Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στις 7 ιουνιου στην τηνο και το ονομα αυτης ΜΑΡΙΑ-ΖΩΗ αλλα θα τη φωναζουμε ΖΩΗ.

Ααααααααα!!!!Μπραβοοοοοοο!!!!!!

Την εχετε ταμενη εκει να τη βαπτ.?:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ναι κοριτσακι μου!επειδη πριν τη ΖΩΗ ειχαμε χασει ενα κοριτσακι οταν εμεινα ξανα εγκυος τη ταξαμε στην παναγια της τηνου γι'αυτο και το δευτερο ονομα.

Σε καταλαβαινω κοπελα μου...ειμαι παθουσα....!:(:(:(

Εξου και το Δεσποινα!

Την εχω ταμενη την κορη μου!;)

Ολα καλα να λεμε!Δοξα Τω Θεο!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελιες! Τι κανετε;;

Ζωη μου με το καλο να βαφτισετε την ομορφιά σας! Αυτο το σ/κ ειναι; Ειναι ολα έτοιμα;για την κρεμουλα δεν ξέρω να σου πω κατι ακομη δεβ φαγαμε!

Του έδωσα φιλακι αλλα οι δικές μας οι πατουσες ειναι μεγαααααλλλλεεεεσσς!!!

Πατουσα μου σε ευχαριστω για τις πληροφορίες! Θα ρωτήσω τον γιατρο μας γιατι φαίνονται πραγματικά πολυ θρεπτικά αυτα τα δημητριακα! Ελπίζω βέβαια να ειναι ευγευστα για να τα τρώνε και τα βλαστάρια μας!

Μαρηηη πήραμε τα αποτελεσματα κάποιων εξετάσεων και ειναι ολα καλα και πεταω!!! Με αεροπλάνο γιατι τα ελικόπτερα δεν τα εμπιστεύομαι!!!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

δε πειραζει ανχωμενη μου ειστε αγορακια δικαιολογιστε να εχετε λιγο πιο μεγαλα πατουσινια.χιχιχιχιχι.

οχι δεν ειναι αυτο το σ/κ ειναι στις 7 ιουνιου!εχει μεινει να ντυσουμε το μπαμπα μας και να βρω το φορεμα που θα παω τη μικρη στην εκκλησια.

ενταξει δεν πολυ ανχωνομαι για το φαι καλα ειμαστε σε αναλογιες)αλλα καθε φορα βαζω παραπανω γιατι λεω τωρα θα φαει,τωρα θα φαει και στο τελος καλοτρωει ο νεροχυτης!!!

Καλε δεν είδα ποσά γραψατε!!

Να είστε καλα κορίτσια μου και να χαιροσαστε τα κοριτσακια σας!! Να είστε γέροι και δεμενες οι οικογένειες σας.

Χθες δεν κοιμήθηκε καθολου καλα. Καθε μιση ωρα κλαμα. Ξεκινήσαμε να κοιμόμαστε στο κρεβάτι μας και δεν μας άρεσε. Θα συνηθίσουμε που θα παει!!

Ζωη μου εχετε ημέρες μεχρι τη βάφτιση. Θα βρείτε σίγουρα ρουχα!! Οι πατουσες μας θα ηταν μεγάλες ακομη κι αν ήμασταν κορίτσια! Να φανταστείς πως εγω φοραω 42 νούμερο!! Βατραχοπεδιλα να φανταστείς δεν φοραω εχω ενσωματομενα!!!

Θα την βρείτε τη σειρά σας. Ισως να της φαίνονται ξινα; Τι να πω!στο κατω κατω κι εμεις δεν αγαπάμε ολοι τα φρούτα.

Καλε ποσο ψηλο κοριτσι εισαι εσυ?φτου φτου μη σε ματιασω.εγω οπως καταλαβαινεις ,για να πηρα τετοια χαρα,ειμαι στρουμφακι.

αντιθετως ετσι οπως της τα κανω ειναι αρκετα γλυκα.μηπως αυτο δε της αρεσει τελικα??μπορει να θελει να κρατησει σιλουετα το παιδι μου δε πειραζει!βγαζει τα αποθημενα της σε μενα το βραδυ,με στραγγιζει στην κυριολεξια!

Εσεις πως ειστε?βολτιτσες πατε?μονο γαλατακι μανουλας ακομα?ποσο ειστε τωρα ανχωμενη μου?

Ζωη ειναι μια γλυκα απο μονη της και δεν θελει αλλη!!

Εχω την εντύπωση πως ολα τα μωρακια αγαπούν την γλυκα! Γούστα ειναι αυτα!

Στο κατω κατω μπορει να εει βλέψεις να γινει μοντέλο!

Ζωή μου ειμαι 1.76 αλλα ολοι στην οικογενεια μου ειναι μεγαλοποδαροι αλλα να σου πω θα προτιμουσα χίλιες φορες να μου έλειπαν πόντοι στο υψος παρα αυτο το βάσανο που εχω απο μικρή με τα παπουτσια....

Χθεσ εγινε πεντε μηνων και θηλαζει αποκλειστικα. Ζωη οι βόλτες ειναι ενα θεμα που με πονάει. Ειμαστε πολυ περιορισμένοι. Η στην αυλή η στην Πεθερα η στη Μαμα. Το μωρο δεν εχει κανενα απολύτως προγραμμα και τρώει όσο του κανει κέφι. Μπορει σε μια ωρα να φάει τρεις φορες. Που να ξεκινήσω να παω ετσι; Προχθές έκανα βόλτα στο τετράγωνο και έβαλε τα κλάματα. Φαντάσου πως απο τον όγδοο μηνα της εγκυμοσυνης ειμαι κλεισμένη μεσα. Εχω λαλησει!!!

Τα γεύματα σας έχουν αντικαταστήσει τον θηλασμο; Ποσά γεύματα στο στηθοσ κανει η ζωουλα σου;εσείς πως τα πάτε εκτος απο τη φρούτο κρέμα; Εστρωσε ο υπνος της;

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις καλα, σημερα δεν πηγαμε βολτα γιατι εβρεξε λιγουλακι το απογευμα, αλλα κατσαμε και παιξαμε με τις ωρες!!! Τωρα η φμ νανι και εμεις καθομαστε στο σαλονι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοοοοοοοοορες!!!!!

Ειμαι χωμα!!!!!!!!Σερνομαι η μαυρη!!!!!!

Τωρα εκανα εν μπανακι τη μικρη την εχω στο ριλαξ και χτυπιεται σα το χταποδι!!!

Μες την ενεργεια ειναι!!!!

Σημερα πηγαμε καροτσαδα το απογευμα,πηγαμε στην εκκλησια προσκυνησαμε οικογενειακος και παλι σπιτι....μετα ηθελε να κοιμηθει μικρη και

ειχε γκρηνια....δωωωωστου παλι καροτσαδα!!!

Κοιμηθηκε στη διαδρομη,ακι με το που φτανουμε σπιτι......

ΚΑΡΟΥΛΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!!!!!!!

Τρελαθηκα μιλαμε!!!!

Ξεποδαριαστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγχωμενη και γω νουμερο 41 φοραω!!!!

ΟΥΤΕ ΠΟΔΑΓΡΑ ΝΑ ΧΑΜΕ!!!!!!

Εσυ εισαι και 1.76!!!!

Εγω ειμαι 1.65!!!!!!!!!!!

αχχαχαχααχαχχαχαχαχχαχααααααααααα!!!!

Ζωη μου,καλα εισαι????????

Κοαλακιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!εδω καλο καιρο απο το μεσημερι και μετα!!!!!!

d.gif

Κορίτσια μου τι κανετε;είστε όλες καλα;

Εμεις τωρα ησυχάσαμε κ κανουμε νάνι αφού μας ξύπνησε κανα δυο φορες ο Bruno ο σκυλος μας γκρρρρ!

Χάθηκα γιατι είχα το τραπέζι την Κυριακή κ έλιωσα κ μετα αδιαθέτησα! Τόσο αίμα ποτε ξανα! Πέθανα απο την εξάντληση!

Agxomenh μου ταλαιπωρεισαι ακομα με το προγραμματακι ε;; Θα στρώσετε πυ θα παει!!υπομονη!!

Ζωη μου το μπεμπακι σου τι κανει ; Πως τα πάτε με τις τροφές; Ξεκινήσατε κ λαχανικά;;

Πατουσιτσα όλο βόλτες είστε κ πολυ σας χαίρομαι !! Αλλαζετε κ παραστάσεις! Εμάς μας εχουν φάει τα σκαλιά της πολυκατοικίας οπότε μονο με τον μαρσιπο οταν δεν έχουμε παρέα!!

Koalaki μου τελευταίες κακοκαιρίες μωρε!! Μετα ποιος σας πιάνει!!

Παιδιά σημερα η μπεμπα μου έριξε το μπολακι με την κρεμα την μισή πάνω μου κ την άλλη πάνω της και στον καναπέ!! Χαχαχα χα! Νεύρο ρε παιδι μου! Δεν κάθεται με τιποτα ! Πλέον δοκιμάζει τα ντεσιμπέλ της φωνής της κ εκεί που θα γκρίνιαζε λιγάκι τωρα βγάζει κατι στρινγκ λίγες αλλο πράμα!!

Αισθάνομαι τέρμα κουρασμένη!!! Θελω να κοιμηθώ ενα ολόκληρο βραδυ !! Γινεται;; Α να ρωτήσω κατι τωρα που τελείωσε η αποστείρωση αν θελω να της δωσω καμια φορα ξενο(λέμε τωρα) βάζω απλα χλιαρό νεράκι; Η πρεπει να το βράζω να κρυώσει κλπ;;

Κοαλακι μου που είσαι;! Ευχάριστηθηκατε παιχνιδια ε;; Με τι παίζει η φμ; Κούκλες, κουζινικα και τέτοια παιχνιδια; Αχχχχ τρελαινομαι!! Ποσο θέλω κι ενα κοριτσάκι!!!

Πατουσα μου η Δεσποινουλα ειναι ζωηρουλα ε; Ζωη να χουν τα παιδάκια μας!

Σασ χαιρομαι που πηγαινετε στην εκκλησια! μπραβο σασ! ξημερωνεο μεγαλη γιορτη!

Καλα τα πόδια πονεμένη ιστορία! Εγω παπούτσι μονο παραγγελία. Δεν βρίσκω. Χάλια!! Κουπί βαρκας το πόδι μου μαρηηηηη σε λέω!!

θα ξεκουραστουμε που θα παει! δεν θα τα παντρεψουμε;;; θα κοιμηθουμε τοτεε!! χαχα!!

εγω Καμια φορα νομίζω πως το στήθος μου βγάζει ρεντ μπουλ!!στις έντεκα κοιμήθηκε σημερα ο μικρουλης!!!

Ελενα μου πως είσαι σημερα; Το τραπεζι πηγε καλα; αρεσαν τα φαγητα σου; Θα στρώσει ο κύκλος. Ο γιατρός μου μου ειχε πει πως δυο τρεις φορες θα ειναι δύσκολες μετα θα στρώσει. Υπομονη και σε αυτο οπως και σε ολα τα υπόλοιπα! Ασε με το προγραμμα του εχω εξαντληθεί αλλα ετσι τον έμαθα και τα λουζομαι τωρα. Στο επόμενο -πρωτα ο Θεός- θα ξέρω και θα κανω κουμάντο εγω και οχι οι άλλοι. Μήπως η Ολύμπια σου ετοιμάζεται για το δε βοις;;;!χαχα!ηθελε να δει το παιδι αν ρίξει το πιάτο τι θα συμβεί!! Αυριο γιορτάζεις! Θα έχεις κοσμο;;

Κουράγιο μανες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...