Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχα, παρτον οπως ερχεται να σταματησει να παρει κατι να σου φερει κ εσενα!!!

με αναγουλες ειμαι σημερα....δεν εχω ορεξη και για φαγητο!:confused::confused::confused:

αναγουλιαζω....!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακιαααααααα!!!!!Ουυυ ουυυυ!!!!!!

Τι κανετε τσαπερδονες μου??Ολα καλα???Εγω ξυπνησα κατα τις 10 απο τα νευρα μου που δεν ειχα το κινητο μου και κοπηκε και το ρευμα και μετα δεν ειχα ουτε ιντερνετ!!!Το αμαξι θα ειναι ετοιμο αυριο!!!Γκρρρρρρρρρ!!!!

Αλλα δεν πτοουμαστε!!Μερα ειναι θα περασει!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yola μου περιμενουμε νεα!!Αγοροmummy μου ολα καλα??Ο παληκαρος??Γελασα πολυ με το ντοινγκ!!!!!χαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!!:D:D:D:D:D:D

Πολυ ασχετιλα αδεφακι μου!!!Patousitsa μου,ναι βρε!!!Τελικα ειναι το υψος,εγω παντως καλα το υπολογισα 5 εσυ 6 εγω!!!χαχαχαχαχααααααααα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Φυσικα και δεν θα επρεπε να πληρωσεις δευτερη φορα!!Τι το περασανε δηλαδη??Πολυ καλα κανανε και το φροντισανε!Ετσι επρεπε να γινει,δεν θα τους εχουμε και υποχρεωση!!!

Τελικα τι μαγειρευεις??Εγω μακαρονια με κιμα!!!Μαυρα για μενα και ασπρα για τον αντρα μου!!!

Θαλειτσα εσυ ολα ενταξει??Πως παμε με τα δοντακια??

Koalaki μου τι κανετε??Εχεις πλακωθει στις δουλειες??Τι κανει το Μαριαννακι μας??

Εδω βρεχει κοριτσακια μου και ειναι πολυ ωραια!!!

1sh1p2.png

καλως το και το μποτσακι!!! ντοινγκκκκκ κι εγω ψαχνοντας πηγαινα, μετα κι εσεις θα τα ξερετε ολα απεξω κ ανακατωτα οταν με το καλο γεννησετε!!! εδω μια συννεφια μια ηλιο απο βροχη τιποτα ακομα, το φυλαει για το απογευμα που εχουμε δουλειες εξω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακιαααααααα!!!!!Ουυυ ουυυυ!!!!!!

Τι κανετε τσαπερδονες μου??Ολα καλα???Εγω ξυπνησα κατα τις 10 απο τα νευρα μου που δεν ειχα το κινητο μου και κοπηκε και το ρευμα και μετα δεν ειχα ουτε ιντερνετ!!!Το αμαξι θα ειναι ετοιμο αυριο!!!Γκρρρρρρρρρ!!!!

Αλλα δεν πτοουμαστε!!Μερα ειναι θα περασει!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yola μου περιμενουμε νεα!!Αγοροmummy μου ολα καλα??Ο παληκαρος??Γελασα πολυ με το ντοινγκ!!!!!χαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!!:D:D:D:D:D:D

Πολυ ασχετιλα αδεφακι μου!!!Patousitsa μου,ναι βρε!!!Τελικα ειναι το υψος,εγω παντως καλα το υπολογισα 5 εσυ 6 εγω!!!χαχαχαχαχααααααααα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Φυσικα και δεν θα επρεπε να πληρωσεις δευτερη φορα!!Τι το περασανε δηλαδη??Πολυ καλα κανανε και το φροντισανε!Ετσι επρεπε να γινει,δεν θα τους εχουμε και υποχρεωση!!!

Τελικα τι μαγειρευεις??Εγω μακαρονια με κιμα!!!Μαυρα για μενα και ασπρα για τον αντρα μου!!!

Θαλειτσα εσυ ολα ενταξει??Πως παμε με τα δοντακια??

Koalaki μου τι κανετε??Εχεις πλακωθει στις δουλειες??Τι κανει το Μαριαννακι μας??

Εδω βρεχει κοριτσακια μου και ειναι πολυ ωραια!!!

καλησπερα μποτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????υπομονη αυριο ετοιμο το αυτοκινητακι σου!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D

μακαρονακια θα κανεις....?λοιπον...εγω ακου τι θα φαω...ειχα στην καταψθξη φακες!:D:D:D:D:D

ξεχασμενες της ειχα πριν 5 μερες!οποτε αυτες θα φαω!!!!!!!!!

ο συζηγος δεν ξερω...κανενα αυγουλακι θα του κανω με πατατουλες και σαλατουλα!καλα ενταξει..........αρχοντα τον εχω!!!!αχαχαααχαα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Τζαααααα.....να μαι παλι...η μαριαννα κοιμαται και εγω καθομαι....επιτελους απο δουλειες και φροντιδα-παιχνιδι μωρου!!!!!! Το απογευμα παλι.....παιχνιδι, βολτα και γενικα σουρτουκια αν δεν βρεχει....λιγο ψιχαλησε αλλα σταματησε!!!!!

Μποτσακι κ πατουσιτσα καλη ορεξηηηηηηηηηηη........!!!!!!!!

Η πατουσιτσα μεχρι να αποφασισει τι θα μαγειρεψει το μποτσακι και ο μπεμπουκος θα χωνευουν κιολας.....χαχααχαχααχ!!!!!!!!

Η συμπεθερα εχει δικοο μετα απο την 18η εβδομαδα ειναι αδυνατον να μετρησουν υψος.....λογω του κουλουριασματος....!!!!!!!!

Ααααααααα συμπεθεραααααα ξεχασα να σου πω....τελικα το "λαχανιασμα" που κανει η μαριαννα δεν ειναι κατι παθολογικο αλλα οι τσαχπινιες της....νυφης σου!!!!!! Αξιζε να το αναφερω παντως οτι δεν ειναι κατι παθολογικο και οτι δεν σχετιζεται με την καρδουλα...!!!!!!!! Μα τι τσαουσααααααααα η φουρτουνα...!!!!!!!!!

Η θαλειτσα νανι?????????

Γιολιτσααααααααα?????? που εισαιιιιιιι??????????

Αντε θα τα πουμε μετα....καλα μου κοριτσακια......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλως το και το μποτσακι!!! ντοινγκκκκκ κι εγω ψαχνοντας πηγαινα, μετα κι εσεις θα τα ξερετε ολα απεξω κ ανακατωτα οταν με το καλο γεννησετε!!! εδω μια συννεφια μια ηλιο απο βροχη τιποτα ακομα, το φυλαει για το απογευμα που εχουμε δουλειες εξω!

Χαχαχαχχαααααα!!!!!!!!Γελασα πολυ!!Ευτυχωσ που εισαστε κι εσεις και μας ξεμπλοκαρετε!!!!

1sh1p2.png

καλησπερα μποτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????υπομονη αυριο ετοιμο το αυτοκινητακι σου!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D

μακαρονακια θα κανεις....?λοιπον...εγω ακου τι θα φαω...ειχα στην καταψθξη φακες!:D:D:D:D:D

ξεχασμενες της ειχα πριν 5 μερες!οποτε αυτες θα φαω!!!!!!!!!

ο συζηγος δεν ξερω...κανενα αυγουλακι θα του κανω με πατατουλες και σαλατουλα!καλα ενταξει..........αρχοντα τον εχω!!!!αχαχαααχαα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλη ορεξη λοιπον μικρη μου!!!Φαε φακες να γινει το ζουζουνακι σου γερο και δυνατο!!!!!!!!!Αρχοντα τον εχεις...Μια χαρα ειναι τα αυγα με τις πατατουλες!!

1sh1p2.png

Τζαααααα.....να μαι παλι...η μαριαννα κοιμαται και εγω καθομαι....επιτελους απο δουλειες και φροντιδα-παιχνιδι μωρου!!!!!! Το απογευμα παλι.....παιχνιδι, βολτα και γενικα σουρτουκια αν δεν βρεχει....λιγο ψιχαλησε αλλα σταματησε!!!!!

Μποτσακι κ πατουσιτσα καλη ορεξηηηηηηηηηηη........!!!!!!!!

Η πατουσιτσα μεχρι να αποφασισει τι θα μαγειρεψει το μποτσακι και ο μπεμπουκος θα χωνευουν κιολας.....χαχααχαχααχ!!!!!!!!

Η συμπεθερα εχει δικοο μετα απο την 18η εβδομαδα ειναι αδυνατον να μετρησουν υψος.....λογω του κουλουριασματος....!!!!!!!!

Ααααααααα συμπεθεραααααα ξεχασα να σου πω....τελικα το "λαχανιασμα" που κανει η μαριαννα δεν ειναι κατι παθολογικο αλλα οι τσαχπινιες της....νυφης σου!!!!!! Αξιζε να το αναφερω παντως οτι δεν ειναι κατι παθολογικο και οτι δεν σχετιζεται με την καρδουλα...!!!!!!!! Μα τι τσαουσααααααααα η φουρτουνα...!!!!!!!!!

Η θαλειτσα νανι?????????

Γιολιτσααααααααα?????? που εισαιιιιιιι??????????

Αντε θα τα πουμε μετα....καλα μου κοριτσακια......

Κοαλακι μου ολο τρεχεις κι εσυ!!!Και το φουρτουνακι σου ας ειναι τσαουσα,καλο ειναι αυτο!!!Σ'αυτον τον κοσμο που ηρθανε μονο με τσαμπουκα επιβιωνεις!!!!Μια χαρα θα τα παει!!

1sh1p2.png

κοριτσια εφαγα φακες!με μιση καρδια.........!!!!!

κοριτσια τι σημαινει η φραση

''εμβρυα με ευπλοειδια''???

ξερετε...????

αχ κοριτσια και εδω το παει για βροχη!!!!!!!!!!αντε να βρεξει!!!!!!!!!!!!

d.gif

ξερετε...????

Δεν ξερω patousitsa μου!!!Οι ειδικες δυναμεις θα μας πουν!!Παντως αν θες την γνωμη μου μην τα πολυψαχνεις γιατι τρελενεσαι!!!Εγω παρα λιγο να φρικαρω και το σταματησα εγκαιρως γιατι μετα τα συνεδεα ολα με μενα,μεχρι που ειπα ΤΕΛΟΣ!!!Μονο τα σημαντικοτερα!!Δεν ξερω κιολας!!!Το λεω επειδη εγω επηρεαζομαι πολυ!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πω πω κοριτσακια παω να ξαπλωσω μια ωριτσα γιατι ειμαι σαν κοτοπουλο!!Βλεπετε σημερα βγηκα απο τα νερα μου!!!Σηκωθηκα χαραματα!!χιχιχιχχι!!!

εγινε μποτσακι μου!!!!!!!!!!καλο μεσημερακι!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

και εγω λεω να ξαπλωσω λιγακι!

δεν θα κοιμηθω απλα θα ξαπλωσω!!!!!:D:D:D:D:D:D

θα τα πουμε το απογευματακι!!!!!!!!!!!!!

μακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

d.gif

ξερετε...????

Πατουσιτσα μου ειναι ιατρικος ορος γενετικης....εχει να κανει με τα συνδρομα και διαφορα αλλα τετοια κουλα.....

Μη βασανιζεις το μυαλουδακι σου με δαυτα.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...