Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ανχωμενη μου μην ανυσηχεις θα στρωσουν οι βολτες σας εγω να φανταστεις την εχω θηλασει παντου περπατωντας μεσα στο sling ,σε παγκακι,στο mall,σε καφετερεια και δε θυμαμαι που αλλου.

εμενα θηλαζει το πρωι 8-9 τελευταια φορα μετα 11-12 τρωμε φρουτακια(λεμε τωρα) 14-15 τρωμε κοτοπουλακια με λαχανικα,το απογευμα 18-19 τρωμε η το φαγακι το μεσημεριανο η φρουτο η πιο σπανια κρεμα 7 δημητριακων με γαλατακι μανουλας και μετα θηλαζει για βραδυ 21-22.το βραδυ μπορει να ξυπνησει 4-5-6 φορες για να φαει η απλα να πιπιλισει.

ευτυχως ο υπνος την ημερα εχει στρωσει.το βραδυ μια ετσι μια αλλιως αλλες φορες ξυπναει τρωει κοιμαται και αλλες ξυπναει τρωει και αργει αρκετα να ξανακοιμηθει.

koalaki μπραβο σας χορτασατε παιχνιδακια.αληθεις η μπουμπου σου ειναι ησυχη?

patoysitsa μου καλα ειμαι.ωραια βολτουλα πηγατε μπραβο τα καλα κοριτσια.

elenababis καλα ειναι το σπουργιτι μου.λαχανικα εχουμε ξεκινησει,ναι τωρα ειμαστε στη φαση που καθε 4 μερες προσθετομε και κατι καινουργιο.οσο για το νερακι για το ξενο δε ξερω να σε βοηθησω δε χρειαστηκε ποτε να της δωσω.αυτο με μπολακι μου το εχει κανει και εμενα δεν ηξερα πως να την πιασω και τι να πρωτοκαθαρισω.

αληθεια με το θηλαστρο τι εκανες ξανα δοκιμασες λιγο-λιγο?

αφηστε και εγω κομματια ειμαι θελω να παω να ξεραθω στον υπνο.

καληνυχτα σε ολες γιατι σε 2-3ωρες εχω ξυπνημα παλι.αυτο το παιδι μου λες και εχει ροιλι ενσωματομενο στις 2 ακριβως ξυπναει.

Κοριτσακια μου εδω ειστε??? τι κανετε εσεις και τα μωρακια σας???

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ναι, ελπιζω και εγω να ειναι οι τελευταιες κακοκαιριες!!!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥ παιζει με τουβλακια, κουκλες, κουζινικα, αλλα μονιμως και ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ που θα σηκωθει εχει στο ενα της χερι μια τσαντα γυναικεια, την οποια κουβαλει οπου παει οοολη μερα!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ η φμ μου χοροπηδαει ολη μερα σαν το κατσικι στον καναπε, τρεχει γυρω γυρω απο το τραπεζει, τρωει ορθια στο καρεκλακι φαγητου, φωναζει και κρυβεται πισω απο τα ποδια μου, ΑΛΛΑ το μεσημερι που κοιμαται ειναι ησυχη :tongue: !!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κανετε; Τα παιδάκια σας τι κανουν;

Σημερα εχει υπεροχή ημερα. Ξεκινήσαμε για καροτσαδα και σε δέκα λεπτα γυρίσαμε.. Έβαλε τα κλάματα... Τοτε θυμήθηκε πως πειναει ενώ έφαγε πριν φύγουμε..ζωη μου ναι μεν ζω σε μεγάλουτσικη πόλη αλλα η νοοτροπία ειναι χωριού... Ισως αυτη τη στιγμη να ειμαι και η μονη που θηλαζω. Που να τολμησω να θηλασω στον δρομο;;! Θα μου περάσουν κουδούνια!! Τι υπέροχο προγραμμα ειναι αυτο;!;θέλω κι εγωωωωωω !!!

Κοαλακι πεθαινωωωωωωω!! Λατρευω τα κοριτσακια που θέλουν να μεγαλώσουν γρήγορα!!! Να τη χαίρεστε!!! Αχ να μου τη φιλησεις!

Κι εσείς κορίτσια που εχετε ζουζουνες και φορατε φρου φρου!!!!

Μποτσακι εμεις με τα μπατζακια θα πηξουμε στα αυτοκινητακια, μπειμπλειντ, και μπεν τεν.....!! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

καλησπερα κοριτσακια!

αχ!ανχωμενη μου μη μου τα λες αυτα γιατι εκνευριζομαι με κατι τεταοια και θα ερθω εκει να τους κουτουλισω.δηλαδη οταν βλεπουν τις κοπελιτσες με τα μινι στο δρομο `η να κανουν τοπλες στη παραλια και τους πεταγονται τα ματια ,δε τους πρειραζει?θα πρεπει δηλαδη να κανουν ενα υπεροχο μωρο και μια μανουλα που του κανει το ομορφοτερο δωρο ,το γαλατακι της,να μενουν κλεισμενοι στο σπιτι και να μη χαιρονται αυτο το τοσο ομορφο που ζουν επειδη τα μυαλα τους ειναι κολλημενα?εκεινη θα επρεπε να ντρεπονται.

χιλια συγνωμη για το μηνυμα αλλα δε μπορω να ακουω το 2014 οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν υποστηριζουν το θηλασμο.

για το προγραμμα μας πηρε 3-4 εβδομαδες αλα το φτιαξαμε .την ημερα τουλαχιστον γιατι το βραδυ με το στηθος ειναι ανεξελενκτα τα πραγματα ακομα.θα φτιαξει κι αυτο που θα παει.

koalaki μου μπραβο ζωηρουλα η μπουμπου.αφου ηρεμει στον υπνο.....κατι ειναι κι αυτο.

για πες εσυ ,που ειναι μεγαλυτερο το μπουμπουκακι σου ,τι εχουμε να περιμενουμε τους επομενους μηνες.

Διαφημίσεις

Ζωη μου αν δεν με υποστήριζε ο αντρας μου στο θεμα του θηλασμου δεν θα τα είχα καταφέρει. Να φανταστείς ψάχναμε κοπελα που να εχει θηλασει για να κανω δυο ερωτήσεις και δεν βρίσκαμε. Φέραμε μαια απο αλλη πόλη. Ακομη και η μητέρα μου ηταν εναντίον! Σταμάτησε να με βοηθάει για να σταματήσω τον θηλασμο!!!

Ειναι τόσο χάλια εδω, ήθελα να φύγω αλλα τελικα αγάπησα συντοπίτη και έμεινα!

Δυστυχώς δεν τον κρατάει τιποτα, ενώ ειναι πολυ περίεργος και κοιτάζει παντου οταν βγαίνουμε έξω γινεται άλλο μωρο! Ελπίζω τωρα που θα μεγαλώσουμε με τις κρεμουλες να τα πηγαίνουμε καλυτερα. Αν δεν γινει και αυτο τοτε θα τον βάλω σε προγραμμα οπως μου ειχε ζητήσει ο γιατρός. Κρίμα ειναι και το μωρο να τον εχω ολη τη μερα μεσα.

Ζωη μου υπομονη να περάσει και την φάση της πρόσκολησης και μετα μπορει να σταματήσει να ξυπνάει. Κάπου διάβασα για εκπαίδευση των παιδιών στο να μην ξυπνανε για φαγητο το βράδυ. Να σου πω ομως την αληθεια τα μωρακια του θηλασμου το έχουν αυτο, έχουν μάθει αγκαλια και πιπιλα στο στήθος και δεν το κόβουν εύκολα. Κανε υπομονη ζωη μου τα πηγαίνετε τόσο καλα! Οταν κουράζεσαι να σκέφτεσαι το δώρο που της κανεις και τις στιγμές που σου χαμογελάει και να παίρνεις κουράγιο. Εγω εχω ενα κουτί με φόρμουλα-άνθρωποι ειμαστε ισως χρειαστεί- οταν κουράζομαι λέω πως θα κανω υπομονη και την επόμενη μερα θα του δώσω φόρμουλα. Ετσι περνάει η μερα έρχεται η επόμενη που ειμαι πιο ξεκουραστη και τα βλέπω αλλιώς.

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

ανχωμενη μου μπραβο στον αντρουλη σου.ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καποιον να σε υποστηριζει σε ολο αυτο γιατι κακα τα ψεματα η αρχη ειναι ΠΟΛΥ δυσκολη.η μαμα σου γιατι ετσι βρε κοριτσακι?δηλαδη η φορμουλα ειναι καλυτερη απο το γαλατακι σου?(προς θεου μη παρεξηγηθω,πολλα παιδακια πινουν ξενο αλλα αφου μπορεις και θελεις γιατι να μη το προσφερεις στο μωρο σου?)

κανε λιγη υπομονη ακομα, αξιζει.με το φαγητο θα μπει σε προγγραμα ουτως η αλλως.δε θα εχει και αλλη επιλογη.

το βραδυ τωρα αντεχω λιγο πιο ευκολα γιατι τουλαχιστον προλαβαινουμε και ξεκουραζομαστε λιγο την ημερα.αλλωστε μου λειπει και εμενα αυτη η αγκαλιτσα.

για τη φορμουλα το σκεφτομουνα και εγω οταν ημουν μερα νυχτα ξυπνια και τα νευρα ηταν κροσια.μετα ομως απλα το ξεχνουσα.ηταν λογια της κουρασης.

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!τι κανετε καλεεεεεεεεεε?????

Εμεις καλα ειμαστε αλωνιζουμε την παραλια με το καροτσι!Καιρος ηταν δηλαδη!!!Βγαλαμε η μαλλον ανεβηκε και το δευτερο δοντακι εχθες.χαχαχααχαχχαχχααχααααααα!!!!!!!Εχει πολυ πλακα το χαμογελακι μου!!!!!Γενικα εχουμε κι εμεις ενα θεματακι με την φρουτοκρεμα ειναι η τριτη μερα σημερα δινω μονο μηλο βεβαια κι απο μεθαυριο και αχλαδι κι ευτυχως σημερα αρχισε καπως να την τρωει,αλλιως ειχα σκοπο να του βαλω μεσα ενα κουταλακι ρυζαλευρο γιατι του ξυνιζε αλλα το αποφυγαμε σημερα!!!!!!!Γενικα ομως ειμαστε σε φαση που γκρηνιαζουμε που κουβεντιαζουμε που ψηλοκαθομαστε που φερνουμε σβουρες μμεσα στο παρκο που χορευουμε με την μαμα τανγκο και ξεκαρδιζομαστε!!!!!!!χαχαχαχαχχαχαχαχαα!!!!!!!!Και γενικα θελουμε να τα εχουμε ολα υπο ελεγχο!!!!!Μη μας ξεφυγει και τιποτα!!!!!Εχουμε ομως του καλο του υπνου που χτυπαμε ενα δεκαωρακι την νυχτα μετα πινουμε γαλα κι αλλο ενα δυωρακι στα καπακια και ισιωνουμε!!!!!!!!Αυριο εχουμε και εμβολιο,να ζυγιστουμε κιολας γιατι πριν ενα μηνα ειμασταν 8300.Για να δουμε γιατι εχω ξεχεριαστει η καψερηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Ευτυχως ο καιρος μας ευνοει και κατεβαινουμε θαλασσα και Σαββατοκυριακο που εχει ρεπω ο μπαμπας λεμε να παμε Ναυπλιο.Να δω οταν πιασω δουλεια κοριτσια πως θα τον αποχωριστωωωωωωω!!!!!

Θα φρικαρωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Α κοριτσιαααααααααα κι εγω 41 νουμερο φοραω!!!!Με τις υγειες μας!!

χαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...