Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσααααααααακια! εισαστε καλα? εμεις καλα! ξυπνησαμε με πολυ καλο κεφι και ο μικρος πηγε στον παππου και τη γιαγια να γκρεμισει!!! το βραδυ κοιμηθηκε στο κανονικο του κρεβατι και κοιμηθηκε σαν πουλακι, αμα τα καταφερει και σημερα θα μαζεψουμε την κουνια να φυγει απο τη μεση!! εσεις ησυχιες βλεπω εδω!!

May μου τι βασανο να μη κανει κακακια! αμα δεν πολυζοριζεται βεβαια ειναι θετικο, σημαινει οτι μαλλον δε θελει να κανει οπως ειπες, οχι οτι δυσκολευεται! στα πολυ ζορια της βαζεις υποθετακι?

Μποτσακι τι κανετε? κοιμηθηκε καλα το παλικαρακι σου? ευχομαι και σε εσενα και στη Μαυ ενα μεγααααλο χεσιμο απο τα παιδακια σας να ξαλαφρωσουν οι κοιλιτσες τους!! αντε και ας λερωσουν τους σελτεδες, χαλαλι!!! κοριτσια ειλικρινα οταν ηταν και εμενα στην ηλικια των δικων σας και εκανε πολλα κακα εγω και ο αντρας μου χαιρομασταν και λεγαμε πως ο μπεμπης χεζει εμεις ανακουφιζομασταν!!! χαχααχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας

με αφορμή κάποια πόστ θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα ακόλουθα:

πρόσεχε!! όταν σε προσβάλλει κάποιος δεν προσβάλλει το άτομό σου την προσωπικότητά σου αλλά αυτό που βλέπει μέσω του φόρουμ.

αυτό που βλέπει είναι ένας λογαριασμός χρήστη, ένα ψευδώνυμο και το τι γράφει αυτό το ψευδώνυμο και όχι το τι είσαι στην πραγματικότητα. έχε υπόψη σου ότι ο γραπτός λόγος οδηγεί πάρα πολύ συχνά σε παρεξηγήσεις για αυτό ακριβώς το λόγο.

αυτά που γράφεις μπορεί να μην είναι διατυπωμένα με τρόπο που να μεταφέρουν ακριβώς αυτό που θέλεις να πείς!

μην χάνεις χρόνο και ενέργεια, σε συναισθήματα και σκέψεις με το να στεναχωριέσαι ή να θυμώνεις για διαδικτυακές παρεξηγήσεις ή τσακωμούς. υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο απο ότι μερικές γραπτές προτάσεις οι οποίες δεν έχουν πραγματική υπόσταση.

σιγουρέψου αν οι διαδικτυακοί σου φίλοι είναι πραγματικοί φίλοι πριν ξοδέψεις ενέργεια και συναισθήματα για αυτούς.

θυμήσου ότι αρκετές φορές οι σχέσεις που δημιουργούνται μπορεί να είναι περιστασιακές ή επιφανειακές.

μην εμπιστεύεσαι προσωπικά σου δεδομένα ή καταστάσεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, ή που δεν δίνουν και εκείνα δικά τους δεδομένα.

όχι! δεν επιτρέπεται να ειρωνεύεσαι και να χλευάζεις! μπορείς να το κάνεις αλλού! εδώ όμως όχι! έχουμε έρθει για να περάσουμε καλά και όχι για να χαλιόμαστε!

πιστεύουμε ότι για να περάσεις καλά δεν χρειάζεται

• να κουτσομπολεύσεις τους άλλους

• να τους ειρωνευτείς

• να τους κοροιδέψεις

ότι και να σου χει κάνει κάποιος, το πρόβλημα δεν λύνεται με αυτό το τρόπο και κυρίως όχι εδώ.

για να εκτονώσεις τον θυμό σου αν κάποιο μέλος έγραψε κάτι για σένα/τον λογαριασμό σου, μπορείς να πατήσεις το κόκκινο τριγωνάκι και να "την πείς" στην διαχείριση μέσω μιας αναφοράς.

θα αναλάβουμε να δώσουμε κάρτα στο μέλος στην περίπτωση που σε έχει προσβάλλει γραπτώς στο φόρουμ.

Καλημερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!τι κανετε????????

Εμεις καλα!!!!!!1Τα αμολησαμε πρωι πρωι και τωρα ετοιμαζομαστε για βολτα!!!!!Εχει τελεια μερα!!!!!!Εσεις καλα κοπελιτσες μου?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυυυυυ τελεια ο Δημητρακης μας θαπροσαρμοστει και στο κρεβατακι του!!!!Οταν ερθει η ωρα να βαλω και τον δικο μου στην κουνια περιμενω συμβουλες!!!!!!!!Κι εμεις με τα κακα μαναρι παρτυ οικογενειακως κανουμε!!!!!!Ασε που κι ο μικρος μολις τα κανει γελαει!!!!!!

χαχαχααχαχαχααχαχαχχαααααααα!!!!!!!1

Αμαν παλι ρεζιλι γιναμε!!!!!χσχααχαχχααχαχ!!!Δεν βαριεσαι ανθρωπινα συναισθηματα ηταν αυτα κι εκφραστηκαν με καποια υπερβολη!!!!!Δεν κρυφτηκαμε πισω απο υποτιθεμενα προσωπα!!!Ειμαστε λιγο ατακτουλες αλλα καλα κοριτσακια κατα τα αλλα!Εδω εχουμε περασει τις καλυτερες στιγμες της ζωης μας!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααα!!!!!!!!!Τα λεμε αργοτερα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα μποτσακι! με τις υγειες σας που τα κανατε, μπραβο σας που ξαλαφρωσατε!! καλη βολτιτσα!!! για το κρεβατι δεν εχω καμια ιδιαιτερη συμβουλη.. για πολυ καιρο τον κοιμιζω εκει μεσημερια οποτε εχει μαθει.. βεβαια το βραδυ τον ειχα συνεχεια το νου μου αλλα κοιμηθηκε πολυ ηρεμα σαν πουλακι! στα περισσοτερα παιδακια αρεσει η μεταβαση απο την κουνια στο κρεβατι, θα ειναι πολυ ευκολο! ποιος θελει να κοιμαται με καγκελα γυρω γυρω αλλωστε??? φιλακια και καλη βολτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!καλα εισαστε ω,ρε!!!

εμεις μια χαρουλα ειμαστε!χθες ανεβασαμε λιγο πυρετουλι αλλα ειμαστε δυνατες

και ακεμοτατες!!!!!

χθες πεσαμε νωρις για υπνακο...κομμτιααααα!!!!

σημερα μες την ενεργεια!!!!

τελεια μερα εχει!!!!αλλα εχω και πολλες δουλειες...

ελεγα να παμε καροτσαδα!!!!!

Αηντε κοριτσιααα!!!!βουουουυορρρρρ και δρομο!!!!!!!

Μα επιτελους Κυριε συντονηστα!!!!!!που εισασταν τοσες μερες??????

Σας ψαχναμε!!!!Αργησατε να ερθετε!!!Εχετε δικιο ειχαμε αλαφιασει οι γυναικες....αλλα ποση υπομονη...???

οπως λεει και η συμπεθερα μου,ειμαστε πολυ καλα κοριτσια και χαρουμενα!

τωρα που ηρθαμε σε αυτο το θεμα ειμαστε αγγελουδιαααα!!!!!

Αρκει μην δεχθουμε εισβολεες!!!!!!!!εκει δεν σας υποσχομαστε τιποτα!!!!!

χεχεχεχεχεχεεχεχε!!!!

Παω κοοορες!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ελαααααααααααααααα συμπεθερααααααα!!!!!!!!!Κι εμεις τ ωρα γυρισαμε μαναρι!Ειχε τελεια μερα!Ενταξει το κοριτσι μας ε?Μαρη μηπως ηταν απο τα ουλακια της που ειναι ερεθισμενα?

Κι εγω εχθες για υπνο πιο νωρις απο αλλες μερες.Αφου το απογευμα με πηρε ο υπνος ορθια στον καναπε!!!!!!!!1χαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα μποτσακι! με τις υγειες σας που τα κανατε, μπραβο σας που ξαλαφρωσατε!! καλη βολτιτσα!!! για το κρεβατι δεν εχω καμια ιδιαιτερη συμβουλη.. για πολυ καιρο τον κοιμιζω εκει μεσημερια οποτε εχει μαθει.. βεβαια το βραδυ τον ειχα συνεχεια το νου μου αλλα κοιμηθηκε πολυ ηρεμα σαν πουλακι! στα περισσοτερα παιδακια αρεσει η μεταβαση απο την κουνια στο κρεβατι, θα ειναι πολυ ευκολο! ποιος θελει να κοιμαται με καγκελα γυρω γυρω αλλωστε??? φιλακια και καλη βολτα!

Ευχαριστουμε αγορομανουλα μου!Μια χαρα ειμαστε!

Απλα ρωτησα για την στιγμη που θα πρεπει να τον βγαλω απο το δωματιο μου και να τον βαλω στην κουνια του.Αλλα μαλλον ετσι θα τον κανω.στην αρχη μεσημερια και μετα σιγα σιγα!

1sh1p2.png

κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη!

Η μικρή μου δεν πίνει με τίποτα το ξένο γάλα... εχθές την πιέσαμε λίγο και το αποτέλεσμα ήταν να μην θέλει ούτε από μένα!!! έκλαιγε με λιγμούς και τελικα κοιμήθηκε νυστική! Σήμερα προσπάθησα τώρα... τα ίδια... κλάμα με λιγμούς...

Τι γάλα δίνετε στα μικρά σας???? Ποια μάρκα???

Αλλάξατε πολλά μέχρι να βρείτε κάποιο που να τους αρέσει?

kPAZp2.png

κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη!

Η μικρή μου δεν πίνει με τίποτα το ξένο γάλα... εχθές την πιέσαμε λίγο και το αποτέλεσμα ήταν να μην θέλει ούτε από μένα!!! έκλαιγε με λιγμούς και τελικα κοιμήθηκε νυστική! Σήμερα προσπάθησα τώρα... τα ίδια... κλάμα με λιγμούς...

Τι γάλα δίνετε στα μικρά σας???? Ποια μάρκα???

Αλλάξατε πολλά μέχρι να βρείτε κάποιο που να τους αρέσει?

Χρηστινακι μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!εγω του εχω αλαξει 3 γαλατα.Τωρα του δινω το φρισολακ το αντικολικο λογω κολικων που ειχε αλλα οπου να ναι θα μπουμε στο κανονικο.Θα σε κατευθυνει ο γιατρος σου για το πιο γαλα μπορει να της κανει!Πιστευω ομως οτι αν πεινασει πολυ θα το πιει.Μην απογοητευεσαι,θα το βρειτε!!!!!!!

1sh1p2.png

Χρηστινακι μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!εγω του εχω αλαξει 3 γαλατα.Τωρα του δινω το φρισολακ το αντικολικο λογω κολικων που ειχε αλλα οπου να ναι θα μπουμε στο κανονικο.Θα σε κατευθυνει ο γιατρος σου για το πιο γαλα μπορει να της κανει!Πιστευω ομως οτι αν πεινασει πολυ θα το πιει.Μην απογοητευεσαι,θα το βρειτε!!!!!!!

και εγώ ένα της φρισολακ προσπάθησα να της δώσω... αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω άλλο! Ανησυχώ γιατί πλέον σε 2 βδομάδες γυρνάω δουλειά... και πρέπει να συνηθίσει μέχρι τότε. Μακάρι να γινόταν να μείνω σπίτι άλλους 2 μήνες... να έφτανε το παιδάκι μου τουλάχιστον 5,5 6 μηνών για να άρχιζε τις τροφές!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπερούδιααααα!!!! Τί κάνετε;

Καλοκαιράκι σήμερα!! Φανταστική μερα! Ο μπαμπας μου έβγαλε το μωρό και περασαν υπεροχα! Εγω γυρισα κατα τις 3.30 κ ηταν κ οι δυο ξυπνιες, κ καταλαβαίνετε οτι δεν πρόλαβα ουτε να φάω! Κάναμε κ εμεις το πρωί. Μου πε ο μπαμπας μου καθόλου σκληρά, κ οτι τα εβγαλε με τη μία! Πάλι καλά! ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου υποθετακι δεν εχω βαλει ποτέ, παλιά στις μεγάλες δυσκολιες έβαζα λαδάκι με μπατονέτα! Τι καλά που ο Μητσακος κοιμηθηκε στο κρεβατάκι του!! Αφού το εχει συνηθισει ηδη απο τα μεσημερια, δε θα δυσκολευτεί!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μια μερούλα πυρετός, μάλλον θα ήταν από τα ούλα της. Αφού ειναι μες το κεφι, αυτό εχει σημασία. Βγήκατε έξω τελικά;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, μαζί χεζουν τα παιδάκια μας!! Χαχαχα!!! Εσεις βγήκατε παραλιακή βολτούλα;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καταλαβαίνω την αγωνία κ την ανησυχία σου! Το πρόβλημα είναι οτι το μητρικό γάλα είναι πολύ πιο γλυκό από τις σκόνες. Και εκτός αυτού, η μικρή εχει συνηθίσει το στήθος κ όχι το μπιμπερό. Ρώτα τον παιδίατρο αν μπορείς να αντλεις γάλα κ να δίνεις ανάμειξη σε μπιμπερό μέχρι να συνηθισει τη νεα γευση. Δε νομίζω οτι πρεπει να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις 500 γάλατα γιατί απλουστατα κανένα δε θα ειναι σαν το μητρικό. Σε δυο βδομάδες ε;; Μην αγχωπνεσαι, θα βρεις γρήγορα την άκρη!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ψώνια κ βόλτα σήμερα;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

και εγώ ένα της φρισολακ προσπάθησα να της δώσω... αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω άλλο! Ανησυχώ γιατί πλέον σε 2 βδομάδες γυρνάω δουλειά... και πρέπει να συνηθίσει μέχρι τότε. Μακάρι να γινόταν να μείνω σπίτι άλλους 2 μήνες... να έφτανε το παιδάκι μου τουλάχιστον 5,5 6 μηνών για να άρχιζε τις τροφές!

Χρηστινακι μου ρωτά και τον γιατρό σου,μπορεί να της δώσει κάποιο γάλα που να είναι πιο κοντά στο μητρικό!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια καλησπερούδιααααα!!!! Τί κάνετε;

Καλοκαιράκι σήμερα!! Φανταστική μερα! Ο μπαμπας μου έβγαλε το μωρό και περασαν υπεροχα! Εγω γυρισα κατα τις 3.30 κ ηταν κ οι δυο ξυπνιες, κ καταλαβαίνετε οτι δεν πρόλαβα ουτε να φάω! Κάναμε κ εμεις το πρωί. Μου πε ο μπαμπας μου καθόλου σκληρά, κ οτι τα εβγαλε με τη μία! Πάλι καλά! ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου υποθετακι δεν εχω βαλει ποτέ, παλιά στις μεγάλες δυσκολιες έβαζα λαδάκι με μπατονέτα! Τι καλά που ο Μητσακος κοιμηθηκε στο κρεβατάκι του!! Αφού το εχει συνηθισει ηδη απο τα μεσημερια, δε θα δυσκολευτεί!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μια μερούλα πυρετός, μάλλον θα ήταν από τα ούλα της. Αφού ειναι μες το κεφι, αυτό εχει σημασία. Βγήκατε έξω τελικά;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, μαζί χεζουν τα παιδάκια μας!! Χαχαχα!!! Εσεις βγήκατε παραλιακή βολτούλα;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καταλαβαίνω την αγωνία κ την ανησυχία σου! Το πρόβλημα είναι οτι το μητρικό γάλα είναι πολύ πιο γλυκό από τις σκόνες. Και εκτός αυτού, η μικρή εχει συνηθίσει το στήθος κ όχι το μπιμπερό. Ρώτα τον παιδίατρο αν μπορείς να αντλεις γάλα κ να δίνεις ανάμειξη σε μπιμπερό μέχρι να συνηθισει τη νεα γευση. Δε νομίζω οτι πρεπει να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις 500 γάλατα γιατί απλουστατα κανένα δε θα ειναι σαν το μητρικό. Σε δυο βδομάδες ε;; Μην αγχωπνεσαι, θα βρεις γρήγορα την άκρη!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ψώνια κ βόλτα σήμερα;;

Μαυ μου μια χαρά τα κοριτσάκια σου με τον παππού!!!Μέχρι και κακά κάνατε!!!Μάρη μήπως θελει τον μπαμπά σου για να κάνει κακά??Ναι όντως πακέτο παμε στ χεσιμο!!!χαχαχαχαχα!!!!

Καλα η μέρα όντως ήταν τέλεια.Χορτασε θάλασσα σημερα ο Κρις!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυ εεεεεφτασα και εγωωωωω, τι κανετε???

Εμεις καλα, οοολη μερα βολτα οι δυο μας με τη φμ, γυρισαμε οοολα τα μαρκετ της πολη και μετα πηγαμε στην αγορα!!! Τωρα κανει νανι η φμ και εγω δεν αισθανομαι τα ποδια μου. :tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...