Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαι και εγω και η μαριαννα κοιμαται.....

Δραμα μενουμε......!!!!!!!

Ναι το ξερω οτι θελεις να μεινει στη κοιλιτσα σου οσο το δυνατον περισσοτερο γιαυτο εμεις θα κανουμε μια προσευχουλα....!!!!!!! Για τη μπεμπουλα....!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ωραιοοοο το σχολιο για την πατουσιτσα.....πολυ γελασα...!!!!!

σας ευχριστω κουκλες την κανω ηρθε ο αντρας μου απο την δουλεια και παω να κατσω διπλα του που τρωει!!!φιλουρεσσσσσσσ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχριστω κουκλες την κανω ηρθε ο αντρας μου απο την δουλεια και παω να κατσω διπλα του που τρωει!!!φιλουρεσσσσσσσ

Σιγα σιγα ομως ναιιιι....????? με το μαλακο να σηκωνεσαι...αντε καληνυχτα και ονειρα γλυκα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τωρα φαγαμε κοριτσια.......εσκασα!!!!!!!

φαγαμε φασολακια και για την παρτι μου και μια γαβαθα μαρουλοσαλαταααααααα!!!!!!!!!!την τειλωσααααααααα!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

τωρα φαγαμε κοριτσια.......εσκασα!!!!!!!

φαγαμε φασολακια και για την παρτι μου και μια γαβαθα μαρουλοσαλαταααααααα!!!!!!!!!!την τειλωσααααααααα!!!!!!!!!!

Αρε πατουσιτσα με την κορακλα σουυυυυ.......!!!!!!!

Τι ωραια νεα μας ειπες....???? ποιος την πιανει τη συμπεθερα σου....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εσυ ποτε εχεις γιατρο κοπελια?

σε ευχαριστω πολυ!!!

Εγώ 1η Αυγούστου θα τον δω τον μπομπιρα πάλι στην Β' επιπέδου. Αν και μου κακοφαινετε γιατί κάθε 3 εβδομάδες πήγαινα. Ήδη μου λείπει..:cry:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Αρε πατουσιτσα με την κορακλα σουυυυυ.......!!!!!!!

Τι ωραια νεα μας ειπες....???? ποιος την πιανει τη συμπεθερα σου....!!!!!!!!

ασε και λειπει η συμπεθερα μου!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

θα μπει αργοτερα!!!!!

εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!!!!χααχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

ναι ναι!!!!η κορακλα μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Εγώ 1η Αυγούστου θα τον δω τον μπομπιρα πάλι στην Β' επιπέδου. Αν και μου κακοφαινετε γιατί κάθε 3 εβδομάδες πήγαινα. Ήδη μου λείπει..:cry:

θα τον δεις τον μπεμπακο σου ελλη μου!!!!!!!αχ...αυτη η αναμονη!!!!!!!!!!και ειναι τοσο γλυκια...........εγω τωρα θα δω την μπεμπουλα μου στις 25 του μηνα!!!!και μετα θα κλεισω για β'επιπεδου!!!!

d.gif

θα τον δεις τον μπεμπακο σου ελλη μου!!!!!!!αχ...αυτη η αναμονη!!!!!!!!!!και ειναι τοσο γλυκια...........εγω τωρα θα δω την μπεμπουλα μου στις 25 του μηνα!!!!και μετα θα κλεισω για β'επιπεδου!!!!

Γλυκιά αναμονή ναι! Αλλά δεν περνάνε οι μέρες.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

εγινε ελλη μου!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!

d.gif

Καληνύχτα Έλλη!!!

Πατουσίτσα κοριτσομάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τί κάνεις, αρχίζεις να τα σκέφτεσαι ροζ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ηλιοβασιλεμααααα προλαβατε σημερα να παιξετε κατι με την κορη σου.....????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...