαρι Θαλειτσα μου! Στις γονιμες εχω καφε υγρα για 2 μερες, αυτη τη φορα ειχα μονο για λιγες ωρες, λετε να εγινε καμια συλληψη?? ή απλα να κρατησαν λιγο οι γονιμες? καλα δεν αγχωνομαι, ειναι πολυ πολυ νωρις ακομα απλα μου εκανε εντυπωση!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλά κανεις κ δεν βγαίνεις αφού έτσι αισθάνεσαι.όσο για τον άντρα σου....ήρωας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα παμε από Μεσολόγγι στο Ρίο έξω από Πατρα και θελουν το δειγμα εντος 20λεπτου, οποτε ειναι αδύνατο να το εχει από σπίτι...

Ναι θελει νταντεμα το μωρο μου...;););)

αχ τι να κανετε Ηλιοβασιλεμα μου! τουλαχιστον δε θα χρειαστει να τα ξαναπερασετε για την επιτροπη του εοπυυ. η φιλη μου που κανει εξωσωματικη σε ιδιωτη δεν μετρουσαν οι εξετασεις για την επιτροπη, επρεπε να ειναι απο δημοσιο και αποφασισαν να μην πανε μεσω της ασφαλειας γιατι τον ειχε παρει πολυ απο κατω τον αντρα της η διαδικασια επειδη δυστυχως το προβλημα προερχονταν απο εκεινον.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...