Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα οοοοοοοολη μερααααα!!!!

Τι κάνετε καλεεεεε???

Εμείς καλα είμαστε.Απο την πολύ βόλτα εχθες το μωρό ξεραθηκε!!!Έχει και σημερα απίστευτη μέρα και η θάλασσα είναι όλα τα λεφτά.Αργοτερα θα ξανακατηφορισουμε κι εμείς!!!

ΜΑΥ μου περαστικουλια σας!!!Κι εσείς έχετε εμβολιακι στο μπιμπελακι μας ε??Αμάν αυτά τα εμβόλια αναγκαίο κακό!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου τι κάνετε??Εντάξει η μπουμπου με το γαλατακι της?Τρώει?

Κι εγώ ένα άγχος με το εμβόλιο το έχω γιατί κι εμένα έχει δείξει ότι τον πειράζουν!!Για να δούμε....

ευτυχώς πήρα άλλο γάλα και το ήπιε εχθές και προχθές.... μην φανταστείτε πολύ... 30 γραμμάρια της έφτιαξα μόνο...ίσα ίσα να το συνηθίσει.... καθώς πλέον μετράω μέρες για επιστροφή στη δουλειά!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιστρεψαμε απο καροτσαδα κοριτσιααα!!!τελεια μεεερααααα!!!!!το μενου σημερα εχει λαχανοντολμαδες!!!απ εξω!

δεν μαειρευω!!!απεργω!!!

Μαρακι μουυυυυυυ!!!!!καλα εισαι???

Μην ασχολεισαι Μαρακι μου,δεν αξιζει...αυτα που ηταν να τα διαβασουμε

τα διαβασαμε και με το παραπανω!

Τουλαχιστον της αποψεις μου της ειπα εδω,και οχι κρυφα....

Δεν ειμαι διπροσωπη!αυτα που ηταν να πω τα ειπα!

Απλα πεσανε οι μασκες....!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ευτυχώς πήρα άλλο γάλα και το ήπιε εχθές και προχθές.... μην φανταστείτε πολύ... 30 γραμμάρια της έφτιαξα μόνο...ίσα ίσα να το συνηθίσει.... καθώς πλέον μετράω μέρες για επιστροφή στη δουλειά!!!

Χριστινακι μου,καλα εκανες!να μαθαινει και το ξενο σιγα σιγα!

ποιο γαλα πηρες τελικα?

εμεις το φρυζολακ περνουμε!καποια στιγμη το βαρεθηκε και της πηρα το αλμυρο...αλλα δεν ενθουσιαστηκε!

οποτε την ξαναγυρισα στο φρυζολακ!

μου τρωει μια χαρουλα τωρα!!!

d.gif

To φρυζολακ πήρα και εγώ και το ηπιε! Μάλλον είναι το πιο καλό :-)

Ναι χριστινακι μου,ειναι πολυ καλο!!!και ευτυχως δεν την δημιουργησε δυσκοιλιοτητα!

ενω το αλμυρον που το επινε 1 βδομαδα ειχε ενεργηθει μια φορα!

:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε κι εμείς!!Ο μικρός ξεραθηκε.Παλι κοιμάται το μανάρι μου.

Χρηστινακι κι εγώ το φρυζολακ του δίνω.Το αντικολικο βέβαια αλλά του έχει κάτσει καλα!!!

Ναι πήγαινε την σιγά σιγά για να συνηθίσει!!!

Πωπωπω ξεκινάς κι εσύ δουλεια ε??Από τη μια ζηλεύω να σου πω την αλήθεια!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε κι εμείς!!Ο μικρός ξεραθηκε.Παλι κοιμάται το μανάρι μου.

Χρηστινακι κι εγώ το φρυζολακ του δίνω.Το αντικολικο βέβαια αλλά του έχει κάτσει καλα!!!

Ναι πήγαινε την σιγά σιγά για να συνηθίσει!!!

Πωπωπω ξεκινάς κι εσύ δουλεια ε??Από τη μια ζηλεύω να σου πω την αλήθεια!!!

Ελα συμπεθεεερααααα!!!!καλησπεραααα!!!!πως τα περασατε????

Ηρθε ο μπαμπας μας,και ειναι μεσα με τη μικρη!!!

εχει ξετρελααθει!!!!

η Δεσποινα ολα τα λεφτααα!!!!Σα της γατες κοιτιουνται και χαμογελανε!!!

ασεεεεε!!!!!!!!

χαααχχααχαχχααχααχαχαχααααα!!!

Αχ κορες και μενα μου λειψε η δουλεια μου!!!!

Να χρονισει η κορακλα μου,και να παω για δουλιτσααα!!!!

d.gif

Ελα συμπεθεεερααααα!!!!καλησπεραααα!!!!πως τα περασατε????

Ηρθε ο μπαμπας μας,και ειναι μεσα με τη μικρη!!!

εχει ξετρελααθει!!!!

η Δεσποινα ολα τα λεφτααα!!!!Σα της γατες κοιτιουνται και χαμογελανε!!!

ασεεεεε!!!!!!!!

χαααχχααχαχχααχααχαχαχααααα!!!

Αχ κορες και μενα μου λειψε η δουλεια μου!!!!

Να χρονισει η κορακλα μου,και να παω για δουλιτσααα!!!!

Καλώς τον δεχτηκατεεεεε!!!Μανάρι μου μωρέ της είχε λείψει αλλά και στον συμπεθερο φαντάζομαι!!Άντε να το χαρείτε τώρα οι τρεις σας και να ξεκουραστείς κι εσύ λίγο!!!

1sh1p2.png

Ευχαριστουμε συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!

που εισαστε ω ρε κορες????

Μαυ μου,πως ειναι η Β.+Μ?????

Κοαλακι μουυυυυ!βολταρετε ακομη μαρη????????

εμεις μια χαρουλα ειμαστε,κοιμηθηκε η κορακλα μου και εκανα μερικες δουλιτσες

και να μαι!!!!!!!

Χρηστινα μου,πηγατε βολτουλα??????

d.gif

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανετε??????????????

Εμεις καλαααααα, καναμε σημερα εμβολιο και μας ακουσε οοοοολη η πλαση, αλλα μετα πηγαμε βοοοοοολτα και τα ξεχασαμε οοοοολα!!!!! Ειχε υπεροχο καιρο και σημερα!!!!!

Ξεκινησαν τα αποκαλυπτηρια, ειχε πολυυυυυυ μεγαλο κοινο απο εχθες το βραδυ που ξεκινησε η παρασταση!!!!!!!!!!!!!! ;););) χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ξερετε τι ωραια που ηταν "ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ"??? χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Attenction please.....!!!!!!!!!

~NeW LiSt NeW BoRn BaBiEs & big babies & tosodoulika babies 2013-2014~ by manoulogaliadreeeeeeeeeeeees...!!!

Κοριτσια μου αυτη ειναι η νεα λιστα. Μας εχω βαλει χρονολογικα, εχω χαρακτηρισει την καθεμια οπως την "εζησα" ολο αυτον τον καιρο. Τελος εχω βαλει μετα το συμβολο (/) μια ατακα για την καθεμια σας, ειστε ξεχωριστες και χαιρομαι ιδιαιτερως πολυ που σας γνωριζω. Απο την πολυ μου αγαπη λοιπον σας αφιερωνω ενα μικρο δειγμα της παρουσας καταστασης μας, οχι τιποτα αλλο απλα για να δειτε ποοοσο τρελες ειμαστε!!!

New born number 1 by christina 123-φαντομας. / Ωραίος ποταμός ο Νείλδος...

-Μήπως εννοείς το Νείλο;

-Κι εγώ έτσι τον ήξερα, αλλά μου είπαν ότι έχει ένα δέλτα!

New born number 2 by sotsafi-τσακ μπαμ. /Για τις φοβίες σας θα σας γράψω ένα φάρμακο. Χαπια ειναι? μπα, αμπουλες. Μπαμπουλες??? που?

New born number 3 by zoi-mazoo and the zoo. / Κάποτε σκεφτόμασταν αν θα πάμε βουνό ή θάλασσα για διακοπές. Τώρα αναρωτιόμαστε: "να πάρω τα βουνά ή να φουντάρω στη θάλασσα;

New born number 4 by yola-δασκαλα. / Μπαίνουμε στο αμάξι. Του λέω "κολωνάκι", μου λέει "άντε ρε ψωνάρα, Χαλάνδρι κι άμα θες". Κάνει όπισθεν και ΜΠΑΜ ...κολωνάκι. Εγώ τον προειδοποίησα πάντως!

New born number 5 by patousitsa-τρελοπαντιερο. / ωρες ωρες σκεφτομαι, τις υπολοιπες τρωω

New born number 6 by μποτσακι-λαλακης. / αγαπη μου σημερα ειναι η επετειος μας, τι νομιζεις οτι πρεπει να κανουμε? να κρατησουμε ενος λεπτου σιγη

New born number 7 by ελλη-καλεεε. / ποτε θα ωριμασεις επιτελους? δεν ξερω, αυριο κατα τις 9 βολευει?

New born number 8 by nasia-χακερ. / Γιατρέ, νομίζω ότι έχω παραισθήσεις...

-Εγώ είμαι το λαμπατέρ, o γιατρός είναι μέσα!

New born number 9 by xryntim-φαντης μπαστουνης. / Έλα ρε, σε ξύπνησα;

-Ναι, δεν πειράζει. Εχεις ρεπο σημερα? οχι στο γραφειο ειμαι.

New born number 10 by stefaniana-εξολωθρευτης. / Πέρσι γράφτηκα στο γυμναστήριο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Φέτος λέω να γραφτώ στο ζαχαροπλαστείο απέναντι.

New born number 11 by may-σταλιτσα. / Όχι ρε γαμώτο, μου σκιστηκαν τα μανίκια απο το Αρμάνι. Έγινε αρμάνικο.

New born number 12 by ngn-ερωτομωροχτυπημενη. / κατινα πως λεγανε τον γερμανο που μου πηρε τα μυαλα μου? Alzheimer

New born number 13 by maria1106-astero. / Γνώρισα έναν βιολόγο 17 χρονών.

-Πολύ μικρός δεν είναι για βιολόγος;

-Ναι, είναι μικροβιολόγος.

New born number 14 by ioannaki-μαλωνει το μπαλονι. / Άσε ρε φίλε τι έπαθα.

-Τι ρε; Ειδα μαυρη γατα σημερα και εχω συνεντευξη για δουλεια. Καλα ρε βλακα, πιστευεις στις προσληψεις?

New born number 15 by maria thess-lylipie. / Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει.

Huppy birthday number 16 by thalia-ασπροδοντης. / Τα βαριέμαι τα μακαρόνια, είναι πολύ μονότονα.

- Γιατί δεν παίρνεις χρωματιστά και με λαμπάκια;

-Α, ωραία! Ακάκιε, τα μακαρόνια να 'ναι ντισκο.

Happy birthday number 17 by αγορομαμμυ-indiana jones. / Η Ελληνική Τροχαία εύχεται στους προσεκτικούς οδηγούς Καλό Πάσχα. Στους απρόσεκτους, Καλή Ανάσταση!

Happy birthday number 18 by koalaki-πρακτωρ φμ. / Πέθανε η κυρά Βέτα από πάνω... Σωπα ρε! Πως εγινε? ε, να... Βγηκε με κατι χαλια στο μπαλκονι. Ναι. Και? ε, τα τιναξε!

Happy birthday number 19 by ηλιοβασιλεμα-κουκουβα. / Είπα στη μάνα μου πως δεν έχω skype και μου λέει: «δεν πειράζει, φέρʼτα εδώ να σ'τα πλύνω με ariel”...

Happy lady number 20 by ριτσα-muster chef. / Αγόρασα κουζίνα με γκάζι, αλλά δεν μπορώ να βρω πού είναι ο συμπλέκτης.

New born number 21 by agximeni-αγκαλιτσας. / τι πετρελαιο βαζεις??? κουβερτoil!!!

Σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηη σε λατρευωωωωωω θα πεθανω τι καλαααα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανετε??????????????

Εμεις καλαααααα, καναμε σημερα εμβολιο και μας ακουσε οοοοολη η πλαση, αλλα μετα πηγαμε βοοοοοολτα και τα ξεχασαμε οοοοολα!!!!! Ειχε υπεροχο καιρο και σημερα!!!!!

Ξεκινησαν τα αποκαλυπτηρια, ειχε πολυυυυυυ μεγαλο κοινο απο εχθες το βραδυ που ξεκινησε η παρασταση!!!!!!!!!!!!!! ;););) χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ξερετε τι ωραια που ηταν "ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ"??? χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι την ειδα κ γω πολυ γελοιο

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...