Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αγορομαμμυ μου,σε αγαπαμε!!!!

θα τα λεμε απο φβ!

καλο ξημερωμααα!!!Φιλακια πολλα!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλακι μουυυυ!!!καλησπερααα!!!

καλα ειμαστε και εμεις!δεν πηγαμε τελικα βολτουλα μαναρι.ειχε ψυχρα το απογευματακι εδω...εχω και τη θαλασσα διπλα μου!!!

Η Δεσποινουλα μου,καλα ειναι!!!!την εβαλα για νανακια πριν λιγο

αλλα το καμαρι μου δεν κοιμαται.......θελει να δει το δε βοις!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!

οτι θελει το κοριτσι μου!!!!!!

Ξημερωματα επιστρεφει και ο συζηγος!

Αντε να ερθει το αντρακι μου!μας ελειψε πολυυυ!!!!

Να ανοιξει ο καιρος..να βολταρουμε καροτσαδες μαναρι και εμεις...!

ΠΑΤΟΥΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ τι κανετε μαρηηηηηηη????????? το δεσπονιωωωωωω???? αντε να ερθει ο ανδρουλης σου και να ειστε μαζιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Ε, ναι βολτα και παλι βολτα, να κανουμε και τιποτα ουσιαστικο για τα μωρα μας, απο το να καθομαστε να κλωσαμε και οχι μονο!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!τι κανετε ωρεεεεεεε?????????

Τωρα κοιμηθηκαμε εμειςΠολυ ξεθεωμα σημερα!!!!!!!

Αγορομαμυ μου μη χαλιεσαι με τετοια.Ξερεις ποσο σε αγαπαμε!Εχεις πολυ ομορφα πραγματα μπροστα σου!!!

Κοαλακι μουυυυυυυ πως πηγε η βολτα μαρηηηηηηηη?????

Συμπεθερα καλως να τον δεχτειτε τον μπαμπα σας!Ναι μην τη βγαζεις με αερα.Κι εμενα αυτο μου ειπε η γιατρος να αποφευγω τον αερα!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!τι κανετε ωρεεεεεεε?????????

Τωρα κοιμηθηκαμε εμειςΠολυ ξεθεωμα σημερα!!!!!!!

Αγορομαμυ μου μη χαλιεσαι με τετοια.Ξερεις ποσο σε αγαπαμε!Εχεις πολυ ομορφα πραγματα μπροστα σου!!!

Κοαλακι μουυυυυυυ πως πηγε η βολτα μαρηηηηηηηη?????

Συμπεθερα καλως να τον δεχτειτε τον μπαμπα σας!Ναι μην τη βγαζεις με αερα.Κι εμενα αυτο μου ειπε η γιατρος να αποφευγω τον αερα!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηηηηηηηη τι κανετε????????? εμεις καλαααααααααα, ολες βολτες απο σημερα θα ειμαστε!!!!!!!!!! Αυριο εχουμε και εμβολιοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηηηηηηηη τι κανετε????????? εμεις καλαααααααααα, ολες βολτες απο σημερα θα ειμαστε!!!!!!!!!! Αυριο εχουμε και εμβολιοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

οοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!εμβολιοοο???

ειχαμε την προηγουμενη παρασκευη!!!

παπαπαπααπαπαπαπα,τα καιμενα τι τραβανε...

:?:-?:?

d.gif

Διαφημίσεις

Καλα ειμαστεεεεεεεε!!!!!!11Κι εμεις ολο βολταρουμε!!!!

Κι εμεις την Δευτερα το μεσημερι εμβολιο!!!απαπαπαππαπα!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα κουκλίτσες!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, θα μου λείψουν τα καθημερινά σου νεάκια, αλλά όπως ρίοε κ το Κοαλάκι, μή σκας για τίποτα!!! Το νού σου στο Μήτσο κ το μωράκι στην κοιλίτσα!! Σε αγαπάμε πολύ!! Και ευχομαι κάποια στιγμή να ηρεμήσεις κ να αλλάξεις γνώμη!!

Κορίτσια μου, πως κολλάνε αυτα τα κρυωματα! Με κόλλησε η Β φαίνεται.. Με γδερνει ασχημα ο λαιμός μου κ βούλωσε κ η μυτη μου. Και μεταπ σου λεει εφτιαξε ο καιρός..

Όλο για βόλτες γράφετε οι υπόλοιπες!!!! Σήμερα πως θα είναι ο καιρός;;

Πολλες καλημερες φίλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Και συνεχίζω... Μόλις κατέβασε δυο χαπάκια για το κρυολόγημα, ήπια κ μια βιταμινούλα κ τωρα πίνω καφεδάκι! Σήμερα παρόλο που δε δουλευω, πάλι από τα αξημέρωτα ξύπνησα. Έχω βάλει ένα πλυντηριάκι κ πίνω καφέ στην ησυχία μου! Εγώ άμα εχει αερα, καπακώνω το καρότσι με ένα πανί για να τον κόβει. Κοαλάκι μου καλό εμβόλιο!! Και μεις εχουμε αυτες τις μερες! Τελαυταίο synagis (ειδικό προωρων) κ το καθιερωμένο μας... Σε ενα μήνα εχουμε Πασχα, το πιστευετε;;; Πως περναει ο καιρός! Πατουσίτσα καλως τον δεχτηκες τον αντρούλη σου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Μαυ μου περαστικά σας!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια θα βγουν βολτούλα σήμερα ????

Μποτσάκι.. και εμείς Δευτέρα έχουμε εμβολιο... και τρέμω πως θα είναι πάλι η μικρή μου!

Αγορομαμμυ φιλάκια κορίτσι μου και μην χαλιέσαι... Να είσαι τρισευτυχισμένη με το παιδάκι σου και το σποράκι... θα σου στελνω κανένα πμ να μου λες τα νέα σου... :-)

kPAZp2.png

Καλημέρα οοοοοοοολη μερααααα!!!!

Τι κάνετε καλεεεεε???

Εμείς καλα είμαστε.Απο την πολύ βόλτα εχθες το μωρό ξεραθηκε!!!Έχει και σημερα απίστευτη μέρα και η θάλασσα είναι όλα τα λεφτά.Αργοτερα θα ξανακατηφορισουμε κι εμείς!!!

ΜΑΥ μου περαστικουλια σας!!!Κι εσείς έχετε εμβολιακι στο μπιμπελακι μας ε??Αμάν αυτά τα εμβόλια αναγκαίο κακό!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου τι κάνετε??Εντάξει η μπουμπου με το γαλατακι της?Τρώει?

Κι εγώ ένα άγχος με το εμβόλιο το έχω γιατί κι εμένα έχει δείξει ότι τον πειράζουν!!Για να δούμε....

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και απο εμεας!!!καλα εισαστε??τωρα ξυπνησαμε και εμεςι...φαγαμε και φτιαχνω εαναν καφε...ερχομαι σε λιγοοο!!!!!

d.gif

καλημερα κοριτσια κ ναι μετα απο καιρο εμφανιζομαι για να πω απλα οτι δν γουσταρω οσα συνεβησαν μεψτις αλλες!

Μαυ συμπεθερα μου σε αγαπω πολυ!!

Πατουσιτσα μου μην δινεις σημασια!

Μποτσακι μου θα χρειαστω τις νομικες σου συμβουλες πλακα κανω ωω!

Κοαλακι για το θαλαμο ψυχιατρειου ειναι ολες αυτες εγω ειμαι μαζι σου!

Αγορρομαμμυ δν θελω να στεναχωριεσαι ο παιδαρος δν φταει τπτ!!!

δν μπαινω ευκολα γιατι με δυο η κατασταση ειναι δυσκολη ειμαι μονη οποτε τρεχω ολη μερα σας αγαπω κ οποτε μπορω θα δινω το παρον

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα κοριτσια κ ναι μετα απο καιρο εμφανιζομαι για να πω απλα οτι δν γουσταρω οσα συνεβησαν μεψτις αλλες!

Μαυ συμπεθερα μου σε αγαπω πολυ!!

Πατουσιτσα μου μην δινεις σημασια!

Μποτσακι μου θα χρειαστω τις νομικες σου συμβουλες πλακα κανω ωω!

Κοαλακι για το θαλαμο ψυχιατρειου ειναι ολες αυτες εγω ειμαι μαζι σου!

Αγορρομαμμυ δν θελω να στεναχωριεσαι ο παιδαρος δν φταει τπτ!!!

δν μπαινω ευκολα γιατι με δυο η κατασταση ειναι δυσκολη ειμαι μονη οποτε τρεχω ολη μερα σας αγαπω κ οποτε μπορω θα δινω το παρον

Μαρηηηηηηηηη!!!!!!αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαααα!!!!!!

Μια φορα στο τοσο μπαινεις αλλα μας κανεις να σε θυμομαστε για πολυ καιρο!!!Μεχρι να ξαναμπεις!!!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!!!

Φιλακια στα μικρακια σουυυυυυυυ!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηη!!!!!!αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαααα!!!!!!

Μια φορα στο τοσο μπαινεις αλλα μας κανεις να σε θυμομαστε για πολυ καιρο!!!Μεχρι να ξαναμπεις!!!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!!!

Φιλακια στα μικρακια σουυυυυυυυ!!!!!!!!

και νομιζα οτι κανω την αστερω!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...