Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

Και καλά κάνεις κορίτσι μου! Κι εγώ σήμερα το πρωί τους είπα καλημέρα και χαιδευα τη κοιλιά μου!!! Να κάνεις όπως νιώθεις εσύ όμορφα!!! Αναρωτιέμαι φυσικά πόσα είναι αλλά ελπίζω να χουν μείνει και τα δύο και να μην μιλάω στον πληθυντικό σαν τη χαζή 😂

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Από φάρμακα περνώ: μαγνήσιο (magnesium sandoz) το μεσημερι πριν το φαγητό, σίδηρο ένα μεσημέρι και ενα μετα από 6 ώρες (gyno-tardyferon) οχι το πρωί γιατί δεν μπορώ να φάω πρωινό - με πειράζει περισσότερο από τα αλλά γεύματα- και το μεσημέρι το πίνω μετά το φαγητό γιατι με άδειο στομαχι το κάνω εμετό. Το απόγευμα πριν το πιο θα εχω φαει φρούτο. Μετά το μεσημέρι 1 ώρα μετά το σίδηρο πίνω ασβέστιο (Mega-calcium sandoz), και πριν πάω για ύπνο πίνω το φυλικο οξύ (folidex). Αυτα!

Έλλη μου, αμα πινεις το σίδηρο μετά το φαγητό σου, συγγνώμη που στο λέω, αλλά η απορρόφησή του δεν είναι ούτε η μισή. Ο σίδηρος θέλει κενό στομάχι, για να απορροφηθεί. Και δυστυχώς σου φερνει εμετό, διότι είναι πάντα βαρύς για το στομάχι. Εγώ να φανταστείς τπν ξεκίνησα τώρα, διότι με τις αναγούλες δεν έπινα ούτε νερό για να μπορώ να τον καταπιώ. Εμένα το gynotarduferon με διέλυε στο στομάχι και πήρα 2-3 διαφορετικά μεχρι να καταλήξω. Μπορείς να δοκιμασεις και σε σιρόπι. Ρώτα το γιατρό σου, γιατί αυτή τη στιγμή όπως το παίρνεις, δε σε ωφελεί ιδιαίτερα.

MAEVE μου γεια σου!! Ε λοιπόν και εγώ το ίδιο έχω πάθει! Νιώθω οτι η κοιλιά μου εχει τελείως ξεφουσκώσει... Μα τί στο καλό!! Χαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα που το ανέφερες κάτι αισθάνομαι σαν γουργουρισμα αλλα δεν νομίζω να είναι αυτη η αίσθηση,θέλω να πιστεύω οτι θα το νιώσω σύντομα!

Το συνηθες ειναι καπου στην 18η εβδομαδα αλλα σαφωσ υπαρχουν και εξαιρεσεις.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια!Να'μαι κ εγω μετά απο ενα κουραστικο σκδ!Μόλις κάθησα κ είπα να μπώ να δω νέα σας.Σήμερα αισθάνομαι αισθητα πιο μικρη την κοιλιά μου κ αναρωτιέμαι αν είναι ιδέα μου.Σας έχει συμβεί ποτε?Ξέρω,μπορεί να είναι άκυρο αυτο που λέω,εχω μια μικρή ανησυχία απλα:?

Καλημέρα κορίτσι μου...κι εμένα μου συνέβαινε αυτό "στην ηλικία σου" και είχα καταλήξει ότι είναι από το πρήξιμο..γενικά στις αρχές είχα πολύ φούσκωμα με αποτέλεσμα τη μια μέρα να είμαι "πιο έγκυος" και την επόμενη "λιγότερο έγκυος" !!!!!!!!!!:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Έλλη μου, αμα πινεις το σίδηρο μετά το φαγητό σου, συγγνώμη που στο λέω, αλλά η απορρόφησή του δεν είναι ούτε η μισή. Ο σίδηρος θέλει κενό στομάχι, για να απορροφηθεί. Και δυστυχώς σου φερνει εμετό, διότι είναι πάντα βαρύς για το στομάχι. Εγώ να φανταστείς τπν ξεκίνησα τώρα, διότι με τις αναγούλες δεν έπινα ούτε νερό για να μπορώ να τον καταπιώ. Εμένα το gynotarduferon με διέλυε στο στομάχι και πήρα 2-3 διαφορετικά μεχρι να καταλήξω. Μπορείς να δοκιμασεις και σε σιρόπι. Ρώτα το γιατρό σου, γιατί αυτή τη στιγμή όπως το παίρνεις, δε σε ωφελεί ιδιαίτερα.

MAEVE μου γεια σου!! Ε λοιπόν και εγώ το ίδιο έχω πάθει! Νιώθω οτι η κοιλιά μου εχει τελείως ξεφουσκώσει... Μα τί στο καλό!! Χαχαχαχα

Πάλι καλά,νόμιζα οτι έχω αρχίσει να παραλογίζομαι!Να φανταστώ οτι ουτε εσυ το έχεις νιώσει ακόμα ετσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!καλα εισαστε?????τα μωρακια σας μικρα και μεγαλα καλα ειναι???????εγω και η μπεμπουλα μου,καλα ειμαστε!!!!!πηγαμε για ψωνια με τη μαμα μου κοριτσια,εκλεισα και ραντβου με καρδιολογο!εχω ταχυκαρδιες!πηγα στο φαρμακειο μου πηραν την πιεση παλμοι 113!

κατα τις 6 θα παω!!!!

πηγα εκανα και μια γενικη αιματος και τοξοπλασμα!η γενικη θα βγει σημερα!

τοξοπλασμα αυριο!!!γκρρρ!!!!

παω να διαβασω νεακια σας!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες! Σας παρακολουθω, αλλα δεν γραφω και πολυ συχνα στο φορουμ! Ειμαι στον εκτο μηνα της εγκυμοσυνης μου κ ανυπομονω να περασει ο καιρος...

Απο φαρμακα κ εγω παιρνω μαγνησιο, σιδηρο και ασβεστιο! Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το ασβεστιο και το μαγνησιο πρεπει να εχουν αποσταση μεταξυ τους τουλαχιστον 3 ωρες γιατι αλληλοεξουδετερωνονται(το γραφει κ στο φυλλο οδηγιων)!

Τελος, ευχομαι να πανε ολα καλα στα κοριτσια που πρεπει να ειναι στο κρεβατι αυτες τις μερες!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!καλα εισαστε?????τα μωρακια σας μικρα και μεγαλα καλα ειναι???????εγω και η μπεμπουλα μου,καλα ειμαστε!!!!!πηγαμε για ψωνια με τη μαμα μου κοριτσια,εκλεισα και ραντβου με καρδιολογο!εχω ταχυκαρδιες!πηγα στο φαρμακειο μου πηραν την πιεση παλμοι 113!

κατα τις 6 θα παω!!!!

πηγα εκανα και μια γενικη αιματος και τοξοπλασμα!η γενικη θα βγει σημερα!

τοξοπλασμα αυριο!!!γκρρρ!!!!

παω να διαβασω νεακια σας!!!!!!!

Τζαααααα.....!!!!!! Τι κανουν μανα και κορη....?????

Πατουσιτσα μου συμβαινει αυτο στην εγκυμοσυνη, ειχα και εγω καποια στιγμη παρουσιασει προβλημα στην πιεση αλλα ολα οκ τελικα.

Γενικα οτι εχει να κανει με την καρδια (πιεση, λαχανιασμα, ταχυκαρδιες) ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη, απλα θελει ελεγχο....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες! Σας παρακολουθω, αλλα δεν γραφω και πολυ συχνα στο φορουμ! Ειμαι στον εκτο μηνα της εγκυμοσυνης μου κ ανυπομονω να περασει ο καιρος...

Απο φαρμακα κ εγω παιρνω μαγνησιο, σιδηρο και ασβεστιο! Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το ασβεστιο και το μαγνησιο πρεπει να εχουν αποσταση μεταξυ τους τουλαχιστον 3 ωρες γιατι αλληλοεξουδετερωνονται(το γραφει κ στο φυλλο οδηγιων)!

Τελος, ευχομαι να πανε ολα καλα στα κοριτσια που πρεπει να ειναι στο κρεβατι αυτες τις μερες!

Καλησπερα στεφανιανα, καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου....!!!!!

Τι περιμενεις...???? αγορακι η κοριτσακι.....??????

Εγω ασβεστιο δεν πηρα, σιδηρο, μαγνησιο και φολικο ειχα παρει....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα στεφανιανα, καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου....!!!!!

Τι περιμενεις...???? αγορακι η κοριτσακι.....??????

Εγω ασβεστιο δεν πηρα, σιδηρο, μαγνησιο και φολικο ειχα παρει....

Ευχαριστω koalaki.Αγορι μου ειπανε..αυριο που θα κανω τον υπερηχο Β επιπεδου θα το σιγουρεψω...

Απο ο,τι εχω καταλαβει(εχω αλλαξει πολλους γιατρους λογω μετακομισης)ο καθε γιατρος εχει διαφορετικη αποψη για το τι δινει!Το θεμα ειναι ο,τι παιρνουμε να το παιρνουμε σωστα! Κ κυριως να τρεφομαστε υγιεινα!

Καλώς την και την Στεφανιάνα!!! Με το καλό το μπεμπέ σου! Είναι το πρώτο σου;

Εγώ τα έπαιρνα όλα, φολικό, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο!!!

Πατουσίτσα η μπουμπού καλά;;; Θυμάμαι μέσα στην εγκυμοσύνη στην αρχή νομίζω είχα πάει και εγώ σε καρδιολόγο. Ζητάνε οι γυναικολόγοι έλεγχο από καρδιολόγο και σίγουρα μετράνε και την πίεση της εγκύου!!!

Καλώς την και την Στεφανιάνα!!! Με το καλό το μπεμπέ σου! Είναι το πρώτο σου;

Εγώ τα έπαιρνα όλα, φολικό, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο!!!

Πατουσίτσα η μπουμπού καλά;;; Θυμάμαι μέσα στην εγκυμοσύνη στην αρχή νομίζω είχα πάει και εγώ σε καρδιολόγο. Ζητάνε οι γυναικολόγοι έλεγχο από καρδιολόγο και σίγουρα μετράνε και την πίεση της εγκύου!!!

Eυχαριστω για το καλωσορισμα Ηλιοβασιλεμα!Ναι το πρωτο μου ειναι!

Η πιεση ειναι πολυ σημαντικη στην εγκυμοσυνη!Καλο ειναι να παρακολουθειται που κ που! Αλλωστε τωρα ο,τι προβλημα κ να προκυψει, υπαρχει μια λυση! Γι'αυτο μην αγχωνεσαι!;)

Eυχαριστω για το καλωσορισμα Ηλιοβασιλεμα!Ναι το πρωτο μου ειναι!

Η πιεση ειναι πολυ σημαντικη στην εγκυμοσυνη!Καλο ειναι να παρακολουθειται που κ που! Αλλωστε τωρα ο,τι προβλημα κ να προκυψει, υπαρχει μια λυση! Γι'αυτο μην αγχωνεσαι!;)

Εγώ δεν είμαι έγκυος αυτή τη περίοδο... Απλά δίνω συμβουλές στις εγκυουλες της παρέας και ανταλάσσουμε απόψεις!!!

Έχω ήδη μια 4 χρονη κόρη και προσπαθούμε για δευτερο πρώτα ο Θεός!

Σε ποιο μέρος της Ελλάδας σε πετυχαίνουμε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...