Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μπραβο ΜAY!!!!!!!!!!!!! Ερχεται και η δευτερη κόρη!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Να σε ροζισουμε στη λιστα!!!

Ναι πατουσιτσα, με συνδρομο πολυκυστικων και αντισταση στην ινσουλινη ειμαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γιούχου!!!! Τί κάνετε;;

Επεστρεψα με καλά νέα!! Με βρήκε μια χαρά και πρώτα ο Θεός τη Δευτερα επιστρέφω στη δουλειά μου!! Τελειώνει η "ομηρία"!!

Όλα καλά με το μωράκι μου, 160γρ περιπου και κατα 99% είναι άλλη μία ..............ΚΟΟΟΟΟΟΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

Γερό να είναι Παναγίτσα μου, το παιδάκι μου!! Του λέω να το ανακοινώσω; Μου λεει εγώ αυτό βλέπω!! Θες να περιμένεις τη β επιπέδου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι....!!!

Κατα τα άλλα πρεπει να επισκεφθώ την αιματολόγο και έχω διαβασει και στο φόρουμ οτι η συγκρκριμένη είναι λίγο κάπως.... Αλλά αναγκαίο κακό! Πρεπει να μου γραψει κ τα φαρμακα άλλωστε, γιατί άλλαξε λεει το σύστημα και καθε γιατρός γραφει της ειδικότητάς του, και οχι τπτ άλλο, είναι και ακριβές!!

Πάω να διαβάσω τα νεάκια σας!!

Αυτή η παρεα μου εφερε γούρι!!!!!

may μου!!!!!!!!!!τελεια τα νεαααααααααα!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!συγχαριτηριαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!να τη και η αλλη κορακλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!:D:D:D:D:Dπολυ χαρηκα!!!!!!

εμενα μου ειπε ο γιατρος μου,μαλλον κοριτσακι!αυτο ειδα και αυτη τη φορα!!!!το δεσα κομπο εγω!!!!κορακλα εχω!!!!!!!:D:D:D:D:D

στις 25 του μηνα εχω ραντεβου πσλι και μου λεει δεν πιστευω να αλλαξει κατι!κοριτσακι θα εχεις μαλλον!!!!:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα...!!!!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι

Yola >>> κόρη έχει και πουντο πουντο το δαχτυλιδι;!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και στρωνει επισης εδαφος για 2ρο (φουρτουνατσηδες και βροντααατσηδες).

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα...!!!!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι

Yola >>> κόρη έχει και πουντο πουντο το δαχτυλιδι;!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και στρωνει επισης εδαφος για 2ρο (φουρτουνατσηδες και βροντααατσηδες).

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Αν τα μετραω καλά, στη λιστα υπερτερούν τα αγορακια από τα κοριτσάκια κατά ενα μονο παιδάκι. Παιζει η Γιολα να δουμε τί εχει, θα επερθει ισσοροπία ή θα νικήσουν τα αγορακια;;;

Χαχαχαχα, εμένα άλλωστε ροζ με είχατε βάλει από την αρχή! Χαχαχα, κάτι ξέρατε!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ και γω 31-7 εχω ραντεβού, και ελπίζω οτι δε θα αλλάξει τίποτα!!

Και γώ κόμπο το έδεσα!!

Αφήστε τα πόσα έτοιμα "προικιά", έχω από την κόρη μου!

Δε χρειάζεταται να αγοράσω τίποτα!!

Όσο για τη λίστα, εδώ και τώρα δίνω μια ευχή!!

Πολύ πολύ σύντομα να εμπλουτιστεί απο άλλα δύο ονόματα:

Γλυκές μου Ηλιοβασίλεμα και Αγορομάμμυ, είμαι σίγουρη πως μέχρι να ερθουν τα Χριστούγεννα, θα έχουν μπει από κάτω και τα δικά σας τα ονόματα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα, εμένα άλλωστε ροζ με είχατε βάλει από την αρχή! Χαχαχα, κάτι ξέρατε!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ και γω 31-7 εχω ραντεβού, και ελπίζω οτι δε θα αλλάξει τίποτα!!

Και γώ κόμπο το έδεσα!!

Αφήστε τα πόσα έτοιμα "προικιά", έχω από την κόρη μου!

Δε χρειάζεταται να αγοράσω τίποτα!!

Όσο για τη λίστα, εδώ και τώρα δίνω μια ευχή!!

Πολύ πολύ σύντομα να εμπλουτιστεί απο άλλα δύο ονόματα:

Γλυκές μου Ηλιοβασίλεμα και Αγορομάμμυ, είμαι σίγουρη πως μέχρι να ερθουν τα Χριστούγεννα, θα έχουν μπει από κάτω και τα δικά σας τα ονόματα!!

αχ σε καλο σου may μου με συγκινησες (οχι οτι το εχω δυσκολο!!) μακαρι για ολες οσες θελουμε κι αλλο νινακι!! κι εσεις οι εγκυουλες μας να εχετε τελειομηνες εγκυμοσυνες με υγιεστατα νινακια!!!:D

to1Np2.png

KCkop2.png

may μου με συγκινησες!!!!τι ωραια που τα λες!!!!ετσι ειναι!!!και ετσι θα γινουν!!!!

d.gif

Κοριτσακια μου βγαινω να ετοιμασω τον μικρο για παραλια! Βεβαια βλεπω μαζευει συννεφα και αμα συννεφιασει θα τον παω κουνιες!! φιλακια!!!

εγινε αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!αντε ετοιμασε τον μπομπιρακι σου!!!!

φερε μαρη και απο δω κανενα συννεφοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

τρελαθηκαμε στη ζεστη!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κορίτσια γιούχου!!!! Τί κάνετε;;

Επεστρεψα με καλά νέα!! Με βρήκε μια χαρά και πρώτα ο Θεός τη Δευτερα επιστρέφω στη δουλειά μου!! Τελειώνει η "ομηρία"!!

Όλα καλά με το μωράκι μου, 160γρ περιπου και κατα 99% είναι άλλη μία ..............ΚΟΟΟΟΟΟΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

Γερό να είναι Παναγίτσα μου, το παιδάκι μου!! Του λέω να το ανακοινώσω; Μου λεει εγώ αυτό βλέπω!! Θες να περιμένεις τη β επιπέδου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι....!!!

Κατα τα άλλα πρεπει να επισκεφθώ την αιματολόγο και έχω διαβασει και στο φόρουμ οτι η συγκρκριμένη είναι λίγο κάπως.... Αλλά αναγκαίο κακό! Πρεπει να μου γραψει κ τα φαρμακα άλλωστε, γιατί άλλαξε λεει το σύστημα και καθε γιατρός γραφει της ειδικότητάς του, και οχι τπτ άλλο, είναι και ακριβές!!

Πάω να διαβάσω τα νεάκια σας!!

Μπράβο με το καλό η αδελφούλα της κορούλας σου. Θα κάνεις απόσβεση και τα ρούχα της.χχιχιχι.Τέλεια νέα αλλά τί χαίρεσαι πού θα πας δουλειά; Θα αναπολείς τις ώρες ξάπλας με την κόρη σου. Ρώτα και μένα σήμερα που θα φύγω αργά απ' το γραφείο και νοιώθω ήδη κομμάτια....

Αύριο βράδυ εύχομαι να σας λέω κι εγώ καλά νεάκια εύχομαι και ίσως φύλο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Αν τα μετραω καλά, στη λιστα υπερτερούν τα αγορακια από τα κοριτσάκια κατά ενα μονο παιδάκι. Παιζει η Γιολα να δουμε τί εχει, θα επερθει ισσοροπία ή θα νικήσουν τα αγορακια;;;

Ηλιοβασίλεμά μου αύριο εύχομαι να μάθουμε αλλά ελπίζω σε διαφορετικό φύλο αυτή την φορά έτσι για να έχει γούστο και ενδιαφέρον. Γερό ναναι κατά τ' άλλα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Kοριτσακια μου ομορφα!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε??????

Οοοοοοοοοοοοοοοολες καλααααααααα????????????

Συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Τι κανεις καλε???Τις πηρες τις εξετασουλες σου???

May μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!Ειδες τελικα????Ολα πηγαν οπως τα ειχαμε υπολογισει!!!Απο'δω και περα απολαυσε το γιατι ερχεται κι αλλη κορακλααααααα!!!!!!!!

Αγορρομαμυ μου,καλο μπανιο!!!!!!

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Που εισαι καλεεεεεεεεεεεε???????????

Yolitsa η σειρα σου για γιατρο!!!!!!Περιμενουμε νεα!!!

1sh1p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Εγώ είμαι καλά. Έκατσα μπροστά στον ανεμιστηρα και ανεβηκε.

Ηλιοβασίλεμα μου και.αγορομαμυ εγω πιστεύω πως μέχρι να γεννησουμε εμεις θα είστε και εσείς εγκυουλες..

Μόνο ο δικός μου ο γιός δεν έχει νύφη καλέ;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ σήμερα έφαγα ψητές πατατουλες και είχα και λιγα fish sticks και τα εβαλα και αυτά στο ταψάκι. Οι αλλοι έφαγαν πατάτες γιαχνί. Εγώ καλοπερασα!

Αν όντως ειναι έγκυος η Παπαριζου την κοβω για γιο.. Μην ρωτάτε γιατί! Αυτό μου ήρθε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...