Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ξαπλωσα μια ωριτσα να συνελθω λιγακι!!!Δεν θελω να κοιμηθω πολυ μηπως καταφερω και κοιμηθω πιο νωρις το βραδυ!!Εσεις κοιμηθηκατε??

μπα ουτε εγω μποτσακι μου!!!εδω παιζω κατι παιχνιδια να περασει η ωρα!!!!

πολυ βαρεμαρα σημερα........

τη yola περιμενουμε να μας πει τα νεακια της!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Βρε κοριτσια πολυ γκρινιαααααααα η μαριαννα.....απο τα δοντια της....απο εχθες ειλικρινα παει να σπασει το κεφαλι μου......ειδικα εχθες δεν ηξερα τι να την κανω, δεν ηξερε τι ηθελε, ηθελε να ανεβοκατεβαινει τα σκαλοπατια, μια αγκαλια μια κατω.....αστα να πανε....ουφ αυτα τα δοντια πια,!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βρε κοριτσια πολυ γκρινιαααααααα η μαριαννα.....απο τα δοντια της....απο εχθες ειλικρινα παει να σπασει το κεφαλι μου......ειδικα εχθες δεν ηξερα τι να την κανω, δεν ηξερε τι ηθελε, ηθελε να ανεβοκατεβαινει τα σκαλοπατια, μια αγκαλια μια κατω.....αστα να πανε....ουφ αυτα τα δοντια πια,!!!!!!!!!!!

ωχ κοαλακι μου............τοσο πολυ το κοριτσι μας ε??????:(:(:(:(

τι τραβανε μωρε και αυτα τα καιμενα............!!!!

τι μπορεις να της δωσεις για να ηρεμησει η μικρη?????????

d.gif

Αχ μωρε το μαναρακι μου!!!Πολυ ταλαιπωρια περναει κι αυτη αλλα κι εσυ που δεν μπορεις να τη βοηθησεις!!

Ο γιατρος δεν εχει δωσει κατι γι'αυτο????

Θα περασει μωρε!!Υπομονη και να μας την φιλησεις!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

τζααααααα!!!!!!!!ήρθα κ εγώ!!!!!

κοιμήθηκα μέχρι της 4.30 μετά ταισα το ζουζουνι μου κρέμα,κατά τις7 τον έκανα μπάνιο,κατά της 8 παρά που κοιμήθηκε γιατί ήταν πτώμα μέχρι τώρα δηλ. αλλά θα τον ξυπνήσω για να φάει κ έκανα κ εγώ μπάνιο......αυτα τα λίγα!!!!!!

κοαλακι όπως μου λες κ εσυ υπομονή.......κανε η υπομονή κ ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανοοοοοοοοοος,κανε υπομονή μια λεμόνια ανθίζει στη γειτονιααααααααααα!!!!!!!!!

πατουσιτσα άντε ωραία που θα δεις το ζουζουνι σου!!!!!!!

μποτσακι τι να πω όλα μαζεμένα σου έτυχαν!!!!!!εμείς καλά είμαστε,το π:-Pαλεύουμε!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μας εχει δωσει ο γιατρος μια αλοιφη η οποια δεν κανει τιποτα....και φυσικα ντεπον που επισης δεν κανει τιποτα.....της εχω μασητικα και κρυα μπουκαλακια νερου για να ανακουφηζεται αλλα.......κοριτσια μολις προλιγο ειδα που εσκασε και αλλο δοντι.....οποτε τι να πω???? υπομονη!!!!! Θα ηρεμησει!!!!!!!!

Το ενα πισω απο το αλλο σκανε....δεν τα προλαβαινω!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε κοριτσακια μου????? εγω ημουν λιγο στη γειτονισσα με το μωρο ηια να ξεχαστει και μαζευτηκα να την ταισω, μπανιο και νανι.....τα κλασικα δλδ!!!!!!

Και μετα ειμαι ολη δικη σας!!!!!! Αχχαχαχααχαχαχααχαχχαχχαχααχ

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ωπα,ωπα,ωπα!!!Σκανε τα δοντια το ενα πισω απο το αλλο!!!:D:D:D:D:D

Θηριο το φουρτουνακι μας!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Θα ηρεμησει,τι θα κανει!!!!!:P:p:p:p:p

Αμαααααααααααααααν το Πασχα τι εχει να γινει!!!!!Απο τη σουβλα θα το παιρνει το κοψιδι νατο τρωει!!!χαχαχαχαχαχααααα!!!!

Υπομονη Koalaki μου!!Σε περιμενουμε μετα να τα πουμε!!!

1sh1p2.png

τζααααααα!!!!!!!!ήρθα κ εγώ!!!!!

κοιμήθηκα μέχρι της 4.30 μετά ταισα το ζουζουνι μου κρέμα,κατά τις7 τον έκανα μπάνιο,κατά της 8 παρά που κοιμήθηκε γιατί ήταν πτώμα μέχρι τώρα δηλ. αλλά θα τον ξυπνήσω για να φάει κ έκανα κ εγώ μπάνιο......αυτα τα λίγα!!!!!!

κοαλακι όπως μου λες κ εσυ υπομονή.......κανε η υπομονή κ ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανοοοοοοοοοος,κανε υπομονή μια λεμόνια ανθίζει στη γειτονιααααααααααα!!!!!!!!!

πατουσιτσα άντε ωραία που θα δεις το ζουζουνι σου!!!!!!!

μποτσακι τι να πω όλα μαζεμένα σου έτυχαν!!!!!!εμείς καλά είμαστε,το παλεύουμε!!!!!!!!

Θαλειτσα μου,τεζα ο μικρος????Βρισκεις ευκαιρια μολις κοιμαται ε??Τωρα αμα τον ξυπνησεις θα ξανακοιμηθει???

Εγω αστα!!!Ολα μαζεμενα αλλα ειπαμε!!.............πιο γαλανοοοοοοοοοοοοος!!!!!αχχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!:):):):):)

1sh1p2.png

ναι μαι και εγω εδω κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα το παγωτακι μου,και στανιαρα!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ναι μαι και εγω εδω κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα το παγωτακι μου,και στανιαρα!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

Καλως τη!!!Χτυπησες παγωτακι???Κι εγω πειναω τωρα αλλα περιμενω τον αντρουλη μου!!!

1sh1p2.png

Καλως τη!!!Χτυπησες παγωτακι???Κι εγω πειναω τωρα αλλα περιμενω τον αντρουλη μου!!!

πωπω σημερα μποτσακι μου κλεινουν τα ματια μου............

δεν εχω και πολυ ορεξη.....

βαρεμαρα σημερα!!!!πολυυυυ!!!!!!!

βλεπω το ''παμε πακετο''!!!!

d.gif

Θαλειτσα μου,τεζα ο μικρος????Βρισκεις ευκαιρια μολις κοιμαται ε??Τωρα αμα τον ξυπνησεις θα ξανακοιμηθει???

Εγω αστα!!!Ολα μαζεμενα αλλα ειπαμε!!.............πιο γαλανοοοοοοοοοοοοος!!!!!αχχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!:):):):):)

εντελώς τεζα !τελικά δεν πρόλαβα να τον ξυπνήσω,ξύπνησε από μόνος του για να φάει κ τώρα τον κουναμε με το καρότσι μπας κ κοιμηθεί.κοντεύει βέβαια.....

εσείς καλά?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας και απο μενα!!!!!!! κι εμενα αργησε να κοιμηθει το πουλακι μου σημερα, τωρα τον καταφερα!! Συμπεθερα η φουρτουνα ειναι ετοιμη για σιδερακια που λεει ο λογος??? γιατι εμενα ο δικος μου ειναι ετοιμος για μασελα παντως χαχαχ!! Καλε η yola που ειναι?

to1Np2.png

KCkop2.png

πωπω σημερα μποτσακι μου κλεινουν τα ματια μου............

δεν εχω και πολυ ορεξη.....

βαρεμαρα σημερα!!!!πολυυυυ!!!!!!!

βλεπω το ''παμε πακετο''!!!!

Κι εγω ετσι ειμαι εχω ξυπνησει και χαραματα στις 10!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κομηθηκα μονο μια ωριτσα μηπως μπορεσω και κοιμηθω πιο νωρις!!

Εν τω μεταξυ περπατησα και πολυ γιατι δεν ειχα και το αυτοκινητο και ειμαι.....κουδουνι!!!!!ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!!Που λεει και η Αγοροmymmy μας!!!!;);););)

Αληθεια ηYola δεν εχει εμφανιστει κι ανησυχω!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...