Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυ τι κανετε??????

Εμεις καλα, επιτελους ΤΕΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και απο αυριο ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΕΣ!!! Αη στο καλο πια, βαρεθηκαααααααααα!!!!!!!!!!!

Εκανα μπανιο και τωρα καθομαιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Η φμ κοιμαται!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου!! Τί κάνετε; Εμεις ήρθαμε ξαφνικά ανάστα γιατί τι απόγευμα η Β ανέβασε ξαφνικά ένα 38 και όπως καταλαβαίνετε η Μ μετακόμισε με τα προικιά της πάλι στον πάνω όροφο και με τον άντρα μου "ανταλλάσουμε" παιδιά.. Μια ο ένας στη μία, μια ο άλλος στην άλλη. Δεν της έχω δωσει αντιπυρετικό γιατί είναι μες το κέφι κ από τα γυαλιστερά μάτια της κατάλαβα οτι δεν είναι καλά. Επίσης τωρα που της ξαναέβαλα, είχε πεσει στο 37,5 από μόνο του. Οπότε θέλω να ελπίζω οτι περνάει κάτι ήπιο κ ξόφαλτσα.

Εγώ δουλειά το πρωί και μετά έκανα το όνειρό μου.. Πήγα κομμωτήριοοοοοοοο!!!!! Έβαψα τη ρίζα, τα ίσιωσα κ ανανεώθηκε βρε αδερφέ..

Εσείς τί κάνετε; Βολτούλες κ σχεδια για καλοκαιρινες εξορμήσεις; Χαχα!

Και γω προχτες σκεφτόμουν οτι θα ανοίξει ο καιρός κ θα καθόμαστε στη βεραπντα κ δέ θα φοβόμαστε μήν κρυώσει το μωρό κοκ

Παρεπιπτόντως τη Μ δε θα τη βαφτίσει τελικά ο κουμπάρος μας, αλλά ο αδερφος του άντρα μου με τη γυναίκα του που μένουν μόνιμα στην Ελβετία.... Τί να κάνουμε.. Ξερω όμως οτι την αγαπούν πολύ κ αυτό με νοιάζει εμένα.

Εσείς κορίτσια μου καλάαααααα;;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΑΥ ΜΟΥ γρηγορα περαστικα σας!!! Μπηκα για να πω καληνυχτα γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη απο το τριψε-τριψε το κ@@@μπανιο!!! Αυριο ομως θα με ανταμειψω με βολτα ;), βασικα τη φμ μου που καθοταν και περιμενε να τελειωσω το καθαρισμα του μπανιου και μετα το κανονικο μπανιο που εκανα και ξελαφρωσα απο τις μυρωδιες (χλωρινης και dettol)!!!

Αη στο κορακα πια ολα!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερεντες ομορφες!! τι κανετε?? πολυ ησυχια το μαγαζι!

May μου πως να ξημερωθηκατε αραγε? ειναι ενταξει η Βασιλικουλα σου? μακαρι να ηταν κατι πολυ περαστικο... ετσι μου εκανε μια φορα και εμενα ο Μητσος για μιση ωρα μονο και ηταν παρενεργεια απο εμβολιο που ειχε κανει μια εβδομαδα πριν!! μας ειχε προειδοποιησει η παιδιατρος οτι μπορει μεχρι και 20 μερες μετα να μας κανει πυρετο!!! μηπως κανατε κανενα εμβολιο οταν ηρθε ο παιδιατρος?

Συμπεθερααα ελιωσες στις δουλιτσες?? δεν ειναι τρομερη ανακουφιση οταν τελειωνουν οι δουλειες επιτελους??? οχι οτι τελειωνουν και ποτε αλλα τουλαχιστον οταν ξερεις οτι εχεις κανει τα χοντρα μετα απλα εχεις απο κοντα τα καθημερινα και ξεμπερδευεις!! Απο σημερα βολτιτσες με τη νυφη!!!!

Εμεις καλα ειμαστε! Ο μικρος στο χωριο, το πρωι αξιωθηκε να μου πει επιτελους τη λεξη "γεια" ο μουγκοθοδωρος!! μονο αλλη μια φορα εχει πει "γεια", Ενω πεταει πολλες λεξεις κατα καιρους οπως σας εχω αναφερει, τις λεει μια δυο φορες και μετα τελος, με τα φεγγαρια του τελειως! Αλλα παιδακια στην ηλικια του κανουν προταση! η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω καθολου ακομα, ισως ειναι κληρονομικο, εγω αργησα παρα πολυ να μιλησω, μετα τα 2, και δεν ειχα τιποτα.. τουλαχιστον εχει παρα πολυ καλη αντιληψη, δε του ξεφευγει τιποτα! λενε κιολας οτι τα αγορακια καθυστερουν στην ομιλια. θα δειξει! εχθες μαζεψαμε την κουνια μας!!! ανοιξε τελειως το δωματιο του και εχει πολυ περισσοτερο χωρο για παιχνιδι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυ!!!!!!!τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε πηγαμε την βολτιτσα μας και τωρα κοιμομαστε γιατι μολις ξυπνησουμε θα παμε κα με το αυτοκινητο στη γιαγια και στον παππου μας!!!!

Θα το ξεθεωσω σημερα στη βολτα το μωρο.Εχθες δεν μπηκα γιατι τελειωσα αργα τις δουλιτσες μου για να ειμαι χαλαρη σημερα!!!εσεις τι κανετε?

ΜΑΥ μουυυυυυυυυυ περαστικουλια σας!Ευχομαι να ειστε καλυτερα σημερα!Πολυ τρεξιμο βρε παιδι μου κι εσεις με το που αρρωσταινει η Β.Ευχομαι να περασει γρηγορα!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τελος οι δουλειες?ΚΑΛΕΣ ΤΣΑΡΚΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!Μαρη μην το λες μουγγοθοδωρο το παιδι!Θα στα πει ολα μαζεμενα αυτος,θα δεις!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη συμπεθερα????????Που σαι μαρη?Το Δεσποινιω μου τι κανει?Μαρη πες να καταλαβει ο κοσμος οτι την βγαζεις εξω αλλα οχι με το καροτσι,γιατι υπαρχουν αποριες!!!!!!!!αχααχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!1

Καλα 4 μηνες μετα το εβγαλες εξω το παιδι?Τι μανα εισαι εσυ μαρηηηηηηηηηηηηηηηη??????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Εδω εχετε αλωνισει τον τοπο μανα και κορη με το αμαξακι σας!!!!!!!!!!!Κιουριες!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυ!!!!!!!τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε πηγαμε την βολτιτσα μας και τωρα κοιμομαστε γιατι μολις ξυπνησουμε θα παμε κα με το αυτοκινητο στη γιαγια και στον παππου μας!!!!

Θα το ξεθεωσω σημερα στη βολτα το μωρο.Εχθες δεν μπηκα γιατι τελειωσα αργα τις δουλιτσες μου για να ειμαι χαλαρη σημερα!!!εσεις τι κανετε?

ΜΑΥ μουυυυυυυυυυ περαστικουλια σας!Ευχομαι να ειστε καλυτερα σημερα!Πολυ τρεξιμο βρε παιδι μου κι εσεις με το που αρρωσταινει η Β.Ευχομαι να περασει γρηγορα!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τελος οι δουλειες?ΚΑΛΕΣ ΤΣΑΡΚΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!Μαρη μην το λες μουγγοθοδωρο το παιδι!Θα στα πει ολα μαζεμενα αυτος,θα δεις!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη συμπεθερα????????Που σαι μαρη?Το Δεσποινιω μου τι κανει?Μαρη πες να καταλαβει ο κοσμος οτι την βγαζεις εξω αλλα οχι με το καροτσι,γιατι υπαρχουν αποριες!!!!!!!!αχααχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!1

Καλα 4 μηνες μετα το εβγαλες εξω το παιδι?Τι μανα εισαι εσυ μαρηηηηηηηηηηηηηηηη??????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Εδω εχετε αλωνισει τον τοπο μανα και κορη με το αμαξακι σας!!!!!!!!!!!Κιουριες!!!!!!!!!

Ελα μαρηηηηηηηηηη!!!!!καλησπερααααα!!!καλα εισαστεεεεε?????

Ναι μαρη καροτσαδα πρωτη μερα προχθες!

με την μερσεντες σχεδον καθε μερα!!!!:D:D:D:D

Κυριες παμε κυριες ερχομαστε!!!!

Στο δικο μου το αμαξακι δεν την βαζω ρε!!!ειναι μικρο και φοβουμεεε!!!!

Στο μεγαλο να πηγαινουμε με ανεση!!!

καλα εισαι εσυ????τι κανει το μαναρακι μου?????????πως κοιμηθηκατε????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μαυ μου,περαστικουλια στη Β.!!!!!!

Αχ αυτες οι ιωσεις!!!!!!καλη αναρωση να εχει το κοριτσι μας!!!!!

εδω εχει πολυ καλη μερα αλλα εχει αερα αρκετα!!!!οποτε δεν την βγαζω!μου

ειχε πει η παιδιατρος να μην τη βγαζω με αερα μην υδρωσει και κρυωσει μετα!

ειμαι υπερ-προστατευτικη μεχρι εκει που δεν παει!Εχω και τον συζηγο να μου λεει το

πιδι και ματια σου!!!Με αγχωνει!

ισως το απογευμα να παμε καμια βολτουλα με το αυτοκινητο... ε,τι να κανουμε...υπομονη!

Προσεχε την Μ. !!!!!!!!!!!!

d.gif

Ελα μαρηηηηηηηηηη!!!!!καλησπερααααα!!!καλα εισαστεεεεε?????

Ναι μαρη καροτσαδα πρωτη μερα προχθες!

με την μερσεντες σχεδον καθε μερα!!!!:D:D:D:D

Κυριες παμε κυριες ερχομαστε!!!!

Στο δικο μου το αμαξακι δεν την βαζω ρε!!!ειναι μικρο και φοβουμεεε!!!!

Στο μεγαλο να πηγαινουμε με ανεση!!!

καλα εισαι εσυ????τι κανει το μαναρακι μου?????????πως κοιμηθηκατε????

Ελααααααααα μαρηηηηηη!!!Που σαι μαρη τόσες μέρες??Ρίχνεις κωλοπηλαλα????

Εμείς καλα!!!Έχω φερει τον μικρό στη γιαγιά του!!!Κι εμείς με τη μερσεντεεεεες!!!!χαχαχαχαχα!!!!

1sh1p2.png

Ελααααααααα μαρηηηηηη!!!Που σαι μαρη τόσες μέρες??Ρίχνεις κωλοπηλαλα????

Εμείς καλα!!!Έχω φερει τον μικρό στη γιαγιά του!!!Κι εμείς με τη μερσεντεεεεες!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Ελα συμπεθεεεερααααα!!!!αχ τι καλα!!!

ολη τη μερα εξω εισαστεεε!!!εχει καλο καιρο εκει ε???

Ασε μαρηηη γκρινια ειχε η αρχοντησα μου!!τα ουλα της μαλλον

εχει ολη τη μερα τα χερια στο στομα και σαλακια!

Δεν μπηκα καθολου...σημερα αδειασα!!!

Μαρη αλλαξατε αυτοκινητο????μπε μ βε δεν ειχατε???

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυ!!!!!!!Καλησπεραααααααα!!!!!!!

Καλε που εισαστε οοοοοοολες?Βολταρουμε σημερα ε?εμεις γυρισαμε κατα τις 7 απο την μαμα μου κι ο μικρος σερνοταν.Κοιμηθηκε τον εκανα τωρα μπανιο τον ταισα και παλι σερνεται.το βρηκα θα τον βγαζω να τον ξεθεωνω!!!!Καλα μου τα ειχες πει αγορομανουλααααααααα!!!!!!!1

Μαυ μουυυυυυυυυυυ πως ειναι η μικρη?Ελπιζω καλυτερα!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααα την πουλησα την μπε εμ βε να παρω μερσεντες να εχουμε ιδια αυτοκινητα.Σε ακολουθωωωωωωωωω!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυ ηρθα, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλααα, απο το πρωι βολταρουμε και μαζευτηκαμε πριν καμια ωρα!!! Ειχε υπεροχο καιρο και το εκμεταλλευτηκαμε δεοντως, αλλα δεν θα μεινουμε φυσικα μονο στο σημερα, απο εδω και περα θα μας μαζευουν!!! Η φμ κοιμηθηκε και εμεις καθομαστε και βλεπουμε τηλεοραση!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ... ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΛΙΑ... ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΚΑΚΙΑ Ή ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ "ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ", ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ. ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΣ ΦΙΛΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυ ηρθα, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλααα, απο το πρωι βολταρουμε και μαζευτηκαμε πριν καμια ωρα!!! Ειχε υπεροχο καιρο και το εκμεταλλευτηκαμε δεοντως, αλλα δεν θα μεινουμε φυσικα μονο στο σημερα, απο εδω και περα θα μας μαζευουν!!! Η φμ κοιμηθηκε και εμεις καθομαστε και βλεπουμε τηλεοραση!!!

Κοαλακι μουυυυ!!!καλησπερααα!!!

καλα ειμαστε και εμεις!δεν πηγαμε τελικα βολτουλα μαναρι.ειχε ψυχρα το απογευματακι εδω...εχω και τη θαλασσα διπλα μου!!!

Η Δεσποινουλα μου,καλα ειναι!!!!την εβαλα για νανακια πριν λιγο

αλλα το καμαρι μου δεν κοιμαται.......θελει να δει το δε βοις!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!

οτι θελει το κοριτσι μου!!!!!!

Ξημερωματα επιστρεφει και ο συζηγος!

Αντε να ερθει το αντρακι μου!μας ελειψε πολυυυ!!!!

Να ανοιξει ο καιρος..να βολταρουμε καροτσαδες μαναρι και εμεις...!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...