Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γιατι δεν εχει προλαβει να τα χωνεψει στις 3.5 και βγαζει ολο γουλιες μωρε!Θα το δοκιμασω κι αυτο!

απαπαπαπααπαπαππαπααααααααα!!!!Τι να πω κι εγω!

Κανω και δουλειες συγχρονως γι αυτο αργω.εν τω μεταξυ δεν συζηταμε για σαλια!!!!αλλο πραγμα,αφου αναμασαει τα σαλια λες και ειναι μπουκωμενος!

Μηπως χωνευει αλλα λογω παλλινδρομησης (φυσιολογικης) και ανοιχτου σφιγκτηρα βγαζει γουλιες???ετσι ηταν και η φμ, αλλα στο 3ωρο ο κοσμος να χαλουσε ετρωγε, αλλιως μας ακουγε οληη γειτονια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εξαφανιστηκα γιατι πηγα να την ξυπνησω, δεν ξυπνησε ποτέ, την άλλαξα μες την κουνια χωρίς πλύσιμο και με τα χιλια ζορια εφαγε 110.. Αυτοπ το κορίτσι μπορει να μην κοιμαται πολύ, αλλά άμα κοιμάται............

Δε θα κατσω άλλο στην παρέα κοριτσάκια μου, πάω να την πέσω γιατί σας εξήγησα........ Όνειρα γλυκά!!!!!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα! στη δουλεια, εχω φτιαξει καφεδακι και σκοτωνομαι παλι... ο μικρος ξυπνησε τη νυχτα δυο φορες, τη πρωτη εκλαιγε παρα πολυ και αναγκαστικα του εβαλα πιπιλα και ηρεμησε, μετα απο λιγο την εφτυσε και τα ξημερωματα μια απο τα ιδια αλλα τον κοιμησε ο αντρας μου χωρις πιπιλα ευκολα.. το πρωι ξυπνησε κυριος, κατεβηκε απο το κρεβατι και ηρθε στο δωματιο μας, ο καημενος ειχε ξυπνησει και δε τον ακουγαμε, τον επιασε το παραπονο και ηρθε μονος του να μας βρει!!! το θεμα με την πιπιλα θα το δουλεψουμε αυτες τις μερες και το ΣΚ θα το παλεψουμε πιο αποφασιστικα γιατι τωρα ειπαμε να μην τραβηξουμε κανενα ξενυχτι μιας και δουλευουμε το πρωι! μαλλον ομως δε θα δυσκολευτουμε παρολο που του τη βαλαμε μια φορα.. θα δουμε..

May μου τι τραβας???? πωπω, πολυ πρωινο ξυπνημα, και η δουλεια σου ειναι με ορθοστασια και πρεπει να μιλας και ολη την ωρα, φανταζομαι κουραση.

Μποτσακι βαζεις φρενο στο Χρησταρα?? θα συνηθισει η κοιλιτσα του στις ποσοτητες και θα προσαρμοστει!! ψυχουλα μου! τι μαγειρεψες τελικα?? εμεις σημερα θα φαμε προχειρα διαφορα που εχουμε στο ψυγειο και το βραδακι μπορει να κανουμε ψαρακι αν δεν παει ο αντρας μου παλι για ψαρεμα! βγηκανε ψαρια λεει στο βυθο και δεν κρατιεται!!!

Συμπεθερα!! τι κανετε?? η νυφουλα θα κοιμαται τετοια ωρα, μαζευει δυναμεις για να ανταπεξελθει κι εκεινη στις απαιτησεις της ημερας!!!! :) :) :)

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κι απο μας!!!!!!!!!τι κανετε???εμεις καλα ειμαστε σηκωθηκαμε ταιστηκαμε κτλ. και τωρα ξανακοιμηθηκαμε!!!!!!!Εχω να κανω ενα σωρο δουλειες σημερα.Δεν θα βγουμε βολτιτσα εμεις γιατι εχει σηκωσει πολυ αερα!!!!

Αγορομανουλα μουυυυ τι κανετε?Το εμβρυακι μας?

Πιστευω οτι σιγα σιγα ο μικρουλης σου θα συνηθισει χωρις την πιπιλα και θα ανεξαρτητοποιηθει συντομα.Ολα θελουν τον χρονο τους!

Το βραδυ εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο και τωρα θα δω με τι θα το συνοδευσουμε.Μαλλον με ρυζακι που αρεσει και στον αντρα μου!

Να σε ρωτησω το καλοκαιρακι που πηγαινατε για μπανακι και το βραδυ βολτιτσα πως τα βολευατε με την ρουτινα του μωρου?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

καλως το μποτσακι!!!! τελειο το φαγητακι σου!! κι εγω εχω μοσχαρακι που εκανα με χιλοπιτες σε πυλινο ταψακι, το εχω βαλει στο ψυγειο και θα το ζεστανω σημερα!!

Οσο για τη βολτα τα βολευαμε αρκετα ανετα! φροντιζαμε να βγαινουμε πριν απο την ωρα που ειναι να κοιμηθει.μπανιο τον ειχα κανει ουτως ή αλλως απο το απογευμα που επιστρεφαμε απο τη θαλασσα. Κατα τις 9 παρα φευγαμε και πηγαιναμε εκει που θελαμε, κατα τις 9 15 του εδινα το γαλατακι του (εβαζα τη δοσολογια της σκονης στο μπιμπερο και το νερο μετρημενο στα σωστα ml σε ενα θερμο και τα ειχα ετοιμα για οταν χρειαζοταν), καροτσι, κουνουπιερα και νανι! βεβαια μετα εμεις υποχρεωτικα επρεπε να βαλουμε το μωρο στο αυτοκινητο για να επιστεψουμε σπιτι επειδη δε μενουμε μεσα στην πολη. ευτυχως ελαχιστες φορες καταλαβε τη μεταφορα απο το καροτσι στο καθισμα του αυτοκινητου!! μια χαρα θα τα καταφερει ο Χρηστακος!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλως το μποτσακι!!!! τελειο το φαγητακι σου!! κι εγω εχω μοσχαρακι που εκανα με χιλοπιτες σε πυλινο ταψακι, το εχω βαλει στο ψυγειο και θα το ζεστανω σημερα!!

Οσο για τη βολτα τα βολευαμε αρκετα ανετα! φροντιζαμε να βγαινουμε πριν απο την ωρα που ειναι να κοιμηθει.μπανιο τον ειχα κανει ουτως ή αλλως απο το απογευμα που επιστρεφαμε απο τη θαλασσα. Κατα τις 9 παρα φευγαμε και πηγαιναμε εκει που θελαμε, κατα τις 9 15 του εδινα το γαλατακι του (εβαζα τη δοσολογια της σκονης στο μπιμπερο και το νερο μετρημενο στα σωστα ml σε ενα θερμο και τα ειχα ετοιμα για οταν χρειαζοταν), καροτσι, κουνουπιερα και νανι! βεβαια μετα εμεις υποχρεωτικα επρεπε να βαλουμε το μωρο στο αυτοκινητο για να επιστεψουμε σπιτι επειδη δε μενουμε μεσα στην πολη. ευτυχως ελαχιστες φορες καταλαβε τη μεταφορα απο το καροτσι στο καθισμα του αυτοκινητου!! μια χαρα θα τα καταφερει ο Χρηστακος!!!

Αχ τι καλα!!!!!Δεν μου φαινεται πολυ δυσκολο!!!!!ετσι οπως το σκεφτομουν μου φαινοταν ακατορθωτο μιλαμε λογω οτι θα εχει μπει και στις στερεες το καλοκαιρι!

1sh1p2.png

Αχ τι καλα!!!!!Δεν μου φαινεται πολυ δυσκολο!!!!!ετσι οπως το σκεφτομουν μου φαινοταν ακατορθωτο μιλαμε λογω οτι θα εχει μπει και στις στερεες το καλοκαιρι!
καλε δεν ειναι τιποτα!!! καταρχην το βραδυ μονο γαλατακι θα χρειαζεσαι μαζι.. αν θελετε να βγειτε τις υπολοιπες ωρες θα τα προσαρμοζεις. δηλαδη εμεις οποτε πηγαιναμε για μπανιο το πρωι αμα βαριομουν να κουβαλαω τα φρουτα και το μπλεντερ επαιρνα μαζι μου γιαουρτακια και ετρωγε και του εδινα απογευμα τα φρουτα. αλλα συνηθως τα επαιρνα μαζι τα φρουτα μιας και παμε σε στανταρ μερος για μπανιο, ειναι το μαγαζι φιλου και μας εβαζε τα πραγματα στο ψυγειο. αλλα και φιλος να μην ηταν παλι θα εβαζε τα πραγματα του μωρου στο ψυγειο.. επισης για την κρεμα ειχα παλι νερο σε θερμο, ενα μπολακι κ κουταλακι και σε ενα σακουλακι polybag ειχα την κρεμα-σκονη και τα εφτιαχνα επι τοπου. μονο στο μεσημεριανο ειναι λιγο θεμα αλλα λογικα τα μεσημερια και λογω ζεστης θα ειστε σπιτι και δε θα εχετε θεμα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε δεν ειναι τιποτα!!! καταρχην το βραδυ μονο γαλατακι θα χρειαζεσαι μαζι.. αν θελετε να βγειτε τις υπολοιπες ωρες θα τα προσαρμοζεις. δηλαδη εμεις οποτε πηγαιναμε για μπανιο το πρωι αμα βαριομουν να κουβαλαω τα φρουτα και το μπλεντερ επαιρνα μαζι μου γιαουρτακια και ετρωγε και του εδινα απογευμα τα φρουτα. αλλα συνηθως τα επαιρνα μαζι τα φρουτα μιας και παμε σε στανταρ μερος για μπανιο, ειναι το μαγαζι φιλου και μας εβαζε τα πραγματα στο ψυγειο. αλλα και φιλος να μην ηταν παλι θα εβαζε τα πραγματα του μωρου στο ψυγειο.. επισης για την κρεμα ειχα παλι νερο σε θερμο, ενα μπολακι κ κουταλακι και σε ενα σακουλακι polybag ειχα την κρεμα-σκονη και τα εφτιαχνα επι τοπου. μονο στο μεσημεριανο ειναι λιγο θεμα αλλα λογικα τα μεσημερια και λογω ζεστης θα ειστε σπιτι και δε θα εχετε θεμα!!

Αχ τελειαααααααααα!!!!!!!!Ναι το μεσημερι σπιτι!!!αλλα ολη νερα στη γυρα γιατι και η θαλασσα ειναι 100 μετρα απο το σπιτι μου τα μαγαζια τα παραλιακα πολυ κοντα και γενικα παντου αν θελω παω με τα ποδια.Μην κοιτας που απο βαρεμαρα παιρνω κατι φορες το αυτοκινητο!!!!!!

Το μεσημερι τον εβαζες να κοιμαται κανονικα ετσι?

1sh1p2.png

Αχ τελειαααααααααα!!!!!!!!Ναι το μεσημερι σπιτι!!!αλλα ολη νερα στη γυρα γιατι και η θαλασσα ειναι 100 μετρα απο το σπιτι μου τα μαγαζια τα παραλιακα πολυ κοντα και γενικα παντου αν θελω παω με τα ποδια.Μην κοιτας που απο βαρεμαρα παιρνω κατι φορες το αυτοκινητο!!!!!!

Το μεσημερι τον εβαζες να κοιμαται κανονικα ετσι?

ναι μποτσακι μου μια χαρα θα τα καταφερετε!! το μεσημερι κοιμοταν συνηθως μετα το μεσημεριανο για κανενα διωρακι και μετα βοοοοουρ παλι βολτιτσα!!!! τις καθημερινες που δουλευε ο αντρας μου συνηθως δεν βγαιναμε το πρωι, καναμε μαγειρεματα κλπ.. ξυπνουσαμε και μετα τις 10 οποτε δεν προλαβαιναμε μεχρι να κανουμε τα βασικα στο σπιτι! αλλα τα σκ του διναμε και καταλαβαινε. Βεβαια ισως επαιξε ρολο και οτι απο οταν γεννηθηκε μεχρι και τον Ιουνιο ειχαμε πολυ αυστηρο προγραμμα στη ρουτινα του. Αυτο τον εκανε να νιωθει ασφαλεια ισως σε καθε αλλαγη μετα.. βεβαια εξαρταται και στο παιδι πανω απ'ολα!!!!! εχω γνωστη που οι κορες της ειναι 4,5 και 3 χρονων και δεν εχουν κοιμηθει ΠΟΤΕ εξω στο καροτσι οσο κ αν το προσπαθησαν... εσενα ομως ηδη δεν κοιμαται στις βολτες?? δυσκολα να το αλλαξει!! θελω απλα να σου πω οτι ειναι αναλιγως στο μπεμπακι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ναι μποτσακι μου μια χαρα θα τα καταφερετε!! το μεσημερι κοιμοταν συνηθως μετα το μεσημεριανο για κανενα διωρακι και μετα βοοοοουρ παλι βολτιτσα!!!! τις καθημερινες που δουλευε ο αντρας μου συνηθως δεν βγαιναμε το πρωι, καναμε μαγειρεματα κλπ.. ξυπνουσαμε και μετα τις 10 οποτε δεν προλαβαιναμε μεχρι να κανουμε τα βασικα στο σπιτι! αλλα τα σκ του διναμε και καταλαβαινε. Βεβαια ισως επαιξε ρολο και οτι απο οταν γεννηθηκε μεχρι και τον Ιουνιο ειχαμε πολυ αυστηρο προγραμμα στη ρουτινα του. Αυτο τον εκανε να νιωθει ασφαλεια ισως σε καθε αλλαγη μετα.. βεβαια εξαρταται και στο παιδι πανω απ'ολα!!!!! εχω γνωστη που οι κορες της ειναι 4,5 και 3 χρονων και δεν εχουν κοιμηθει ΠΟΤΕ εξω στο καροτσι οσο κ αν το προσπαθησαν... εσενα ομως ηδη δεν κοιμαται στις βολτες?? δυσκολα να το αλλαξει!! θελω απλα να σου πω οτι ειναι αναλιγως στο μπεμπακι!

Ναι στην καροτσαδα κοιμαται κανονικα κι επισης οτι και να γινει ακομα και κοσμο να εχω (ξερεις απο αυτους που δεν καταλαβαινουν να φυγου)η ρουτινα μας δεν χαλαει.Το μωρο θα κανει μπανιο την ωρα που πρεπει και μετα θα τον παρει ο μπαμπας για υπνο.Απλως ακομα δεν εχουμε στανταρ ωρα γιατι εξαρταται την ωρα που θα ξυπνησει το πρωι γιατι ακομα τον ταιζω καθε 3,5 με 4 ωρες.Γενικα ομως απο τοτε που ηρεμησαν οι κολικοι ειναι πολυ ευκολος στον υπνο!

1sh1p2.png

Ναι στην καροτσαδα κοιμαται κανονικα κι επισης οτι και να γινει ακομα και κοσμο να εχω (ξερεις απο αυτους που δεν καταλαβαινουν να φυγου)η ρουτινα μας δεν χαλαει.Το μωρο θα κανει μπανιο την ωρα που πρεπει και μετα θα τον παρει ο μπαμπας για υπνο.Απλως ακομα δεν εχουμε στανταρ ωρα γιατι εξαρταται την ωρα που θα ξυπνησει το πρωι γιατι ακομα τον ταιζω καθε 3,5 με 4 ωρες.Γενικα ομως απο τοτε που ηρεμησαν οι κολικοι ειναι πολυ ευκολος στον υπνο!

μια χαρα θα ειναι τοτε, δε θα εχετε κανενα προβλημα,.. το καλοκαιρι θα κουραζεται και περισσοτερο γιατι θα προσπαθηει το μπουσουλημα, θα προσπαθει να σηκωθει, θα κανει μπανακια, θα κανει και ζεστη και οσο να 'ναι τα μωρακια κοιμουνται ακομα πιο ευκολα τοτε!

to1Np2.png

KCkop2.png

μια χαρα θα ειναι τοτε, δε θα εχετε κανενα προβλημα,.. το καλοκαιρι θα κουραζεται και περισσοτερο γιατι θα προσπαθηει το μπουσουλημα, θα προσπαθει να σηκωθει, θα κανει μπανακια, θα κανει και ζεστη και οσο να 'ναι τα μωρακια κοιμουνται ακομα πιο ευκολα τοτε!

Πω πω!!!!!!!Το πιστευεις οτι ανυπομονω?Τελεια θα ειναι!

Θα τον παιρνω και στις προβες μαζι μου οταν ειναι εφικτο!

1sh1p2.png

Πω πω!!!!!!!Το πιστευεις οτι ανυπομονω?Τελεια θα ειναι!

Θα τον παιρνω και στις προβες μαζι μου οταν ειναι εφικτο!

εννοειται θα τον παιρνεις μαζι σου! θα του κανει πολυ καλο του μικρουλη! εκτος και αν βαριεται στο καροτσι και γκρινιαζει και δε σε αφηνει να κανεις προβα! αλλιως σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα των γονιων μπορει να παρευρεθει το παιδι ειναι ιδανικο!!! ειναι ισοτιμο μελος και παιρνει προτυπα και ερεθισματα. εμεις παντα τον παιρνουμε μαζι αν δεν υπαρχει απαγορευτικος λογος οπως ασχημος καιρος, ή χωρος με καπνο και πολυ φασαρια που σιγουρα δε θα ειναι ευχαριστα για το παιδι! περυσι με το που ανοιξε ο καιρος ακομα και πριν αρχισουμε τα μπανια τον επαιρνα τον μικρο και πηγαιναμε να χαζευουμε τον μπαμπακα μας στη θαλασσα να κανει σερφ!!! κι εχθες πηγαμε και χαρηκε πααααααρα πολυ!!!!!!!!!!! οργωσε ολη την αμμουδια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυ τι κανετε???

Εμεις καλα, πηγαμε στη πολη, γυρισαμε, φαγαμε φασολαδα και η φμ κοιμηθηκε. Θα τακτοποιησω το απογευμα κατι δουλιτσες και απο αυριο δεν θα εχω μυαλο παρα μονο για βολτες!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? οπως στα ειπε η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ειναι σχετικα με τις βολτες και τα φαγια :mrgreen:!!!. Και εγω παρολο που δεν εχουμε θαλασσα και γενικα σε βολτες αλλα καια στις διακοπες ημασταν πισω την ωρα του μεσημεριανου φαγητου και υπνου, αυτο το τηρουσαμε ευλαβικα, κατι που θα κανουμε γενικα στη ζωη μας, τουλαχιστον ετσι θελω, εκτος βεβαια ορισμενων εξαιρεσεων που ενδεχομενως να συμβουν στο μελλον...!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? μια χαρα τα πηγε ο γαμπρος σε πρωτη φαση, και ο συμπεθερος ομως που τον κοιμησε χωρις πιπιλα ;), γιατι για εσενα ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!

Παω λιγο να ξαπλωσω και μετα να σηκωθω να κανω δουλιτσες και ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...