Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

koalaki μου και εγω χαίρομαι που σε γνωριζω να σου ζήσει το παιδακι σου!!!Mποτσακι μου οχι απλα τρέξιμο τρέλα δεν τα προλαβαινω απο φαγητό απο αλλαγμα μπάνιο και φυσικα πολύ γκρίνια και τα δυο ιδιος τώρα που η μικρή μου 10 μηνων άρχισε να περπατάει κυνηγάει την μεγάλη μου για να της πάρει τα πραγματα απο τα χερια εκει να σε εχω να δεις φάση να δίνω μάχη με ενα μωρό και να προσπαθώ να εξηγήσω την μεγάλη ότι το μικρό δεν καταλαβαίνει ( που λεει ο λογος ) τα νευρα μου!!! χαχαχαχα. Αδελφή θα ήθελα να ήμουνα απο μια μερια να έβλεπα το ύφος του γαμπρού μου την ώρα που έκλαιγε η μπουμπου θα πέθαινα στο γελιο χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koalaki μου και εγω χαίρομαι που σε γνωριζω να σου ζήσει το παιδακι σου!!!Mποτσακι μου οχι απλα τρέξιμο τρέλα δεν τα προλαβαινω απο φαγητό απο αλλαγμα μπάνιο και φυσικα πολύ γκρίνια και τα δυο ιδιος τώρα που η μικρή μου 10 μηνων άρχισε να περπατάει κυνηγάει την μεγάλη μου για να της πάρει τα πραγματα απο τα χερια εκει να σε εχω να δεις φάση να δίνω μάχη με ενα μωρό και να προσπαθώ να εξηγήσω την μεγάλη ότι το μικρό δεν καταλαβαίνει ( που λεει ο λογος ) τα νευρα μου!!! χαχαχαχα. Αδελφή θα ήθελα να ήμουνα απο μια μερια να έβλεπα το ύφος του γαμπρού μου την ώρα που έκλαιγε η μπουμπου θα πέθαινα στο γελιο χαχαχαχα!!!

Ευχαριστωωωωωωω πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Αχ, υπομονη με τα 2 παιδακια, μονο αυτο μπορω να σου πω καθως ουτε εμπειρια (εις διπλουν) εχω αλλα οπως φαινεται ουτε και θα αποκτησω :oops:!!! Μου φτανει η φουρτουνα μου, μη σου πω περισσευει κιολας!!! :tongue::mrgreen:

Καλε κοριτσια μου που ειστε??? εγω ηηηηηρθα, η φμ κοιμαται και εμεις βλεπουμε τηλεοραση. Παω να φταιξω κατι να φαμε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ευχαριστωωωωωωω πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Αχ, υπομονη με τα 2 παιδακια, μονο αυτο μπορω να σου πω καθως ουτε εμπειρια (εις διπλουν) εχω αλλα οπως φαινεται ουτε και θα αποκτησω :oops:!!! Μου φτανει η φουρτουνα μου, μη σου πω περισσευει κιολας!!! :tongue::mrgreen:

Καλε κοριτσια μου που ειστε??? εγω ηηηηηρθα, η φμ κοιμαται και εμεις βλεπουμε τηλεοραση. Παω να φταιξω κατι να φαμε!!!

Τσουυυυυυυυυπ ηρθα!!!!!!!!!!Κάναμε μπανάκι ταιστηκαμε και τώρα μας πέφτει το μάτι αλλά περιμενουμε τον μπαμπά να μας πάρει για νανακια!!!Για να κάτσει και η δόλια η μανα να ηρεμήσει μια στάλα και φυσικά να μαζέψει λιγουλάκι το σπίτι!!!!

Μαρηηηηηηηηηη κοαλακι!!!!!!!Πως τα περάσατε???

1sh1p2.png

Χαίρεται κοριτσάρες μου!!! Τί μου κάνετε;; Εμείς βράζουμε στο ζουμί μας που λένε.. Είμαστε και οι τρεις (εγώ, ο άντρας μου κ η Β) με συναχι κ βήχα.. Αυτό το δόλιο το μωρό, το σταυρώνω κάθε φορά που το παίρνω αγκαλιά! Άμα τη γλιτώσει θα κάνω πάρτυ!!!!!

ΜΑΡΙΑΜ Μ καλωσήρθες στην παρεούλα μας!!!! Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!! Ομοιοπαθούσα και γώ με δύο κοράκλες, οπότε να ξερεις έχεις τη συμπαράσταση κ την κατανόησή μου!!! Πώς ήταν πιό πριν η σχέση τους; Δλδ πριν η μικρή αρχίσει να διεκδικεί πράγματα; Σε ρωτάω να ξερω τί θα με περιμένει γιατί η δικιά μου η μεγάλη μέχρι στιγμής έχει δεχτεί απίστευτα το μωρό, αλλά θα ισχύει το ίδιο όταν και η μικρή βγεί από το καβούκι της;;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τί καλό φτιάχνεις για φαί;; Όνειρα γλυκά στη φμ μας!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, ο άντρας σου αναλαμβάνει ρόλο κάθε βράδυ ε;; Δόλια εσύ, δόλιος και αυτός!! Ρούπι δε μπορεί να κουνήσει ο άνθρωπος μεχρι να κοιμηθεί ο Κρις!! Μην αγχώνεσαι για το εμβόλιο!! Έχουμε πολλά ακόμα, αιντε να συνηθίσεις σιγά σιγά!! Το πολύ πολύ αντί να σου κοιμάται μόνο τη νύχτα, να σου κοιμάται και όλη τη μέρα (για ένα 24ωρο). Περιμένουμε νεα!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου!!!! Έβαλε κλάμα το Δεσποινιώ μας με τον μπαμπά της; Σου λεει ποιος είναι αυτός που κραταει το φαί μου!! Χαχαχα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τί καλό φτιάχνεις για φαί;; Όνειρα γλυκά στη φμ μας!!! τη νύχτα, να σου κοιμάται και όλη τη μέρα (για ένα 24ωρο). Περιμένουμε νεα!

ΜΑΥ ΜΟΥ περαστικα σας!!! Γρηγορα να γινετε οοολοι καλα!!! Το μικρουλακι σας ειναι δυνατοοο οπως φαινεται!!! ;)

Χμμμ, τι καλο φτιαχνω??? ωραια ερωτηση, μονο που δεν εχω απαντηση!!! Μαρη εκανα φρυγανιες με βιταμ, κασερι, γαλοπουλα και μια ωραιοτατη σαλατα μαρουλι με ροκα!!! Σημερα φαγαμε μπριζολες με αρακα αλλα μαγειρεψε η μαμα μου.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ κανατε ρουτινα??? μια χαρα τα παει ο μπαμπας σας (ο δολιος) παντως!!! Εμεις καλα τα περασαμε, αυριο εχει και λαικη που γινεται συνηθως καθε τριτη αλλα λογω 25ης θα γινει αυριο και θα παμε το πρωι να παρουμε φρουτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Το ΜΠΟΤΣΑΚΙ λεω αλλα εγω ειμαι χειροτερη!!! Πως το καταφερα αυτο παλι??? εφαγα ολο το μηνυμα και αφησα τη προταση που αφορουσε εμενα μαζι με το 1/5 του μηνυνατος που αφορουσε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ. Οτι να ναι ειμαι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαίρεται κοριτσάρες μου!!! Τί μου κάνετε;; Εμείς βράζουμε στο ζουμί μας που λένε.. Είμαστε και οι τρεις (εγώ, ο άντρας μου κ η Β) με συναχι κ βήχα.. Αυτό το δόλιο το μωρό, το σταυρώνω κάθε φορά που το παίρνω αγκαλιά! Άμα τη γλιτώσει θα κάνω πάρτυ!!!!!

ΜΑΡΙΑΜ Μ καλωσήρθες στην παρεούλα μας!!!! Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!! Ομοιοπαθούσα και γώ με δύο κοράκλες, οπότε να ξερεις έχεις τη συμπαράσταση κ την κατανόησή μου!!! Πώς ήταν πιό πριν η σχέση τους; Δλδ πριν η μικρή αρχίσει να διεκδικεί πράγματα; Σε ρωτάω να ξερω τί θα με περιμένει γιατί η δικιά μου η μεγάλη μέχρι στιγμής έχει δεχτεί απίστευτα το μωρό, αλλά θα ισχύει το ίδιο όταν και η μικρή βγεί από το καβούκι της;;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τί καλό φτιάχνεις για φαί;; Όνειρα γλυκά στη φμ μας!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, ο άντρας σου αναλαμβάνει ρόλο κάθε βράδυ ε;; Δόλια εσύ, δόλιος και αυτός!! Ρούπι δε μπορεί να κουνήσει ο άνθρωπος μεχρι να κοιμηθεί ο Κρις!! Μην αγχώνεσαι για το εμβόλιο!! Έχουμε πολλά ακόμα, αιντε να συνηθίσεις σιγά σιγά!! Το πολύ πολύ αντί να σου κοιμάται μόνο τη νύχτα, να σου κοιμάται και όλη τη μέρα (για ένα 24ωρο). Περιμένουμε νεα!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου!!!! Έβαλε κλάμα το Δεσποινιώ μας με τον μπαμπά της; Σου λεει ποιος είναι αυτός που κραταει το φαί μου!! Χαχαχα!!

ΜΑΥ μουυυυυυυυυ απαπααπαπαπααπαπ!!!!!!!1Θα περασει καλεεεεεεεε!!!!1

Ελεος με αυτους τους πυρετους φετος!!!

Ναι μαρηηηηηηηηη ο αντρας μου ειναι δολιος που τον παιρνει το βραδυ μια ωρα να τον κοιμισει?:confused::confused::confused::confused:

Το εμβλιο μωρε με αγχωνει γιατι το προηγουμενο τον πειραξε και φοβηθηκα η μαυρη!!!!!!

1sh1p2.png

ΜΑΥ ΜΟΥ περαστικα σας!!! Γρηγορα να γινετε οοολοι καλα!!! Το μικρουλακι σας ειναι δυνατοοο οπως φαινεται!!! ;)

Χμμμ, τι καλο φτιαχνω??? ωραια ερωτηση, μονο που δεν εχω απαντηση!!! Μαρη εκανα φρυγανιες με βιταμ, κασερι, γαλοπουλα και μια ωραιοτατη σαλατα μαρουλι με ροκα!!! Σημερα φαγαμε μπριζολες με αρακα αλλα μαγειρεψε η μαμα μου.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ κανατε ρουτινα??? μια χαρα τα παει ο μπαμπας σας (ο δολιος) παντως!!! Εμεις καλα τα περασαμε, αυριο εχει και λαικη που γινεται συνηθως καθε τριτη αλλα λογω 25ης θα γινει αυριο και θα παμε το πρωι να παρουμε φρουτα!!!

Μπααααααααααααααα!!!!!!!!!1Πως και δεν τρως πλατσακια μαρηηηηηηηηηη????????χαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!

1sh1p2.png

Το ΜΠΟΤΣΑΚΙ λεω αλλα εγω ειμαι χειροτερη!!! Πως το καταφερα αυτο παλι??? εφαγα ολο το μηνυμα και αφησα τη προταση που αφορουσε εμενα μαζι με το 1/5 του μηνυνατος που αφορουσε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ. Οτι να ναι ειμαι!!!

Τα βλεπεις?Τωρα τα εκανες εσυ σκατα!!!!!!!ααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ!!!

1sh1p2.png

Μπααααααααααααααα!!!!!!!!!1Πως και δεν τρως πλατσακια μαρηηηηηηηηηη????????χαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη τα πλατσακια τα εχω για επιδορπιο που λενε, τι να με κανουν εμενα αυτα???????????? εγω πεινουυυυυυυυυυυυυυσα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εεε μπορει να μην τον πειραξει αυτη τη φορα, και εμενα η φμ αυτη τη φορα και την προηγουμενη δεν ειχε τιποτα απολυτως, ενω την πιο προηγουμενη φορα που καναμε εμβολιο ειχε λιγο γκρινια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηη τα πλατσακια τα εχω για επιδορπιο που λενε, τι να με κανουν εμενα αυτα???????????? εγω πεινουυυυυυυυυυυυυυσα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εεε μπορει να μην τον πειραξει αυτη τη φορα, και εμενα η φμ αυτη τη φορα και την προηγουμενη δεν ειχε τιποτα απολυτως, ενω την πιο προηγουμενη φορα που καναμε εμβολιο ειχε λιγο γκρινια!!!

Ευτυχώς το πόσιμο θα το ξανακάνει τον άλλο μήνα την 3η δοση.Μαλλον αυτό τον πείραξε!!!

Αμαααααν!!!Εσύ μαρη θα φάς κι εμάς.Που το βάζεις ήθελα να ηξερα!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...