Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα που δεν πληρωσαμε εισιτηριο!!!!!Ωραια παρασταση αλλα κοινη!Πολυ κοινη μαναρι!!!!!!!!!!!

Ναι οντως, μια κοπελα μου ειπε την κριτικη της και οτι την εχει ξαναδει και της φανηκε πολυ κοινη!!!!!!!!!!!!! Εγω παντως κρατησα αναμνηστικα!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι οντως, μια κοπελα μου ειπε την κριτικη της και οτι την εχει ξαναδει και της φανηκε πολυ κοινη!!!!!!!!!!!!! Εγω παντως κρατησα αναμνηστικα!!!!!!!!!!

Αμ εγώ νομίζεις δεν κράτησα????Να φάνε και οι κότες που λέει ο λόγος!!!

1sh1p2.png

Αμ εγώ νομίζεις δεν κράτησα????Να φάνε και οι κότες που λέει ο λόγος!!!

Ναι, γιατι αξιζει για το κοινο να αντιλαμβανεται ορισμενες καταστασεις της ζωης απο μια τοσο δα μικρη παρασταση, γιατι μη μου πεις, εχει και μεγαλυτερες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα και απο μένα.

Θέλω να πω ενα ευχαριστώ για τον χρονο που πέρασα στην όμορφη αυτή παρέα!

Χαρηκα πολύ για τη γνωριμία κορίτσια,και εύχομαι απο καρδιάς να είστε όλες καλά,τόσο εσείς όσο και η οικογένεια σας!Ειτε αφορα τα κορίτσια του "Γαλιαντρες" ειτε το "θα γινουμε μανουλες"!Ο Θεός να σας ευλογεί όλες!

Να περνάτε υπέροχα στη ζωή σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα και απο μένα.

Χαρηκα πολύ για τη γνωριμία κορίτσια,και εύχομαι απο καρδιάς να είστε όλες καλά,τόσο εσείς όσο και η οικογένεια σας!Ειτε αφορα τα κορίτσια του "Γαλιαντρες" ειτε το "θα γινουμε μανουλες"!Ο Θεός να σας ευλογεί όλες!

Καλησπερα κοριτσι μου!!!!!Ευχαριστουμε πολυ για ΟΛΑ!!!!!!Κι εσυ να εχεις την ευλογια του Θεου!!!!!!!!!Ειναι πολυ σημαντικο!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μένα.

Καλησπερα.Παρακαλουμε.Καληνυχτα.

ο Θεος Μαζι Σου.

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια μου γλυκααααααααααα παω για υπνοοοοοοοο, καληνυχτα και φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο ξημερωμα Κοαλακι μου.θα τα πουμε αυριο!!!!φιλακιαααα!!!!!!

d.gif

Κορίτσια μου καλημέρααααααα!!!!!! Τί κάνετε?? εμείς μέτρια ακόμα- δυστυχώς! Η Β μου, γενικά με δέκατα 37,5-37,8 και γώ με ένα λαιμό χάλια... Και μύτη βρύση.... Αυτό το φουκαριαρικο το μικρό, μακάρι να τη γλιτωσει! Η μάσκα πεφτει σύννεφο.. Πολύ ταλαιπωριόμαστε πάλι με το πάνω κάτω, τέλοσπάντων!

Και δεν πήγαμε κ πουθενά χτες. Λέγαμε να τις βγάλουμε μαζί, μετά χωριστά την καθε μία, μετά λέμε σε λίγο, τελικα το σε λίγο έγινε ποτέ.. Και μετά παπνω που λέγαμε να παμε τη Β στην πεθερά μου να παίξουν κ ο μοαμπας μου ναρθει στο μωρό μπας κ παμε καμια βόλτα με τον άντρα μου, τσουπ ανέβασε 38 η άλλη κ το ακυρώσαμε... Γκρρρρρρρρρ

Εσείς κορίτσια μου; Βλέπουν καλά τα ματια μου την αστέρω;;; Μαρή συμπεθερα μού λειψες!!! Γιατί την λες στρίγγλα τη μικρή καλέ;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου τί κάνει ο Κρις;; ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ απολαμβάνετε την παρεα του μπαμπά σας;; ΚΟΑΛΑΚΙ μου, μετά το εμβόλιο, η καλυτερη παρηγοριά η βολτίτσα!! Μπράβο σας!!

Ελπίζω να καταφερω να μπω και όταν ξυπνησετε γιατί στο τελος θα παρω εγω τον τιτλο της αστέρως.......... Χαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλημεραααααααααααααα, τι κανετε????????

Εμεις καλααα, πηγαμε εκκλησια για να κοινωνησω τη φμ και επειδη αργησε λογω αρτοκλασιας δεν πηγαμε βολτα, γυρισαμ σπιτι και τωρα πινω καφε με τον ανδρα μου. Το απογευμα θα παμε ομως βολτα, εχει υπεροχο καιρο!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? ελπιζω καπως καλυτερα!!! Αχ αυτα τα δεκατα ειναι πολυ σπαστικα στα παιδια, εκει που λες οτι ειναι μια χαρα τσουπ ενα 37-38 που σε κανει να απορεις και να εκνευριζεσαι!!! :mad:

Κοριτσια ξυπνηηηηηηστε καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα και απο μένα.

Εγω παντως δεν χαρηκα καθολου!!! Και οσο για το Θεο τελικα οντως μας ευλογησε και οχι μονο, μας εστειλε και φυλακα αγγελο του!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσάκια μουυυυ!!!!Τι κάνετε??

Εμείς καλα είμαστε!!Σηκωθήκαμε ταιστηκαμε ξανακοιμηθηκαμε και μετά επειδή είχε λίγο αερα τον πήρα με το αυτοκίνητο λογω που ο μπαμπάς μας δουλεύει και ηρθαμε στην γιαγιά και στον παππού!!!!Καλα ο πατερας μου τα έχει κάνει πάνω του!!!χαχαχαχαχα!!!

Κορίτσια σέρνομαι πονάει η μέση μου και τα πόδια μου απίστευτα!!!!Εσείς τι κάνετε?

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυ τι κάνετε?Κοινώνησε το κοριτσι μας!!!Καλή βολτουλα να έχετε το απογευματάκι!!!!

ΜΑΥ μουυυυυ τι κάνετε???Ακομα ο ρημαδοπυρετος??Περαστικουλια μωρέ θα περάσει!!!

Μαρηηηηηηηη συμπεθεραααααα που σαι μαρηηηη???Απολαμβάνετε τον μπαμπά σας???Το Δεσποινιω μας τι κάνει??

Κορίτσια αύριο το μεσημέρι έχουμε το εμβόλιο και το σκέφτομαι πως το σκέφτομαι!!!

1sh1p2.png

κορίτσια καλησπέρα! Να σας συστηθώ ονομαζομαι Μαρια ειμαι 32 ετων εχω δυο κοριτσιάκια η μια ειναι 4,5 χρονών και η ποιο μικρή 10 μηνων.Ειμαι η αδελφή της πατουσίτσας και χαιρομαι πολύ που μπήκα στην ομαδα σας!!!!

Καλησπερα κοριτσια και απο εμας!!!!

καλα εισαστε οοοολες????εμεις μια χαρουλα!!!!

ξυπνησαμε και οι 3 στις 12 εφαγε 150 γραμμαρια,και μετα καροτσαδαααα!!!!

τελεια μερα εχει και σημερααα!!!

αν και τωρα ξεκινησε να φυσαει!!!!το απογευμα θα παμε εκκλησια!

το μενου σημερα φακες!!!!

Μαυ μουυυ!!!!δεν ητανε η μερα σας σημερα για βολτα.δεν πειραζει!

τα κοριτσια μας να ειναι καλα!!!!

Κοαλακι μου,βοηθεια σας!!!!!Αντε να βαπτισουμε με το καλο και εμεις τη Δεσποινα μας,να πηγαινουμε εκκλησια και να κοινωναμε!!!!

Η Αστερωωωωωω δεν μπηκε σημερα???????που σαι μαρη?????

Μαρηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηη???????

τα περασατε τελεια ετσι?????

Δεν θα πιανομαστε στις βολτες απο δω και περα!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...