Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι ομορφα νεακια διαβαζω, παλι γλωσσα δε βαλατε μεσα σας!! χαχαχα! εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε παιδιατρο να δει αυτο που εβγαλε στον πωπο του, δεν ειναι κατι ειπε, το παθαινουν τα μωρακια, να του βαζω λιγο ελαιολαδο ή λιγη sudocream και θα το παρακολουθουμε! Κατα τ'αλλα ολες καλα??

Συμπεθερα σου γραφω ενα πμ να σου στειλω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια για πειτε με τη βερα την κλωστη και την κοιλια!!!!!!πως το κανουμε!!!!!

αν παει περα δωθε η πανω κατω τι ειναι?????????να παω να το κανω!!!!!!!

Λοιπον,περνας σε μια κλωστη τη βερα και την κρατας πανω απο την κοιλια,νομιζω αν κινηθει κυκλικα ειναι κοριτσι αν κινηθει πανω κατω ειναι αγορι!!Εμενα πνω κατω κινηθηκε γι'αυτο ρωτησα!!

1sh1p2.png

Μηπως να το εκαμνε και η πατουσιτσα......??????

μα γι αυτο ρωταω!!!!!!!!να το κανω!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

1η μαντεψιά:

Κατάς μια κλωστή με περασμένη τη βέρα πάνω από την κοιλιά στην άκρη των δαχτύλων σου και την αφήνεις να κουνηθεί

Αν κινηθεί κυκλικα >>>> ΑΓΟΡΙ

Αν κινηθεί σταυρωτά ή προς μια πλευρά>>> ΚΟΡΙΤΣΙ

2η μαντεψιά:

Αν καθίσεις σε σημείο που είναι κρυμμένο Μαχαίρι>>> ΑΓΟΡΙ

Ψαλίδι >>> ΚΟΡΙΤΣΙ

Εμένα μου είχαν κάνει το δεύτερο και είχε βγει!!!

Κοριτσακια μου τι ομορφα νεακια διαβαζω, παλι γλωσσα δε βαλατε μεσα σας!! χαχαχα! εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε παιδιατρο να δει αυτο που εβγαλε στον πωπο του, δεν ειναι κατι ειπε, το παθαινουν τα μωρακια, να του βαζω λιγο ελαιολαδο ή λιγη sudocream και θα το παρακολουθουμε! Κατα τ'αλλα ολες καλα??

Συμπεθερα σου γραφω ενα πμ να σου στειλω!!

Καλωσ την συμπεθερα μουυυυυ...!!!!!!

Ευτυχως που δεν ειναι τιποτα τελικα...!!!!! Ελαιολαδο για να μαλακωσει προφανως ε....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Η κόρη σου μου θύμησε την δική μου. Έτσι τρυφερή είναι, με προσέχει, περιμένει το μωράκι μας να; το φροντίσει και όταν βλέπει δικές της φωτογραφίες τρελαίνεται να της λέω την ιστορία από πίσω με εκείνη πρωταγωνίστρια φυσικά. Είναι ωραίο να έχεις κοριτσάκι πάντως.

Όσο ήμουν σπίτι μου τί θάλασσα πηγαινοήρθα 2 μέρες 80 χμ πέρα δώθε τί κόσμο δέχτηκα όλες τις μέρες σπίτι μας μέχρι αργά, ήμουν μια χαρά. Σήμερα πρώτη μέρα πάλι γραφείο στην παλιοκαρέκλα πάλι πονάκια και κούραση και νύστα. Δεν με πάει το γραφείο μάλλον...

Αχ yoliτσα μου, σε καταλαβαίνω..κι εγώ στην καρέκλα υποφέρω όλη μέρα...σήμερα δεν ξέρω που να σταθώ από τους πόνους στη μέση και στα πόδια.. :(:(:(:(:(

κοριτσια για πειτε με τη βερα την κλωστη και την κοιλια!!!!!!πως το κανουμε!!!!!

αν παει περα δωθε η πανω κατω τι ειναι?????????να παω να το κανω!!!!!!!

Ναι ναι ναι πειτε μου κι εμένα για το κόλπο αυτό.... θα το κάνω να επιβεβαιώσω ..μην περιμένω τη β επιπέδου!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Λοιπον,περνας σε μια κλωστη τη βερα και την κρατας πανω απο την κοιλια,νομιζω αν κινηθει κυκλικα ειναι κοριτσι αν κινηθει πανω κατω ειναι αγορι!!Εμενα πνω κατω κινηθηκε γι'αυτο ρωτησα!!

Κοίταξα στο ιντερνετ και λέει ότι με κίνηση κυκλική είναι ΑΓΟΡΙ αλλιώς με κίνηση προς μία πλευρά είναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

Διαφημίσεις

εμενα μου ειχε κανει ο αδερφος μου με τον σταυρο!! και ειχε βγει αγορι!! το κανουν και για να δουν ποσα παιδια θα κανεις και μου εβγαλε 2 αγορια εμενα ενω στον αντρα μου ενα αγορι ενα κοριτσι! καλε λεω πως γινεται αυτο??? ή θα μου βγει gay το δευτερο ή θα το κανω με αλλον?? χαχαχα!! πλακα εχουν αυτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Φτουουουοου πάλι πίσω είμαι στο θέμα.....πάλι με προσπερνούν τα ποστ σας Μα τι ταχύτις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσάκια μου εγώ θα σας αφήσω, να συμμαζευτώ και να πάω σπιτάκι μου για ξεκούραση! Σας φιλώ, θα τα πούμε αργότερα!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κοίταξα στο ιντερνετ και λέει ότι με κίνηση κυκλική είναι ΑΓΟΡΙ αλλιώς με κίνηση προς μία πλευρά είναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

Ε τοτε η γκει θα κανω η κοριτσι με πουλι!!!!!!!

χχαχαχαχαχαχααχααααααααααααααα!!!!!!

1sh1p2.png

Νομίζω κρατάς μια κλωστή με περασμένη τη βέρα πάνω από την κοιλιά στην άκρη των δαχτύλων σου και την αφήνεις να κουνηθεί

Αν κινηθεί κυκλικα >>>> ΑΓΟΡΙ

Αν κινηθεί σταυρωτά ή προς μια πλευρά>>> ΚΟΡΙΤΣΙ

Έτσι διάβασα στο ιντερνετ....

Σωστά. Κυκλικά ήταν σε εμένα.

Αργώ πολύ , 28η Οκτωβρίου βγαίνω...:(

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...