Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

γεια σου μποτσακι.θυμησε μου ποσο μηνων ειναι το νινι?τι ωραιες βολτες ειναι αυτες?

πριν βαλεις ρυζαλευρο δοκιμασε αν θελεις να βρασεις λιγο το φρουτακι.εμενα να φανταστεις αν το αχλαδι της το αλεσω ετσι δε προκυται να φαει καθολου,ενω οταν το βραζω 2-3 λεπτακια ισα να μαλακωσει ελαφρως και να ζεσταθει,κατι καλυτερο γινετε.

φτου φτου φτου υπεροχο υπνο κανετε!!!

τελικα εγω ειμαι το στρουμφακι της παρεας οκ το καταλαβα.νο38 με 1,62 υψος(υπεροχα)δεν ειχα τις προδιαγραφες απο το εργοστασιο για κατι καλυτερο.

ευτυχως η μικρη δειχνει να εχει παρει απο το μπαμπα της.(1,82)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μου ζωηρουλης ο παιδαρος σου!!! Παλικαρι ολοκληρο! 8300 μπραβο σας!!φτου φτου σκορδα!!! Και ο υπνος του; Τι να πω δεν εχω λόγια!!! Μπράβο ο μπεμπουλης!!

Αχ τρελαινομαι για χαμογελα με λιγα δοντακια! Και κανετε και ωραία βόλτα!! Αχχχχχ ζηλεύω!!!!

Ποτε επιστρέφεις στη δουλεια σου; Μακάρι να μη χρειαζόταν να δουλεύει καμια μανούλα αλλα τι να κανουμε που ετσι πρεπει.

Μου αρέσει που λες τι κανετε! Εμεις ειμαστε μικρότεροι σας και ανυπομονω!

Ζωη μου εμεις τον Σεπτέμβρη θα κανουμε τη βάφτιση και θα του δώσουμε το όνομα του Παππού του-πεθερου μου. Γεώργιος. Πηρε το όνομα και τη χάρη! Του μοιάζει πολυ!

Ζωη δεν ξέρεις ποσο τυχερη είσαι που φοράς Νο 38! Πίστεψε με! Οταν ήμουν μικρότερη και παρα πολυ αδύνατη τα παντελόνια μου ηταν κοντα και τα παπουτσια πάντα ασυνδιαστα και Νο 42 ήμουν χάλια!!!!! Ντρεπομουν τόσο πολυ που δεν έκανα παρέα με κανεναν..ένιωθα σαν πάπια.

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Κοριτσακια μου γεια σας!!! Τι κανετε???

Εμεις καλααα, οοολο το απογευμα βολτα στις κουνιες και μετα πηγαμε στο αναψυκτηριο να βρουμε τον ανδρα μου με τον ξαδερφο του που ηρθε να μας δει!!! Πραγματικα σημερα πονεσαν τα ποδια μου!!!

Καταρχην να ευχηθω ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ!!! Οτι επιθυμεις, μα πανω απο ολα να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!! Να ειναι σε τετοια φαση που μιμειτε εμενα καθοτι γυναικα!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ απο εδω και περα εχετε να περιμενετε ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, οπως: μπουσουλημα, λογακια, παλαμακια και αλλα τετοια χαριτωμενα!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ που εισαι μαρηηη??? 41 νουμερο :shock: ??? εγω εμεινα στο 39 (κατι ειναι και αυτο!!!).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!

Καλα εισαστε???

ΕΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηη συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηη????????

κανατε το εμβολιο????

περιμενουμε νεακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

κορτισια παω να ξαπλαρω για λιγο....δεν αντεχω.....

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοπελουνες μου γεια σας, τι κανετε??? ο καιρος παλι βροχερος!!!

Εμεις καλα, παλι μεσα γιατι εβρεξε το απογευμα, βαρεθηκα πια αυτη τη κατασταση αλλα δεν ειναι στο χερι μου να την αλλαξω!!! Μολις κοιμησα τη φμ και εγω εκατσα να ξεκουραστω, δεν εκανα κατι ιδιαιτερο σημερα και παρολαυτα νιωθω εξαντλημενη!!!

ΠΑΤΟΥΣΑ ΜΟΥ τι κανεις μαρη, και εσυ κουρασμενη???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!Τι κανετε?

Αργω αλλα μπαινω!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααα εδω ειμαι μαρη!

Μπηκα να σας πω νεακια!!!!!!!Τι κανει η νυφη μου?Σε ξεπατωσε????

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!Εμ πρηγκιπισσα ειναι οτι θελει κανει!!

Λοιπον φιλες ειμαστε μια χαρα κατα τη γιατρο,καλυτερα δεν γινεται.Ειμαστε 8770 και 70 ποντους μας ειπε οτι τον αλλο μηνα θα καθομαστε κανονικα χωρις στηριγμα κι οτι θα περπατησουμε πολυ γρηγορα γιατι απ'οτι φαινεται δεν θελουμε να μπουσουλησουμε καθως επισης θα βγαλουμε πολυ γρηγορα και τα πανω δοντακια.Δευτερα ξεκιναμε χορτοσουπα και πλεον γαλα θα πινουμε μονο πρωι βραδυ!!!

Γενικα μεχρι τωρα δεν καναμε πυρετο αλλα ειμασταν τις βραδινες ωρες ολιγον τι σε ληθαργο!

Εδω κοριτσια ο καιρος ειναι τελειως καλοκαιρινος εχουμε 30 βαθμους και δεν κουνιεται φυλλο.Επιτελους!!!!!!Ο μικρος ειναι μονιμως ξεβρακωτος με το ζιπουνακι.Μεγαλη χαρα του εδωσα!

Σημερα φαγαμε ολο το μηλο μας και το απογευμα βαλαμε μεχρι και τη μουρη μεσα στο πιατο με την κρεμα!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!Για να μην χασουμε καμια κουταλια!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αγχωμενη μου ευτυχως μαλλον Σεπτεμβρη ξεκιναω δουλεια οποτε θα απολαυσουμε τα μπανακια μας!!!!!

Ζωη μου Χρηστο θα τον πουμε.Ειναι το ονομα του πεθερου μου ο οποιος εφυγε νωρις....

Τα μωρακια σας τι κανουν?

Ελενα μου πολυχρονη για εχθες!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!Βρεχει μαρη εκει?Ελατε κατω!Παρε τη φμ και βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσακια μου καλημερα!εμεις περασαμε δυσκολα και αυτο το βραδυ.η μικρη να ξυπναει συνεχεια για αγκαλια,γαλα και πιπιλισμα,εγω να μη μπορω να ανασανω(το μπουκωμα αρχισε να γινετε καταροη,γμτ),να ποναει ο λαιμος μου,γενικα ενα χαλι.

παρ'ολα αυτα το παιδακι μου γουσταρει τα εξοτικα φρουτα.ειναι η τριτη μερα(δηλαδη λιγο μεγαλυτερη ποσοτητα) που βαζουμε αβοκαντο στη φρουτοκρεμα και εφαγε αβιαστα 120gr.γιουπι!

εντωμεταξυ η αγαπη μου ειναι ενα μικρο "νουμερακι" ,τρωει το βραδυ την παω στην κουνια της και τη νανουριζω και εκεινη αντι να κοιμηθει σηκωνει τα χερια ψηλα και κανει κουπε-πε στο περιστρεφομενο με τα σκυλακια πανω απο το κρεβατι της και γελαει κι ολας.αντε μετα να την κοιμησεις.ειναι μουτρο,η πολυλογου μου!

μποτσακι ενα θα σου πω...υπεροχο ονομα .λενε το μπαμπα μου ετσι και θα ηθελα πολυ αν κανω ποτε αγορακι να το πω ετσι.

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?τα μπεμπε?

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!!καλα εισαστε???

εμεις μια χαρουλα!πολυ ζεστηηηηηη!!!!!!υδρωσαμεεεεε!!!!!!!!

Η Δεσποινα μου εγινε τσιτσιολινα!!!!!

ολα εξω φορα παρτιδα!!!!!!

σε κανα μισαωρο θα παμε μια καροτσαδα..!

βαρεθηκα να σκουπιζω να σφουγγαριζω,τι πραμα και αυτο???

Μη σας τα πολυλογω ειμαι μια κουρελα!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπερα τι κανετε;;

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές κ ανταποδίδω! Ο Αντρας μου είχε παει ταξίδι ετσι πήγαμε για 2 μερες στους δικούς μου! Ωραία ήταν αν κ το βραδυ το πρώτο δεν πολυ κοιμηθήκαμε! Ασε που η μπουκιτσα μου οταν απομακρύνουν οταν άρχιζε την γκρινιτσα!! Μολις φάγαμε την κρεμα λερώνοντας 3 σαλιαρες, φορμάκια, χέρια γιατι όσο την ταΐζω βάζει χέρια και σαλιαρες στο στόμα κ κουνιέται! Επίσης κοιμήθηκε! Κ δεν ήθελα να της το χάλασε κ της βγει γκρίνια αλλα δεν ξερω πως θα κοιμηθεί το βραδυ!

Γιατι λέμε διαστάσεις; Θα ραφτουμε; Εγω ειναι 1-78 και φοράω 39 νούμερο παπούτσι!

Αυριο λεω να την ξεκινήσω φρουτάκια !! Μήλαρακι για αρχή κ βλεπουμε! Να της δωσω όλο το Μήλο βρε κορίτσια η δυο τρεις κουταλιτσες για αρχή όπως κάναμε με την κρεμα;

Κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις καλα, παλι εβρεξε το απογευμα και παλι μειναμε μεσα, αλλα εχει πολυ ζεστη!!! Ο ανδρας μου πηγε με φιλους για φαγητο λογω εορτης και εγω εκατσα να χαλαρωσω ενω η φμ εχει κοιμηθει ηδη!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ θα ερθουμε μαρηηη!!! Να μας περιμενετε!!!

ΠΑΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ζεστη ε??? οοολα εξω η δεσποινιω μας!!!

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ δεν σου εδωσε ο παιδιατρος οδηγιες για την ποσοτητα??? εμεις ειχαμε ξεκινησει με ενα μηλο, ενα αχλαδι και μια μπανανα, οοολα αυτα μαζι και δεν ειχε μεινει τιποτα στο πιατο για τη μαμα :tongue::oops: !!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου τι κανετε??? εδω εκανε το απογευμα κατακλισμο, και να 'ταν μονο αυτο!!!

Εμεις καλα ειμαστε, αλλα το πρωι ταραχτηκαμε απο τον σεισμο :shock::shock::shock:. Ετυχε να ειμαι εκεινη την ωρα στο μπανιο και καταλαβα οτι ειναι σεισμος επειδη πηγαινα κυριολεκτικα δεξια αριστερα και εγω και η στηλη (επιπλο) του μπανιου, εν το μεταξυ λεω δεν μπορει τι ζαλαδα να ειναι αυτη ξαφνικα και αντιληφθηκα οτι δεν πηγαινουν ολα γυρω γυρω οπως οταν ζαλιζεσαι απο παθολογικα αιτια αλλα ολα πηγαιναν δεξια αριστερα, ειμαι 30 χρονων και δεν ξαναεζησα σεισμο και να τον θυμαμαι και να χορευει η γη κυριολεκτικα!!! Δεν μπορουσα να κανω βημα να βγω απο το μπανιο, εκλαιγε και η φμ, ευτυχως ηταν με τον μπαμπα της παναγια μου!!! Ε, μετα πηγαμε στα γεννεθλια και περασαμε τελεια, η φμ δεν ξεκολλουσε απο τα παιχνιδια, αλλα εκανα μιση ωρα να φτασω στον παιδοτοπο που ηταν μολις δεκα μετρα απο εκει που παρκαρα!!! Εριχνε βροχη με το τουλουμι!!! Αχ τα γραφω μπερδεμενα αλλα φταιει ο σεισμος!!! Και στο μυαλο μου σεισμος εγινε!!! Κατα τα αλλα η φμ κοιμηθηκε πριν λιγο και ο ανδρας μου πηγε να δει μπαλα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κανετε; Τα μωρα σας;

Κοαλακι μου κι εμεις τον νιώσαμε τον σεισμό. Φαντάζομαι πψς εσείς τον νιώσατε πιο έντονα. Ευτυχωσ η φμ σου δεν ηταν μονη.

Εγω ήμουν στο μπάνιο και ετριζε η καμπίνα. Λέω η φάντασμα η σεισμός!!! Φάντασμα αποκλείεται άρα.... Τρέχω παίρνω τον μικρο αγκαλια που κοιμόταν και βγαίνουμε έξω! Έξω δεν ειχε βγει κανεις άλλος και συνηδειτοποιω πως ο μικρός ειναι ιδρωμενος και φυσάει. Ελπίζω να μην το αρρώστησα το παιδι. Η καρδια μου κόντεψε να σπάσει. Χίλια δυο περασανε απο το μυαλο μου.

Χθες κάναμε το εμβολιο. Ολα πήγαν καλα. Το μονο κακό ειναι πως ο υπνος του εχει διαταραχθεί. Πλέον κοιμάται στο κρεβάτι του και δεν του αρέσει. Εχω να κοιμηθω απο την Πέμπτη και ειμαι ρακος. Δεν θελει να κατέβαινει απο την αγκαλια και εχουμε σοβαρό θεμα. Υπό φέρω. Που και να βαρύνει κι αλλο.

Πρωτη Ιουνίου ξεκινάμε κρεμες!! Μήλο,μπανάνα, αχλαδι και μια εβδομαδα μετα βάζουμε λαχανικά. Δεν θα φάμε καμια κρέμα του εμπορίου εκτος κι ν απορριψουμε οποιαδήποτε αλλη επιλογή! Αργοτερα κρέας και μετα ζυμαρικά!!!

Εχω αγωνία! Ελπίζω να τις δεχθεί καλα το μωράκι μου και να μην κανουμε και καμια αλλεργία. Το πιο δύσκολο απ ολα ειναι πως αυτη την εβδομαδα πρεπει να τον βάλω σε προγραμμα τροφής. Να πάψει να σπάει τα γεύματα σε μισάωρο και να τρώει καθε 2-2,5 ωρες. Δυστυχώς το παιδάκι μου θα περάσει δύσκολη εβδομαδα....

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Καλημέρα κορίτσια...

εξαφανιστήκαμε, αλλά διάβαζα τα νέα σας..., αν και τώρα δεν θυμάμαι να απαντήσω :-)

Και εμείς κάναμε εμβόλιο στις 20... και ευτυχώς δεν μας πείραξε.

Ξεκινήσαμε και κρέμα βανίλια ρυζάλευρο το απόγευμα και από προχθές αχλάδι το πρωί... αργότερα θα βάλουμε και μήλο και μπανάνα :-)

Προς το παρόν φαίνεται να της αρέσουν!!! Αλλά έχει αρχίσει να πίνει πάλι με πολυ δυσκολία το γάλα ... πολύ λιγόφαγο αυτό το παιδί!

Επίσης αν και κοιμάται καλύτερα το βράδυ συνεχίζουμε να ξυπνάμε 2 φορές για γάλα... και μερικές επειδή χάσαμε την πιπίλα μας!!!

Βασικά έχει αρχίσει να κοιμάται πολύ αργά και δεν ξέρω πως να της αλλάξω το πρόγραμμα... Κοιμάται σίγουρα μετά τις 11... και εχθές πχ κοιμηθηκε 12.30...

Αλλά κοιμάται αρκετά το μεσημέρι.... και παίρνει και ένα υπνάκο το απόγευμα λίγο πριν ή λίγο μετά το μπανιο της!

Κορίτσια με τον θηλασμό υπομονή!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...