Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?? εμεις πολυ καλα! το βραδυ μιλαμε δεν ειχα κουραγιο να κατσω στον υπολογιστη!! το μεσημερι εκανα δουλειες και μαγειρεμα και επειδη το σπιτι ειχε βρωμισει ρεβυθια ανοιξα ολες τις μπαλκονοπορτες για να αεριστει.. και αφου πλησιαζει η ωρα να τα κλεισω διαπιστωνω οτι ο πανεξυπνος αντρουλης μου ειχε βαλει φωτια στον κατω κηπο με εναν εργατη που καθαριζαν κατι φυτα που εχουμε και μπηκε οοοοοοοολος ο καπνος στο σπιτι... εγκεφαλικα η δικια σας.. και πηρα τον μικρο βολτα για να μην αναπνεουμε τον καπνο. Λυσσαξαμε στην παιδικη χαρα, περασαμε πολυ ομορφα! Σημερα εχουμε εμβολιο και δε θελω να τον παω ετσι χαρουμενος που ξυπνησε ειναι κριμα να ριξει τοσο κλαμα!!!!!! Αααα κοιμηθηκαμε τελεια παλι στο κρεβατακι μας, εντελως τυχαια κανει πολυ καλυτερο υπνο στο κρεβατι απ'οτι στην κουνια!!

May μου με τις υγειες σας και εσεις!!!! ξαλαφρωσατε ε?? περνανε ομορφα οι μικρουλες σου παρολο που λειπεις στη δουλεια, πολυ ευχαριστο αυτο, νιωθεις ανακουφιση... του χρονου θα την πας παιδικο σταθμο τη Βασιλικουλα σου?

Συμπεθεραααααα τι κανετε?? η νυφαρα μου καλα ειναι??? μπραβο σας που περασατε ομορφα, ειναι τελεια να εχετε τον μπαμπα σας συνεχεια!!! το πακεταρισμα προχωρα? βρηκατε σπιτακι ή ειναι νωρις να το κλεισετε απο τωρα?

Μποτσακομανα με το γιοκα σου καλα ειστε? απολαμβανετε βολτιτσες και εσεις με τον ομορφο καιρο? ειναι υπεροχη αυτη η περιοδος (αλλα και λιγο υπουλη για ιωσεις!!) το νεογεννητακι της ξαδερφης σου τι κανει? για δωσε μου πληροφοριες για το πως ειναι η ζωη με δυο παιδακια!!! εχθες στην παιδικη χαρα καθομουν με εναν γνωστο μου που ειχε 3 παιδια (εγω ειχα μεινει με την εντυπωση οτι εχει μονο ενα χαχα) και του λεω καλα πως την παλευετε??? και μου λεει οτι συνηθιζεις και αντεχεις μετα απο λιγο... αλλα εχει και ησυχα παιδακια απ'οτι λεει και προσεχουν το ενα το αλλο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ, τι κανετε????? ολες καλα??????

Εμεις καλα ειμαστε, εχω δουλιτσες να κανω γιατι απο αυριο τα παραταω οοολα για βοοοοοολτες οι 3 μας, εχθες πηγα μονο με τη φμ!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μια χαρα ειναι η νυφαρα σου!!!! Παιζει... Οχι ακομα δεν βρηκαμε σπιτι, ψαξαμε, ειδαμε απο το διαδικτυο αλλα μεχρι εκει, εχουμε ενα γνωστο και μπορει να μας το νοικιασει, αλλα επειδη υπαρχει ενα ενδεχομενο να μεινουμε μονιμα εκει θα περιμενουμε μηπως και αγορασουμε καποιο δισμερισμα. Το πακεταρισμα τελειωσε οσον αφορα το ξεκαθαρισμα, αλλα το κανονικο (της μετακομισης) θα το κανω λιγο πριν το καλοκαιρι για να ειμαι ετοιμη!!!

Παω να κανω δουλιτσες...τις τελευταιες (χοντρες) για την εβδομαδα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααα μου τι κανετε?????εμεις καλα!Ειχαμε παει βολτιτσα με τον μπαμπα μας σημερα και γυρισαμε πριν απο λιγο και τωρα ξαπλωσαμε επισης με τον μπαμπα για να ηρεμησει λιγο και η μαμα!!!!!Εχω ενα σωρο δουλειες κοριτσια!Θελω να ανοιξω λιγο το σπιτι και να κανω μια καλη γενικη και μπαλκονια που ειναι τεραστια αλλα αυτο θα γινει μονο αν παω τον μικρο ενα πρωι απο νωρις στη μαμα μου!Δεν γινεται αλλιως!!!!!!!απαπααπαπααπ!!!!!!1

Κοαλακι μου μαρηηηηηηηηηηηηη αηντε κι εσυ τελειωνε να ξεκινησεις τις βολτες.Περιμενει η φμ!!!!!!!11Τελειωνουν μαρη ποτε οι δουλειες?

Αγορομανουλα μου ναι μας αρεσουν οι βολτουλες ευτυχως και δεν βγαζουμε κιχ.Η ξαδερφη μου ειναι ελαφρως πηγμενη τωρα για αρχη γιατι η πρωτη της εκδηλωσε λιγο ζηλια κι εχει κοπανησει κανα δυο σβουριχτες στο μωρο αλλα προσπαθει με το καλο να τησ εξηγησει γιατι αν την παρει με το αγριο θα αντιδρασει.Οταν πρωτοειδε το μωρο νομιζε οτι ηταν κουκλα γιατι κοιμοταν.Μολις το μωρο κουνηθηκε εβαλε τις φωνες κι αρχισε να τρεχει!!!!!!χαχαχαχαχχααχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!

Ενταξει ομως τα καταφερνει,απλα ο πρωτος καιρος ειναι λιγο δυσκολα αλλα με λιγο υπομονη ολα θα γινουν!!Μπορει να ζοριστει λιγο αλλα θα τα ξεπεταξει και τα δυο μαζι και τελος!Απλα τωρα προσπαθει να εχει το πορτμπεμπε ψηλα να μην το φτανει η μικρη και αλλα τετοια!!!!!!

Ωρε μανα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Ολες θα τα περασουμε!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μπουμπουκες μουυυυυυυυυ ειμαι πολυυυυυυ χαρουμενηηηηηη :-D:-D:-D:-D:-D επλυνα το καλοκαιρινο μας καροτσακι με σφουγγαρακι πιατων και αρκετο tide alpine (γιατι δεν εβγαιναν τα υφασματα για πλυντηριο) και απλα ΑΣΤΡΑΨΕ!!!

Αλλα χαρουμενη ειμαι γιατι ξεκιναμε επισημα και με οοολα τα κομφορ βοοοοοοολτες, πηρα εχθες τη φμ και παγουρακι ισοθερμικο, και φυυυυυυυυυγαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βολταρισστε και εσεις?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπουμπουκες μουυυυυυυυυ ειμαι πολυυυυυυ χαρουμενηηηηηη :-D:-D:-D:-D:-D επλυνα το καλοκαιρινο μας καροτσακι με σφουγγαρακι πιατων και αρκετο tide alpine (γιατι δεν εβγαιναν τα υφασματα για πλυντηριο) και απλα ΑΣΤΡΑΨΕ!!!

Αλλα χαρουμενη ειμαι γιατι ξεκιναμε επισημα και με οοολα τα κομφορ βοοοοοοολτες, πηρα εχθες τη φμ και παγουρακι ισοθερμικο, και φυυυυυυυυυγαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βολταρισστε και εσεις?????????

Μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!Κοιτα χαρα μαρη που καθαρισε το καροτσακι!!!!χαχαχαχαχχαχαχχχααααααααααα!!!!!!!

Τελειααααααααα!!!!!!!Αντε θα αλωνισετε παλι μαρη!Εμεος δυσκολευομαστε ακομα γιατι πως να κουβαλησω το μπιμπερω στην τσαντα στον δρομο αφου θελει ακομα αποστειρωση?Μολις σταματησει αυτο δεν θα το σκεφτομαι καθολου!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και απο εμας!!!!

καλα εισαστε?????

βγηκαμε ολες βλεπω καροτσαδαααα!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

και εμεις σημερα βγηκαμε πρωτη φορα με το καροτσακι!!!!

τελειες μερες!!!!!

αυριο ειπε το ιδιο!!!ηλιολουστη μερα!!!!

δεν μας πιανει κανεις τωρα!!!!!βοουουυουουουυυρρρρρ εξωωωω!!!!!!

η Δεσποινα Κυρια!!!!!!

απολαμβανε την βολτουλα της!!!!!

Κοριτσια να σας πω....το γαλα σε σκονη ποτε το σταματησατε???ποσο μηνων ηπιατε φρεσκο γαλατακι???και ποιο πηρατε????

Συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηη?????????

βολταρατε και εσεις ε???μια χαρουλαααα!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσουδια!! Καλα ειστε?? εμεις καλα.. μοναχουλα μιας και ο αντρας μου εχει παει για ψαρεμα και ο μικρουλης κοιμηθηκε πριν 20 λεπτα.. καταφερα και τον κοιμησα χωρις πιπιλα, τωρα θα δειξει πως θα κυλησει η νυχτα, ειμαι πολυ επιφυλακτικη!!

Μποτσακι μου κι εγω καπως ετσι φανταζομαι το σκηνικο οταν γεννησω... χρειαζεται λιγη υπομονη στην αρχη αλλα οπως λες θα τα ξεπεταξουμε στο τσακ μπαμ!!!

Συμπεθερα μου καλες βολτες με το πεντακαθαρο καροτσακι σας!!!! εγω το εχω προχειροπλυνει μονο με βρεγμενα πανια και το ΣΚ πρεπει να ασχοληθω εκτενως! δεν εχει λεκεδες γιατι πανω στο καθισμα και στην πλατη εχω βαλει με παραμανες ενα σεντονακι που το αλλαζω καθε τοσο αφενος για να μη πλενω ολη την ωρα το καροτσι, αφετερου να μην ακουμπα το παιδι στο συνθετικο υλικο, ειδικα το καλοκαιρι που κανει ζεστη και ιδρωνει! ειναι πολυ καλη λυση, δοκιμασε το!!!

Πατουσιτσα καλη αρχη στις βολτιτσες!!! να ευχαριστηθειτε!!! εμεις το φρεσκο γαλατακι το ξεκινησαμε λιγο μετα τα πρωτα μας γενεθλια και ηπιαμε κατσικισιο Ολυμπος αλλα για λιγες μερες επειδη του εσφιξε πολυ τα κακα, και το γυρισαμε σε δελτα κατσικισιο. τωρα πιθανον να το γυρισουμε σε φρεσκο αγελαδινο γιατι νομιζω οτι το βαρεθηκε το κατσικισιο.. θα δειξει! Το κακο με το κατσικισιο ειναι οτι ειναι μακρας διαρκειας που σημαινει υψηλης παστεριωσης και χανονται πολλα θρεπτικα συστατικα. Αλλα ειχα ρωτησει τη γιατρο αλλα και μια διατροφολογο που ετυχε να συναντησω και μου ειχε πει καλυτερα υψηλης παστεριωσης και κατσικισιο που γενικα δεν εχει πολλα συντηρητικα και αντιβιωτικα (οπως το αγελαδινο) επειδη το κατσικισιο δεν εχει μεγαλη ζητηση αφενος, αφετερου οι κατσικες δεν δαμαζονται για να μπουν σε εκτροφειο και κατ'επεκταση να παρεμβουν πολυ στο γαλα τους.. σε αντιθεση με τις αγελαδιτσες που για να ανταπεξελθουν στην παραγωγη λογω μεγαλης ζητησης τις φορτωνουν με αντιβιωτικα και διαφορα αλλα φαρμακα! συγγνωμη για το σεντονι αλλα θεωρησα χρησιμο να στα γραψω αυτα γιατι οταν ψαχνομουν κι εγω για το φρεσκο ειχα πελαγωσει! πανω απ'ολα θα σου πει και η παιδιατρος σας τη γνωμη της! υπαρχουν γιατροι που συστηνουν σκονη ακομα και μεχρι 3 ετων!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, ολο το απογευμα σουρτουκευαμε χωρις το καροτσι ομως γιατι ακομα δεν ειχε ξεραθει. Πηγαμε και στην παιδικη χαρα, πρωτη φορα για φετος!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε, παλι δυσκολευεστε??? ναι μαρη, ειμαι πολυυυ χαρουμενη!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ οπως ειπε και η ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ μετα το χρονο ηπιαμε και εμεις φρεσκο, πιο πριν ειναι επικυνδυνο!!! Εμεις πινουμε το νεογαλ, ειναι τοπικο!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως ειστε??? καλη αρχη ευχομαι με την πιπιλα!!! Ναι και εγω λεω να βαλω κατι στην πλατη ειδικα τους θερμους μηνες!!! Εχω κατι πανουλες πικε, θα τις δοκιμασω, ευχαριστω!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα σας από ένα πτώμα... Αχ κορίτσια ξερετε τί ωρα ξυπνάω πιά..; 05.30.... Εκεινη την ώρα τρωει το μωρό, μετά την κρατάω ώμο που λαγοκοιμάμαι στον καναπέ κ 06.30 σηκώνομαι να ετοιμαστώ για τη δουλειά.. Γυρνάω το μεσημερι κ η Μ δεν κοιμαται γιατί συνήθως κοιμαται στη βόλτα στο καρότσι κ είναι ξεκουπραστη το μεσημερι.. Και το πρόγραμμα παει non stop μεχρι το βράδυ... Τελοσπάντων, θα συνηθίσουμε...

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τέτοια χαρά με το καρότσι σας!!! Χαχαχα! Το tide alpine είναι για πλύσιμο στο χέρι; Η φμ θα τρελαθεί στη βόλτα μου φαίνεται! Τέλεια!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, εγώ το κουβαλάω το μπιμπερό παρά την αποστείρωση στο θερμός της κίκκο κ δε με νοιάζει κ πολύ.. Εδώ τρωει χέρια, χνουπδια, τρίχες, σιγά... Δεν πτοούμαι κ πολύ!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ πρώτη βόλτα για το Δεσποινιώ;; Απόλαυσε την καροτσάδα της; Εμεις κόψαμε τη σκόνη στα δύο κ ήπιε κατευθείαν φρέσκο αγελαδινό, όλυμπος, φάγε, τα πάντα! Κατσικίσιο ούτε να το δεί! Γενικά εχει παρει απο μένα κ δεν της αρέσουν τα γαλακτοκομικά, οπότε κ αυτό με το ζόρι πάντα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, τί κάνεις εσύ; Μοναχούλα σου; Καλό κιαυτό.. Καμιά φορά το χρειαζόμαστε να ηρεμούμε. Και μένα ο άντρας μου πήγε να δει μπάλα τώρα. Αφού τον κοίμισες χωρις πιπίλα το Μήτσο, δε νομίζω να ξυπνησει μες τη νυχτα απο την έλλειψή της. Συνήθως την θέλουν για το νανούρισμα στην αρχή!

Πάντως κορίτσια, με τα δυο παιδιά, απλά δεν προλαβαίνεις αν δεν εχεις βοήθεια. Δε σου μένει χρόνος για τίποτα, αλλά συνηθίζεις. Και αν με ρωτάτε, τη "φρίκη", που ειχα φαει εγώ στην αρχή με το πρωτο παιδί, τωρα δεν την εχω φαει. Το πρωτοβπαιδί, πάντα συνοδευεται κ από το σχετικό ψάρωμα των γονέων που κάνει τα πράγματα χειρότερα..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπερα φιλες μου!!!!!!Τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε.Φαγαμε και μολις κλεισαν τα ματακια μας!!!!!Εγω τωρα εχω δουλειες και μαγειρεμα για αυριο.Τα 'χω παιξει μιλαμε!!!!!Απο αυριο τον ξαναγυριζω στα 180γρμ.μονο το βραδυνο θα του δινω 210.στις 4 ωρες που μου ειπε να τον ταιζω πειναει και κλαιεει πολυ με αποτελεσμα να ταλαιπωρειται και να μην το ευχαριστιεται!

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ μουυυυυυυ μακαρι να μην ξυπνησει ο Δημητρακης μας για πιπιλα,αν κι οπως λεει και η Μαυ μας κι εγω πιστευω οτι πιο πολυ τη θελουν για νανουρισμα.Κι εμενα κατι τετοιο δειχνει!

ΜΑΥ μουυυυυυ απαπαπααπαπαπαππαπααααα!!!!!!!Μαναρι πολυ ζορι κι αυτο πρωι πρωι.ενταξει συνηθεια ειναι αλλα δεν ειναι κι ευκολο μεχρι να γινει ρουτινα!Ειναι λογικο στο πρωτο παιδι παντα τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα!!Το ζωωωωωωωωωωω!!!!!!!!Οσο για το μπιμπερω αυτο θα κανω κι εγω!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυ!!!!!!!αρχισαν οι βολτουλες ε?Τελειαααα!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Πρωτη βολτα η νυφη μου?Κυρια ε?Εμ τι την περασες?Αντε καλη αρχη!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι μου, δεν κατάλαβα, αφού πειναει κ κλαιει, γιατί θα τον γυρίσεις απο τα 210 στα 180;

Γιατι τα 210 μου ειπε να του τα δινω καθε 4 ωρες γιατι βγαζει γουλιες και φουσκωνει.Ε αυτος μεχρι να περασουν οι 4 ωρες γκανιαζει!!!!!

1sh1p2.png

Γιατι τα 210 μου ειπε να του τα δινω καθε 4 ωρες γιατι βγαζει γουλιες και φουσκωνει.Ε αυτος μεχρι να περασουν οι 4 ωρες γκανιαζει!!!!!

Πειναλοοοοοοοοοος!!!!! Και γιατι δεν μειωνεις αντι την ποσοτητα τον χρονο??????

ΜΑΥ ΜΟΥ ευχομαι καλη ξεκουραση!!! Τα νινακια σου τι κανουν???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και γω ιδια σκεψη με το κοαλακι κανω! Δινε 210 στις 3,5 ας πούμε, ή γενικά όποτε το ζητήσει. Αμα το χωνευει, τί πειραζει;

Κοαλακι μου καλά ειμαστε! Η Β μόλις κοιμηθηκε κ η Μ αν δρν ξυπνησει μεχρι τις 23.30 θα παω να την ξυπνησω γιατι δεν εχει φαει από τις 6... Ε ρε Κρις που της χρειάζεται, χαχαχα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γιατι δεν εχει προλαβει να τα χωνεψει στις 3.5 και βγαζει ολο γουλιες μωρε!Θα το δοκιμασω κι αυτο!

απαπαπαπααπαπαππαπααααααααα!!!!Τι να πω κι εγω!

Κανω και δουλειες συγχρονως γι αυτο αργω.εν τω μεταξυ δεν συζηταμε για σαλια!!!!αλλο πραγμα,αφου αναμασαει τα σαλια λες και ειναι μπουκωμενος!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...