Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

Και καλά κάνεις κορίτσι μου! Κι εγώ σήμερα το πρωί τους είπα καλημέρα και χαιδευα τη κοιλιά μου!!! Να κάνεις όπως νιώθεις εσύ όμορφα!!! Αναρωτιέμαι φυσικά πόσα είναι αλλά ελπίζω να χουν μείνει και τα δύο και να μην μιλάω στον πληθυντικό σαν τη χαζή 😂

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Στο κοριτσάκι μου, και εμας στην αυχενική μας το είπαν... Αυτή τη φορά τηρείται σιγή ισχύος για την ώρα... Χιχιχιχι

Για την ακρίβεια μας είχε πεί ο γιατρός στην α' ότι σύμφωνα με την εβδομάδα που ήμουν τότε το ποσοστό επιτυχίας της πρόβλεψης είναι 80% αλλά επειδή το είδε από κάποια κοκαλάκια μας είπε τελικά ότι κατά 99% θα βγει σωστή η πρόβλεψη!!Να δούμε στην επιβεβαίωση..!!!! :D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koalaki Ετρεξα στη λιστα κ ενημερωθηκα! Θα μου παρει λιγες μερες για να μαθω για την καθεμια σας!

Να σου ζησει...Τι ωραια θα κανετε γενεθλια!!!!

Δεν πειραζει κοριτσακι μου.....!!!!

Ειμαστε πολλες εγκυουλες, μανουλες και εγκυομανουλες και μπερδεψαμε τα μπουτια μας.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, καλωσήρθες στην παρέα μας, με τι καλό το αγοράκι σου!

Από τον άλλο μήνα μπορείς να ξεκινήσεις τα ψώνια σου.. Θα εχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις οπότε ακόμα καλύτερα!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, μήπως έχεις θυροειδή; Αυτός κάνει καμιά φορά ταχυκαρδίες!

Κορίτσια ζεσταίνομαι αφόρητα εδώ κ δυο μερες. Φοράω μόνο το νυχτικό μου, δε μετακινούμαι και στάζω στον ιδρώτα.. Δε λεω μπορεί να ειναι και ορμονικό, αλλά μιλαμε υποφερω!!

may μου,την τελευταια φορα που εκανα εξεταση για θυρροειδη δεν ειχα!ημουν λιγο πιο κατω απο τα ορια!τωρα τι να πω δεν ξερω...θα παω στις 6 το απογευμα στο γιατρο και θα σας πω!!!;)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ,ποτε εχει γεννεθλια η Μαριαννα μας????????????????????

d.gif

Διαφημίσεις

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ,ποτε εχει γεννεθλια η Μαριαννα μας????????????????????

27 ιουλιου εχει γεννεθλια η φουρτουνα....!!!!!!

Μην ανησυχεις για τις ταχυκαρδιες, πιεση, λαχανιασμα και τετοια, ειναι φυσιολογικα στην κυηση, απλα θελουν οπως ειπαμε ελγχο....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

27 ιουλιου εχει γεννεθλια η φουρτουνα....!!!!!!

Μην ανησυχεις για τις ταχυκαρδιες, πιεση, λαχανιασμα και τετοια, ειναι φυσιολογικα στην κυηση, απλα θελουν οπως ειπαμε ελγχο....!!!!!!

α,την κουτσουνα μου!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

και την επομενη μερα γιορταζω εγω!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχχιχιχ!!!!!!!!!!!

ναι ναι δεν αγχωνομαι κοριτσια,αντιμετωπιζεται!!!!πιο πολυ φοβαμαι το τοξοπλασμα παρα την ταχυκαρδια!!!!!!:P:p:p:p

d.gif

ναι ναι δεν αγχωνομαι κοριτσια,αντιμετωπιζεται!!!!πιο πολυ φοβαμαι το τοξοπλασμα παρα την ταχυκαρδια!!!!!!:P:p:p:p

Χα...!!!!! Χρυσοβαλαντω (αν το λεω σωστα) σε λενε.....??????

Πατουσιτσα στη λυκοβρυση αττικης πηγες να προσκυνησεις....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααααα!!! ουουουουου!! να 'μαι κι εγω!! δε μου μενει χρονος να μπαινω, ο μικρος αρχισε να κοιμαται και πιο αργα το βραδυ με αποτελεσμα να μη μας αφηνει πολυ ελευθερο χρονο! Και το πρωι ξυπνησαμε 11 15 κι αυτο επειδη χτυπησε το τηλ! Ζωη να 'χει το παιδακι μου πολυς υπνος!!!!

Patousitsa ημουν σιγουρη οτι θα εχεις κοριτσακι!!!!! Βασει στατιστικης να το παρεις ειχαν μαζευτει πολλα αγορακια, οποτε εσυ θα ησουν η επομενη κοριτσομανουλα!! Με το καλο η ζουζουνιτσα μας!!! Θα σε ζητουσα για συμπεθεριο αλλα προηγειται η φουρτουνιτσα μας!!

Οι υπολοιπες ολες καλα?? Παω να διαβασω σιγα σιγα τα νεα σας!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μου κι εγω φοβομουν πολυ το τοξοπλασμα! Κοιτα και τον θυρροειδη σου, κι εγω στο τελος του πρωτου τριμηνου ανεβασα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Τώρα το έντερο το νιώθω προς τα πίσω ενο το μωρο νιώθω τακ τακ αλλα κπροστα. Και δεν είναι θέμα κιλών πιστεψτε με. Είναι θεμα εγκυμοσύνης. Εμένα η πεθερά μου μου έλεγε πως επειδή εχω κιλά θα αργησει να φανεί η κοιλιά μου. Και μάλιστα.έλεγε μετά τον έκτο. Και εμένα άρχισε να φαινεται από τα μέσα του τριτου.

Aυτές οι πεθερές βρε παιδί μου με τον καλό τον λόγο στο στόμα. Και στην πρώτη μου και σε αυτήν κοιλιά μεγάλη δεν είχα. Τα ρούχα τα άλλαξα στον 6ο! Τώρα ακόμα φοράω τα δικά μου και μετά το φαγητό μόνο ξεκουμπώνω κουμπάκι και παρόλα αυτά με παραπανίσια κιλά κι εγώ τα ίδια λέει και η δικιά μου: Eϊσαι ανοιχτή και θα αργήσει να φανεί. Εντωμεταξύ για τα κιλά μου μόνο ανοιχτή δεν είμαι, ούτε ποπό ούτε ψωμάκια αλλά να μην πει την εξυπνάδα της η ξερακιανή;

dpTCp2.png

62YBp2.png

ηρθα και εγω κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοο ngn μου!!!!!!!!!!!!!ολα τελειαααααααα!!!!!!ημουν σιγουρη!!!!!!!!!

Δοξα το Θεο!!!!!!!!!

οποτε εσυ ξεκουρασου οπως ειπες τα χαπια σου να περνεις και θα εισαι σουπερρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!

τα δικα μου τα νεα..........στη λιστα βαλτε με με χρωμα ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mπράβο!!! Με το καλό η κόρη, δεν σου είπα είναι μινιόν Γαλλιδούλα;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου ομορφα,τσουυυυυυυυπ ηρθαααααα!!!!!Οοοοοολες καλα?Εγώ ξύπνησα από τις 10 και πήγαμε κατευθείαν στο χωριό να φάμε με την πεθερά μου και ηρθα πριν απο λίγο και ξάπλωσα γιατί ταλαιπωρηθηκα πολύ η χοντρελα!!!!!

Στεφανιανα μου καλώς ήρθες στην τρελοπαρεα και συγχαρητήρια για τον γιόκα σου!!!Σου εύχομαι κι εσενα τα καλύτερα!!!

Κλείνουν τα ματάκια μου περδικουλες μου!!!

Θα τα πούμε το απόγευμα!!!

Σας φιλωωωωωωωωω!!!!

1sh1p2.png

Χα...!!!!! Χρυσοβαλαντω (αν το λεω σωστα) σε λενε.....??????

Πατουσιτσα στη λυκοβρυση αττικης πηγες να προσκυνησεις....??????

ναι ναι κοαλακι μου!!!!!!!!χρυσοβαλαντου!!!!

:D:D:D:D

εκει πηγαμε με τη μαμα μου και προσκυνησαμε!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...